BH klubovi u Evropi - 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Morales
#651 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Mi prolazimo Levski !!!
- Salah ad-Din
#652 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Sve naše ekipe su odron, ne možemo s Maltežanima, Crnogorcima da igramo.
Jedina je razlika u tome što će Sarajevo dobiti 100.000 eurića prolaskom Maltežana, Željo neće dobiti ništa, a onda ćemo opet da gledamo onu patnju od Premier lige.
Jedina je razlika u tome što će Sarajevo dobiti 100.000 eurića prolaskom Maltežana, Željo neće dobiti ništa, a onda ćemo opet da gledamo onu patnju od Premier lige.
- JThomas
#653 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
željo će dobiti 350.000 EUR pa makar izgubio obje tekme protiv maribora 11-0.
grozno, znam.
grozno, znam.
- cvrčak_na_hedonizmu
#654 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Velikodušni divovi su iz sveg srca žalili kada je gradski rival doživio potop(e) u Europi. Realni divovi smatraju da na kraju sezone ne bi bilo -17 da ih nisu pokrali na Koševu protiv Širokog kada je čist indirekt trebao biti pušten nebil zabili gol.
Borac i Sarajevo ne mogu da se nose sa maltežanima i crnogorcima. Ne mogu jer su promijenili pola ekipe, ono pola što je došlo je neuigrano a od onih pola što je ostalo više ima levata nego pravih igrača ( mislim na oba tima ). To su činjenice.
Radujem se debaklu jer ću da ga unovčim. Duplo zadovoljstvo. Najgore je biti licemjer kao neki. Lažni moral,pretvaranje i malograđanstvo su samo od nekih ( loših ) karakteristika BiH društva. Nemoj rende kora živ bio
Borac i Sarajevo ne mogu da se nose sa maltežanima i crnogorcima. Ne mogu jer su promijenili pola ekipe, ono pola što je došlo je neuigrano a od onih pola što je ostalo više ima levata nego pravih igrača ( mislim na oba tima ). To su činjenice.
Radujem se debaklu jer ću da ga unovčim. Duplo zadovoljstvo. Najgore je biti licemjer kao neki. Lažni moral,pretvaranje i malograđanstvo su samo od nekih ( loših ) karakteristika BiH društva. Nemoj rende kora živ bio
- Salah ad-Din
#655 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Daj ba koji im se đavo ulizuješ?
Naravno da mi je drago kad Željo primi 7 komada, ne zbog kluba, nego zbog navijača Željezničara, koji su se toliko digli da to nije humano, volio bih da vas izbaci Maribor, da vas malo spuste na zemlju, ali i da Sarajevo ostane klub sa najboljim koeficjentom u Evropi. Ja ne vidim ništa loše u tome, logično je da želim da Sarajevo bude najbolji BH klub u Evropi.
Naravno da mi je drago kad Željo primi 7 komada, ne zbog kluba, nego zbog navijača Željezničara, koji su se toliko digli da to nije humano, volio bih da vas izbaci Maribor, da vas malo spuste na zemlju, ali i da Sarajevo ostane klub sa najboljim koeficjentom u Evropi. Ja ne vidim ništa loše u tome, logično je da želim da Sarajevo bude najbolji BH klub u Evropi.
-
bosnjo89
#656 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
pa zar na sabahu
najjednostavnije je ovako reci posto i jednu i drugi vecinom prizeljkujemo uspjeh onog drugog u evropi:
- cilj je da kone prodju
- ako vec moraju izgubiti neka ga podudlaju sa 7 komada
zar je tesko ovo napisati, a mislim da mnogi ovako razmisljaju
najjednostavnije je ovako reci posto i jednu i drugi vecinom prizeljkujemo uspjeh onog drugog u evropi:
- cilj je da kone prodju
zar je tesko ovo napisati, a mislim da mnogi ovako razmisljaju
- Ajatolah_
#657 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
bosnjo89 wrote:najjednostavnije je ovako reci posto i jednu i drugi vecinom prizeljkujemo uspjeh onog drugog u evropi:
- cilj je da kone prodju
- hypko_nurko
#658 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
i nama je isto toliko drago kad vas nakantaju po 5-6 nula. ne zbog sarajeva nego zbog vas navijaca. jer se dignete kad pobijedite amatere sa malte ko da ste barcelonu odrali. a nadam se da ce te svoju dominaciju pokazati u prvenstvu. za razliku od nasSalah ad-Din wrote:Daj ba koji im se đavo ulizuješ?
