Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
243
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 555

arnes_king

#651 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Qler wrote:Arnese, prvo se nauci kulturi dijaloga, to je osnovno.

Drugo, ako ti malo potrazis na netu, pa vidis sta su shaderi, sta je brzina momorije, brzina chipa, sta je sirina sabirnice, sta sve utice na performanse graficke, i u kojoj kolicini, onda mozes nekome pricati da "sere" i da nema pojma.

Do tada, ili se nemoj ofirati javno, ili idi uci, pocela je skolska godina...

P.S.

Evo i meni kaze da mi graficka ne ispunjava uslove da igram BF 3 :D AMD 6870 1GB DDR5 :D

Prvo na forumu sam, pa ne pratim tu kulturu toliko, a drugo sve sam napisao jer jeste tako, nikoga nisam uvrijedio, a druze znam ja dobro sta su shaderi i sta se kod grafe gledaj nemoj me bgti ti uciti, nego malo procitaj ti prvo postove i o cemu je ovdje rijec pa ces shvatiti.

Ja nisam spomenuo te stvari na koje vi okrecete, nego sam rekao da mi vade zivce likovi koji pretjeruju i pisu za neciju konfu da ne moze tetris pokrenuti na full screen ili slicno -.- a nikada tu konfu nisu isprobali pa da znaju, nego citali po netu da ne valja i gledali one testove i statistike i misle da je to sve 100% tako .....

A ne pitaju se ima li neko para za jacu konfu ili nest drugo nego odmah tako pisu i to ko da su u pravu a pojma nemaju, isto kao sto su i meni pisali a svi se daleko prevarili ;D
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#652 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

DON_eARL wrote:
arnes_king wrote:
Qler wrote:Mozes ti skinuti drivere za sta hoces, sa tom grafickom si sretan ako chess titans na windows 7 mozes furati u full screen :D
Al mrzim ove likove sto seru nesto a pojma nemaju nit su probali ni nikoji kurac a nesto pisu, sta bi onda meni rekao za 9600 GT ??? ne mogu jelde ni tetris na full screen ? Tako sam i ja citao pa sam igrao GTA IV na medium, COD BO na HIGH itd igre bez problema, sa samo 1.5 GB rama i 3 GHz procesorom (HT) ccc
Ma upravu je Qler, ova moja nije uopšte za igranje, gledam maloprije testiranja i poređenja sa drugim karticama, GeForce 210 - 0 bodova za bilo šta novije, bar kad su u pitanju maximalne performanse. Uz to BF3 traži grafičku sa minimalno 512MB,a ovaj model kod mene ima samo 256MB.

Edit: Moram se ispravit. Ipak ima 512MB
(NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series, with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)
Image

Po ovim zahtjevima, podržana je graficka. Ne može vala toliko loša bit da ni na LOW ne radi kako treba. :run:

Edit 2: Ipak nije podržana. :D

Is Your PC Ready for Battlefield 3?
Bandwith 64 bita :dance:
Qler

#653 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Qler »

arnes_king wrote:
Qler wrote:Arnese, prvo se nauci kulturi dijaloga, to je osnovno.

Drugo, ako ti malo potrazis na netu, pa vidis sta su shaderi, sta je brzina momorije, brzina chipa, sta je sirina sabirnice, sta sve utice na performanse graficke, i u kojoj kolicini, onda mozes nekome pricati da "sere" i da nema pojma.

Do tada, ili se nemoj ofirati javno, ili idi uci, pocela je skolska godina...

P.S.

Evo i meni kaze da mi graficka ne ispunjava uslove da igram BF 3 :D AMD 6870 1GB DDR5 :D

Prvo na forumu sam, pa ne pratim tu kulturu toliko, a drugo sve sam napisao jer jeste tako, nikoga nisam uvrijedio, a druze znam ja dobro sta su shaderi i sta se kod grafe gledaj nemoj me bgti ti uciti, nego malo procitaj ti prvo postove i o cemu je ovdje rijec pa ces shvatiti.

