BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Morales

#651 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Morales »

Mi prolazimo Levski !!!
Salah ad-Din

#652 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Salah ad-Din »

Sve naše ekipe su odron, ne možemo s Maltežanima, Crnogorcima da igramo.
Jedina je razlika u tome što će Sarajevo dobiti 100.000 eurića prolaskom Maltežana, Željo neće dobiti ništa, a onda ćemo opet da gledamo onu patnju od Premier lige.
JThomas

#653 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

željo će dobiti 350.000 EUR pa makar izgubio obje tekme protiv maribora 11-0.

grozno, znam.
cvrčak_na_hedonizmu

#654 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Velikodušni divovi su iz sveg srca žalili kada je gradski rival doživio potop(e) u Europi. Realni divovi smatraju da na kraju sezone ne bi bilo -17 da ih nisu pokrali na Koševu protiv Širokog kada je čist indirekt trebao biti pušten nebil zabili gol.

Borac i Sarajevo ne mogu da se nose sa maltežanima i crnogorcima. Ne mogu jer su promijenili pola ekipe, ono pola što je došlo je neuigrano a od onih pola što je ostalo više ima levata nego pravih igrača ( mislim na oba tima ). To su činjenice.

Radujem se debaklu jer ću da ga unovčim. Duplo zadovoljstvo. Najgore je biti licemjer kao neki. Lažni moral,pretvaranje i malograđanstvo su samo od nekih ( loših ) karakteristika BiH društva. Nemoj rende kora živ bio :oops:
Salah ad-Din

#655 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Salah ad-Din »

Daj ba koji im se đavo ulizuješ?

Naravno da mi je drago kad Željo primi 7 komada, ne zbog kluba, nego zbog navijača Željezničara, koji su se toliko digli da to nije humano, volio bih da vas izbaci Maribor, da vas malo spuste na zemlju, ali i da Sarajevo ostane klub sa najboljim koeficjentom u Evropi. Ja ne vidim ništa loše u tome, logično je da želim da Sarajevo bude najbolji BH klub u Evropi.
bosnjo89

#656 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by bosnjo89 »

pa zar na sabahu :-)

najjednostavnije je ovako reci posto i jednu i drugi vecinom prizeljkujemo uspjeh onog drugog u evropi:

- cilj je da kone prodju
- ako vec moraju izgubiti neka ga podudlaju sa 7 komada :D

zar je tesko ovo napisati, a mislim da mnogi ovako razmisljaju
Ajatolah_

#657 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Ajatolah_ »

bosnjo89 wrote:najjednostavnije je ovako reci posto i jednu i drugi vecinom prizeljkujemo uspjeh onog drugog u evropi:

- cilj je da kone prodju
- ako vec moraju izgubiti neka ga podudlaju sa 7 komada :D
:lol: Tako nešto sam i ja zaključio prateći ove teme, svi se zajedno nadaju prije i za vrijeme utakmice, a onda prcanje. :D
hypko_nurko

#658 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

Salah ad-Din wrote:Daj ba koji im se đavo ulizuješ?

Naravno da mi je drago kad Željo primi 7 komada, ne zbog kluba, nego zbog navijača Željezničara, koji su se toliko digli da to nije humano, volio bih da vas izbaci Maribor, da vas malo spuste na zemlju, ali i da Sarajevo ostane klub sa najboljim koeficjentom u Evropi. Ja ne vidim ništa loše u tome, logično je da želim da Sarajevo bude najbolji BH klub u Evropi.
i nama je isto toliko drago kad vas nakantaju po 5-6 nula. ne zbog sarajeva nego zbog vas navijaca. jer se dignete kad pobijedite amatere sa malte ko da ste barcelonu odrali. a nadam se da ce te svoju dominaciju pokazati u prvenstvu. za razliku od nas
Salah ad-Din

