Rukometna reprezentacija BiH

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#6501 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

It_is_a_Leclerc wrote:O tome koliko si pažljivo gledao, dovoljno govori to da ni ne znaš protiv koga smo igrali, a gledao nisi Burića nego Denisa Serdarevića.

:lol:

Imaš li ti kakav argument iz ove decenije. Čuj Goodyer liga. Samo još fali navođenje KK Bosne kao evropskog prvaka.

Uostalom, ne pitam se ja. Pitaju se igrači, a oni kažu - Nikad više Sarajevo.
Pa ako je Toromanovic IGRACI onda je to mozda i tacno!!! De ne baljezgaj vise ziv bio takve nebuloze prosipas da je fakat postalo neukusno!
isx

#6502 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by isx »

mali_milojica wrote:Jedino nas može spasiti da SLO delegat preuzme krivicu na sebe,ali tu mu je kraj karijere. A sve se bojim da će to uraditi
Jok eto reći će ja sam ih sve unio, ali ga wordpress pojeo dok sam radio upload. :D
hrasno38

#6503 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

isx wrote:
mali_milojica wrote:Jedino nas može spasiti da SLO delegat preuzme krivicu na sebe,ali tu mu je kraj karijere. A sve se bojim da će to uraditi
Jok eto reći će ja sam ih sve unio, ali ga wordpress pojeo dok sam radio upload. :D
"Na tehničkom sastanku u sistem EHF-a nije bio unijet igrač s brojem '27'. Brojao sam dva puta i imao sam 16 igrača na spisku. U tom trenutku tehnički je bilo nemoguće isprintati zapisnik, kako bih ga podijelio ekipama i novinarima. Budući da nije bilo tehničke mogućnosti da se zapisnici isprintaju u dvorani, organizatori su ih isprintali u kancelariji sudije i poslije toga ih više nisam kontrolisao. Svako od odgovornih lica prije utakmice mora pregledati zvanične zapisnike kako bi ustanovili da je li sve uredno napisano. Vođa bh. ekipe je to učinio i potpisao se na zapisnik. Budući da Nuić nije bio u zapisniku morao sam reagirati u toku meča. Očito je u pitanju tehnička greška. Kontaktirao sam odgovorne u EHF-u, jer sam morao Nuića unijeti u zapisnik zbog postignutog gola i isključenja. U suprotnom slučaju ne bih mogao dovršiti zapisnik. Švicarci su se žalili i najavili su protest. Sutra (ponedjeljak) napravit ću posebni izvještaj i poslat ga u sjedište EHF-a u Beču. Poslat ću i sve zapisnike s utakmice s potpisima odgovornih lica. U svakom slučaju odluka EHF-a ne može biti donijeti prije nego što pošaljem izvještaj. Mogu istaći da ima veliki broj krivaca, od samog organizatora do odgovornih lica. Ipak, nadam se da će na kraju pobijediti sport", rekao nam je Repenšek.
karanana

#6504 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by karanana »

"Svako od odgovornih lica prije utakmice mora pregledati zvanične zapisnike kako bi ustanovili da je li sve uredno napisano. Vođa bh. ekipe je to učinio i potpisao se na zapisnik."
aufwiedersen.
ali sta ima veze. ionako bi nas u barazu shvedi ili danci ili srbi pojeli za dorucak.
hrasno38

#6505 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Inace vrhunska organizacija........prodlai vise karata, nemaju jebeni printer......i izgleda da ipak dvorana nije bila krcata

https://www.klix.ba/sport/rukomet/rs-tk ... 180114053?
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6506 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by mali_milojica »

hrasno38 wrote:
isx wrote:
"Na tehničkom sastanku u sistem EHF-a nije bio unijet igrač s brojem '27'. Brojao sam dva puta i imao sam 16 igrača na spisku. U tom trenutku tehnički je bilo nemoguće isprintati zapisnik, kako bih ga podijelio ekipama i novinarima. Budući da nije bilo tehničke mogućnosti da se zapisnici isprintaju u dvorani, organizatori su ih isprintali u kancelariji sudije i poslije toga ih više nisam kontrolisao. Svako od odgovornih lica prije utakmice mora pregledati zvanične zapisnike kako bi ustanovili da je li sve uredno napisano. Vođa bh. ekipe je to učinio i potpisao se na zapisnik. Budući da Nuić nije bio u zapisniku morao sam reagirati u toku meča. Očito je u pitanju tehnička greška. Kontaktirao sam odgovorne u EHF-u, jer sam morao Nuića unijeti u zapisnik zbog postignutog gola i isključenja. U suprotnom slučaju ne bih mogao dovršiti zapisnik. Švicarci su se žalili i najavili su protest. Sutra (ponedjeljak) napravit ću posebni izvještaj i poslat ga u sjedište EHF-a u Beču. Poslat ću i sve zapisnike s utakmice s potpisima odgovornih lica. U svakom slučaju odluka EHF-a ne može biti donijeti prije nego što pošaljem izvještaj. Mogu istaći da ima veliki broj krivaca, od samog organizatora do odgovornih lica. Ipak, nadam se da će na kraju pobijediti sport", rekao nam je Repenšek.
Pusimo ga,kraj priče.
megaman4

