Mexico-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mr.xxx
#651 Re: Mexico-BiH
misimovic i dalje predebeo,pjanic i dalje premrsav i vjeciti talent nikad nista imamo 14 vezni a sredine nigdje,dok se misimovic ,pjanic ,a pogotovo medunjanin naguze odbrana vec postavljena gluho bilo.
-
LSD
#652 Re: Mexico-BiH
Prije nego što krenemo sa našom poznatom praksom istovara nad nabjednijim i razapinjanja levata tipa Vranješ, Svraka, Jahić, Pandža itd itd - prvo se sjetimo što su veceras na terenu uradili ove šatro glave "zvijezde"....Pjanić prodao jedno 10 lopti i zayebo isto toliko napada
, Medunjaninu mrsko potrcati jbt kralj
,Miske nešto pokušao par puta potrcati i brzo odustao, Vedo se nije sastavio sa loptom kako treba, možda je imao 2 dodira sa istom.
Miske ona asistencija i Džeko gol i to je sve od naše napadacke igre...a imali smo 90 minuta vremena da pokažemo šta znamo.
Lulića i Mujdže apsolutno nije bilo u defanzivnim ulogama
, ljudi su nam probijali obje strane KAD SU POŽELJELI
Valjda od ovih najizvikanijih treba krenuti...lako se sad pišati po Vranješu i tako zaboravljati ocajnu partiju glavnih "vedeta".
Miske ona asistencija i Džeko gol i to je sve od naše napadacke igre...a imali smo 90 minuta vremena da pokažemo šta znamo.
Lulića i Mujdže apsolutno nije bilo u defanzivnim ulogama
Valjda od ovih najizvikanijih treba krenuti...lako se sad pišati po Vranješu i tako zaboravljati ocajnu partiju glavnih "vedeta".
- DiplomataSaSela
#653 Re: Mexico-BiH
Nije se puno ni petljo pa nije ni grijesio a fulio je i cistu sansu...ne mogu igrat zajedno i pjanic i on i misimovic rahimic...ne zna se koje sporiji...gushe jedan drugog....znao je ciro sto ih ne stavlja skupa...Tvrtko II Kotromanić wrote:Medunjanin je fino odigrao, njega ne mozes nizasta krivitiDiplomataSaSela wrote:Zali Boze i ovih kvalifikacija ako Susic ostane selektor...Cocalic,Subasic,Zahirovic,Zeba su za medunjanina,vranjesa i jos njih par igracine...al eto Pape strucnjak zna bolje...
-
Dead Man Walking
#654 Re: Mexico-BiH
Ma hajd ba, i da nismo primili ovaj go isti djavo. Sad se svi smiju Vranjesu, eto ispo levat frajer, a sto ce on uopste u igri, i ako je vec u igri kao ofanzivac sto ce on u 16 da izbija loptu? Ma sto ce uopste na spisku? Isti slucaj za Sanela, frajer zrtvovan ko bekan sa stoperu, i sad on najveci krivac za ova dva poraza. Novi igraci koje smo doveli da isprobamo ulaze 5 min do kraja i lete na pozicije, ni sami ne znaju na koje. Ma ukratko cirkus, Stojanova glupost je najmanji problem. Mozda je i bolje nego da smo odigrali nerijeseno, jos bi nam bili u stanju podvaliti pricu da smo odigrali dobro. Protracene jos dvije prijateljske uzalud, nista nismo dobili njima, izgubili i ono malo ugleda i nastavili crnu seriju. Divno.
-
cindrlimindrli
#655 Re: Mexico-BiH
Ma nismo lose igrali, ja vise po kisi ne idem na ove zajebancije, smrzoh se. Samo da vam javim da smo se na kraju kvalitetno pokrhali sa ovom ciganijom. A sad neka mi je manitu na pomoci da se iscupam sa ovog parkinga.