#659 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Salah ad-Din »

hypko_nurko wrote: i nama je isto toliko drago kad vas nakantaju po 5-6 nula. ne zbog sarajeva nego zbog vas navijaca. jer se dignete kad pobijedite amatere sa malte ko da ste barcelonu odrali. a nadam se da ce te svoju dominaciju pokazati u prvenstvu. za razliku od nas
To je sasvim normalno, ovi koji govore da im je drago da svi uspiju, su teške ulizice, i navijači u pokušaju.
Meni je samo žao što će vaše želje ostati neostvarene :)
hypko_nurko

#660 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

meni je jedino drago zbog koeficijenata da svi pobijedjuju, a ako ispadnemo od maribora znamo da smo ispali od boljih jer nismo nosioci. za razliku od vas koji ste nosioci i koji slavite pobjedu ko da ste postali prvaci svijeta nad ekipom u kojoj igraju konobari i nocni cuvari i koji su vodili protiv vas u jednom trenutku. stoga spustice vas levski na zemlju kao i uvijek i onda cete da se usutite
tcz

#661 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by tcz »

:thumbup:

samo nek se trpa. :bih:
Tvrtko II Kotromanić

#662 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Salah ad-Din wrote:
hypko_nurko wrote: i nama je isto toliko drago kad vas nakantaju po 5-6 nula. ne zbog sarajeva nego zbog vas navijaca. jer se dignete kad pobijedite amatere sa malte ko da ste barcelonu odrali. a nadam se da ce te svoju dominaciju pokazati u prvenstvu. za razliku od nas
To je sasvim normalno, ovi koji govore da im je drago da svi uspiju, su teške ulizice, i navijači u pokušaju.
Meni je samo žao što će vaše želje ostati neostvarene :)
halo sta ima navijac u pokusaju, ti prije 2 godine poceo uciti navijacke pjesmice i sad super ultra giga mega hool sta vec :-)
Last edited by Tvrtko II Kotromanić on 07/07/2012 12:27, edited 1 time in total.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#663 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by bordo gandalf »

:roll:
Ajatolah_

#664 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Ajatolah_ »

Salah ad-Din wrote:To je sasvim normalno, ovi koji govore da im je drago da svi uspiju, su teške ulizice, i navijači u pokušaju.
Ma čuj? Jesi ono ti napisao da pratiš našu ligu tek od prije 2-3 sezone, a sad si eto i kompetentan da kažeš ko je navijač, a ko nije? Svašta...
Pokerboy11

#665 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pokerboy11 »

EdoI wrote:
Salah ad-Din wrote:To je sasvim normalno, ovi koji govore da im je drago da svi uspiju, su teške ulizice, i navijači u pokušaju.
Ma čuj? Jesi ono ti napisao da pratiš našu ligu tek od prije 2-3 sezone, a sad si eto i kompetentan da kažeš ko je navijač, a ko nije? Svašta...
Nemoj tako momak je bio premlad da ide na utakmice ahhahahaha ili mu roditelji nisu dali ha ha :lol:
Otisao na 10 tekmi i on sad da polemise ko je navijac ko nije ! ha hu :x
Ajatolah_

#666 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Ajatolah_ »

FACE tv otkupio prava prenosa iz Maribora i Sofije

Prva bosanskohercegovačka HD televizija, FACE tv, otkupila je ekskluzivna prava za prijenos prve utakmice 2. pretkola Lige prvaka između Maribora i Željezničara.
Željezničar 18. jula gostuje u Mariboru, a direktno će susret prenositi FACE tv od 20 sati i 45 minuta.
Osim toga, pomenuta TV stanica otkupila je prava emitovanja utakmice 2. pretkola Europa lige između Levskog i Sarajeva u Sofiji, naravno ukoliko naš predstavnik prođe Hibernians, a bordo momčad je na dobrom putu, jer ima 5:2 prednost iz prve utakmice s Koševa.
FACE tv će pomenute susrete emitovati i preko satelita.

ss.ba
Ko bi mogao komentarisati?
Iker C

#667 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Iker C »

Senad je dobar sa Marjanom tj. on ga je doveo u BiH, ali ne znam zadnje što sam čuo da je Marjan pobjegao iz Sarajeva radi dugova. Na Face tv ne radi nijedan sportski novinar.
Charuga
Globalni moderator

