SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
-
north
#651 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Je li otac onaj lik što je glumio u ratnim i poslijeratnim nadrealistima? Jao tuge goleme, šta je bilo nesretnoj djevojci, zna li se?
- Tvrtko II Kotromanić
#652 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ne zna se jos uvijek nista..north wrote:Je li otac onaj lik što je glumio u ratnim i poslijeratnim nadrealistima? Jao tuge goleme, šta je bilo nesretnoj djevojci, zna li se?
- hana_montana
#653 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
andjeo moj lijepiLedenko wrote:http://ekskluziva.ba/clanak46546512.php ... lika=26120
ja jutros mislila da sam sve sanjala
zivot je govno kad je pustio da nju uzme smrt a njeni roditelji umiru za njom jer za njih vise zivota nema..a mi koji smo je znali i voljeli vjecno cemo plakati za njom..
a ona spava..
-
*mima*
#654 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ne pamtim kad sam se ovako rastuzila.......ljubicica draga......
kako sam cula ....sutra je odbukcija...
kako sam cula ....sutra je odbukcija...
- neo7
#655 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Alipasino A faza...cujem da je neko sranje ?
- BHF_Manijak
#656 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma Đe ce sranje biti divi magle na polju, brat brata ne vidi...neo7 wrote:Alipasino A faza...cujem da je neko sranje ?
- anakadabra
#657 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Culo se neko rafalanje, ja kontala ove nove petardeFreeSol2 wrote:Bombasko ili...neo7 wrote:Alipasino A faza...cujem da je neko sranje ?
-
Ko to smat
#658 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Protestujem da neko zove ucenike masinske jalijasima.Ja sam bio ucenik te skole generacija 1983 i bio sam primjer tj,ne jalijas.Sala mala fakat je ta skola bila puna svega.Marisana svaki dan.Ja sam se moro marat sa jednim firaunom koji je otimo pare i kifle raji.A o zlostavljanju treba koje su isle tamo u skolu da nepricam.po neke su i roditelji morali dolaziti nakon skole.
- Urban B.
#659 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
neo7 wrote:Alipasino A faza...cujem da je neko sranje ?
Bilo je neko rafalanje al je bila magla pa se nista nije moglo vidjeti,prvi put oko 12 a onda oko 1 opet isto!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Urban B.
#661 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Al su mu jarani pizde velike 
- Troll_Happens
#662 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
hahaha ti bi ko ostao da su bila 3-4 grmalja sa palicama i pistoljima aha al u k..Urban B. wrote:Al su mu jarani pizde velike
ovo izgleda samo sa pistoljem po gradu hodat ko ti pridje supljom oko sha me gleas u celo odmah..
- Industrialyzer
#663 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ja bih ostao. Da su i njegovi jarani ostali sigurno ne bi ovako prosao , bar bi jednog tih kretena zakacili par putaJedan001 wrote:hahaha ti bi ko ostao da su bila 3-4 grmalja sa palicama i pistoljima aha al u k..Urban B. wrote:Al su mu jarani pizde velike
ovo izgleda samo sa pistoljem po gradu hodat ko ti pridje supljom oko sha me gleas u celo odmah..
- Reglan
#664 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma Marki je smece od kafica.Tu dolaze rokeri koji nisu oprali kosu 2 mjeseca.Uglavnom usao sam tu 2 puta i nikada vise 
- kokuz_sa
#665 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
a to bi ti ostao pa da i ti primis npr metak u celo radi branjenja jarana?FreeSol2 wrote:Ti bi bjezao, da ti jarana na smrt udaraju? cccJedan001 wrote:hahaha ti bi ko ostao da su bila 3-4 grmalja sa palicama i pistoljima aha al u k..Urban B. wrote:Al su mu jarani pizde velike
ovo izgleda samo sa pistoljem po gradu hodat ko ti pridje supljom oko sha me gleas u celo odmah..![]()
I onda se cudimo sto narod ne obraca paznju kad bude neki belaj na ulicama
- JThomas
#666 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pa hvala bogu, zato i gaze i zato je iz dana u dan sve gore zato što znaju da "jaran" neće pomoći "jaranu".
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#667 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Jedna je stvar stati nekome na crtu kada ovaj ima palicu pa i noz..a druga je stvar kada imaju pistolje. Nemojte zezati sada.
- BHF_Manijak
#668 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma vidis da ima i kockastih glava...Joj kako me takvi debili nerviraju to je cudo nevidjeno, samo palijom u glavu!arshavin wrote:Ma Marki je smece od kafica.Tu dolaze rokeri koji nisu oprali kosu 2 mjeseca.Uglavnom usao sam tu 2 puta i nikada vise
A vezano za diskusiju bjegstva, nezahvalno je skroz o tome pricati, niko ne zna kako bi reagovao u datom momentu, nije isto preko tastature kontati i kad ti se nadje pistolj uperen u celo, a kakvi su debili nije iskljuceno da majmuni i opale!
