više puta, za svaki slučaj
Opsada turista
- moonlight7
#651 Re: Opsada turista
Glasala

-
simpozijum delirijum
#652 Re: Opsada turista
glaso' i jašime.sparina wrote:bravo, treba steci znacajnu prednost, da mozemo na miru otici spavati..Dionysios wrote:Vodili smo maloprije, imali oko 600 glasova naspram stotinjak seville![]()
posto je nova stranica, nije zgoreg postaviti ponovo..
http://foxnomad.com/2012/03/09/the-best ... und-of-32/
GLASAJTE
i jedna ideja
ja sam u USA trenutno i Amerikanci kada skontaju moj naglasak , pitaju odaklen ' sam
uglavnom najbolje im objasnim sta je Sarajevo danas i kada im pokazem slike nasega divnoga Sarajeva (koristim i ovaj forum na temi ; "slike Sarajeva " kao pozitivnu propagandu
jer mnogi jos misle da granate padaju naokolo i da smo totalni divljaci i kanibali , na zalost tako je kako je ,
ali kada vide slike i cuju price ?
dakle ? svi vi koji zivite vani , jednostavno pokusajte prezentirati svoj grad ( ne samo Sarajevo ) i svoju drzavu porijekla na pozitivan nacin
zainteresiraju se pravo i pitaju koliko para , jeli dobra klopa i jeli sigurno i kakve su avio-veze i slicno
naucimo od Dubrovnika jer znaju svi Amerikanci za Dubrovnik ( svaka cast turistickinm radnicima tamo, odradili su posao promocije savrseno )
privukli bogatase i mudro i pametno kupe lovu lopatom , svidjalo se nama to ili ne
Last edited by simpozijum delirijum on 10/03/2012 20:39, edited 1 time in total.
-
shin
#653 Re: Opsada turista
Jeste bosnjaci pravi, ovo je prejebalo i ono glasanje za Dzeka na goal.com
-
nino90
#655 Re: Opsada turista
trebali su onemoguciti da se glasa za grad, ako pristupis internetu iz istog
- hypko_nurko
#656 Re: Opsada turista
ako prodjemo spahicevu sevilu
onda nam dolazi pjaniceva i luliceva roma ili sydney. nemamo sanse
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#657 Re: Opsada turista
Cuj nemamo sanse....hypko_nurko wrote:ako prodjemo spahicevu seviluonda nam dolazi pjaniceva i luliceva roma ili sydney. nemamo sanse
Je l' neko viio i jednu jedinu anketu na netu da su Bosanci izgubili?? Pa nema je, samo ako se pocne lobirati kako treba i kako mi to znamo ( forumi, fb i sl.) ne moze nam nista ni NY ni Rio, bez obzira koliko imaju stanovnika i sve ostalo
Sa Pekingom bi bila mrtva trka...
- hypko_nurko
#658 Re: Opsada turista
i mi svoje kineze za trku imamo da nam pomognu u glasanju-LIBERO- wrote:Cuj nemamo sanse....hypko_nurko wrote:ako prodjemo spahicevu seviluonda nam dolazi pjaniceva i luliceva roma ili sydney. nemamo sanse
![]()
Je l' neko viio i jednu jedinu anketu na netu da su Bosanci izgubili?? Pa nema je, samo ako se pocne lobirati kako treba i kako mi to znamo ( forumi, fb i sl.) ne moze nam nista ni NY ni Rio, bez obzira koliko imaju stanovnika i sve ostalo![]()
Sa Pekingom bi bila mrtva trka...![]()
- BHF_Manijak
#659 Re: Opsada turista
Cak su se i glasanja i ankete ponistavale, bar na sportskim stranicama!-LIBERO- wrote:Cuj nemamo sanse....hypko_nurko wrote:ako prodjemo spahicevu seviluonda nam dolazi pjaniceva i luliceva roma ili sydney. nemamo sanse
![]()
Je l' neko viio i jednu jedinu anketu na netu da su Bosanci izgubili?? Pa nema je, samo ako se pocne lobirati kako treba i kako mi to znamo ( forumi, fb i sl.) ne moze nam nista ni NY ni Rio, bez obzira koliko imaju stanovnika i sve ostalo![]()
Sa Pekingom bi bila mrtva trka...![]()
- alica.k
#660 Re: Opsada turista
de nek nam neko printscreen da vidimo kako stojimo sa glasovima. ovaj lik nije normalan, cuj bosanci da ne glasaju.
pogurala sam malo i susjede nam.
jel se iko uhvatio kako glasa protiv portugala
meni je palo na pamet.
pogurala sam malo i susjede nam.
jel se iko uhvatio kako glasa protiv portugala
-
Master.DKP
#661 Re: Opsada turista
Evo vidjeh jako zanimljiv i dobar link za nasu ljepu Bosni i Hercegovinu pa svi mi koji imamo prijatelje ili zivomo van BiH mozemo da ovaj link prosljedimo znanim i neznanim od Islanda do Novog Zelenda !:) Ljepo je kod nas ali moraom jos raditi da bude bolje i ljepse, pogotovo turistickim radnicima i ljudima koji zive od turizma !
http://unique-experience.weebly.com/
- andromeda101
#664 Re: Opsada turista
Mašalah 
-
VjecitiStudent
#665 Re: Opsada turista
Kad treba lajkati, hiljade se odmah jave, kad bi sutra trebalo izaci na akciju ciscenja grada, izaslo bi troje.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#666 Lešinarski turizam: Bosnia & Serbia - Mladic's legacy tour
http://www.politicaltours.com/tours/bosnia
No comment, od mene!