#668 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Charuga »

Zacetnici nove rasprave koja, opet, izlazi iz ove teme idu na odmor:

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, oglusavanje na upozorenje”
» tcz
» ipetm

14 dana

Svaki sljedeci odlazak u Banovice se produzava na 7 dana pa vi opet pocnite.
El_comadante

#669 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by El_comadante »

meni je drago kad svaki nas tim napravi uspjeh radi koeficijenta i ovde je jedina sramota sto je Borac igro 2-2, a sto je FCS primilo to je manje bitno jedino iz raloga sto su dali 5 golova
BHF_Manijak

#670 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BHF_Manijak »

Sta je sljedece, solidna ekipa San Marina, Lihtenstajna, Andore, Luksemburga? :? :roll: Necemo ba pretjerivati, pa i sam trener im je rekao da su oni "semi-professional" tim, dakle poluamaterska ekipa! :wink:
Pokerboy11

#671 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pokerboy11 »

BHF_Manijak wrote:Sta je sljedece, solidna ekipa San Marina, Lihtenstajna, Andore, Luksemburga? :? :roll: Necemo ba pretjerivati, pa i sam trener im je rekao da su oni "semi-professional" tim, dakle poluamaterska ekipa! :wink:
Mah ignorisi ... ja bas gledam post al nemam zivaca da napisem sta "fino" pa sam odustao ... Ljudi da nisu dobili crveni rasturili bi ih jos penal... al hajd .... Ne interesuju nas oni. Drago mi je samo rad kluba sto su dobili 8) Mi smo GIGANTI dobili smo Mattersburg :-)
luckylaka

#672 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by luckylaka »

hypko_nurko wrote:

i nama je isto toliko drago kad vas nakantaju po 5-6 nula. ne zbog sarajeva nego zbog vas navijaca. jer se dignete kad pobijedite amatere sa malte ko da ste barcelonu odrali. a nadam se da ce te svoju dominaciju pokazati u prvenstvu. za razliku od nas
Vas dvojica sad u krevetic i neka tete iskljuce compice.Ovom drago sto Zeljo,ovom drago sto Sa primaju po 5-6.Odakle ste vas dvojica Pale,Romanija.Meni je najbitniji da BiH klubovi odu sto dalje prvenstvano Zeljo ali ako to mogu i Sa,Borac,Siroki.Radovati se tudjoj nesreci nije preporucljivo jer ti se ista vrati.Dakle.ABD Dalje i Sa i Zeljo :thumbup:
BHF_Manijak

#673 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by BHF_Manijak »

wannabe_ultra wrote:cuj ne interesuje vas FK SARAJEVO a slomiste se koliko komentarisete, po citavu noc pratite rad najveceg fudbalskog kluba u BIH, jadno stvarno, umjesto da se posvetite svom klubu
i jos jednom, pocijepali maltezane, sad nam dajte nam levski da se igramo :wink:
A ti ces zbog trolanja i provokacija vjerovatno ban fasovati i dogledno vrijeme pa neces ovdje Levskog ni docekati! Hajd sreca tvoje pa ces imati opravdanja za nejavljanje kad te budem citiro! 8-) :wink: :dance:
Kemal Malovčić

#674 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kemal Malovčić »

@Poslovni čovječe, lakše malo... :mrgreen:
hypko_nurko

#675 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

luckylaka wrote:
hypko_nurko wrote:

Vas dvojica sad u krevetic i neka tete iskljuce compice.Ovom drago sto Zeljo,ovom drago sto Sa primaju po 5-6.Odakle ste vas dvojica Pale,Romanija.Meni je najbitniji da BiH klubovi odu sto dalje prvenstvano Zeljo ali ako to mogu i Sa,Borac,Siroki.Radovati se tudjoj nesreci nije preporucljivo jer ti se ista vrati.Dakle.ABD Dalje i Sa i Zeljo :thumbup:
hajd razligu u velikim koracima. mozda si ti sa pala pobjegao u ameriku. ja hvala Bogu idem na utakmice FK Zeljeznicar a ne pametujem ko ti iza tastarure
Locked