BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jeza u ledja

#651 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by jeza u ledja »

Bosanski_kralj wrote:Kad se svi parametri uzmu u obzir imamo 1% šanse protiv Francuza. Zapravo da igramo i protiv Grka, Ukrajinca, Danaca... ovakvu utakmcu opet bi nam tolike šanse bile. Naš mentalitet je takav/ naš selektor je takav/ naši su igrači takvi, da se svi use*emo u ključnim utakmicama.
De ba opusti se, cemu toliki crnjak?? :-)
mikogoago

#652 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by mikogoago »

[/quote]
Kako ovo ljepo zvuci,jos samo da bude istina.
Ja se ipak potajno nadam cudu u Parizu.Oni jesu kvalitetniji,ali su moze se reci konfuzniji.Citavo vrijeme rotacije u timu,ja mislim da se ona rasisticka frka jos nije slegla da se samo sve drzi pod kontrolom. Uz to ona Blancova izjava da ne moze zamisliti Zidanea da bude selektor se moze svakako tumaciti. Drugim rjecima oni imaju mnogo vise problema nego sto to pokazuju.Mi moramo misliti o sebi i svojoj igri.Odigrati muski hrabro,da li ce to biti zatvorena,poluzatvorena varijanta ne bitno je bitno je da probamo naciniti cudo.Sto se tice francuza oni su itekako ranjivi.Ako daj boze odigraju sa albancima nerjeseno ili kojim slucajem izgube vidjecete rasula kod njih,a de ne govorim ako ih mi uspijemo dobiti u utorak. :bih:[/quote]

E sad to je naucna fantastika, da Albanija pobijedi Francusku, da uzme bod i nekako moze ali pobjeda ,..[/quote]

Ma slazem se ja da je naucna fantastika da ih pobjede albanci,ali isto tako znam da su posteno namucili Portugal,Kuze im je donio novo razmisljanje.Bore se za svaki bod jer su shvatili da im to donosi bolju poziciju u narednim kvalifikacijama.Da ne duljim oni su jako cudna ekipa,kada su motivisani,a mislim da ce ih francuzi motivisati svasta je ocekivati od njih.Fanaticni su,a kod francuza je konfuzija.Tako da je sve moguce. :sax:
slusaj vamo

#653 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

Albanci su ih mogli dici i u Tirani. Srecom, u Parizu ce imati vise svojih navijaca. :D
palermo

#654 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by palermo »

mikogoago wrote:
Ma slazem se ja da je naucna fantastika da ih pobjede albanci,ali isto tako znam da su posteno namucili Portugal,Kuze im je donio novo razmisljanje.Bore se za svaki bod jer su shvatili da im to donosi bolju poziciju u narednim kvalifikacijama.Da ne duljim oni su jako cudna ekipa,kada su motivisani,a mislim da ce ih francuzi motivisati svasta je ocekivati od njih.Fanaticni su,a kod francuza je konfuzija.Tako da je sve moguce. :sax:
Albanci ih ne mogu pobijediti, a neriješeno nam ništa ne bi značilo. Al eto da i pretpostavimo da ih Albanci pobijede, ja mislim da tek onda ne bi imali šanse, onda bi Francuzi ušli u utakmicu i napaljeni, i bez ikakva potcjenjivanja....tako da mislim eventualni uspjeh Albanije nikako nama ne ide u korist.

Al bilo bi lijepo kad bi tom Valbueni iskamčili žuti karton :D
JThomas

#655 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by JThomas »

udrch wrote:Naša braća Albanci će da ih izmore, a mi ćemo da ih dokusurimo :D
kući ih vodi :D
alphonse kauders

#656 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by alphonse kauders »

Apsolutno nema veze što Francuzima fali pola tima dok god kod njih na klupi sjedi Blanc, a nama Sušić.

U prvoj utakmici se vidjelo šta znači kada trener izvuče maksimum iz ekipe, dok naš vrli selektor nije uspio da mu ekipa puna nazovi zvijezda na domaćem terenu čestito opuca protivniku po golu.

Dakle, ne treba uopšte gledati ko će igrati kod Francuza - njih će Blanc već nekako posložiti pa će opet neko kao Diarra izgledati kao FIFA igrač decenije, a naši će izgledati kao gomila izbezumljenih rekreativaca:)

Na stranu što je dosad Sušić uradio, jednostavno kad god se igra protiv malo jačeg ispliva njegova trenerska limitiranost na vidjelo.

Fakat, ali fakat bih volio da me razuvjeri, ali od te prve utakmice protiv Francuske, preko jada protiv Albanije s kulminacijom nijemog posmatranja potopa protiv Rumunije, ja u njega nemam ni mrve povjerenja. Džaba tu pobjede protiv Bjelorusije, jednostavno ne vidim njega kao nekog ko će nas odvesti bilo gdje.

Eto, ako me razuvjeri-priznajem ga kao trenera stoljeća, ali na osnovu dosadašnjeg iskustva ostade ipak Panini album opet bez naših:))
Last edited by alphonse kauders on 04/10/2011 22:53, edited 1 time in total.
Baltazar_khan

#657 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Baltazar_khan »

ja se nadam da albanija može nekim čudom da uzme bod kao što je to uradila u portugalu kad su odigrali 0-0 za vrijeme prošlih kvalifikacija.
BHF_Manijak

#658 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

palermo wrote:
mikogoago wrote:
Albanci ih ne mogu pobijediti, a neriješeno nam ništa ne bi značilo. Al eto da i pretpostavimo da ih Albanci pobijede, ja mislim da tek onda ne bi imali šanse, onda bi Francuzi ušli u utakmicu i napaljeni, i bez ikakva potcjenjivanja....tako da mislim eventualni uspjeh Albanije nikako nama ne ide u korist.

