Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ha dobro valjda ljudi znaju o cemu pricaju...
malo ih i ovaj "ekspert" nagazio...
i prije no su poceli igrat na turniru,malo je po barcinim igracima pljuvo,sto me cudi,iako zivi tamo...
Ne brani bolan te Barcine igrače Plačipičke su, činjenica, vazda neko ili nešto drugo krivo
Što bi oni imali povlađen status, da dobiju stadion kakav samo njima odgovara? Što nisu Irci tražili stadion nalik na Bilino polje protiv Porugala, za njihovu se igru ubio?
Sarajevo1946 wrote:Ne brani bolan te Barcine igrače Plačipičke su, činjenica, vazda neko ili nešto drugo krivo
Što bi oni imali povlađen status, da dobiju stadion kakav samo njima odgovara? Što nisu Irci tražili stadion nalik na Bilino polje protiv Porugala, za njihovu se igru ubio?
ha ćuj,kako su juće igrali,ja sam samo i ćuo ćavi,injesta,xavi,injesta sesk....
i u kontri kazanooo iiii kasiljasssss
cinjenica da ovu spaniju,izuzmi kasiljasa vuku barcini igraci,vecim dijelom...
Jarane, i vi kao da ste dobili Bog zna koju reprezentaciju, niđe veze. Da im treba čestitati, naravno da treba, ali ništa strašno. Koliko sam vidio, golovi i nisu Bog zna šta. Nemaju šanse protiv Španaca i Talijana, mogu ruku dati za to. Mogli su Givenu dati onakve golove, ali Buffonu, i onom iz Reala ? Smiješno.
Sarajevo1946 wrote:Ne brani bolan te Barcine igrače Plačipičke su, činjenica, vazda neko ili nešto drugo krivo
ha ćuj,kako su juće igrali,ja sam samo i ćuo ćavi,injesta,xavi,injesta sesk....
i u kontri kazanooo iiii kasiljasssss
cinjenica da ovu spaniju,izuzmi kasiljasa vuku barcini igraci,vecim dijelom...
Ne sporim igračke kvalitete. Iniesta je najbolji veznjak na svijetu, u to nema sumnje. Ali da su i jako arogantni, jesu. Bezobrazne su ove upadice sa terenom, bolje nek postave pitanje del Bosque-u zašto ih je onako rasporedio. Ja nisam vidio da je teren smetao Pirlu da pošalje onakav pas za di Natalea.
naravno ne sporim,da nisu igrali super,cak mislim da sam to u provm postu o njima i rekao,dabogda sceri do kraja ovakom igrom...
a opet nisu ni talijani svako...
Brate, jeza me prođe kad znam da će u četvrtak Bilić boysi začepit usta Prandeliju & co., ali što je još interesantnije, i ovim naprasnim simpatizerima kombinovano žabara, španaca i iraca u našem užem regionu slobodno se može Irska podcjenjivati do mile volje, normala nije kvalitet bogzna kakav ali treba prihvatit činjenicu da su u zadnjih 14 utakmica primili samo 3 gola i da im je euforična i napuhana Hrvatska samo u 90 min utrpala isto toliko.
Sarajevo_Grad wrote:Jarane, i vi kao da ste dobili Bog zna koju reprezentaciju, niđe veze. Da im treba čestitati, naravno da treba, ali ništa strašno. Koliko sam vidio, golovi i nisu Bog zna šta. Nemaju šanse protiv Španaca i Talijana, mogu ruku dati za to. Mogli su Givenu dati onakve golove, ali Buffonu, i onom iz Reala ? Smiješno.
protiv talijana će biti malo drugačija utakmica.....ipak će hrvatska igrat zatvorenije, a italija otvorenije...hrvatska će čekat priliku iz kontre....jučer se još jednom vidjelo da su talijani ranjivi kad se španjolac sjetio ubacit napadača ...nema veze što torres nije realizirao 3 čiste šanse....mandjukić je u formi a može i jelavic
Italija i Španija idu dalje. Italijani se uvijek izvuku. Hrvatska je juce odigrala dobro, ali protiv užasne Irske, nije to više ona Hrvatska, vec duže vrijeme.
katarina bosanska wrote:Italija i Španija idu dalje. Italijani se uvijek izvuku. Hrvatska je juce odigrala dobro, ali protiv užasne Irske, nije to više ona Hrvatska, vec duže vrijeme.