- JThomas
#669 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ne, generalno, kabadahije se ne boje reakcije normalne raje. ne boje se da će im biti uzvraćeno istom mjerom. i to je problem, vjerujte da jeste. (države se naročito ne boje, jer je država zajebancija, to je davno apsolvirana tema)
što se nisu tako kurčili u narodnjačkoj kafani sa živom muzikom, ako shvatate šta hoću da kažem?
što se nisu tako kurčili u narodnjačkoj kafani sa živom muzikom, ako shvatate šta hoću da kažem?
- kokuz_sa
#670 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ostajao sam i ja i tukao se skupa s jaranom..nije mi to problem..cak sam i u hitnoj tako 1 zavrsio,jednom na granici nas u hr istjerali jer sam drzao jaranu crtu i mlatili se s neka 2 lika u busu..al kad mi neko izvadi pistolj i pocne se nesto praviti..ma da mi je tro jaran meni je drazi moj zivot..FreeSol2 wrote:Nisam jednom ostao zbog jarana i udarao se, ali nikad nisam ni pomislio da bjezim. Bolje i primiti metak u celo, nego cijeli zivot sebe prokljinati sto nisi nista uradio, a mogao si...kokuz_sa wrote: a to bi ti ostao pa da i ti primis npr metak u celo radi branjenja jarana?![]()
Svasta ce covjek procitati na ovom forumu.
- KPNCTNJAH
#672 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Kasnije kad se sve zavrsi i niko ne dobije metak kao sto je bilo u ovoj situaciji kako bi mogao pogledati tog 'jarana' u oci ? Ako bjezimo, bjezimo svi, ako ostane jedan ostaju svi... tako je uvijek bilo kod mene i moje raje... neko izvadi utoku i pocne udarati mog druga kojeg znam 10+ godina i ja da pobjegnem, a njega da ostavimkokuz_sa wrote:ostajao sam i ja i tukao se skupa s jaranom..nije mi to problem..cak sam i u hitnoj tako 1 zavrsio,jednom na granici nas u hr istjerali jer sam drzao jaranu crtu i mlatili se s neka 2 lika u busu..al kad mi neko izvadi pistolj i pocne se nesto praviti..ma da mi je tro jaran meni je drazi moj zivot..FreeSol2 wrote:Nisam jednom ostao zbog jarana i udarao se, ali nikad nisam ni pomislio da bjezim. Bolje i primiti metak u celo, nego cijeli zivot sebe prokljinati sto nisi nista uradio, a mogao si...kokuz_sa wrote: a to bi ti ostao pa da i ti primis npr metak u celo radi branjenja jarana?![]()
Svasta ce covjek procitati na ovom forumu.
-
BigGringo
#673 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Kasnije kad se sve zavrsi i niko ne dobije metak kao sto je bilo u ovoj situaciji kako bi mogao pogledati tog 'jarana' u oci ? Ako bjezimo, bjezimo svi, ako ostane jedan ostaju svi... tako je uvijek bilo kod mene i moje raje... neko izvadi utoku i pocne udarati mog druga kojeg znam 10+ godina i ja da pobjegnem, a njega da ostavim
da ne pricam o rodjenom bratu za kojeg bi poginuo odmah... ali nismo svi isti... ne kazem da bi glumio ramba ako vidim da nemam nikakve sanse, ali bar bi ostao tu da i mene udari koji put ako nista...
@KPNCTNJAH
ti si gigant isti sam takav
@KPNCTNJAH
- kokuz_sa
#674 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
bi ga ostavio jos bi mu donio poslije 1L lavita soka..jbg kod mene svi haveri naoruzani jos imaju policijske znacke..tako da im moja pomoc nije nesto potrebna pogotovo jer ne nosam pistolj.
lijepo je drzat stranu jaranima dok te kuci ne ceka zena i dijete..pitao bi te kakva bi onda situacija bila..
kazem ti jedno je ostati i primiti batine ili da te izudaraju palicom i bokserom pri pomoci jaranu ..a drugo sasvim je ostati dok ti je zivot ugrozen od vatrenog oruzja
lijepo je drzat stranu jaranima dok te kuci ne ceka zena i dijete..pitao bi te kakva bi onda situacija bila..
kazem ti jedno je ostati i primiti batine ili da te izudaraju palicom i bokserom pri pomoci jaranu ..a drugo sasvim je ostati dok ti je zivot ugrozen od vatrenog oruzja
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#675 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ne znam za vas, al' kad budem im'o zenu i djecu garant necu sjedit' u kafani do 2-3.