EUROSONG
Moderator: _BataZiv_0809
-
Chuckie
#651 EUROSONG 2012
Ja cu samo reci da bolju pjesmu nismo mogli poslati, dobra je kao i Lejla, ako ne i bolja.
Sent from my iPhone
Sent from my iPhone
- Vitezanin
#652 Re: EUROSONG 2012
Madjarska
Predobra pjesma, predobar spot!
Predobra pjesma, predobar spot!
Last edited by Vitezanin on 18/03/2012 21:43, edited 1 time in total.
- Vitezanin
#653 Re: EUROSONG 2012
'ajmo dalje, Svicarska:
- dharma
#654 Re: EUROSONG 2012
Svidjaju mi se obje ( ali veceras mi se svaka pjesma svidja)
I pored ovih, i Danska mi se dopada 
- ExNihilo
#656 Re: EUROSONG 2012
Vitezanin wrote:'ajmo dalje, Svicarska:
Nije ovo loše uopće
p.s. razvaljuje pjesma
-
mistek
#657 Re: EUROSONG 2012
Sreća pa nismo u istom polufinalu s CG da se raja bezveze ne troši na glasanje Rambu (a ne kontam zbog čega nikako), a s obzirom s kim su CG u polufinalu, šanse su im minimalne.
-
silver testelone
#658 Re: EUROSONG 2012
da, baš sreća skroz... da i mi ne prođemo u finale, da se raja iz dijaspore i susjedi ne troše bezveze na glasanje na BiHmistek wrote:Sreća pa nismo u istom polufinalu s CG da se raja bezveze ne troši na glasanje Rambu (a ne kontam zbog čega nikako), a s obzirom s kim su CG u polufinalu, šanse su im minimalne.
-
oridjidji
#659 Re: EUROSONG 2012
RAMBO KRALJ, RUSKINJE KRALJICE
kakvo šprdanje sa eurosongom
EURONEURO...
kakvo šprdanje sa eurosongom
EURONEURO...
-
seshb85
#660 Re: EUROSONG 2012
TOTO jemoonlight7 wrote:Dok čekamo Nininu pjesmu![]()
![]()
- Svemirco
#661 Re: EUROSONG 2012
Loreen the Airbender
Švecka namba uan!
Švecka namba uan!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#662 Re: EUROSONG 2012
plain vanilla wrote:
pricali smo na ovoj temi o tome
nego lady gledala hayat
Jel to znaci da nema ni Maje vise
-
mostar036
#663 Re: EUROSONG 2012
Velika šteta što je Kukrić smjenjen,ipak je on zaslužan što je BiH imala zadnjih godina dobre plasmane.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#664 Re: EUROSONG 2012
bila je jucer repriza na bhtladyblue18 wrote:plain vanilla wrote:
pricali smo na ovoj temi o tome
nego lady gledala hayatnisam gledala s namjerom nego me tata zvao da vidim kako je bilo na tom predstavljanju pjesme jer ja nekidan nisam gledala, i cujem rekose da nije uopste vise clan direkcije nikako. I dodase kako je to samo jedan od pokazatelja da se kula rusi.
![]()
Jel to znaci da nema ni Maje vise
a cula sam sta su rekli
-
mostar036
#665 Re: EUROSONG 2012
Jesu li to oni u Glam blamu nešto pametovali o Mayi? 
- Meho Kodro
#666 Ajmo Rambo
http://www.oddschecker.com/specials/tv/ ... to-qualify
Crna Gora po kladionicama u 1. polufinalu na 10. mjestu i ulazi u finale, i to bez pomoci brace Jugovica

Crna Gora po kladionicama u 1. polufinalu na 10. mjestu i ulazi u finale, i to bez pomoci brace Jugovica
- plain vanilla
#667 Re: EUROSONG 2012
ne samo o Maji, nego o predstavljanju pjesme, o Hariju, o Dejanu ..mostar036 wrote:Jesu li to oni u Glam blamu nešto pametovali o Mayi?
- alibaba_i_30_godina
#668 Re: EUROSONG 2012
Nerviraju me i ovi sto se kao nesto sprdanu na racun eurosonga ... pa koji onda djavo ides ako ti je do zezancije.oridjidji wrote:RAMBO KRALJ, RUSKINJE KRALJICE![]()
kakvo šprdanje sa eurosongom![]()
EURONEURO...