#6507 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by megaman4 »

karanana wrote:
"Svako od odgovornih lica prije utakmice mora pregledati zvanične zapisnike kako bi ustanovili da je li sve uredno napisano. Vođa bh. ekipe je to učinio i potpisao se na zapisnik."
aufwiedersen.
ali sta ima veze. ionako bi nas u barazu shvedi ili danci ili srbi pojeli za dorucak.
Kakva katastrofa. :-)

Zbog jednog potpisa gubimo najvjerovatnije baraz? :-x
hrasno38

#6508 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

megaman4 wrote:
karanana wrote:
aufwiedersen.
Kakva katastrofa. :-)

Zbog jednog potpisa gubimo najvjerovatnije baraz? :-x
Ma necemo popusiti baraz jer i sama izjava delegata navodi na to ali da cemo popusiti kaznu to svakako! U svakom slucaju ovakve gluposti se u Sarajevu nisu nikada dogodile jer imamo printere :evil: :lol:
karanana

#6509 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by karanana »

hehe, necemo popusiti baraz ali cemo popusiti u barazu.

ne. ja mislim da ova izjava slovenca govori da ga odmah ovde pusimo. pa nije ni on lud da sam sebe ukopa. a ne vidim ni kako bi se on ikako i mogao ukupati kad je na kraju ultimativni potpis direktora ekipe to sto je najbitnije jer je to finalna provjera i potvrda da je sve kako treba.
a to sto je direktoru bilo mrsko procitati 16 imena i uporediti sa onim sto je bilo prije, to je vec nasa boljka kao i u svemu drugom.
north

#6510 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by north »

Od priče zvao me delegat sve će biti u redu biti će potvrđen rezultat, kao I izjave iz saveza kako smo 100% čisti I kao vidimo se u baražu, dolazimo do priče da će EHF pregledati svu dokumentaciju koja nije baš najčistija po pitanju nekih printera :D :skoljka: , I da delegat direktno kaže da ima odgovornosti i do naših jer su potpisali zapisnik koji nije bio ispravan :-) ...Ne izgleda obećavajuće, još ako lobi švicaraca proradi gdje velike ribe jedu male za doručak, onda mrka kappa...Ali izgleda da nismo baš do kraja nevini u cijeloj priči, pa ako je tako, onda nova sramota našeg sporta I poniženje koje sami sebi radimo...Ali eto, treba sačekati zvaničnu potvrdu :oops:
moa

#6511 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by moa »

mali_milojica

#6512 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by mali_milojica »

SKANDAL koji potresa njemački rukomet i dalje izbacuje na vidjelo nova imena, pa su tako spomenuta i šestorica istočnoeuropskih sudaca koji su navodno primali novac od THW Kiela.

Prema pisanju njemačkog Spiegela državno odvjetništvo iz Kiela proširilo je listu sumnjivih osoba za još šest imena.

U pitanju su vrlo poznata sudačka imena, Poljaci Miroslaw Baum i Marek Goralczyk, Slovenci Darko Repenšek i Janko Požežnik te Ukrajinci Walentin Wakula i Alexander Ljudowik.
Vidi Darka,vidi sokola :D
Nije ni čudo da ga Baho zna :lol:
manijak1

#6513 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by manijak1 »

I kaže :D
Ipak, nadam se da će na kraju pobijediti sport"
Hoće, jučer jedna priča, danas kao triler u pripremi .
Šta li je on priznao Bahi sinoć ? :D
channel10

#6514 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by channel10 »

Pa ako je tako, ovo bi trebalo ici u nasu korist. Znaci da je lik poznati prevarant i da mu nije prvi put da slicno radi.

Baho haman ko zadnji levat :D
It_is_a_Leclerc

#6515 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Izjava delegata za Klix nema smisla. Ili nije dobar prijevod ili je lapsus u pitanju.

Ako Nuić nije prijavljen na tehničkom sastanku (a evo dozvolite mi da vas uvjerim da jeste, i da je to delegat sinoć potvrdio na sastanku u Mejdanu), kako to da je on izbrojao 16 na oba spiska. :lol:

U svakom slučaju, naša je greška što nam direktor reprezenacije (inače, rukometni bard iz čuvenog RK Bosna :lol: ) nije pogledao šta potpisuje. A sinoć na sastanku, izjavljuje: "Pa ko to još provjerava..." :lol:

Delegat EHF-a je sinoć razgovarao sa ljudima iz EHF-a i ljudi su mu jasno rekli - "Mi gledamo tehnički zapisnik, a ne ovaj što se daje službenom spikeru i novinarima". I tu je priča krajnje povoljna za nas. Osim ako idiot Muzurović nije i tu uprskao stvari. Ali, kako je onda Slovenac brojao do 16.