talijani se nisu provukli na zadnjem SP....hrvatskoj više leži italija nego irska i bolje igra protiv "velikih"..posebno protiv talijana
ova hrvatska je napadački najopasnija od one generacije iz 98.....obrana je slabija ali to se može nadoknadit velikom borbom..
sve u svemu hrvati imaju realne šanse za pobjedu...a vi koji pišete da hrvatska sigurno ispada zapravo vjerujete da hrvatska može proći..i toga se bojite
katarina bosanska wrote:Italija i Španija idu dalje. Italijani se uvijek izvuku. Hrvatska je juce odigrala dobro, ali protiv užasne Irske, nije to više ona Hrvatska, vec duže vrijeme.
talijani se nisu provukli na zadnjem SP....hrvatskoj više leži italija nego irska i bolje igra protiv "velikih"..posebno protiv talijana
ova hrvatska je napadački najopasnija od one generacije iz 98.....obrana je slabija ali to se može nadoknadit velikom borbom..
sve u svemu hrvati imaju realne šanse za pobjedu...a vi koji pišete da hrvatska sigurno ispada zapravo vjerujete da hrvatska može proći..i toga se bojite
i Španjolci i Talijani su favoriti protiv Hrvatske....druga je stvar što se radi o jednoj utakmici i što u top 16 Europe nitko nije toliko jači da unaprijed može upisati pobjedu....
Ali kad vidim obranu sa Schildenfeldom smuči mi se....taj će napraviti penal stoposto
U grupi C navijam za Irsku i Španiju i oni su moji favoriti za prolaz dalje.
Makar su Irci sinoc fasovali dobro od Hrvata, smatram da oni imaju snage da se dignu i oporave.
Možda cak i da dobiju Talijane i remiziraju sa Špancima. To bi im moglo biti dovoljno za prolaz .
E sad jedna druga stvar. Neko rece da se ne poredimo na ovoj temi. Ali fakat moram. meni je sinoc ova utakmica pokazala koliko smo mi slabiji, neozbiljniji i realno (iako ovo teskog srca kazem) daleko od Hrvata. Oni su ba klasa i od njih bi trebali naši momci učiti kako se igra i gine za svoju reprezentaciju. Dok to ne nauče bojim se da ce nam svako SP ili EP i dalje ostati samo san...
A najgori su ovi koji znaju kada i cega je "nas" strah. Kako vam nije jasno da mi je do vas stalo k'o do jedne Holandije, Madjarske, Islanda, Njemacke!? Dobro oko Njemacke sam slagao jer njih gotivim.
Mozemo li se opet vratiti fudbalu? Licno bih volio da Hrvati prodju dalje jer ce Tale opet poceti igrati catenaccio cim dodju u vodstvo. Jucer nisu imali prilike jer su Spanci nakom 2-3 minute vec izjednacili. Naravno da je to legalan nacin igranja ali ga ja jednostavno ne podnosim. Hrvati za razliku od prekojadranskih komsija ako nista pokazu sta umiju.
A Croatian supporter holds a ball bearing the sentence "Accept Kosovo in UEFA" on June 10, 2012 downtown Poznan, ahead of the Euro 2012 football match Croatia vs. Ireland. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
Karirany wrote:Brate, jeza me prođe kad znam da će u četvrtak Bilić boysi začepit usta Prandeliju & co., ali što je još interesantnije, i ovim naprasnim simpatizerima kombinovano žabara, španaca i iraca u našem užem regionu slobodno se može Irska podcjenjivati do mile volje, normala nije kvalitet bogzna kakav ali treba prihvatit činjenicu da su u zadnjih 14 utakmica primili samo 3 gola i da im je euforična i napuhana Hrvatska samo u 90 min utrpala isto toliko.
Italy, you're next
i dalje smatram da su apsolutni favoriti za prolaz italija i španija.uostalom,sve će se vidjeti i moje je mišljenje da hrvatska nema ekipu da igra sa ovim vrhunskim reprezentacijama.
lično bih volio da prođu talijani i španci jer imaju ekipu koja može otići do kraja.ne bi mi smetalo da i hrvatska prođe,ali u tom slučaju oni moraju napraviti podvig i dobiti italiju ili španiju.
irci su prosjek,a odvratni su mi iz razloga što ih se forsiralo da igraju na euru i što su počašćeni titulom nosioca i estonijom u baražu.
A Croatian supporter holds a ball bearing the sentence "Accept Kosovo in UEFA" on June 10, 2012 downtown Poznan, ahead of the Euro 2012 football match Croatia vs. Ireland. AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
Sad ce poceti provociranja sa srbima ususret kvalifikacija