Ja nisam spomenuo te stvari na koje vi okrecete, nego sam rekao da mi vade zivce likovi koji pretjeruju i pisu za neciju konfu da ne moze tetris pokrenuti na full screen ili slicno -.- a nikada tu konfu nisu isprobali pa da znaju, nego citali po netu da ne valja i gledali one testove i statistike i misle da je to sve 100% tako .....

A ne pitaju se ima li neko para za jacu konfu ili nest drugo nego odmah tako pisu i to ko da su u pravu a pojma nemaju, isto kao sto su i meni pisali a svi se daleko prevarili ;D
Jesi li ti svjestan koja je graficka 210?? Znas li ti da je to jako kao sada prosjecna integrisana? Ako nije i slabije... daj bolan, pa ta tvoja 9600 je svijet izmislila za ovu. I Smijem se kladiti da mu chess titans u FS-u ne ide glatko.
arnes_king

#654 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

To nisam svjestan, nisam provjeravao sto jest jest, ali kako god da okrenes mislio sam da je jaca od 9600GT a to me i jest raspalilo, kad sam ja tako super sa njom prosao kontam ta jos jaca pa mi bilo nigdje veze ono pisanje, iskreno cak ni sada nisam provjerio i necu ni provjeriti, ali inace ne volim kada neko nekome za konfiguraciju pocne pisati kako ne valja kako ne moze nista na toj konfi itd bas iz razloga koji sam i maloprije naveo, a to je ako vi imate pare za najnovije konfe, nemojte misliti da i svi drugi imaju, ima neko ko bi zelio vise vec ista da ima takvu konfu kao vi ali djaba kada nema sredstava za to :)

Nemojte misliti sada da se to na mene odnosi xD ali onak mi zao kada tako nesto vidim pa me raspali :) Niti sam mislio nekoga uvrijediti niti se svadjati ali et, valjda sam sve rekao xD
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#655 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dr.gog »

Chmoooljooooooooo!!!!!!!!!!!!

Opet se takmiče čiji je veeeeeeećiiiiii!!!!! :-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#656 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by bordo gandalf »

dr.gog wrote:Chmoooljooooooooo!!!!!!!!!!!!

:D :lol: :lol: kol'ki je tvoj :mrgreen:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#657 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

arnes se izvuko :oops: :mrgreen:
dr.gog wrote:Chmoooljooooooooo!!!!!!!!!!!!

jarane, kod mene je tehničar :lol: samo word i sax moRe na njemu :lol:
House

#658 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

Izasao je Stronghold 3 :-D btw Ja imam EVGA 9600 GT superclocked 512 ma letiii dede mi :D :D
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#659 Re: Battlefield 3 -nedoumice oko grafike i procesora

Post by dr.gog »

:D ....

Jedan je 8800 gt milimetara, a drugi je ati 6970 milimetara. Drugi mi je kraći, ali je mnogo žešći od starog.

Onima koji trenutno skidaju Battlefield 3 poručujem da igra MOŽE funkcionisati na :

Core2Duo 3,2
nVidia 8800 GT 512 Mb
a da na 1440x900 rezoluciji i nešto sniženim postavkama (bez ludila ultraefekata tipa tesselation, velikih postavki AA, volumetrije itd.) RADI bez problema.
Napomena: prilikom prvog testiranja je bio uključen Gamebooster v 3.0 koji oslobodi nešto RAM-a i pogasi gomilu pozadinskih procesa..

Preporučujem skidanje drivera 285.62 za sve nVidie jer je par izvjesnih problemčića na BF nestalo nakon friško nabačenog novog drivera.
1. Extract both ISO using WinRar at the same folder or Burn them to DVDs.

2. Run OriginInstaller.exe

3. After installation is complete, Check the installation folder name if it has (TM) symbol, just rename the folder and remove that symbol or any other symbols.

