Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post Reply
zlata

#651 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by zlata »

A1fa wrote:
zlata wrote:
Klavikula wrote:brutalno realan covjek, operisan od mitomanija sva tri bosanska nebeska naroda :thumbup:
On te svoje argumente, sve tako fino spakuje,
i amnestire sebe i sebi slicne
(a on i njemu slicni, su ISTO uveliko krivi za sranje u kojem se drustvo nalazi).

Nije |BH nastala 1991-e.
Sta je ON osobno radio prije toga? :D

Kad se trebao gradit fundament zdravog, modernog drustva,
prije 30 godina, :evil:
tad je bio "rezimski co'ek".

I vjesto SUTIO k'o ona stvar.
Kao i vecina ondasnje "inteligencije"!

(Ako nije odkucav'o ljude....k'o sto neki tvrde.) :?

A sad kad je sve o'slo u 3 PM
izigrava nekakvog golemog mudraca.... :lol: :lol: :lol:

A vala, i taj njegov "intelekt" je hrpa podataka,
koji naizgled djeluju kao prava i cijela slika,
ali cesto....nidje veze... :?
K'o goleme hrpe polu-sastavljenih Lego kockica.

Besim je pencilin za sve vas koji se pronalazite u njegovim pričama i anegdotama...
Ako se obracas meni?

Nit' sam bila rezimski tip ni prije,
nit' sam sad
nit cu ikad bit,
jer sam vazda bila "neko sa strane".
Od rodjenja "outsider".

Al' mi Besim djeluje vise kao "covjek proslosti"
nego kao "oracle of the Balkans"
ili prorok buducnosti!
BASS

#652 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by BASS »

Showmen, prica opsta mjesta i u svakom opstem mjestu o kojem prica on je divna cvijećka. Primjenjuje sistem anedgodotalnih dokaza, onako ovlaš držeći se daleko van suštine. Prilagodjava se publici, ako treba i Mladicev zlocin ublaziti - moze. Naslusao sam se ovakvih mediokriteta u zivotu i previse. Ali eto neko i od njega kupuje pamet.
Helikopter

#653 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by Helikopter »

[quote="zlata"][quote="Klavikula"]brutalno realan covjek, operisan od mitomanija sva tri bosanska nebeska naroda :thumbup:[/quote]
On te svoje argumente, sve tako fino spakuje,
i amnestire sebe i sebi slicne
(a on i njemu slicni, su ISTO uveliko krivi za sranje u kojem se drustvo nalazi).

Nije |BH nastala 1991-e.
Sta je ON osobno radio prije toga? :D

Kad se trebao gradit fundament zdravog, modernog drustva,
prije 30 godina, :evil:
tad je bio "rezimski co'ek".

I vjesto SUTIO k'o ona stvar.
Kao i vecina ondasnje "inteligencije"!

(Ako nije odkucav'o ljude....k'o sto neki tvrde.) :?

A sad kad je sve o'slo u 3 PM
izigrava nekakvog golemog mudraca.... :lol: :lol: :lol:

A vala, i taj njegov "intelekt" je hrpa podataka,
koji naizgled djeluju kao prava i cijela slika,
ali cesto....nidje veze... :?
K'o goleme hrpe polu-sastavljenih Lego kockica.[/quote]

Zlatin komentar sto se mene tice je :thumbup:
BHCluster

#654 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by BHCluster »

Gojeni H

#655 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by Gojeni H »

japin_mutapi wrote: SPAHIĆ: Svi zločini koji su nam se desili dio su međunarodnog projekta. Nema šanse da je Mladić odlučio i projektovao Srebrenicu. Taj ko to misli neka se odmah javi neuropsihijatru.

Govori se da je Banjaluka etnički očišćen grad, a 27 procenata se vratilo u Banjaluku više muslimana nego Hrvata, jer im je ljepše u Hrvatskoj. Sarajevo je etnički najočišćeniji grad, ali to se ne smije reći.

