nego, poslikala sam sve Avonove ruževe i sjajila koje imam i napravila swatcheve
http://makeupmakeout.blogger.ba/arhiva/ ... 03/2729370
pa možda nekom bude od koristi
Moderator: anex
nisam, od Oriflamea imam Hypnotic Shimmer svjetlucavu tamno zelenu olovku za oči koja je dovoljno mekana i masna da ju koristim nekad i samu kao sjenilo preko Manhattan i ArtDeco baze - i drže je na mjestu bez problemaenisa wrote:plavooka, jesi li koristila Oriflame Beauty Illuminate Eye Crayon (svjetlucavo sjenilo za kapke u olovci)? Ja imala ono sivo (15083) i poklonila ga, pravilo mi liniju na kapcima, ali tad nisam imala bazu za sjene pa me zanima je li opstaje s bazom. bas je kremasto pa ne znam bi li ga baza uspjela odrzat na svom mjestu, a gledam sad u novom katalogu (od 10.aprila) je na snizenju
wow, predivno, za ovo bi ti bila savrsena ona chanel sjena od prije dvije godine, zlatno-srebrena,sjecas se
Samo da citiram sebe i da kazem da sam malo nepismenaMichun wrote:aferim i Fala u ime svih. Ja sam osutna cijele sljedece sedmice da se ne iznenadite sto me neJma. Ako se budete druzile dok sam od sutna, slike prije i poslije ocekujem...pola lica is fine.eluna wrote:simple as ...... dogovorite kada, i koliko nas jeda znam kolika mi džezva za kahvu treba
jesam to ja?Michun wrote:Samo da citiram sebe i da kazem da sam malo nepismenaMichun wrote:aferim i Fala u ime svih. Ja sam osutna cijele sljedece sedmice da se ne iznenadite sto me neJma. Ako se budete druzile dok sam od sutna, slike prije i poslije ocekujem...pola lica is fine.eluna wrote:simple as ...... dogovorite kada, i koliko nas jeda znam kolika mi džezva za kahvu treba
oSutna bi trebalo da bude oDsutna
Eluna...onda racunamo treci vikend od ovog? Sto se mene tice fine. Ali bi trbalo bar jos jedna sminekriva. Veni, hos ti?
I plavooka...fino ali linije prelaza ne smiju da se vide. Blending brush
DapaceVenomousV wrote:jesam to ja?Michun wrote:Samo da citiram sebe i da kazem da sam malo nepismenaMichun wrote: aferim i Fala u ime svih. Ja sam osutna cijele sljedece sedmice da se ne iznenadite sto me neJma. Ako se budete druzile dok sam od sutna, slike prije i poslije ocekujem...pola lica is fine.oSutna bi trebalo da bude oDsutna
Eluna...onda racunamo treci vikend od ovog? Sto se mene tice fine. Ali bi trbalo bar jos jedna sminekriva. Veni, hos ti?
I plavooka...fino ali linije prelaza ne smiju da se vide. Blending brush
zovi me VMichun wrote: Dapace
Dok ti utrefim nick, zbunim samu sebe. Ja sam tvom nicku dala nick
Sad sam kao ja neko ko treba da kaze dal ti znas sminkat, molim teVenomousV wrote:zovi me VMichun wrote: Dapace
moze moze, ako ti mislis da valja moje sminkanje/znam sminkat
Michun wrote:Sad sam kao ja neko ko treba da kaze dal ti znas sminkat, molim teVenomousV wrote:zovi me VMichun wrote: Dapace
moze moze, ako ti mislis da valja moje sminkanje/znam sminkathahaha
Ja se nadam da te nase drage forumasice kojima je potrebno malo pomoci oko nacina sminkanja i boja nece izaci gore nakon naseg malterisanja i da nas nece zamrziti
jeste ta je, samo moraš vidjet kako jadno moje trepavice izgledaju bez maskare da bi znala kako je dobraPartizzanka wrote:plavooka ... divno divno
jel ti ovo nova lorealova???

Cure, znam zene koje se kunu da je aktivni oksigen super za mladenacki izgled koze. Ne znam na cemu je utemeljena ta izjava ali znam da ga kupuju u apotekama, navodno ima neki proizvodjac iz Srbije koji ga proizvodi po vrli niskim cijenama.
hjoj, ovo meni ima čudan mirisZelena Carapa wrote:Cure, znam zene koje se kunu da je aktivni oksigen super za mladenacki izgled koze. Ne znam na cemu je utemeljena ta izjava ali znam da ga kupuju u apotekama, navodno ima neki proizvodjac iz Srbije koji ga proizvodi po vrli niskim cijenama.
E sad, zanima me jel neka od vas, posebno mozda AlicaK, cula za to?
Valjda su ti kosigen tretmani popularni po kozmetickim salonima a ovo im dodje kao dobra alternativa.