4. Copy the crack to the installation folder.

5. Update your Nvidia Drivers to 285.62 (released 24/10/2011) or your ATI drivers (not sure what version , check it out).

Run the game, if you had problems, then try to default your video settings, if the game ran, start to modify your video settings and see whats causing the problem (mainly V-Sync causes problems with some games)
Još bitnije!!:
1. You remove the ™ or aka the trademark-symbol from the NAME of your installation folder. Example: D:\games\Battlefield 3™
After you are done it looks like "Battlefield 3" or D:\games\battlefield 3

2- start the game from it's original folder not a short-cut icon.
Igru ću detaljno testirati na ATI 6970 & i5 procesoru , na nešto većem monitoru, pa ću tek onda da napišem da li ZAISTA vrijedi 120 maraka :oops: Nadam se da vam se da čekati barem 4-5 dana dok ne prekucam to čudo po ps-u :-) :roll:

Šalu na stranu, ne sekirajte se za grafičke karte jer se za 6 mjeseci, da stavljate po 50-70 maraka u stranu, možete dočepati neke sa shaderima 5.0 i uopšteno rečeno, veoma dobrim prikazom slike. Ko zaista voli estetiku igara, mora da uštedi nešto novaca ili da kupi određenu konfiguraciju na otplatu, kao što bi neko uzeo nešto treće za svoj hobi, jel...

Ako već volite pc-igre na način da zaista uživate u detaljima(kao ja npr. :D ), onda je, mlađoj raji posebno, jedini izlaz da "skupljaju pare" i da kupe opremu, ili da nađu-sasvim dobre i očuvane-polovne grafičke za prvu pomoć. Za dobru grafulju vam, dakle, treba 4-6 mjeseci da skupite lovu, uz uslov da se ostale komponente slažu sa vašim zahtjevima.
Najlakše je naći nekoga sa "mogućnošću dizanja kredita", sastaviti dobru konfiguraciju, testirati je sa najzahtjevnijom igrom npr.(ja sam onomad 8800gt testirao sa Crysis-om), i otplaćivati polako...Ovo sve pišem jer znam koliko je fine mlade raje, dobrih igrača, zaista u tegobnoj situaciji sa novcem- ne živimo u EU niti roditelji imaju po 4-5.000 platu..jel..

Nemože se očekivati od nekoga ko ima platu od 600-700 KM da kupi grafičku koja košta isto toliko...i bezveze je da se hvali previše...

Radije polako sastaviti sve što treba i kupovati po jedan original svakih 6 mjeseci, ko voli multiplayer verzije FPS-a, a ostalo dojiti sa već poznatih izvora softvera za balkansku sirotinju.
brazzo19

#660 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Istalirao Rage i patch ovaj od gigu i igra ide savim solidno na povecoj rezoluciji sve je super i ne steka samo ono kad se okrenem kao da se "odmuti" slika u daljini ona brda saso mange vidio sam da i ostali imaju problema pa da pitam kako su to rijesili , ma da mi ne smeta to puno ali et' .

p.s nvidia je graficka a ne ati posto sam citao da rage ima problema dosta sa atijem .... :)
dragan.s

#661 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dragan.s »

To sa teksturama kod Rage-a je kod svih isto. Naprosto nema riješenja, ali i ne smeta mnogo.
Ja sam uz pomoć nekih dodatnih fajlova i testiranja više drajvera za ATI4850 na kraju uspio da je odigram do kraja.
A večeras je stigao i BF3. Ide ko ludo na 1280X1024 sa malo slabijim teksturama.
lider

#662 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by lider »

dragan.s wrote:To sa teksturama kod Rage-a je kod svih isto. Naprosto nema riješenja, ali i ne smeta mnogo.
Ja sam uz pomoć nekih dodatnih fajlova i testiranja više drajvera za ATI4850 na kraju uspio da je odigram do kraja.
Kakvih dodatnih fajlova? I koje drivere si koristio? Kod mene je ista grafa ali stopa toliko da je neigrivo
dragan.s

#663 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dragan.s »

lider wrote:
Kakvih dodatnih fajlova? I koje drivere si koristio? Kod mene je ista grafa ali stopa toliko da je neigrivo
Drajver 11.6 i fajl rageconfig.cfg
Donji sadrzaj prekopiraj u tekstualni fajl i nazovi ga rageconfig.cfg. Kopiraj ga base folder od igre.
Ima i još par stvari sa editovanjem shortcut-a, ali sam igru obrisao pa nemam više to.