Rat je već pripremljen samo je pitanje kada će doći vrijeme. Mi smo bure baruta i samo se čeka kada će se fitilj zapaliti. Sve se forsira na priči "Koliko su oni vas u Srebrenici pobili?! Osam hiljada! Evo sad vi njih 28.000 pobijte i zato se ovi neki već pripremaju. Rata će biti samo je pitanje vremena.

Žene nam se pokrivaju - to je katastrofa.

To je apsolutno politički napravljen sud (Haški tribunal) koji radi šta hoće i šta neće da bi sproveo zadatak međunarodne zajednice. Jasno je da je politički. Zašto nije Hrvatska tužena za agresiju, ali je Srbija tužena?
Ovo treba isprintat' i uokvirit'.
Jebo Focu, Visegrad, Rogaticu, Prijedor ... Sarajevo je primjer etnickog inzenjeringa. :-)
zlata

#656 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by zlata »

BASS wrote: Showmen,
prica opsta mjesta
i u svakom opstem mjestu o kojem prica
on je divna cvijećka.

Primjenjuje sistem anedgodotalnih dokaza,
onako ovlaš držeći se daleko van suštine.

Prilagodjava se publici,
ako treba i Mladicev zlocin ublaziti - moze.

Naslusao sam se ovakvih mediokriteta u zivotu i previse.
Ali eto neko i od njega kupuje pamet.
:D

A meni se malo "cuje" na Profesora M. Filipovica. ;-)
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#657 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by japin_mutapi »

Klavikula wrote:brutalno realan covjek, operisan od mitomanija sva tri bosanska nebeska naroda
da prostiš samo je jedan narod nebeski zapravo većina tog naroda je nažalost prihvatila tu nebesku mitologiju i ideologiju koja je i dovela do rata

tvoj post je zapravo izjednačavanje žrtve i zločinca po uzoru na idola ti besima
perfidno i lukavo što bi naš narod rekao namazano i hinjski ali ipak dovoljno ofirno za svakoga ko zna makar malo o historiji i pogotovo o zadnjem ratu
ultima_palabra

#658 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by ultima_palabra »

zlata wrote:A meni se malo "cuje" na Profesora M. Filipovica.
Tačno, klasični sindrom intelektualca opće prakse... o svemu bi da ima mišljenje, plus što bira priču u zavisnosti od publike.
japin_mutapi

#659 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by japin_mutapi »

A1fa wrote: Besim je pencilin za sve vas koji se pronalazite u njegovim pričama i anegdotama...
da ... priče i anegdote besima spahića stručnjaka za mentalno stanje duha naroda
zvuči kao fora iz monty pytona ili nadrealista
on je stand up komičar i to vrlo loš

njegovi nastupi i turneje mi liče na to a možda i knjigu priprema pa mu ovo dođe kao marketing
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#660 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by Velkoski »

Podsjeća me na forumaše koji kenjaju o svemu. :mrgreen:
LaBomba

#661 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by LaBomba »

japin_mutapi wrote:
japin_mutapi wrote:SPAHIĆ: Svi zločini koji su nam se desili dio su međunarodnog projekta. Nema šanse da je Mladić odlučio i projektovao Srebrenicu. Taj ko to misli neka se odmah javi neuropsihijatru.

Govori se da je Banjaluka etnički očišćen grad, a 27 procenata se vratilo u Banjaluku više muslimana nego Hrvata, jer im je ljepše u Hrvatskoj. Sarajevo je etnički najočišćeniji grad, ali to se ne smije reći.

Rat je već pripremljen samo je pitanje kada će doći vrijeme. Mi smo bure baruta i samo se čeka kada će se fitilj zapaliti. Sve se forsira na priči "Koliko su oni vas u Srebrenici pobili?! Osam hiljada! Evo sad vi njih 28.000 pobijte i zato se ovi neki već pripremaju. Rata će biti samo je pitanje vremena.

To je apsolutno politički napravljen sud (Haški tribunal) koji radi šta hoće i šta neće da bi sproveo zadatak međunarodne zajednice. Jasno je da je politički. Zašto nije Hrvatska tužena za agresiju, ali je Srbija tužena?

