Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sha_ba

#6501 Re: Utakmice.

Post by sha_ba »

:thumbup:
Anestezija

#6502 Re: Utakmice.

Post by Anestezija »

Dobro je,sad jos kup i odmorit malo :D
Butmiran

#6503 Re: Utakmice.

Post by Butmiran »

Treće mjesto na kraju, Evropa izborena kroz ligu, u subotu kup uzeti i ja zadovoljan. :thumbup:
todd_smith

#6505 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Irfo nabijac kompleksa :izet:
BegA_

#6506 Re: Utakmice.

Post by BegA_ »

Slaba posjeta... Protiv Celika moramo nagurati na minimalno 15-16 milja, ovo danas je katastrofa bilo. Ovi momci su zasluzili vise!
KPNCTNJAH

#6507 Re: Utakmice.

Post by KPNCTNJAH »

BHF_Manijak wrote:
KPNCTNJAH wrote:Mlitavi 'cko gdje si da nas slikas ... :D
Zarakij'o levat negdje garant ccc! :(
Kakav on, ja napravio transparent za njega na istoku... maksuzija, nigdje ga :mrgreen:
BegA_

#6508 Re: Utakmice.

Post by BegA_ »

Vala bih ja od sljedece sezone Kovu vec poceo stavljati u prvih 11 i u bitnijim tekmama. Izrasta u finog igraca. :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6509 Re: Utakmice.

Post by Velkoski »

Image

http://sport033.com/sarajevo-pobjedom-n ... em-mjestu/

@kiki

Ocam, 100 stepeni je bilo, mog'o sam i krepat' :roll: :mrgreen:
R2D2_SA

#6510 Re: Utakmice.

Post by R2D2_SA »

Ja jedva čekam da vidim golove, mislim da su svi bili :thumbup: . Gosti su pokusavali nesto igrati, ali ocigledno nemaju kvalitetu, one golove koje su dali bilo je zbog nase nonsalancije, mislim da smo igrali sa 30 posto snage, taman koliko je trebalo da dobijemo. Kad nam se zadnja linija uozbiljila nije bilo šanse da gosti opet nesto naprave. Bilo je puno pogresaka, par lijepih poteza. Vusljanin mi je nekako izgledao kao najzainteresovaniji i zato dole kapa za njega. Mali Plakalo valjda pod dojmom debija, ali necemo mu nista zamjeriti :-D U narednom periodu moramo poraditi na tom zadnjem pasu, nemamo problema u odbrani, nemamo problem stici do sesnaestarca ali kontre i polukontre moramo bolje rjesavati, puno lopti potrosimo a nekim uigranim semama, nekim rezonom bismo puno dobili na efikasnosti.

Idemo sad na uzvratnu finalnu. Zna li neko ima li ista od one prijateljske sa Cardifom?
Logovan

#6511 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Barić loš, Plakalo uplašen, Vusljanin loš iako je zabio gol. Stojčev, Krste standardno dobri. Onaj obradović stalno zabija golove, mogli bi ga dovesti. :D
Treći na tabeli i osvojen kup. :thumbup: Dobro je, kako su neki mislili da će završiti. Slijedeće godine mora bolje.
BegA_ wrote:Vala bih ja od sljedece sezone Kovu vec poceo stavljati u prvih 11 i u bitnijim tekmama. Izrasta u finog igraca. :thumbup:
On se dobro razvija, sve više i više dobija prilike tako da vjerujem da ćemo dobiti dobrog igrača.
omega369

#6512 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

solidna utakmica, zadovoljan sa 3 boda. mada, mi smo bez jajala sasvim prosjecna ekipa
MHAB

#6513 Re: Utakmice.

Post by MHAB »

omega369 wrote:solidna utakmica, zadovoljan sa 3 boda. mada, mi smo bez jajala sasvim prosjecna ekipa
Ukoliko ne nađemo adekvatnu zamjenu za Matu imaćemo mnogo problema u organizaciji igre u budućnosti. Kombincija zadnjih veznih kao što su Cimirot i Kovačević je iz udžbenika. Jedan visok i jak (Kovačević), a drugi niži i brz (Cimirot) je idealna kombinacija kad se igra sa dva zadnja vezna. Jedini problem je što su obojica mladi i skloni oscilacijama u igri pa je neophodno dovesti nekog iskusnijeg uz koga bi oni nastavili napredovanje. Ako bih mogao birati ja bih tražio visokog i snažnijeg te po mogućnosti ljevaka. Takav profil bi nam nudio mnogo opcija uz ovu dvojicu koje imamo plus što ponekad može i Radovac zakrpiti ovu poziciju....
north

#6514 Re: Utakmice.