-
dezurni_ucenik
#669 Re: EUROSONG 2012
NeyDan wrote:Nerviraju me i ovi sto se kao nesto sprdanu na racun eurosonga ... pa koji onda djavo ides ako ti je do zezancije.oridjidji wrote:RAMBO KRALJ, RUSKINJE KRALJICE![]()
EURONEURO...
pa mozda iz razloga zato sto je sama manifestacija po sebi - neozbiljna.
-
mostar036
#670 Re: EUROSONG 2012
Ma jedu ono što ne treba ko i vazda.Ima li gdje na yt?plain vanilla wrote:ne samo o Maji, nego o predstavljanju pjesme, o Hariju, o Dejanu ..mostar036 wrote:Jesu li to oni u Glam blamu nešto pametovali o Mayi?
- Edin H.
#671 Re: Ajmo Rambo
"Need contribution from the institution to find solution for pollution to save the children of the evolution."Meho Kodro wrote:http://www.oddschecker.com/specials/tv/ ... to-qualify
Crna Gora po kladionicama u 1. polufinalu na 10. mjestu i ulazi u finale, i to bez pomoci brace Jugovica![]()
Imamo pobjednika
-
ssanjicaa
#672 Re: EUROSONG 2012
Da je vrhunska...nije...pjesma je samo jedno "ok", al' za naš mentalitet, za eurosnog jednostavno nije...freestyle wrote:Bravo Mayo, vrhunska pjesma! Ovo je ono sto Bosna treba, prosle godine Dino a sad Maya, ne treba nam neko poput Lake i onih govana... Vidi se da je djevojka pozavrsavala sve te skole muzicke i da je radila sa jako velikim imenima, izmedju ostalog i sa Dinom.
- alphonse kauders
#673 Re: EUROSONG 2012
Pjesma Maye niti se diči tekstom niti muzikom, 3 minute monotone linije kao kod zastoja srca, a tek kad pročitam "dirljiva balada, puna emocija" muka mi...
Činjenica je (koju niko naglas ne izgovara, a svi znaju da je tako) da Maju muž gura u prvi plan i da drugog osnova nema po čemu bi ova pjesma a i sama interpretatorka ikad dobile priliku da nastupe na ES osim po ovoj nepotističkoj liniji (doduše, vjerovatno je i Merlin tu par poziva obavio i to je bilo to:)). Svi se prave blesavi, ulizuju se i smješkaju, i gledaju kako da se što kvalitetnije ugrade u trošak koji će nastati za ovu smijuriju.
Smiješno je govoriti o kvalitetu i emociji pjesme, jer se radi o čistoj ublehi na koju mogu nasjesti samo oni koji muziku slušaju tek zadnjih godinu dana. Neće pomoći ni "više slušanja" ni "većeg udubljivanja" niti "čekanja da ti se uvuče u uši", jer niti je Maja dovoljno kvalitetan vokal niti pjesma ima išta pamtljivo (makar "pavorful krešendo"
, pa haj..), niti ovo pije vode na ES.
Ovo (ne)djelo što šaljemo ove godine može spasiti samo neki kvalitetan striptiz na bini, koji je nažalost na ES zabranjen, ovako ni sami sebi ne bismo 12 poena dodijelili, a kamoli da očekujemo od bilo kog drugog da to uradi (čak će i dijaspora redom za Joksimovića glasati, jer smo toliko "mlaki" ove godine da će misliti da nismo uopšte ni nastupili):)
Maji želim sve najbolje, svi bi mi na ES da se zahebavamo sa Ninom Badrić po Baku-u i kršimo dnevnice da možemo, ali nije svako te sreće. Znam da joj paćenici nije jasno kako odjednom to da je svima super neko tamo Rambovo nabrajanje, a nikako da se uvidi kvalitet njenog tananog glasića i nedužnog osmijeha, kao i melodije koju bi vjerovatno koristili u Gvantanamu za mučenje (i uostalom, đe taj patriotizam sad? ha? znamo svi za Džeku navijati, ali kad Maji treba podrška - ništa
).
Ali fakat moraš dobro dobro sebe obmanjivati, stajati ispred ogledala satima i ponavljati kao mantru: "pusti zlobne papke, pjesma mi je super" kako bi možda, ali samo možda na trenutak se ubijedio da će ono neinventivno trominutno zijavanje ikoga natjerati da pjesmu posluša i drugi put. Mada, ipak je to profesor muzike, nema tu fule, jelte
Pozdrav.
