Gdje pise?Lukavi Plan wrote:Islamska smo država šta vas čudi?anchor85 wrote:Ovo je za sjesti i plakati. Pa se spakovati i bježati što dalje.bersK wrote:https://www.facebook.com/groups/1866324 ... 3/?fref=ts
Ja ne znam šta bih rek'o na ovo. Ovce su na broju.
REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
- spreca
#6501 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
- jazzer
#6502 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Konacno @Hizo, glas razuma.hizo ramidovic wrote:Bas je lepo videti i znati kako tzv. bih ne moze tuziti ni Srbiju ni Hrvatsku za bilo sta dok i Srbija i Hrvatska mogu tuziti tzv bih kad god pozele i za sta god zele, i jos ce pri tome imati punu podrsku i u samoj tzv bih.
- Capsicum
#6503 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Smrc, smrc, suza mi krenu za jadnim Baketom. Dobricina je on, samo je htio najbolje za svoj narod. Smrc, smrcspreca wrote:Stranke iz Federacije i mnogi ovdje na forumu se vise raduju sto revizija nije uspjela da moguRidjobrkog, nego sto zale sto revizjija nije uspjela.
- refffko
#6504 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Gledaj seljacine, niti ne zna kako se pise, a on bi podrzavao nekog. Ovakvi nam drzavu vode i nasu sudbinu kroje.anchor85 wrote:Ovo je za sjesti i plakati. Pa se spakovati i bježati što dalje.bersK wrote:https://www.facebook.com/groups/1866324 ... 3/?fref=ts

- spreca
#6505 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Capsicum wrote:Smrc, smrc, suza mi krenu za jadnim Baketom. Dobricina je on, samo je htio najbolje za svoj narod. Smrc, smrcspreca wrote:Stranke iz Federacije i mnogi ovdje na forumu se vise raduju sto revizija nije uspjela da moguRidjobrkog, nego sto zale sto revizjija nije uspjela.
- jazzer
#6506 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Jedan od komentara onih na koje se Bakir poziva kada kaze ''ostavku neću podnijeti jer mislim da činim ono za šta me moj narod i izabrao", kaže Izetbegović.Presednice jebolim Dodik pleme presednice hajmo u rat Allahom te molim da zavrsimo ono sto su oni započeli uz tebe sam do smrti
- Hajvan
#6507 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Altair_SA wrote:Na stranu Bakir, bilo ko da je podnio zahtjev i sve i da je proslo, opet Smrdija ne bi odgovarala za genocid. Mi to treba konacno da shvatimo. Mislim dosta naroda je vec i skontalo. A cetaljska bagra moze da nastavi da likuje, jer se zlocin ocigledno isplati. I mi to isto treba da shvatimo za u buduce, za neki eventualni sukob u buducnosti. Polizi svoje rane i nauci iz onog sto ti se desilo u proslosti, uci djecu ko je bagra i sta su nam napravili i pripremi ih za ono sto se mozda opet moze desiti, samo taj put ce biti sve drugacije
-
rizibizi
#6508 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Rodzaci, braco i famelijo jebem li vas nepismene sve redom, da ima i gram mozga i pameti u tim kockastim tintarama koje vucarate na ramenima svima bi nam bolje bilo. Idealna kombinacija nepismeno,neskolovano i zatucano glasacko tijelo u kombinaciji sa istim takvim politicarima koji imaju samo jedan cilj sebi, svojoj djeci i ostaloj fameliji napuniti prazne djepove i bankovne racune. Sjeme li vam jebem nepismeno, da vam nije ovih supaka koji su vas uhljebili i doveli da vidite sta je asfalt jos bi maslacke po livadama brali. Pola laznih profila, ova druga polovina podrske od 20 slika bi dobar zubar mogao jednu kvalitetnu vilicu da sastavi, al sta je uhljebilo se penzije se uzele, djeca se na budzet uvalila, od rodne brvnare se vikendica na 3. sprata napravila pa se kuci samo vikendom ide niste vi papci ludi normala da ide max podrska kad su vam sve dali e sad sto su oni 500 puta vise uzeli i sto vas jebu i za usi vuku to je sasvim logicno. A presuda, to je samo zaobilazna tema sto nema vode, nema para, nema posla, nema doktora, nema lijekova...Fameliju vam nepismenu jebem.