Kao što sam i rekao sinoć, nikakvu odgovornost delegat nije priznao i preuzeo. Čovjek jeste na našoj strani cijelo vrijeme. Ali neće stati pred voz.

P-S- Mali Milojica, tehnički zapisnik je jedini validni zapisnik jer se pravi na osnovu kopija pasoša igrača i potvrda o registraciji. Ako se neko povrijedi nakon tehničkog zapisnika (npr. na zagrijavanju, i sl.) ne može se naknadno uvrstiti na njega.
It_is_a_Leclerc

#6516 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Image

Ovo je pravljeno po zapisniku sa tehničkog sastanka.
Nuić je tu prijavljen. EHF je to potvrdio kao što možete vidjeti.

Sad je pitanje da li će Švicarci izmanipulisati da se kazne naši zbog onog potpisa na neispravni zapisnik sa utakmice.
manijak1

#6517 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by manijak1 »

It_is_a_Leclerc wrote:Image

Ovo je pravljeno po zapisniku sa tehničkog sastanka.
Nuić je tu prijavljen. EHF je to potvrdio kao što možete vidjeti.

Sad je pitanje da li će Švicarci izmanipulisati da se kazne naši zbog onog potpisa na neispravni zapisnik sa utakmice.
Nastavi s dobrim vijestima :D a poslije ću te radi Sarajeva , išamarati :D
channel10

#6518 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by channel10 »

Da ovo nije slucajno zapisnik koji se vodio u toku utakmice jer se vidi kad su nasi imali kazne od dvije minute itd.

A delegat je rekao da je morao Nuica naknadno upisati u zapisnik kad je ovaj postigao gol, odnosno kad je tek primjetio da ga nema u zapisniku koji je vodio tokom tekme.
It_is_a_Leclerc

#6519 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Ja sam i dalje umjereni optimist. Mislim da je ovo tehnički, a nikako administrativni propust. Nek' nas kazne novčano, ali mislim da bodovi ostaju u Tuzli :D

Samo što je EHF pun Švicaraca. A mi se s EHF-om tuživamo i sporimo svako malo.
channel10

#6520 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by channel10 »

It_is_a_Leclerc wrote:Ja sam i dalje umjereni optimist. Mislim da je ovo tehnički, a nikako administrativni propust. Nek' nas kazne novčano, ali mislim da bodovi ostaju u Tuzli :D

Samo što je EHF pun Švicaraca. A mi se s EHF-om tuživamo i sporimo svako malo.
Ja i nisam bas :) . Da nemaju razloga, ne bi pokrenuli zalbeni postupak. A vidis po ovoj smrdljivoj prici nasih da su zajebali, cim oni izbacuju ovaj print screen, a zaboravili obrisati podatke iz tabele koji su se unosili u toku tekme.
Dead Man Walking

#6521 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Dead Man Walking »

Ako sve bude u dure predlazem da se baraz igra na Mojmilu, garantujem da ce biti krcatije nego u Tz.
mali_milojica

#6522 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by mali_milojica »

Dead Man Walking wrote:Ako sve bude u dure predlazem da se baraz igra na Mojmilu, garantujem da ce biti krcatije nego u Tz.
Bolje u dvorani na Grbavici.
Kad može nogometna igrati na Grbavici,moze i rukometna :oops:
bingov buraz

#6523 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by bingov buraz »

It_is_a_Leclerc wrote:Izjava delegata za Klix nema smisla. Ili nije dobar prijevod ili je lapsus u pitanju.

Ako Nuić nije prijavljen na tehničkom sastanku (a evo dozvolite mi da vas uvjerim da jeste, i da je to delegat sinoć potvrdio na sastanku u Mejdanu), kako to da je on izbrojao 16 na oba .
Moguce ja da su nekog upisali dva puta :mrgreen:
manijak1

#6524 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by manijak1 »

Da nemaju razloga, ne bi pokrenuli zalbeni postupak.
Pa nemaju šta više zijaniti :oops: mogu samo dobiti .
It_is_a_Leclerc

#6525 Re: Rukometna reprezentacija BiH

manijak1 wrote:
Da nemaju razloga, ne bi pokrenuli zalbeni postupak.
Pa nemaju šta više zijaniti :oops: mogu samo dobiti .
U 40. minuti utakmice je uložena žalba u kancelariju EHF-a u Beču
Post Reply