MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nema me tamo

#6501 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Sodom1 wrote:ako imas tlinest godina sto da ne :lol: :lol:
Ma u zadnjih godinu dana i jace poceo je da sere s pricom više nego obicno i to više nije simpaticno što je nekad bilo..
Npr glupi narod bi rekao da bježi od oktagona, a lik je vidio priliku s povecanom popularnoscu da može izganjati borbu kontra Floyda..
Da je recimo prihvatio borbu protiv Fergusona ili Khabiba u slucaju poraza nema šanse da bi se desio boks meč..

Sad nakon svega i 50 + miliona uživa lik što i treba s tim da je vec najavio povratak u oktagon i ovo se ne bi desilo da Khabib nije " šamare " palio Artemu juce..

I ono što sam znao je da Chiesi uopšte nije ništa bilo i nastavlja s programom cijeli događaj je napuhan od medija..
Ja ti kazem da su Conoru javili oni njegovi da je ovaj u Busu i on došao da pravi show..

Pravi razlog ovoga svega je što mu je Dana uzeo pojas i ovo nije ništa više nego show da ostane relevantan više nego što treba.
Al' da iskru je poceo Khabib juce..

Inace da otvoreno kazem sto vec jesam na ovoj temi Conoru je bolje da bjezi od borbe protiv Khabiba ako ga se onaj dočepa pa ovaj ce proci gore 5 puta nego Michael Johnson..
Zamisli kad Conor patosira Diaza i onda se boji skociti za njim..
A Diaz je beba naspram ovog.
Dead Man Walking

#6502 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Dead Man Walking »

Evo kazu Chiesa otpo, tako da ipak jeste.
nema me tamo

#6503 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Dead Man Walking wrote:Evo kazu Chiesa otpo, tako da ipak jeste.

https://www.mmamania.com/2018/4/5/17203 ... ooklyn-mma

Ipak sam se ja zajebao s prognozama neocekivano skroz je razbijeno staklo nit se ovaj nadao..
Ima tu klip na kraju Chiesa pita nekog da li je opasna posjekotina?

Evo kazu male posjekotine, al' je izgubio sate koje je trebao da provede da smanji kilažu i zbog toga je otkazana.

Vjerovatno su ga i savjetovali da se povuce jer ce biti dobrih para od tužbe :D
Dead Man Walking

#6504 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Dead Man Walking »

Ma Conor je retard realno, evo citam dosta komentara i raja koja ga gotive su skontali da je debilde.
cassius

#6505 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

Sodom1 wrote:
cassius wrote:
nema me tamo wrote:Žuti u rušilackom pohodu :D :izet:

idiot teski..
Ti si tog klovna i mnogi ovde gotivio
Jesam ga gotivio dok nije postao debil. Od onog napadanja sudije, do ovog sad incidenta.

Svejedno, u pritvoru je. :thumbup:

Chiesa/Pettis otkazano , Borg/Moreno otkazano. Zbog njega.

cassius

#6506 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by cassius »

evo jedna dobra vijest zato.
Ricardo Lamas vs. Mirsad Bektic set for UFC 225.
:thumbup:
MaD_ProfessoR

#6507 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

Debilčina, gotivio sam ga kao borca, znao je povremeno biti urnebesno smiješan kad provocira, al ovo je za povraćanja.
Nadzorna_ploca

#6508 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Nadzorna_ploca »

Jedan od glupljih likova koji hodaju planetom Zemljom a konkurencija je ogromna.
Beavis

#6509 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Beavis »

Kad je po rasporedu borba Mogamedsaripova i kad bi odprilike po nasem vremenu to moglo biti?
The BEN10

#6510 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by The BEN10 »

Beavis wrote:Kad je po rasporedu borba Mogamedsaripova i kad bi odprilike po nasem vremenu to moglo biti?
Ranim sabahom u Nedjelju, vjerovatno nekad oko 6:30.

http://fightsite.hr/rubrike/ufc/oglasio ... -do-kraja/
Samo nekoliko sati nakon incidenta Nurmagomedov je izjavio za medije:

“Smijem se u sebi. Razbio si prozor? Zašto? Dođi unutra. Znaš da ti UFC neće dopustiti da uđeš unutra. Ako si pravi gangster, zašto ne uđeš unutra?”