Post by north »

Ma znalo se i prije tekme da ćemo teško biti motivisani nešto plaho, i da nećemo biti 100% u utakmici...ne kažem da je to u redu, ali nije ništa nenormalno..da je trebalo danas zapeti sigurno bi drugačije bilo...ovo je bilo baš sa pola snage, ali elem nejse...posjeta užasna i sramota..ako u sliedeću subotu budemo ispod 10 milja, kite smo prave :oops: .....najbitinije je da je Evropa izborena kroz ligu, ako već nismo prvi i plus naravno kup, tako da može se reći da je sezona zadovoljavajuća...ne idealna, kakvih smo kriza na terenu imali i jesenas i sad na proljeće, ali kad se podvuče crta ipak ok i prolazna ocjena..jedna solidna 7-ica fakultetski da se odrazim :oops: ...naravno samo da okrunimo to još s kupom pa da tako bude...jer ipak treba sačekati subotu, koliko god da smo 99% blizu uzimanja tog trofeja...

Matu treba zamijeniti sa nekim iskusnm veznjakom, ogromna je razlika kad on ne igra, treba još taj klasični desni bek, brz prodoran da je zna zavrnuti u protivničku avliju iz mjesta i trka, još jedan golman, ne možemo samo na Deji ostati, ovaj mali još nije ni blizu sazreo plus možda i treći napadač da se ima sa klupe..zahvaliti se Bariću, Osmanagiću, Todoroviću, Travančiću...Purića na hlađenje za klupu, Vusljanina isto, ako ovako nastave, a ne mislim da mogu puno bolje, obojici već na zimu raskinuti ugovore...i to bi bilo to za slijedeću sezonu, uz naravno uslov da niko osim Delača i Jajala ne odu...
Cossack

#6515 Re: Utakmice.

Post by Cossack »

Nek' su se zato u najnebitnijoj utakmici sezone baklje zapalile! :thumbup:
Butmiran

#6516 Re: Utakmice.

Post by Butmiran »

Cossack wrote:Nek' su se zato u najnebitnijoj utakmici sezone baklje zapalile! :thumbup:
Pale se evo godinama u zadnjoj utakmici sezone i to se vjerovatno nikad neće promijeniti. Znaš i sam što.
Maharadza

#6517 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

north wrote:Ma znalo se i prije tekme da ćemo teško biti motivisani nešto plaho, i da nećemo biti 100% u utakmici...ne kažem da je to u redu, ali nije ništa nenormalno..da je trebalo danas zapeti sigurno bi drugačije bilo...ovo je bilo baš sa pola snage, ali elem nejse...posjeta užasna i sramota..ako u sliedeću subotu budemo ispod 10 milja, kite smo prave :oops: .....najbitinije je da je Evropa izborena kroz ligu, ako već nismo prvi i plus naravno kup, tako da može se reći da je sezona zadovoljavajuća...ne idealna, kakvih smo kriza na terenu imali i jesenas i sad na proljeće, ali kad se podvuče crta ipak ok i prolazna ocjena..jedna solidna 7-ica fakultetski da se odrazim :oops: ...naravno samo da okrunimo to još s kupom pa da tako bude...jer ipak treba sačekati subotu, koliko god da smo 99% blizu uzimanja tog trofeja...

Matu treba zamijeniti sa nekim iskusnm veznjakom, ogromna je razlika kad on ne igra, treba još taj klasični desni bek, brz prodoran da je zna zavrnuti u protivničku avliju iz mjesta i trka, još jedan golman, ne možemo samo na Deji ostati, ovaj mali još nije ni blizu sazreo plus možda i treći napadač da se ima sa klupe..zahvaliti se Bariću, Osmanagiću, Todoroviću, Travančiću...Purića na hlađenje za klupu, Vusljanina isto, ako ovako nastave, a ne mislim da mogu puno bolje, obojici već na zimu raskinuti ugovore...i to bi bilo to za slijedeću sezonu, uz naravno uslov da niko osim Delača i Jajala ne odu...
Objasnio! :thumbup:

Samo bi dodao da je za mene svaka pobjeda "čista desetka"! :mrgreen:
omega369

#6518 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

irfan je dao veoma lijep gol! slican golu velkovskog. jako fin potez ;-)

predvidjam da ce u finalu biti oko 5-6 milja na istoku, barem 4 na sjeveru i jedno milja i pol na zapadu + loza i vip, 12 milja kapak i to ako ne bude kise.
Logovan

#6519 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Butmiran wrote:
Cossack wrote:Nek' su se zato u najnebitnijoj utakmici sezone baklje zapalile! :thumbup:
Pale se evo godinama u zadnjoj utakmici sezone i to se vjerovatno nikad neće promijeniti. Znaš i sam što.
A mozda i ne zna.
Mračajski proto

#6520 Re: Utakmice.

Post by Mračajski proto »

Moj posljednji post će biti na ovoj, meni dragoj, temi. Selam!
Butmiran

#6521 Re: Utakmice.

Post by Butmiran »

Pjanic15

#6522 Re: Utakmice.

Post by Pjanic15 »

Hahaha kakav komentator ili je ovo do snimka. :lol:
Dammme

#6523 Re: Utakmice.

Post by Dammme »

Kada je bio snimak na vogošći?
Butmiran

#6524 Re: Utakmice.

Post by Butmiran »

Dammme wrote:Kada je bio snimak na vogošći?
Malo prije 10.
todd_smith

#6525 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Pjanic15 wrote:Hahaha kakav komentator ili je ovo do snimka. :lol:
Ma uvijek k`o napusen ili zbunjen.
Post Reply