- Riddle
#656 Re: Mexico-BiH
Ne znam sta me vise boli - srce ili rebra. Zacuđujuce je za kakve sve briljantne inovativnosti u odbrani smo mi sposobni. Ne mogu povjerovati sta sam vidio. Zagarantovano sam sjeban citav dan zbog nespavanja, a jos sad nema sanse da cu moci prestati misliti o ovome.
- denimb
#657 Re: Mexico-BiH
Ustati u tri ujutro i gledati jahica na stoperu je neprocjenjivo...sreca zaspa u 80-toj i ne vidjeh ovog umjetnika Vranjesa...
Sjeba sebi noc, a vec vidim da ce i dan proci u raspravi oko utakmice na poslu, neprocjenjivi trenutci uz reprezentaciju...
Sjeba sebi noc, a vec vidim da ce i dan proci u raspravi oko utakmice na poslu, neprocjenjivi trenutci uz reprezentaciju...
-
juventus
#658 Re: Mexico-BiH
Joj bolida onog Vranješa, majko mila... 
- Jack Be Nimble
#659 Re: Mexico-BiH
Sve sto sam vidio je donekle solidna odbrana a na moment se stvore velike rupe, ali nije ni to veliki problem koliko je neznanje nasih igraca da odigraju naj normalnije dodavanje na sredini terena.
Nismo losi, nismo ni dobri, nego onako sto je kazao Osim "i metla pukne ko top". Nadam se da ce ta metla proraditi protiv Grka i Slovaka inace ne ocekujem bas nesto puno u kvalifikacijama. Imamo solidnih prvih 11 igraca i tu staje rasprava, ako se iko povredi na bilo kojoj poziciji gotovi smo.
Nismo losi, nismo ni dobri, nego onako sto je kazao Osim "i metla pukne ko top". Nadam se da ce ta metla proraditi protiv Grka i Slovaka inace ne ocekujem bas nesto puno u kvalifikacijama. Imamo solidnih prvih 11 igraca i tu staje rasprava, ako se iko povredi na bilo kojoj poziciji gotovi smo.
- agent_zero
#660 Re: Mexico-BiH
Dokle više onog imbecila na klupi moramo trpiti?
Safete o d l a z i ! (i učini uslugu i sebi i nama)
-
tcz
#661 Re: Mexico-BiH
LSD wrote:Prije nego što krenemo sa našom poznatom praksom istovara nad nabjednijim i razapinjanja levata tipa Vranješ, Svraka, Jahić, Pandža itd itd - prvo se sjetimo što su veceras na terenu uradili ove šatro glave "zvijezde"....Pjanić prodao jedno 10 lopti i zayebo isto toliko napada, Medunjaninu mrsko potrcati jbt kralj
![]()
,Miske nešto pokušao par puta potrcati i brzo odustao, Vedo se nije sastavio sa loptom kako treba, možda je imao 2 dodira sa istom.
Lulića i Mujdže apsolutno nije bilo u defanzivnim ulogama![]()
![]()
, ljudi su nam probijali obje strane KAD SU POŽELJELI
![]()
jos samo da si dodo Dzeksona i njegovu sebicnost (valjda naviko u MC)
- GandalfSivi
#662 Re: Mexico-BiH
Jadovi jadni, to je jedini komentar. Opet nam je najstariji igrac ubjedljivo najvise pretrcao,dok su se zvjezdice vukle po terenu. Dzeko je bukvalno pola tekme drzao ruke na bokovima. Prijateljska ili ne, 30 hiljada ljudi je preslo bruku kilometara da ih vidi i njih ono strogo zaboli...
- It_is_a_Leclerc
#663 Re: Mexico-BiH
"Every cloud has a silver line", kažu Englezi. Tako je i u našoj igri. Imamo blistave trenutke kad igramo dobro, trčimo, borimo se, a ima trenutaka koje možemo nazvati "crnom rupom" jer su u njima naši neprepoznatljivi.
Dobri večeras - Edin Džeko i Asmir Begović, prije svega. Nadam se da je ovo bilo dovoljno da dežurni kritičari malo popuste Edina. Asmir je i dalje klasa za sebe i ne treba uopšte trošiti riječi na njega.