- Salah ad-Din
#659 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
To je sasvim normalno, ovi koji govore da im je drago da svi uspiju, su teške ulizice, i navijači u pokušaju.hypko_nurko wrote: i nama je isto toliko drago kad vas nakantaju po 5-6 nula. ne zbog sarajeva nego zbog vas navijaca. jer se dignete kad pobijedite amatere sa malte ko da ste barcelonu odrali. a nadam se da ce te svoju dominaciju pokazati u prvenstvu. za razliku od nas
Meni je samo žao što će vaše želje ostati neostvarene
- hypko_nurko
#660 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
meni je jedino drago zbog koeficijenata da svi pobijedjuju, a ako ispadnemo od maribora znamo da smo ispali od boljih jer nismo nosioci. za razliku od vas koji ste nosioci i koji slavite pobjedu ko da ste postali prvaci svijeta nad ekipom u kojoj igraju konobari i nocni cuvari i koji su vodili protiv vas u jednom trenutku. stoga spustice vas levski na zemlju kao i uvijek i onda cete da se usutite
-
tcz
#661 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Salah ad-Din wrote:Daj ba koji im se đavo ulizuješ?
samo nek se trpa.
- Tvrtko II Kotromanić
#662 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
halo sta ima navijac u pokusaju, ti prije 2 godine poceo uciti navijacke pjesmice i sad super ultra giga mega hool sta vecSalah ad-Din wrote:To je sasvim normalno, ovi koji govore da im je drago da svi uspiju, su teške ulizice, i navijači u pokušaju.hypko_nurko wrote: i nama je isto toliko drago kad vas nakantaju po 5-6 nula. ne zbog sarajeva nego zbog vas navijaca. jer se dignete kad pobijedite amatere sa malte ko da ste barcelonu odrali. a nadam se da ce te svoju dominaciju pokazati u prvenstvu. za razliku od nas
Meni je samo žao što će vaše želje ostati neostvarene
Last edited by Tvrtko II Kotromanić on 07/07/2012 12:27, edited 1 time in total.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
- Ajatolah_
#664 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ma čuj? Jesi ono ti napisao da pratiš našu ligu tek od prije 2-3 sezone, a sad si eto i kompetentan da kažeš ko je navijač, a ko nije? Svašta...Salah ad-Din wrote:To je sasvim normalno, ovi koji govore da im je drago da svi uspiju, su teške ulizice, i navijači u pokušaju.
- Pokerboy11
#665 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Nemoj tako momak je bio premlad da ide na utakmice ahhahahaha ili mu roditelji nisu dali ha haEdoI wrote:Ma čuj? Jesi ono ti napisao da pratiš našu ligu tek od prije 2-3 sezone, a sad si eto i kompetentan da kažeš ko je navijač, a ko nije? Svašta...Salah ad-Din wrote:To je sasvim normalno, ovi koji govore da im je drago da svi uspiju, su teške ulizice, i navijači u pokušaju.
Otisao na 10 tekmi i on sad da polemise ko je navijac ko nije ! ha hu
- Ajatolah_
#666 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ko bi mogao komentarisati?FACE tv otkupio prava prenosa iz Maribora i Sofije
Prva bosanskohercegovačka HD televizija, FACE tv, otkupila je ekskluzivna prava za prijenos prve utakmice 2. pretkola Lige prvaka između Maribora i Željezničara.
Željezničar 18. jula gostuje u Mariboru, a direktno će susret prenositi FACE tv od 20 sati i 45 minuta.
Osim toga, pomenuta TV stanica otkupila je prava emitovanja utakmice 2. pretkola Europa lige između Levskog i Sarajeva u Sofiji, naravno ukoliko naš predstavnik prođe Hibernians, a bordo momčad je na dobrom putu, jer ima 5:2 prednost iz prve utakmice s Koševa.
FACE tv će pomenute susrete emitovati i preko satelita.
ss.ba
-
Iker C
#667 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Senad je dobar sa Marjanom tj. on ga je doveo u BiH, ali ne znam zadnje što sam čuo da je Marjan pobjegao iz Sarajeva radi dugova. Na Face tv ne radi nijedan sportski novinar.