Neka nam ovaj "tele-ktualac" odgovori na sljedece:

1. Zasto bi se vrsio nekakav "zlocin medjunarodnog projekta nad nama", iz kojeg razloga? Za koga tacno misli kada kaze "nad nama" kada govori o izvsenom zlocinu, i ko je izvrsilac zlocina? Konkretne odgovore molim!
2. Sto se tice Banja Luke, zasto bi se neko vracaou BL uopste ako nije nigdje ni otisao, ili morao otici?
3. Zasto misli da neko treba da snosi krivicu sto su se Srbi sami odlucili na razdvajanje od ostalih naroda, u Sarajwevu i sirom BiH?
4. Niko nije corav (bar ne oni pronicljivi) o ovoj izjavi da se priprema rat i da se sprema osveta Srbima, i vec previdjenih 28 000 "pobijenih" Srba , samo da bi se zaboravila prica o onome sto je vec bilo. Dakle posrbice nam uvaljuju pricu "sta bi bilo kad bi bilo" gdje je god moguce.
5. Za pokrivanje zena treba da zna da je minimum 80% Bosnjaka protiv toga.
6. Koji bi to po njemu ovozemaljski sud bio relevantan? Ruski mozda, ili?
BASS

#662 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by BASS »

zlata wrote:
BASS wrote: Showmen,
prica opsta mjesta
i u svakom opstem mjestu o kojem prica
on je divna cvijećka.

Primjenjuje sistem anedgodotalnih dokaza,
onako ovlaš držeći se daleko van suštine.

Prilagodjava se publici,
ako treba i Mladicev zlocin ublaziti - moze.

Naslusao sam se ovakvih mediokriteta u zivotu i previse.
Ali eto neko i od njega kupuje pamet.
:D

A meni se malo "cuje" na Profesora M. Filipovica. ;-)
Pa imao je i on tih ispada, govorancija ovisno o mediju. Ne insistiram na tome da je Filipovic u svemu dobar.
It_is_a_Leclerc

#663 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by It_is_a_Leclerc »

Ima li većeg paradoksa od toga da neko na forumu klixa osporava intelektet prof.dr. Spahiću...
BASS

#664 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by BASS »

It_is_a_Leclerc wrote:Ima li većeg paradoksa od toga da neko na forumu klixa osporava intelektet prof.dr. Spahiću...
A zasto bi taj intelekt bio neupitan?
Aspekt

#665 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by Aspekt »

SPAHIĆ: Svi zločini koji su nam se desili dio su međunarodnog projekta. Nema šanse da je Mladić odlučio i projektovao Srebrenicu. Taj ko to misli neka se odmah javi neuropsihijatru.

To je apsolutno politički napravljen sud (Haški tribunal) koji radi šta hoće i šta neće da bi sproveo zadatak međunarodne zajednice. Jasno je da je politički. Zašto nije Hrvatska tužena za agresiju, ali je Srbija tužena
?

Ja bi volio da mi mudrac ovaj objasni ko je ubio ljude u Srebrenici ako nije Mladic . Steta da nevini Ratko sjedi u Hagu .
Nego da pitam li ovaj komad budale sta u rodu sa Nemanjom Kusturicom :lol: :lol: :lol:
Cuj Besim gromada :lol: :lol: veceg budale ne vidjeh odavno . nije ni cudo da poslije pojavljivanja na you tube odmah zovu srpki mediji da nahrane svoju ,, bezgresnikcku ,, dusu . On je kec na deset onima koji negiraju genocid . Predlazem da i on u Srbiji dobije drveni grad kao i Kusturica . Drvenom filozofu tako i treba nesto .
ps Treba mu staviti plasticni crveni nos i velike cipele i u sator gdje je mjesto svakom klaunu .
PPS Porediti Banja Luku i Sarajevo , mislim :roll: :sad: :shock:
Nokija

#666 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by Nokija »

B. Spahic je da prostite jedna obicna budaletina.
Njegovo znaje je jako plitko a nije ni narocito nacitan. Na banalno pitanje nije u stanju da odgovori bez osvrtanja na najmanje deset tema koje nemaju veze sa pitanjem.
Meni licno djeluje kao blagi sizofrenik :-)

Nako nije los kao zabavljac, na nekom studentskom sjelu, svira malo gitaru i tako. Ko to voli.
LaBomba

#667 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by LaBomba »

It_is_a_Leclerc wrote:Ima li većeg paradoksa od toga da neko na forumu klixa osporava intelektet prof.dr. Spahiću...

