Ma nisam ja pricala samo o svom iskustvu iako ima i toga dosta, vec sam vise generalno pricala o odnosima zena-zena.
Iako se ja sa raznim zmijama susrecem od malih nogu, tek sam sa nekih 17 godina pocela kopcati sve to.
Pa mene su na zub znale kao 20godisnjakinju uzimati ludace koje su bile i po 10 godina starije od mene samo zato eto jer sam im nesto zasmetala nekada a ja pojma nemam ko su one uopste dok su se ono studiozno potrudile da saznaju o meni i broj cipela
I onda skontas kakvih ludaca ima.
I ne mislim samo na RL...da je bogdo samo to.
Ja bih zaista voljela reci da imam prijateljicu od malih nogu i da je to pravo prijateljstvo, ali nemam.
Iako imam dvije drugarice iz osnovne jos sa kojima sam i danas jako dobra i za koje mogu reci da su pravi prijatelji jer su bile tu kad sam ih najvise trebala.
Ostalo...uvijek sam ja imala nekakvih drugarica ali one su odlazile kad se zavrsi taj period zivota, a uglavnom se radilo o nekoj koristi.
Kad se sjetim sta sam pismenih pisala u srednjoj sto iz bosanskog, sto iz engleskog, sto iz njemackog, pa prevodila, pa nema sta nisam za svoje drugarice radila a one su vracale tako sto sam nalazila papire gdje se o meni pisalo kao da sam sizofrena budala

i onda okrenem plocu.

i posteno sam vratila sve to
Jer sto da o meni neko laje a ne valja sam od sebe.
Ili da ja dozivljavam da mene neko ignorise, pravi budalu od mene, smije mi se iza ledja, nabada mi na nos svoj novac...ma vozdra ba. A imam danas takvih oko sebe i vise nego sto mi treba
Cini mi se da zene sto vise stare sve vise njihov otrov izlazi na vidjelo.
Sto se tice ovih prica muskarci, veze i ta tematika...ja o tome mogu samo sa muskarcima kako treba.
A ostalo, kafe, izlasci, sve ok, ali sto bi rekla moja mama "sa svakim fino, ni sa kim iskreno" i tako i jest bar kad se radi o zenama.
@vanilla-ma jok ba, nego pricamo samo o takvoj sorti zena. A ima ih na svakom koraku.
I jah, da ne zaboravim, najgore su one sto bi se reklo "ne znaju se hljeba najesti" a ne zatvaraju usta i samo laju i laju i laju.