Odbrana je ključ ova dva loša poraza i vrlo jasan znak da bez dva glavna odbrambena igrača (Papac, Spahić) nemamo šta tražiti protiv iole ozbiljne ekipe. Elvir Rahimić - Možda ideja da se ovom čovjeku ponudi umirovljenje nije toliko loša jer je njegov učinak solidan, baš kao i mogućnosti. Haris Medunjanin - Taj čovjek je u reprezentativnom dresu odigrao neke dvije utakmice pošteno. Ovo ostalo sve švercanje.
Loši smo kondicijski jer smo u drugom poluvremenu bukvalno pali na dno i samo čekali kada će nam dati gol. Ovaj poraz nije toliko tragičan jer smo vidjeli otprilike na koji smo način poraženi, a i to je simptomatično i govori da se ne možemo baš pouzdati u igrače s klupe.
Sad na odmor, a nadam se da će od septembra, kad igrači budu u punom trenažnom procesu, ovo izgledati blistavije.
Dobri večeras - Edin Džeko i Asmir Begović, prije svega. Nadam se da je ovo bilo dovoljno da dežurni kritičari malo popuste Edina. Asmir je i dalje klasa za sebe i ne treba uopšte trošiti riječi na njega.
Odbrana je ključ ova dva loša poraza i vrlo jasan znak da bez dva glavna odbrambena igrača (Papac, Spahić) nemamo šta tražiti protiv iole ozbiljne ekipe. Elvir Rahimić - Možda ideja da se ovom čovjeku ponudi umirovljenje nije toliko loša jer je njegov učinak solidan, baš kao i mogućnosti. Haris Medunjanin - Taj čovjek je u reprezentativnom dresu odigrao neke dvije utakmice pošteno. Ovo ostalo sve švercanje.
Loši smo kondicijski jer smo u drugom poluvremenu bukvalno pali na dno i samo čekali kada će nam dati gol. Ovaj poraz nije toliko tragičan jer smo vidjeli otprilike na koji smo način poraženi, a i to je simptomatično i govori da se ne možemo baš pouzdati u igrače s klupe.
Sad na odmor, a nadam se da će od septembra, kad igrači budu u punom trenažnom procesu, ovo izgledati blistavije.
- jasko_ba
#664 Re: Mexico-BiH
sjecam se da sam gledao do 90 minute, i valjda me je tad uspavalo
pa kakav ovo gol primamo
jooooooj

pa kakav ovo gol primamo
jooooooj
- p206
#665 Re: Mexico-BiH
Jahić kiks igrač vazda bio, al hajd eto dobar je za klupe... zna ga nekad prosrati pa i odigra dobro
mi imamo 11 igrača+Salihović i Pandža ponekad, ovo ostalo talašika
kondicija nas jebe, to bi trebali popraviti... a želje za pobjedom će valjda biti u kval. utakmicama
mi imamo 11 igrača+Salihović i Pandža ponekad, ovo ostalo talašika
kondicija nas jebe, to bi trebali popraviti... a želje za pobjedom će valjda biti u kval. utakmicama
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#666 Re: Mexico-BiH
Ovo dovoljno govori o tebi. Smatras da je los selektor, OK, ali nazivati Papeta imbecilom....kakav smo mi narodagent_zero wrote:Dokle više onog imbecila na klupi moramo trpiti?
- sadmire
#667 Re: Mexico-BiH
kada smo zadnji put nekog jaceg pobijedili? To sve govori!
Mozda nismo u pojedinim situacijama imali srece, ali kad sve saberes, nismo ni zasluzili da se kvalifikujemo na neko veliko takmicenje.
Navijaci su nam najbolji dio tima, al oni ipak ne mogu ni davati ni sprecavati golove.
Mozda nismo u pojedinim situacijama imali srece, ali kad sve saberes, nismo ni zasluzili da se kvalifikujemo na neko veliko takmicenje.