Khabib, koji je prilikom davanja izjave bio izuzetno miran i staložen, je dodao:

“Ovo je povijesno gangstersko mjesto. Brooklyn. Želiš li pričati sa mnom? Pošalji mi lokaciju. Moramo razgovarati? Nema problema, dolazim.”

“Ja sam odgojen stvari rješavati na takav način, a ne bacati stolice u autobus.”

Neporaženi UFC borac je objasnio kako su McGregor i njegov tim potpuno promašili. Njegov tim, koji je navodno trebao biti meta napada, se nije nalazio u naadnutom autobusu.

“To nije bio moj autobus, to je bio autobus crvenog kuta. Moj čitav tim nije bio uopće sa mnom. Bio sam samo ja i moj menadžer Ali Abdelaziz i moj čovjek u kutu Muhammed. Čitav crveni kut je bio u autobusu. Rose Namajunas, Al Iaquinta, Karolina Kowalkiewicz, Ray Borg, svi…”, objašnjava Rus.

Upitan je li ozlijeđen tijekom napada, Nurmagomedov odgovara:

“Ne, dobro sam. Osjećam se dobro. Sutra ću odraditi službenu vagu. U subotu ću osvojiti pojas i promijeniti stvari u ovoj diviziji.”

McGregor se sam nakon incidenta, kada je čuo da je tražen od strane policije, predao u policijskoj postaji u Brooklynu. No, Nurmagomedov ga ne želi gledati u zatvoru i to nije nešto što bi ga zadovoljilo. On ima drugu ideju…

“Da budem iskren, ne želim da ode u zatvor. Moramo se boriti. Ako se trebamo boriti, zašto to ne bi odraditi. Neka mi pošalje lokaciju, Moramo ovo riješiti. On i ja. Jedan na jedan. Hoće li 10 na 10? Može i to.”

Kako bi ga Khabib rastavio na proste faktore... :-D :D
Rob_Atl

#6511 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Rob_Atl »

Ma ovo je sve hype za Mcgregor vs Khabib, svi kritikuju i Dana, ali Dana zna da ce mu ovo donijeti bruku para tako da ce se to sve pod tepih stavit i ocekujte borbu u augustu/sept nekad.
nema me tamo

#6512 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Rob_Atl wrote:Ma ovo je sve hype za Mcgregor vs Khabib, svi kritikuju i Dana, ali Dana zna da ce mu ovo donijeti bruku para tako da ce se to sve pod tepih stavit i ocekujte borbu u augustu/sept nekad.

Nije hype, al' ce ispasti kao hype i uzece pun kurac keša.
Rob_Atl

#6513 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Rob_Atl »

Sve Mcgregove borbe su bili neki incidenti, bacanje stolice, pa bacanje flasa, ovo jest preslo svaku mjeru ali tako on promovise svoje borbe. :mrgreen:
muhafuca

#6514 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by muhafuca »

Zabit magomedsharipov sad je pomaknut na PPV.

Conor bukvalno pomogao jednom od momaka iz Khabibove ekipe, nakon sto su tri borbe otkazane zbog njegovog glupiranja.

Thanks Conor :D :D :D

Sa Early Prelims na Main Card :D

Image
Last edited by muhafuca on 06/04/2018 16:05, edited 1 time in total.
nema me tamo

#6515 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Rob_Atl wrote:Sve Mcgregove borbe su bili neki incidenti, bacanje stolice, pa bacanje flasa, ovo jest preslo svaku mjeru ali tako on promovise svoje borbe. :mrgreen:

To su Nejtovi ovo je prvo Conorovo sranje koje se ne bi desilo da Khabi nije šamare palio Artemu najboljem mu drugu
muhafuca