Kako ti majekti ne bi nerijeseno nista znacilo kad am bod bjeze Francuzi, hipoteticki nek odigraju x sa Albancima, mi sa pobjedom idemo ispred njih na +1 bod sto znaci da nam je i X dovoljan u Parizu... :oops:
palermo

#659 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by palermo »

Baltazar_khan wrote:ja se nadam da albanija može nekim čudom da uzme bod kao što je to uradila u portugalu kad su odigrali 0-0 za vrijeme prošlih kvalifikacija.
Albanija je tvoja reprezentacija ?

šalim se :D , ali šta mi imamo od od toga da Albanija igra neriješeno

Edit : jebi ga moja greška, slab sam u matemaici, :D dakle ako Albanija igra neriješeno, a mi dobijemo, nama je dosta neriješeno.....jok, ostajem pri onome da je za nas bolje da dobije Francuska
Last edited by palermo on 04/10/2011 22:57, edited 1 time in total.
Baltazar_khan

#660 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Baltazar_khan »

joj palermo, nisi mi nikako jasan :oops:
van Basten

#661 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by van Basten »

protiv Luxemburga nam sudi nekakav velšanin, a znamo svi kakav je ostrvski kriterij za kartone, pa dodatni oprez nije na odmet.
palermo

#662 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by palermo »

Baltazar_khan wrote:joj palermo, nisi mi nikako jasan :oops:
Pa jebi ga, zajebao sam se u matematici......al i dalje mislim da ćemo lakše iznenaditi Francuze nakon njihvoe pobjede nad Albancima, nego onako napaljene i željne da se ne izblamiraju do kraja
slusaj vamo

#663 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

BHF_Manijak wrote:
palermo wrote:
mikogoago wrote:

Kako ti majekti ne bi nerijeseno nista znacilo kad am bod bjeze Francuzi, hipoteticki nek odigraju x sa Albancima, mi sa pobjedom idemo ispred njih na +1 bod sto znaci da nam je i X dovoljan u Parizu... :oops:
Jes, al gol razlika... :D
Baltazar_khan

#664 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Baltazar_khan »

palermo wrote:
Pa jebi ga, zajebao sam se u matematici......al i dalje mislim da ćemo lakše iznenaditi Francuze nakon njihvoe pobjede nad Albancima, nego onako napaljene i željne da se ne izblamiraju do kraja
a trebala bi francuska da mlatne albaniju lako, evo sudi utakmicu neki grk. grci i albanci se ne mogu nikako, tako da... :roll:
slusaj vamo

#665 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

To je neki Grk albanskog porijekla.
BHF_Manijak

#666 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

palermo wrote:
Eh to je vec drugi padez... :mrgreen: Ti se mozda i slazem, ali neka, opet bih ja volio x, lakse je nama odigrati nerijeseno nego uzeti, realno! :mrgreen:
@Slusaj vamo, nema tu onda nikakve gol razlike, samo bodovi druze... :mrgreen:
slusaj vamo

#667 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

Zezam se, bolan ne bio.
jeza u ledja

#668 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by jeza u ledja »

Meni je inace vec duze vrijeme neka glupa shuhva da cemo mi u Parizu odigrat 1-1 ili 0-0. :(
BHF_Manijak

#669 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

slusaj vamo wrote:Zezam se, bolan ne bio.
Dobro bolan, :mrgreen: mozes vala sta hoces, svaki danom mi raspolozenje raste, ovo pred tekmu pa mi dobre vibracije kolaju... :mrgreen: Samo opusteno, vidim po smajliju da se zajebajes! :)
Jack Be Nimble

#670 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Jack Be Nimble »

jeza u ledja wrote:Meni je inace vec duze vrijeme neka glupa shuhva da cemo mi u Parizu odigrat 1-1 ili 0-0. :(
ma ne brini, francuzi gube od albanaca
no_mani=no_fjučr

#671 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by no_mani=no_fjučr »

Ja se ove tekme jako dobro sjećam, odlučujuća tekma, zadnja minuta(tada još nije bilo nadoknade ) i onda Kostandinov.., 18 godina već.

campa_xxx

#672 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by campa_xxx »

no_mani=no_fjučr wrote:Ja se ove tekme jako dobro sjećam, odlučujuća tekma, zadnja minuta(tada još nije bilo nadoknade ) i onda Kostandinov.., 18 godina već.

Pa .ebo bi nam Platini nanu da im ovo uradimo :mrgreen:
no_mani=no_fjučr

#673 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by no_mani=no_fjučr »

Platini je pakšu, go vnar smrti...
BHanibal

#674 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHanibal »

palermo wrote:
mikogoago wrote:

Znacio bi nam i remo jer onda ne bi morali pobijediti u parizu.
BHanibal

#675 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHanibal »

trcicu trceci wrote:jaoooo ljudi moji...ovaj kaze ne bi nam remi nista znacio, napalit ce se francuzi protiv nas, ovaj kaze samo da izgube protiv albanaca onda imamo sansu :D
probajte se malo samo matematikom koristiti, nemojte puno misliti vi majke vam
to sam i ja kontao kakva je to matematika...pa gospodo oni ili remi igrali ili izgubili protiv albanaca je isto jer padaju na tabeli ispod nas sa jednim ili dva boda manje svejedno i nama bi trebao samo remi protiv njih da zadrzimo prvo mjesto!
Locked