-
detroit-mercy
#6509 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Pa njegovi biraci su ga i izabrali da laze i muljajazzer wrote:Jedan od komentara onih na koje se Bakir poziva kada kaze ''ostavku neću podnijeti jer mislim da činim ono za šta me moj narod i izabrao", kaže Izetbegović.Presednice jebolim Dodik pleme presednice hajmo u rat Allahom te molim da zavrsimo ono sto su oni započeli uz tebe sam do smrti
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#6510 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Podignuta optužnica protiv Asima Sarajlića, Amira Zukića, Mirsada Kukića i ostalih
Kako sad ovo uklopiti u teoriju "sive eminencije" ? Bakir sam hapsi svoje kriminalce iz stranke?
Jel to sad dobro ili loše ...Neka nam objasne dežurni forumski teoretičari
Kako sad ovo uklopiti u teoriju "sive eminencije" ? Bakir sam hapsi svoje kriminalce iz stranke?
-
detroit-mercy
#6511 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Sta se je promijenilo ovim odbijanjem revizije. Vojska i policija PC i dalje su odgovorne za pocinjeni genocid, kompletno vojno i politicko vodjstvo manjeg entiteta je zavrsilo na robiji i sve je dokumentovano na milionima stranica haskog tribunal. Ovo je prvi puta da je neko sudjen za genocid i dokazan genocid. Dokazati Srbiji da je pocinila genocid je bilo na veoma klimavim nogama i jako male sanse su bile za uspijeh, neko ko se malo razumio u ovu materiju je ostavio ranije par dobrih postova na ovoj temi.Altair_SA wrote:Na stranu Bakir, bilo ko da je podnio zahtjev i sve i da je proslo, opet Smrdija ne bi odgovarala za genocid. Mi to treba konacno da shvatimo. Mislim dosta naroda je vec i skontalo. A cetaljska bagra moze da nastavi da likuje, jer se zlocin ocigledno isplati. I mi to isto treba da shvatimo za u buduce, za neki eventualni sukob u buducnosti. Polizi svoje rane i nauci iz onog sto ti se desilo u proslosti, uci djecu ko je bagra i sta su nam napravili i pripremi ih za ono sto se mozda opet moze desiti, samo taj put ce biti sve drugacije
Trebalo je sve snage usmjeriti na dokazivanje genocida u drugim opstinama u BiH kroz predmete Karadzic/Mladic. Nastaviti i dalje sa procesuiranjem izvodjaca genocida kao i svih koji su pocinili ratne zlocine.
A strukturu drzave kao ovakve nisam potpisao ni ja ni ti nego neko drugi.
-
prog321
#6512 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Tesko dokazati da je Srbija odgovorna za genocid, a sve i jedan oficir koji je naredio etnicka ciscenja i streljanja bio je pod platnim spiskom Srbije? 
A ko te placa taj te i kara .
-
detroit-mercy
#6513 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Revizija kao takva je imala jako slabe sanse za prolazak, na to je odredjeni broj forumasa upozoravao.spreca wrote:Stranke iz Federacije i mnogi ovdje na forumu se vise raduju sto revizija nije uspjela da moguRidjobrkog, nego sto zale sto revizjija nije uspjela.
Ovime je izaslo na vidjelo kako amaterski se pristupa mnogim stvarima u drzavi. Da je Bake sazvao sve probih snage i da je iznio stanje onako kakvo je i kakve su nam sanse, kao da je iste te stvari predocio javnosti, vjeruj mi da ga niko ne bi cipelario. Pa cak ni za sve ove godine nerada po tom pitanju, medjutim ocigledno je da je Bake imao ili druge motive ili je gluplji nego sto mislimo. Ti sad izaberi jedno od ovo dvoje.
- karanana
#6514 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
To se znalo i u originalnom postupku. Nije ti za to trebala revizija. Tu ga je sake zasro i to je bilo to. Jedan metak si imo i to je to.prog321 wrote:Tesko dokazati da je Srbija odgovorna za genocid, a sve i jedan oficir koji je naredio etnicka ciscenja i streljanja bio je pod platnim spiskom Srbije?