P.S. ja sam samo zloban i ljubomoran, Maja rules, go Maja,

Činjenica je (koju niko naglas ne izgovara, a svi znaju da je tako) da Maju muž gura u prvi plan i da drugog osnova nema po čemu bi ova pjesma a i sama interpretatorka ikad dobile priliku da nastupe na ES osim po ovoj nepotističkoj liniji (doduše, vjerovatno je i Merlin tu par poziva obavio i to je bilo to:)). Svi se prave blesavi, ulizuju se i smješkaju, i gledaju kako da se što kvalitetnije ugrade u trošak koji će nastati za ovu smijuriju.
Smiješno je govoriti o kvalitetu i emociji pjesme, jer se radi o čistoj ublehi na koju mogu nasjesti samo oni koji muziku slušaju tek zadnjih godinu dana. Neće pomoći ni "više slušanja" ni "većeg udubljivanja" niti "čekanja da ti se uvuče u uši", jer niti je Maja dovoljno kvalitetan vokal niti pjesma ima išta pamtljivo (makar "pavorful krešendo"
Ovo (ne)djelo što šaljemo ove godine može spasiti samo neki kvalitetan striptiz na bini, koji je nažalost na ES zabranjen, ovako ni sami sebi ne bismo 12 poena dodijelili, a kamoli da očekujemo od bilo kog drugog da to uradi (čak će i dijaspora redom za Joksimovića glasati, jer smo toliko "mlaki" ove godine da će misliti da nismo uopšte ni nastupili):)
Maji želim sve najbolje, svi bi mi na ES da se zahebavamo sa Ninom Badrić po Baku-u i kršimo dnevnice da možemo, ali nije svako te sreće. Znam da joj paćenici nije jasno kako odjednom to da je svima super neko tamo Rambovo nabrajanje, a nikako da se uvidi kvalitet njenog tananog glasića i nedužnog osmijeha, kao i melodije koju bi vjerovatno koristili u Gvantanamu za mučenje (i uostalom, đe taj patriotizam sad? ha? znamo svi za Džeku navijati, ali kad Maji treba podrška - ništa
Ali fakat moraš dobro dobro sebe obmanjivati, stajati ispred ogledala satima i ponavljati kao mantru: "pusti zlobne papke, pjesma mi je super" kako bi možda, ali samo možda na trenutak se ubijedio da će ono neinventivno trominutno zijavanje ikoga natjerati da pjesmu posluša i drugi put. Mada, ipak je to profesor muzike, nema tu fule, jelte
Pozdrav.
P.S. ja sam samo zloban i ljubomoran, Maja rules, go Maja,
- plain vanilla
#674 Re: EUROSONG 2012
ovo bi se isto moglo primijeniti na nasu nogometnu reprezentaciju..uvijek euforija, najcesce bez pokricaalphonse kauders wrote:
Ali fakat moraš dobro dobro sebe obmanjivati, stajati ispred ogledala satima i ponavljati kao mantru: "pusti zlobne papke, pjesma mi je super" kako bi možda, ali samo možda na trenutak se ubijedio da će ono neinventivno trominutno zijavanje ikoga natjerati da pjesmu posluša i drugi put. Mada, ipak je to profesor muzike, nema tu fule, jelte![]()
Pozdrav.
P.S. ja sam samo zloban i ljubomoran, Maja rules, go Maja,![]()
kazes li sta protiv reprezentacije prije utakmice, proglase te svim i svacim
e pa ako mozemo navijati za reprezentaciju, mozemo i za Maju
-
oridjidji
#675 Re: EUROSONG 2012
ovo je rambov stil od pamtivjeka, poslušaj mu pjesmu po imenu turbofolk i povuci paralelu između toga teksta i euroneuro i vidječeš da on nije otpjevao ništa novo...NeyDan wrote:Nerviraju me i ovi sto se kao nesto sprdanu na racun eurosonga ... pa koji onda djavo ides ako ti je do zezancije.oridjidji wrote:RAMBO KRALJ, RUSKINJE KRALJICE![]()
EURONEURO...
rambo je stari kralj koji se oduvijek znao kvalitetno narodski rečeno "zajebavati" sa svime onim što ne voli i što smatra društvenim odronom...