Code: Select all

//Mid-end Config By FusedCore
echo "^1 Loading the Mid-end Config by FusedCore..."
seta com_videoRam "512" //sets the Video Card memory Set this to the amount you have in MB
seta com_maxfps "60" //limits the frames to 60 can be changed to what you desire
seta fc_maxcachememoryMB 1536 //Increases the default file cache size to completely eliminate the popins
seta image_anisotropy "4" //Using the highest setting here but you can set as 2, 4 or 8
seta image_usecompression 0 
seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR"
seta image_blend "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR"
seta image_preload "1" //Use preload images when ever possible
seta image_lodbias "-1" //LoD settings
seta image_ignoreHighQuality "0" //Sets up for using HQ gfx
seta image_ignoreLowQuality "1" //ignores the low textures
seta image_useCache "1" //Enabled Cache to allow the textures to load properly without popping
seta image_cacheMegs "1024" //Cache size in Megabytes
seta image_cacheMinK "10" //Cache minimum size in kilobytes
seta r_swapInterval 0 //VSYNC 1 enabled, 0 diabled
seta r_aspectRatio "0"  // 0=4:3, 1=16:9, 2=16:10, 3=5:4 TFT, -1 custom
seta r_fullscreen "1"
//seta r_customAspectRatioV "10"
//seta r_customAspectRatioH "16"
seta r_useHighQualityPostProcess "1" //Fore High Quality post proccessing
seta r_shadowsHighQuality "1" //Fore High Quality shadows 
seta r_displayRefresh "0" //keep it so the engine doesn't double render a frame
seta r_renderer "best" //highest rendering options
seta r_multiSamples "16" //Set this to 16 or 8 if you're having low-fps as 32 is the Max Multi-sampling
seta r_useHBAO "1" //Ambient occlusion
seta r_useRenderThread "0" // 0 Disable or 1 Enable threaded rendering  useful for newer cards to increase performance.
seta r_visDistMult "1"
seta r_useMotionBlur "1" //use blur
seta r_skipBump "0" 
seta r_skipSpecular "0"
seta r_skipNewAmbient "0"
seta r_shadows "1"
seta r_cgFragmentProfile "best"
seta r_cgVertexProfile "best"
seta vt_lodBias "-1" //LoD settings
//below is cache settings And advanced GFX settings
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "8192"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "8192"
seta vt_pageimagesizeunique "8192"
seta vt_pageimagesizevmtr "8192"
seta vt_maxPPF 8 //Set this to 64 for Quad-cores CPU's or higher, 16 or 8 for dual-cores CPU's
seta vt_preload "1"
//Begin Advanced GFX Filtering and Sharper Images. Comment these 3 lines out if you are having issues or don't like the way it looks.
//seta vt_filter "GL_NEAREST, GL_NEAREST_MIPMAP_LINEAR"
seta vt_envf "GL_TEXTURE_ENV, GL_TEXTURE_ENV_MODE, GL_MODULATE"
seta vt_blend "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR"
//End of Advanced GFX Filtering.
seta vt_useCache "1"
seta vt_cacheMegs "1024"
seta vt_cacheMinK "10"
seta vt_ignoreHighQuality "0"
seta vt_ignoreLowQuality "1"
seta vt_maxaniso 2 //Set this to 0 if your having lots screen tarring issues and do NOT set this higher then 4 otherwise it will corrupt the Mega-Textures 
echo "^1-If you Have seen NO Unknowns above this line then it has all been Loaded without errors-"
echo "^1 ...Mid-end Config by FusedCore Loaded, Enjoy the game!!!"
lider