#6516 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by muhafuca »

nema me tamo wrote:
Rob_Atl wrote:Sve Mcgregove borbe su bili neki incidenti, bacanje stolice, pa bacanje flasa, ovo jest preslo svaku mjeru ali tako on promovise svoje borbe. :mrgreen:

To su Nejtovi ovo je prvo Conorovo sranje koje se ne bi desilo da Khabi nije šamare palio Artemu najboljem mu drugu
Jest ali ima neka granica i treba biti pametan i u "majmunisanju"

I ono sranje izmedju Nate i Conora je vec bilo preslo neku liniju,

i bilo je price da ce ih Objekat tuziti ali mislim da je tu UFC izgladio situaciju da ne dodje do nekih tuzbi

koje bi moguce poremetile mogucnost Conor-ovog rada u USA (nemozes dobiti radnu vizu kao stranac u USA ako imas neki stepen optuznice od koje se branis u Americi - ne znam detalje ali bilo je neke price o tome)

Eh sad pametan covjek to shvati kao: OK dobro sam prosao ovaj put - tu je ta linija koja se ne prelazi - treba ubuduce pametnije.

A retardiran to covjek shvati kao: Mogu ja raditi sta god hocu UFC ce uvijek uskociti meni iza ledja i spasiti me od tuzbi i gubitka dozvole jer im je u interesu sa mnom raditi kako god se ja ponasao.

Eh sad bumo vidjeli - ali tesko ce ga UFC spasiti od optuzbi ovaj put cak i da zele (a nema indicija da uopste zele) jer Policiji u ovom slucaju ne trebaju svjedoci da dignu optuznicu - jer imaju video dokaz

Gubi radnu dozvolu u Americi sto posto bar na par godina - a ostalo kako se njegovi advokati uspiju nagoditi koliko ce platiti svima koji ga budu htjeli tuziti od UFC-a do Objekta u kojem je napravio belaj, do UFC boraca pojedinacno koji ce ga tuziti za gubitak prihoda po raznoraznim osnovama, mentalni stres, medicinski troskovi i slicno (sve sto se moze napakovati u ovakvim situacijama da se izvuku vece pare).

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ipak na njegovom mjestu ja bih se najvise brinuo o Ali-jevim rjecima (Khabibov menadjer) da ce ga bukvalno ubiti.

Ako je pola od onoga sto se pisalo o Ali-ju istina - nije se sa covjekom zahebavati

Al hajde ko zna.
Sodom1

#6517 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Sodom1 »

Ovaj Zabit Magomedsheripov je jako atraktivan borac , milina ga gledati :thumbup:
Sodom1

#6518 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Sodom1 »

Sta odkazalo Habib vs Halowey ?
Ovaj potonji valjda ne moze skinuti kg :(
Sodom1

#6519 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Sodom1 »

Hoce li Pettis uskociti ? Ludilo opce na terenu :D .
Sto da ne , i ja bi uskocio ako je za titulu i naravno nije za orahe :lol:
nema me tamo

#6520 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Kakav ba crni Ali još se treba brinuti o takvim gmizavcima :lol:
muhafuca

#6521 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by muhafuca »

Conor s lisicama iz policijske stanice :D

Beavis

#6522 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Beavis »

Kume jebo spanske meksicke i turske sapunice skupa sta je ovaj ufc :D
nema me tamo

#6523 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Da, samo što nije fejk

A ovim što vrište treba ovo napravit https://www.youtube.com/watch?v=ya10UH1UdTk

:D
muhafuca

#6524 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by muhafuca »

Pettis 155.2 - izgleda da ce biti Pettis - Khabib ipak - Pettis valjda drzao tezinu da bi bio placen show money iako mu je borba prvobitno otkazana

ima dva sata da skine 0.2

Code: Select all

https://twitter.com/arielhelwani/status/982269555006304258
nema me tamo

#6525 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by nema me tamo »

Znalo se da Max nece moci od prvog momenta ili da zavrsi u bolnici

Ispade na kraju karina od Carda :lol:
Post Reply