Prvo,ja mislim da se na Kosevu i ne moze igrati,jer su poostreni uslovi i da zapadna tribina Koseva nema naslonjace na stolicama ,jer ni Sarajevo ni Zeljeznicar svoje domace utakmice na Kosevu su igrali pred zatvorenom zapadnom tribinom.
Drugo: Moze li mi neko,da ne listam sve sada,reci da l' se unaprijed zna ko ce prvi biti domacin (koeficijent i ta prica??) il se i to izvlaci sutra,tj. koja kuglica prva bude izvucena iz tog para taj je domacin????
EDIT: Sada sam procitao,nosioci ce biti domacini u DRUGOM mecu,tako da mi igramo porvu tekmu kuci sigurno.
Trece: Svi sem Portugala su igracki i formom ispod nas,tako da smo sa svima sem sa Portugalom u toj nekoj,barem maloj,prednosti. Stim da Hrvatska nam nebi odgovarala jer nema sanse da nebi bilo nereda i ulicnih tucnjava.
U sustini ok je Ceska i Irska,stim sto bi se u Pragu osjecali kao da igramo u Zenici jer bi nas bilo barem 15 000,a u Dablinu bi nas bilo dosat dosta manje jer bi aranzman za ostrvo bio 7-8 puta skuplji nego za Prag..ali eto.
Nebi volio nikako Portugal,ne lezi nam igra takvih reprezentacija ,plus sto bi Portugalci bili favorizovani kod UEFA i tako te price mimo terena koje nam nebi isle u prilog. A Hrvatska,sa njima bi mogli ravnopravno igrati,oni u silaznoj formi i sa losim odnosima u ekipi i oko ekipe,a mi u uzlaznoj formi a i mislim da smo kvalitetniji,napokon,od njih. Ali nebi valjalo nikako jer bi diglo i to dobrano tenziju u drzavi,i tesko da bi prosle obje te utakmice bez nemilih scena i na tribinma i na ulicama..tako da nam to ne treba