....
Jedan je 8800 gt milimetara, a drugi je ati 6970 milimetara. Drugi mi je kraći, ali je mnogo žešći od starog.
Onima koji trenutno skidaju Battlefield 3 poručujem da igra MOŽE funkcionisati na :
Core2Duo 3,2
nVidia 8800 GT 512 Mb
a da na 1440x900 rezoluciji i nešto sniženim postavkama (bez ludila ultraefekata tipa tesselation, velikih postavki AA, volumetrije itd.) RADI bez problema.
Napomena: prilikom prvog testiranja je bio uključen Gamebooster v 3.0 koji oslobodi nešto RAM-a i pogasi gomilu pozadinskih procesa..
Preporučujem skidanje drivera
285.62 za sve nVidie jer je par izvjesnih problemčića na BF nestalo nakon friško nabačenog novog drivera.
1. Extract both ISO using WinRar at the same folder or Burn them to DVDs.
2. Run OriginInstaller.exe
3. After installation is complete, Check the installation folder name if it has (TM) symbol, just rename the folder and remove that symbol or any other symbols.
4. Copy the crack to the installation folder.
5. Update your Nvidia Drivers to 285.62 (released 24/10/2011) or your ATI drivers (not sure what version , check it out).
Run the game, if you had problems, then try to default your video settings, if the game ran, start to modify your video settings and see whats causing the problem (mainly V-Sync causes problems with some games)
Još bitnije!!:
1. You remove the ™ or aka the trademark-symbol from the NAME of your installation folder. Example: D:\games\Battlefield 3™
After you are done it looks like "Battlefield 3" or D:\games\battlefield 3
2- start the game from it's original folder not a short-cut icon.
Igru ću detaljno testirati na ATI 6970 & i5 procesoru , na nešto većem monitoru, pa ću tek onda da napišem da li ZAISTA vrijedi 120 maraka

Nadam se da vam se da čekati barem 4-5 dana dok ne prekucam to čudo po ps-u
Šalu na stranu, ne sekirajte se za grafičke karte jer se za 6 mjeseci, da stavljate po 50-70 maraka u stranu, možete dočepati neke sa shaderima 5.0 i uopšteno rečeno, veoma dobrim prikazom slike. Ko zaista voli estetiku igara, mora da uštedi nešto novaca ili da kupi određenu konfiguraciju na otplatu, kao što bi neko uzeo nešto treće za svoj hobi, jel...
Ako već volite pc-igre na način da zaista uživate u detaljima(kao ja npr.

), onda je, mlađoj raji posebno, jedini izlaz da "skupljaju pare" i da kupe opremu, ili da nađu-sasvim dobre i očuvane-polovne grafičke za prvu pomoć. Za dobru grafulju vam, dakle, treba 4-6 mjeseci da skupite lovu, uz uslov da se ostale komponente slažu sa vašim zahtjevima.
Najlakše je naći nekoga sa "mogućnošću dizanja kredita", sastaviti dobru konfiguraciju, testirati je sa najzahtjevnijom igrom npr.(ja sam onomad 8800gt testirao sa Crysis-om), i otplaćivati polako...Ovo sve pišem jer znam koliko je fine mlade raje, dobrih igrača, zaista u tegobnoj situaciji sa novcem- ne živimo u EU niti roditelji imaju po 4-5.000 platu..jel..
Nemože se očekivati od nekoga ko ima platu od 600-700 KM da kupi grafičku koja košta isto toliko...i bezveze je da se hvali previše...
Radije polako sastaviti sve što treba i kupovati po jedan original svakih 6 mjeseci, ko voli multiplayer verzije FPS-a, a ostalo dojiti sa već poznatih izvora softvera za balkansku sirotinju.