#664 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by lider »

dragan.s wrote:
lider wrote:
Drajver 11.6 i fajl rageconfig.cfg
Donji sadrzaj prekopiraj u tekstualni fajl i nazovi ga rageconfig.cfg. Kopiraj ga base folder od igre.
Ima i još par stvari sa editovanjem shortcut-a, ali sam igru obrisao pa nemam više to.

Code: Select all

//Mid-end Config By FusedCore
echo "^1 Loading the Mid-end Config by FusedCore..."
seta com_videoRam "512" //sets the Video Card memory Set this to the amount you have in MB
seta com_maxfps "60" //limits the frames to 60 can be changed to what you desire
seta fc_maxcachememoryMB 1536 //Increases the default file cache size to completely eliminate the popins
seta image_anisotropy "4" //Using the highest setting here but you can set as 2, 4 or 8
seta image_usecompression 0 
seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR"
seta image_blend "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR"
seta image_preload "1" //Use preload images when ever possible
seta image_lodbias "-1" //LoD settings
seta image_ignoreHighQuality "0" //Sets up for using HQ gfx
seta image_ignoreLowQuality "1" //ignores the low textures
seta image_useCache "1" //Enabled Cache to allow the textures to load properly without popping
seta image_cacheMegs "1024" //Cache size in Megabytes
seta image_cacheMinK "10" //Cache minimum size in kilobytes
seta r_swapInterval 0 //VSYNC 1 enabled, 0 diabled
seta r_aspectRatio "0"  // 0=4:3, 1=16:9, 2=16:10, 3=5:4 TFT, -1 custom
seta r_fullscreen "1"
//seta r_customAspectRatioV "10"
//seta r_customAspectRatioH "16"
seta r_useHighQualityPostProcess "1" //Fore High Quality post proccessing
seta r_shadowsHighQuality "1" //Fore High Quality shadows 
seta r_displayRefresh "0" //keep it so the engine doesn't double render a frame
seta r_renderer "best" //highest rendering options
seta r_multiSamples "16" //Set this to 16 or 8 if you're having low-fps as 32 is the Max Multi-sampling
seta r_useHBAO "1" //Ambient occlusion
seta r_useRenderThread "0" // 0 Disable or 1 Enable threaded rendering  useful for newer cards to increase performance.
seta r_visDistMult "1"
seta r_useMotionBlur "1" //use blur
seta r_skipBump "0" 
seta r_skipSpecular "0"
seta r_skipNewAmbient "0"
seta r_shadows "1"
seta r_cgFragmentProfile "best"
seta r_cgVertexProfile "best"
seta vt_lodBias "-1" //LoD settings
//below is cache settings And advanced GFX settings
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "8192"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "8192"
seta vt_pageimagesizeunique "8192"
seta vt_pageimagesizevmtr "8192"
seta vt_maxPPF 8 //Set this to 64 for Quad-cores CPU's or higher, 16 or 8 for dual-cores CPU's
seta vt_preload "1"
//Begin Advanced GFX Filtering and Sharper Images. Comment these 3 lines out if you are having issues or don't like the way it looks.
//seta vt_filter "GL_NEAREST, GL_NEAREST_MIPMAP_LINEAR"
seta vt_envf "GL_TEXTURE_ENV, GL_TEXTURE_ENV_MODE, GL_MODULATE"
seta vt_blend "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR"
//End of Advanced GFX Filtering.
seta vt_useCache "1"
seta vt_cacheMegs "1024"
seta vt_cacheMinK "10"
seta vt_ignoreHighQuality "0"
seta vt_ignoreLowQuality "1"
seta vt_maxaniso 2 //Set this to 0 if your having lots screen tarring issues and do NOT set this higher then 4 otherwise it will corrupt the Mega-Textures 
echo "^1-If you Have seen NO Unknowns above this line then it has all been Loaded without errors-"
echo "^1 ...Mid-end Config by FusedCore Loaded, Enjoy the game!!!"
Odradio sve to, editovao i shortcut i dodao one parametre u target liniju, nista se znacajnije nije promjenilo
Probao vise verzija drivera uz sve to
Ko zna sta je ovo kod mene, morat cu opaliti jedan format, instalacija windowsa mi je ionako skoro tri godine stara
brazzo19