Kakvu korist imaju Bosnjaci od "intelekta" poput njegovog?
japin_mutapi

#668 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by japin_mutapi »

sam sebi osporava intelekt i gazi kredibilitet ako ga je ikada i imao
krevelji se - imitira - ismijava - priča viceve - mlatara rukama - priča nepovezano - laže i izmišlja

stručnjak za mentalno stanje duha naroda priča o politici i historiji
Havatar

#669 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by Havatar »

.
Last edited by Havatar on 07/11/2013 22:16, edited 2 times in total.
Reisova

#670 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by Reisova »

Ma kralj i neka laje. Jebo ti intelektualca koji nema "m...." da kaže šta misli.
skafiskafsnjak

#671 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by skafiskafsnjak »

Koji je ovo idiot .. fuj fuj ...
ZmaJ-BiH

#673 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by ZmaJ-BiH »

Primijetno je da kada god ima priliku u negativnom kontekstu spomene djevojke koje su pokrivene. Vise puta im se narugao i predstavio kao nazadni segment naseg drustva. Valjda vrijednosti koje te djevojke imaju u sebi nisu Europske, i puno je bolje da nam se djevojke skidaju u minice i prodaju svoje straznjice jer, eto, to je Europski standard a mi hocemo u Europu. Isto tako cesto naglasava kako je glupo sto bosnjaci koriste Turska i Arapska imena. Nije mi jasno zasto bi bilo kome smetala imena koja koriste bosnjaci? Sta je problem ako se dijete zove Amer. Je li mozda ni to nije Europska vrijednost kao sto nisu ni pokrivene djevojke?? I u jednom intervju prije par mjeseci je rekao da bi nam svima bilo bolje da smo ostali pravoslavci, pozivajuci se tom prilikom na svoje pravoslavne korijene.

U svakom slucaju, zabavno ga je slusati. I samo to -zabavno ga je slusati, i nista drugo!
Last edited by ZmaJ-BiH on 07/11/2013 21:48, edited 1 time in total.
cyprus

#674 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by cyprus »

Spahić - nešto ubode, nešto fuli, nešto previše iskarikira... Zabavno ga je slušat, ali sve u svemu ništa posebno...
elma89_

#675 Re: Besim Spahic - Direktno u mozak, "isprani" na cekanju!

Post by elma89_ »

Zmaj BIH
Primijetno je da kada god ima priliku u negativnom kontekstu spomene djevojke koje su pokrivene. Vise puta im se narugao i predstavio kao nazadni segment naseg drustva. Valjda vrijednosti koje te djevojke imaju u sebi nisu Europske, i puno je bolje da nam se djevojke skidaju u minice i prodaju svoje straznjice jer, eto, to je Europski standard a mi hocemo u Europu. Isto tako cesto naglasava kako je glupo sto bosnjaci koriste Turska i Arapska imena. Nije mi jasno zasto bi bilo kome smetala imena koja koriste bosnjaci? Sta je problem ako se dijete zove Amer. Je li mozda ni to nije Europska vrijednost kao sto nisu ni pokrivene djevojke?? I u jednom intervju prije par mjeseci je rekao da bi nam svima bilo bolje da smo ostali pravoslavci, pozivajuci se tom prilikom na svoje pravoslavne korijene.
A ok,znala sam da je budala,ali ovolika? imas li taj intervju da procitam i ismijem se u ovo dosadno vrijeme :D
Post Reply