- Charuga
- Globalni moderator
#668 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Zacetnici nove rasprave koja, opet, izlazi iz ove teme idu na odmor:
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, oglusavanje na upozorenje”
» tcz
» ipetm
14 dana
Svaki sljedeci odlazak u Banovice se produzava na 7 dana pa vi opet pocnite.
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, oglusavanje na upozorenje”
» tcz
» ipetm
14 dana
Svaki sljedeci odlazak u Banovice se produzava na 7 dana pa vi opet pocnite.
-
El_comadante
#669 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
meni je drago kad svaki nas tim napravi uspjeh radi koeficijenta i ovde je jedina sramota sto je Borac igro 2-2, a sto je FCS primilo to je manje bitno jedino iz raloga sto su dali 5 golova
- BHF_Manijak
#670 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Sta je sljedece, solidna ekipa San Marina, Lihtenstajna, Andore, Luksemburga?
Necemo ba pretjerivati, pa i sam trener im je rekao da su oni "semi-professional" tim, dakle poluamaterska ekipa! 
- Pokerboy11
#671 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Mah ignorisi ... ja bas gledam post al nemam zivaca da napisem sta "fino" pa sam odustao ... Ljudi da nisu dobili crveni rasturili bi ih jos penal... al hajd .... Ne interesuju nas oni. Drago mi je samo rad kluba sto su dobiliBHF_Manijak wrote:Sta je sljedece, solidna ekipa San Marina, Lihtenstajna, Andore, Luksemburga?![]()
Necemo ba pretjerivati, pa i sam trener im je rekao da su oni "semi-professional" tim, dakle poluamaterska ekipa!
- luckylaka
#672 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Vas dvojica sad u krevetic i neka tete iskljuce compice.Ovom drago sto Zeljo,ovom drago sto Sa primaju po 5-6.Odakle ste vas dvojica Pale,Romanija.Meni je najbitniji da BiH klubovi odu sto dalje prvenstvano Zeljo ali ako to mogu i Sa,Borac,Siroki.Radovati se tudjoj nesreci nije preporucljivo jer ti se ista vrati.Dakle.ABD Dalje i Sa i Zeljohypko_nurko wrote:i nama je isto toliko drago kad vas nakantaju po 5-6 nula. ne zbog sarajeva nego zbog vas navijaca. jer se dignete kad pobijedite amatere sa malte ko da ste barcelonu odrali. a nadam se da ce te svoju dominaciju pokazati u prvenstvu. za razliku od nasSalah ad-Din wrote:Daj ba koji im se đavo ulizuješ?
- BHF_Manijak
#673 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
A ti ces zbog trolanja i provokacija vjerovatno ban fasovati i dogledno vrijeme pa neces ovdje Levskog ni docekati! Hajd sreca tvoje pa ces imati opravdanja za nejavljanje kad te budem citiro!wannabe_ultra wrote:cuj ne interesuje vas FK SARAJEVO a slomiste se koliko komentarisete, po citavu noc pratite rad najveceg fudbalskog kluba u BIH, jadno stvarno, umjesto da se posvetite svom klubu
i jos jednom, pocijepali maltezane, sad nam dajte nam levski da se igramo
- Kemal Malovčić
#674 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
@Poslovni čovječe, lakše malo... 
- hypko_nurko
#675 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
hajd razligu u velikim koracima. mozda si ti sa pala pobjegao u ameriku. ja hvala Bogu idem na utakmice FK Zeljeznicar a ne pametujem ko ti iza tastarureluckylaka wrote:Vas dvojica sad u krevetic i neka tete iskljuce compice.Ovom drago sto Zeljo,ovom drago sto Sa primaju po 5-6.Odakle ste vas dvojica Pale,Romanija.Meni je najbitniji da BiH klubovi odu sto dalje prvenstvano Zeljo ali ako to mogu i Sa,Borac,Siroki.Radovati se tudjoj nesreci nije preporucljivo jer ti se ista vrati.Dakle.ABD Dalje i Sa i Zeljohypko_nurko wrote:i nama je isto toliko drago kad vas nakantaju po 5-6 nula. ne zbog sarajeva nego zbog vas navijaca. jer se dignete kad pobijedite amatere sa malte ko da ste barcelonu odrali. a nadam se da ce te svoju dominaciju pokazati u prvenstvu. za razliku od nasSalah ad-Din wrote:Daj ba koji im se đavo ulizuješ?