Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ali ne mogu da vjerujem da je penzioner Totti jedini ovdje koji zna nešto lopte
Edin bez kuveta, isto ko da je nespreman skroz.
Lyon je ipak ozbiljnija ekipa i zasluženo su prošli, iako su i oni bili dobro poljuljani i poslije drugog gola.
Ja stvarno ne kontam kako Edin moze ikada ista uraditi ako nema lopti i kako i dan danas neko moze njegove igre gledati kroz to koliko je trco ko mahnit po terenu. Koliko to trci Zlatan? Jel se Mesi vraca u odbranu i uklizava protivnicima? Radi li to Ronaldo, Bale ili svi oni igraci kojima je zadatak da zabijaju golove? Rade al u kurcu s tom razlikom sto ovi svi koje sam nabrojao iza sebe imaju masineriju igracina a Edin iza sebe nema trenutno covjeka koji je u stanju uputiti ne odlican nego posten centarsut u kazneni prostor. I u takvom timu zabije 30 golova i onda neko kaze da se na ovoj utakmici nije dovoljno trudio
hrasno38 wrote:Ja stvarno ne kontam kako Edin moze ikada ista uraditi ako nema lopti i kako i dan danas neko moze njegove igre gledati kroz to koliko je trco ko mahnit po terenu. Koliko to trci Zlatan? Jel se Mesi vraca u odbranu i uklizava protivnicima? Radi li to Ronaldo, Bale ili svi oni igraci kojima je zadatak da zabijaju golove? Rade al u kurcu s tom razlikom sto ovi svi koje sam nabrojao iza sebe imaju masineriju igracina a Edin iza sebe nema trenutno covjeka koji je u stanju uputiti ne odlican nego posten centarsut u kazneni prostor. I u takvom timu zabije 30 golova i onda neko kaze da se na ovoj utakmici nije dovoljno trudio
Sinoć se Edin nije sastavio dvaput s loptom kako treba jer nije DOBIO NIJEDNU UPOTREBLJIVU LOPTU, osim onog skoka i šuta glavom. Njegovi saigrači izgleda se takmičili ko će protrčat kroz sredinu, raspalit po golu i ko će bit sebičniji ..... S onakvom igrom od sinoć, Roma nije zaslužila prolaz, ali nema smisla sad da se pljuje po Džeksonu ... treba bit realan jbg
hrasno38 wrote:Ja stvarno ne kontam kako Edin moze ikada ista uraditi ako nema lopti i kako i dan danas neko moze njegove igre gledati kroz to koliko je trco ko mahnit po terenu. Koliko to trci Zlatan? Jel se Mesi vraca u odbranu i uklizava protivnicima? Radi li to Ronaldo, Bale ili svi oni igraci kojima je zadatak da zabijaju golove? Rade al u kurcu s tom razlikom sto ovi svi koje sam nabrojao iza sebe imaju masineriju igracina a Edin iza sebe nema trenutno covjeka koji je u stanju uputiti ne odlican nego posten centarsut u kazneni prostor. I u takvom timu zabije 30 golova i onda neko kaze da se na ovoj utakmici nije dovoljno trudio
Sinoć se Edin nije sastavio dvaput s loptom kako treba jer nije DOBIO NIJEDNU UPOTREBLJIVU LOPTU, osim onog skoka i šuta glavom. Njegovi saigrači izgleda se takmičili ko će protrčat kroz sredinu, raspalit po golu i ko će bit sebičniji ..... S onakvom igrom od sinoć, Roma nije zaslužila prolaz, ali nema smisla sad da se pljuje po Džeksonu ... treba bit realan jbg
Da i ono sto je dobio na kaskicu servirao je suigracima i stvorio im 100% sanse.
Da i ono sto je dobio na kaskicu servirao je suigracima i stvorio im 100% sanse.
Zadnje dvije utakmice Rome su me podsjetile na Man. City .... svi trče okolo, nešto pucaju, dodaju se ovo ono a Džeksona ne niko ni 5%, mogo je komotno izać napit se vode, pojest ćevape što bi oni skontali da ga nema na terenu
zato sto su klocevi. i sasuolo ih je jebo cijelo prvo povrijeme. trebali su oni voditi. ali u drugom se raspadose. samo govori o tome koliko je jaka liga. daj boze da ostanu drugi, da ih ne izbaci kakav porto u kvalfikacijama ponovo
Dajte ljudi, dzaba se nadate. Klub je rodjen luzerski, mentalitet luzerski. Pa oni su zijanili 3 najvaznije utakmice u 10 dana kada se lomila sezona i to dovoljno govori o luzerskom karakteru ovog kluba.
Point. wrote:Dajte ljudi, dzaba se nadate. Klub je rodjen luzerski, mentalitet luzerski. Pa oni su zijanili 3 najvaznije utakmice u 10 dana kada se lomila sezona i to dovoljno govori o luzerskom karakteru ovog kluba.
Nema to veze sa luzerskim mentalitetom nego sa rosterom u kojem osim Totija ne posotji igrac koji zna uputiti centarsut ili dati kvalitetnu loptu koa stoje veceras ovaj mali Sergej poslao. Sve Romine lopte u kazneni se ili zavrsavaju na pocetku ili lete preko citavog kaznenonog i ako ih neko stigne na drugom kraju. Kad lopta dodje do peterca to je ravno cudu. Veceras je recimo Salah prodao brat bratu jedno 10 cistih lopti ko suza, Naigolan isto tako, Strotman katastrofa...tek ulaskom Totija i Perotija pocele su da idu kvalitetnije lopte ka kaznenom prostoru. Kad uporedis roster Juventusa i Rome pa to izgleda smijesno...jednostavno neuporedivo. Mada istini za volju i MU izgleda strasno ali ih sve Chelsea podera ko deda opanke
Lako je napraviti analizu Rominih utakmica u ovoj sezoni.....kada je Edin imao kvalitetan support od svojih suigraca on je davao golove a Roma je pobjedjivala. Kada je Salah igrao kako treba i otkrivao se dobijao je lopte upravo od Edina ko rukom te su pravili dar mar u odbranama. Veceras nista ni jedan ni drugi.