-
detroit-mercy
#6515 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Posto si ti strucnjak za sve, skupi tim pravnika pa dokazuj. A to ko te placa taj te i kara ocito ne prolazi na sudovima, posebno ne kada se radi o tako krupnim stvarima.prog321 wrote:Tesko dokazati da je Srbija odgovorna za genocid, a sve i jedan oficir koji je naredio etnicka ciscenja i streljanja bio je pod platnim spiskom Srbije?
- jazzer
#6516 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
davno sam ja sabrao dva i dva al' dok su ovakvi kao ovaj sto bi u rat vecina, mozemo pjevati borbene.detroit-mercy wrote:Pa njegovi biraci su ga i izabrali da laze i muljajazzer wrote:Jedan od komentara onih na koje se Bakir poziva kada kaze ''ostavku neću podnijeti jer mislim da činim ono za šta me moj narod i izabrao", kaže Izetbegović.Presednice jebolim Dodik pleme presednice hajmo u rat Allahom te molim da zavrsimo ono sto su oni započeli uz tebe sam do smrtiha ja, glup si ako mislis da su ga izabrali da govori istinu i da se bori za svakog pojedinca
.
-
detroit-mercy
#6517 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Sad ce tebi strucnjak za medjunarodno pravo Iamia da objasni kako je to lako izvodljivokaranana wrote:To se znalo i u originalnom postupku. Nije ti za to trebala revizija. Tu ga je sake zasro i to je bilo to. Jedan metak si imo i to je to.prog321 wrote:Tesko dokazati da je Srbija odgovorna za genocid, a sve i jedan oficir koji je naredio etnicka ciscenja i streljanja bio je pod platnim spiskom Srbije?
- dobojlija81
#6518 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
bersK wrote:https://www.facebook.com/groups/1866324 ... 3/?fref=ts
Alan Durmich
44 min.
fala na priemu ustebe smo ja i moja famelija smo do kraja.
-
prog321
#6519 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
karanana wrote:To se znalo i u originalnom postupku. Nije ti za to trebala revizija. Tu ga je sake zasro i to je bilo to. Jedan metak si imo i to je to.prog321 wrote:Tesko dokazati da je Srbija odgovorna za genocid, a sve i jedan oficir koji je naredio etnicka ciscenja i streljanja bio je pod platnim spiskom Srbije?
Revizija je sluzila da se nesto drugo pokaze, a ne sama apelacija.
-
_thedude
#6520 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Znamo ti stranku...dobojlija81 wrote:bersK wrote:https://www.facebook.com/groups/1866324 ... 3/?fref=ts
Alan Durmich
44 min.
fala na priemu ustebe smo ja i moja famelija smo do kraja.![]()
-
prog321
#6521 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
detroit-mercy, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.

Display this post.
-
_thedude
#6522 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Nurudin wrote:Podignuta optužnica protiv Asima Sarajlića, Amira Zukića, Mirsada Kukića i ostalih
-
peepeep
#6523 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Velika je razlika između Podignuta optužnica i Izrečena presuda, posebno u Bosni i Hercegovini i posebno za ove stranačke kadrove, mamine sinove, 'brat'-kriminalce i nedužnu "muslimansku" mladež koja svako malo nekoga ubije autićem._thedude wrote:Nurudin wrote:Podignuta optužnica protiv Asima Sarajlića, Amira Zukića, Mirsada Kukića i ostalih
-
detroit-mercy
#6524 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Jah, na ignore sam ti listi a odgovaras na postove ili ih komentarisesprog321 wrote:detroit-mercy, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
- madner
#6525 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Sazvao je ljude, slagao im u lice i trazio podrsku za naum.detroit-mercy wrote:Revizija kao takva je imala jako slabe sanse za prolazak, na to je odredjeni broj forumasa upozoravao.spreca wrote:Stranke iz Federacije i mnogi ovdje na forumu se vise raduju sto revizija nije uspjela da moguRidjobrkog, nego sto zale sto revizjija nije uspjela.
Ovime je izaslo na vidjelo kako amaterski se pristupa mnogim stvarima u drzavi. Da je Bake sazvao sve probih snage i da je iznio stanje onako kakvo je i kakve su nam sanse, kao da je iste te stvari predocio javnosti, vjeruj mi da ga niko ne bi cipelario. Pa cak ni za sve ove godine nerada po tom pitanju, medjutim ocigledno je da je Bake imao ili druge motive ili je gluplji nego sto mislimo. Ti sad izaberi jedno od ovo dvoje.