Meni mi ga direktore, metni mi ga... odma...
Pa metno sam ti ga... davno...
Stojali smo na ivici ponora. Sada smo korak dalje.Point. wrote:Sa Sebijom, BiH je dotakla dno. Ako je to bilo ikako moguće. Fuj.
Ovaj rezon ima smisla.P.Starck wrote:Sebija je opasan kandidat. Prvo žena je, drugo sandžačka je, treće gura je SDA uhljebska mašinerija a to sve nosi puno glasova. Tako da je po meni opasniji kandidat od Zvizdića, jer mislim da bi Zvizdić s priličnom razlikom izgubio od rumenka Bećirevića. Ostali vodu nose, nažalost!
Jel vjeruješ svemu što pročitaš u informeru ili čuješ od Lazanskog?racionalista wrote:Kako "prva" u Bošnjaka, a unuka Milica???![]()
![]()

sebija nema unuku...djkurt wrote:Pa kako se preziva Sebijina unuka? Ozbiljno pitam, kako nam zet je pravoslavne vjere, ako nije u međuvremenu prešao na Islam.
Kako nema, zar im se ćerka nije udala i porodila u Holandiji??????Ned071 wrote:sebija nema unuku...djkurt wrote:Pa kako se preziva Sebijina unuka? Ozbiljno pitam, kako nam zet je pravoslavne vjere, ako nije u međuvremenu prešao na Islam.
preziva se krstic, a inace njen otac tj sebijin zet je potomak loze obrenovica, stare pravoslavne familije...djkurt wrote:Pa kako se preziva Sebijina unuka? Ozbiljno pitam, kako nam zet je pravoslavne vjere, ako nije u međuvremenu prešao na Islam.