Robben wrote:Mi ne možemo osvojiti titulu sa ovakvim trenerom i ovakvom igrom. A Boga mi stičem i utisak da ova ekipa nije u stanju odigrati sve utakmice na visokom nivou, sve nam ovisi o jednom igraču, Kojaševiću. Bio je zaustavljen protiv Borca, nigdje nas nije bilo, nema igre čim je ozbiljnija ekipa u pitanju. Danas ga nije bilo u sastavu, ne možemo 2-3 šanse da napravimo kako treba...
Mirza, neka te je stid, neozbiljno si pristupio ovoj sezoni, nisi doveo zadnjeg veznog, adekvatnog štopera i napadača. Uprava ti je dala veliku podršku, obećala je da će ti ispuniti sve uslove i želje oko dovođenja igrača, što se na kraju ispostavilo tačnim, svaka im čast na tome.
Doveo si mi Gutića, koji je bio odbojkaš. Halo ba? Pored bandere Torlaka, ti dovodiš još jednu banderu umjesto da dovedeš malo bržeg štopera, pored npr. Semjona koji se haman sam nudio a ti nam dovodiš ovog amatera iz crnogorske lige.
Dovodiš mi nekog maksuma iz Butmira koji jedva ima 40kg, halo bolan, imaš li mozak čovječe, onaj dječak da se bori sa maljanima iz naše lige? Ajme meni nije ti dobro.
Još nam igra Avdić. Koliko godina uopšte ima taj čovjek? Kako te nije stid da ga još uvijek držiš u ekipi? Kako uopšte dotičnu spodobu nije stid da zauzima mjesto mlađim igračima? Kako ga nije stid što se drugu ili treću sezonu uzastopno nerviram zbog njegovog geganja na terenu? Fuj!
Još nam igra Ihtijarević. Ne mogu da vjerujem da izjavljuješ da ideš na titulu sa čovjekom koji ima 35 godina, spor je k'o puž, a igra ti najbitniju poziciju u ekipi, zadnjeg veznog. Igrač na spomenutoj poziciji mora biti najagresivniji i najbrži, al' jok, mora on igrat', ipak ti je stari drug.
Dragi Mirza, ako ovo nekim slučajem budeš čitao, a i ako ne budeš čitao, očekujem da podneseš
neopozivu ostavku, ti ne zaslužuješ da predvodiš NAJVEĆI klub u BiH, ti si čovjek bez vizije, čovjek koji nema pojma o trenerskom poslu.
Ako ti ostaneš trener, i evropa nam je pod znakom pitanja ove godine. Ne daj Bože da nam Kojašević zaradi povredu ili ode na polusezoni što je vrlo moguće.
Sve gore navedene rečenice su neoborive činjenice.
WANNABE PRANELLI ODLAZI!