Navijaci su nam najbolji dio tima, al oni ipak ne mogu ni davati ni sprecavati golove.
- Mračajski proto
#668 Re: Mexico-BiH
Na drugim forumima mu mrtve psuju...Tomahawk11 wrote:Ovo dovoljno govori o tebi. Smatras da je los selektor, OK, ali nazivati Papeta imbecilom....kakav smo mi narodagent_zero wrote:Dokle više onog imbecila na klupi moramo trpiti?
-
majoneza
#669 Re: Mexico-BiH
Dobra predstava nasih igraca
Sve je funkcionisalo kako treba i kako smo naviknuti.
Kakvi pasovi,kakvo zalaganje za loptom pogotovo u drugom poluvremenu.
Napokon je pape pronasao prvih jedanaest+ sedam.
Cak smo imali i dobar pokusaj makazica,ali svejedno lopta je ipak usla u gol(nije bitno kome).
Bitno je da osim sto znamo biciklo,tu su i makazice:
Ubite se ispod one kruske..
Sve je funkcionisalo kako treba i kako smo naviknuti.
Kakvi pasovi,kakvo zalaganje za loptom pogotovo u drugom poluvremenu.
Napokon je pape pronasao prvih jedanaest+ sedam.
Cak smo imali i dobar pokusaj makazica,ali svejedno lopta je ipak usla u gol(nije bitno kome).
Bitno je da osim sto znamo biciklo,tu su i makazice:
Ubite se ispod one kruske..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#670 Re: Mexico-BiH
Sarajevo_Grad wrote:Na drugim forumima mu mrtve psuju...Tomahawk11 wrote:Ovo dovoljno govori o tebi. Smatras da je los selektor, OK, ali nazivati Papeta imbecilom....kakav smo mi narodagent_zero wrote:Dokle više onog imbecila na klupi moramo trpiti?
-
Mobile_Disco
#671 Re: Mexico-BiH
Ma nije ni Vranjes sad za razapet´ovde. Ok greska i egzebicije kod ispucavanje ala brus li, al desava se svakome. Isto tako kod dodavanja Svrake moglo je biti Svraka kloc ovo ono. Meni nije jasno zbog cega se igraju ove utakmice poslije zavrsene sezone kad ih vecina jedva ceka da ode na more i da se odmori? Posebno ove avanturisticke i to svake godine u Ameriku, izgleda poslije Irana dodje Meksiko
Mozda je vrijeme da se promjeni selektor, jebote u dvije prijateljske utakmice (ove godine) u kojima je rezultat nebitan ti ubacujes igrace po 5 minuta da pokazu sta znaju? 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#672 Re: Mexico-BiH
ja slunte sluntavog 3 puta je nije uspio izbiti ja budale majko mila

-
juventus
#673 Re: Mexico-BiH
Ljudi, jeste li vi primjetili da je Salihović u zadnje 2 godine sakupio duplo više propuštenih od odigranih utakmica za reprezentaciju?
Malo mi to čudno. Pred svaku utakmicu on povrijeđen, ili ako nije to, onda uradi neku glupost zbog koje će preskočiti 5 utakmica.
Ne kažem ništa protiv njega, samo mi čudno. Možda je čista slučajnost, ali je činjenica.
Malo mi to čudno. Pred svaku utakmicu on povrijeđen, ili ako nije to, onda uradi neku glupost zbog koje će preskočiti 5 utakmica.
Ne kažem ništa protiv njega, samo mi čudno. Možda je čista slučajnost, ali je činjenica.
-
Dead Man Walking
#674 Re: Mexico-BiH
Mobile_Disco wrote:, jebote u dvije prijateljske utakmice (ove godine) u kojima je rezultat nebitan ti ubacujes igrace po 5 minuta da pokazu sta znaju?
Vizionar covjek, on u tih 5 minuta vidi sto drugi ne mogu u 5 godina.
- Comrad
#675 Re: Mexico-BiH
Odbrana je za plakat...i onda Vranjes stavlja slag na kraju.