#665 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Ljudi pomoc instaliro bf3 reloaded verziju ono sacekao da se extraktuje sve i instalira i c.....o sa njihovim cr....m i kad pokrenem igru pise samo bf3 has stopped working , inace imam windows 7 instaliran .... u cemu je problem molim pomoc :( :(
neo7

#666 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by neo7 »

HOWEVER! It didn't work at first after install! I found a fix though. What you need to do is this:

1) Go to the folder where the Reloaded installer put BF3 EXE (D:\Games\Battlefield 3\ Battlefield 3™) <<<< This was mine, yours is probably different!

2) Rename the Battlefield 3™ exe to Battlefield 3 - (removing ™)

3)Start regedit , browse to the following key :

HKEY LOCAL MACHINE\SOFTWARE\WoW6432Node\EA Games
Change the GDFBinary & InstallDir paths to C:\Program Files (x86)\Battlefield 3\ Battlefield 3 - again removing ™

I guarantee this works 100% and makes the game boot just like fine afterwards Smile Once again, this is the RELOADED install.

OP Please quote and add to front page so everyone can see who has this problem Smile Thanks for UL!
House

#667 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

brazzo19 wrote:Ljudi pomoc instaliro bf3 reloaded verziju ono sacekao da se extraktuje sve i instalira i c.....o sa njihovim cr....m i kad pokrenem igru pise samo bf3 has stopped working , inace imam windows 7 instaliran .... u cemu je problem molim pomoc :( :(

Mislim da je problem u cracku , skini drugi rld crck :wink:
brazzo19

#668 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Radiiii hvala ti Neo .... problem je bio samo sto sam trebao obrisati ono malo tm sto pise pored battlefiled 3 u instalacionom folderu i evo sad je sve u dure :D
BaDa

#669 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BaDa »

kako se ne moze cr... bf 3 za multiplayer?? :( hocel se bar moci cod mw3 igrati mp s pirat verzijom?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#670 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Velkoski »

jos nista za fm :sad:
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#671 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Ovdje se raspucala prica o crackovima,a fino pise piraterija zabranjena...osim ako cracked igre nisu piratske :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#672 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Velkoski »

pa ne stavljamo linkove ?
House

#673 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

Decerto wrote:Ovdje se raspucala prica o crackovima,a fino pise piraterija zabranjena...osim ako cracked igre nisu piratske :lol:

Mozda je droga u pitanju :D :D Navuceni smo na crack šta fali , necu zbog toga dobiti ban :-) :D
neo7

#674 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by neo7 »

http://www.nvidia.com/object/win7-winvi ... river.html

Ne pise da je GT 430 podrzana....hmmm ? Da li da probam instalirati..evo jos 200 MB i probat cu sta orginalnim driverima pa cu vidjeti kako ide igra :D..tj ide li ikako :D
brazzo19

#675 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

instalirao nove drivere za nvidiu 285.62 i battlefiled 3 jednostavno "leti" da kucnem u drvo :D normalni svi detalji i poveca rezolucija za sad nemam nikakvih problema sa igricom a isto tako i rage ono "mucenje" slike sam rijesio sa ovim novim driverima i instalacijom onog patcha tako da i rage pici bez problema stvarno uzivam u ove dvije igre :D

Jos da hoce izaci i neka fora za FM12 i to bi bilo to :)
Post Reply