Home | Tours | Bosnia & Serbia
Bosnia & Serbia
Mladic's Legacy - A tour of Bosnia and Serbia
Louis Sell, the former State Department diplomat and author leads our new tour with contributions from the renown British correspondent Kate Adie.
May 19-27, 2012
Cost: £2400.00
Single Supplement: £250.00
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#667 Opsada turista
Nema moga komentara jer pare su pare, pa bio turizam ''lešinarski'' ili ''foto safari na bjeloglave supove'', a i bojim se da nekoga ne povrijedim svojim komentarom.
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Uglavnom, Spomen-mezarje Potočari mogu očekivati nove goste već u maju ove godine.
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Uglavnom, Spomen-mezarje Potočari mogu očekivati nove goste već u maju ove godine.
Last edited by PipiDugaDevetka on 12/03/2012 18:33, edited 1 time in total.
- alica.k
#668 Re: Opsada turista
znaci sad idemo na megdan rimuMr.Penguin wrote:
-
Mr.Penguin
#669 Re: Lešinarski turizam: Bosnia & Serbia - Mladic's legacy to
Vidio sam ovo neki dan, uzas, ovo treba vracati sve sa granice kada dodju iz ove agencije.PipiDugaDevetka wrote:http://www.politicaltours.com/tours/bosnia
No comment, od mene!
Home | Tours | Bosnia & Serbia
Bosnia & Serbia
Mladic's Legacy - A tour of Bosnia and Serbia
Louis Sell, the former State Department diplomat and author leads our new tour with contributions from the renown British correspondent Kate Adie.
May 19-27, 2012
Cost: £2400.00
Single Supplement: £250.00
-
Mr.Penguin
#670 Re: Opsada turista
sutra se otvara glasanje za novu rundualica.k wrote:znaci sad idemo na megdan rimuMr.Penguin wrote:
- PipiDugaDevetka
#671 Re: Opsada turista
Krasno, ali nije fer kititi se tuđim perjem, neki klijenti na slikama su moji klijenti.Master.DKP wrote:Evo vidjeh jako zanimljiv i dobar link za nasu ljepu Bosni i Hercegovinu pa svi mi koji imamo prijatelje ili zivomo van BiH mozemo da ovaj link prosljedimo znanim i neznanim od Islanda do Novog Zelenda !:) Ljepo je kod nas ali moraom jos raditi da bude bolje i ljepse, pogotovo turistickim radnicima i ljudima koji zive od turizma !![]()
![]()
![]()
Otkud pod ovim podnaslovom neke tuđe slike?Some of our visitors and guests in Bosnia and Herzegovina
- PipiDugaDevetka
#672 Opsada turista
Što, dolaze ljudi da posjete Memorijalno mezarje Potočari i ostale slične lokacije, neće oni time veličati R.M., nego da se suosjećaju sa žrtvama, a to što će im kratki boravak u Srebrenici popraviti krvne slike do vodiča je da objasne ljekovitost srebreničkih izvora.Mr.Penguin wrote:Vidio sam ovo neki dan, uzas, ovo treba vracati sve sa granice kada dodju iz ove agencije.
- mrtva kokoš
#673 Re: Opsada turista
kakva dominacija, ni istanbul, peking i sta ti ja znam nemaju priblizno glasovaMr.Penguin wrote:sutra se otvara glasanje za novu rundualica.k wrote:znaci sad idemo na megdan rimuMr.Penguin wrote:
sutra idemo jace, idemo bolje
pokorit cemo rim
- shuma.ispod.pazuha
#674 Re: Opsada turista
pa ne zove se baš tako ova turistička ruta, zove se "Mladićevo naslijeđe" , cijeli region to zove lešinarskim turizmom samo tebi to okPipiDugaDevetka wrote:Što, dolaze ljudi da posjete Memorijalno mezarje Potočari i ostale slične lokacije, neće oni time veličati R.M., nego da se suosjećaju sa žrtvama, a to što će im kratki boravak u Srebrenici popraviti krvne slike do vodiča je da objasne ljekovitost srebreničkih izvora.Mr.Penguin wrote:Vidio sam ovo neki dan, uzas, ovo treba vracati sve sa granice kada dodju iz ove agencije.
-
Mr.Penguin
#675 Re: Opsada turista
Mozda sam ja to drugacije shvatio, jer dolaze u mjesta u kojima je ratko bio.PipiDugaDevetka wrote:Što, dolaze ljudi da posjete Memorijalno mezarje Potočari i ostale slične lokacije, neće oni time veličati R.M., nego da se suosjećaju sa žrtvama, a to što će im kratki boravak u Srebrenici popraviti krvne slike do vodiča je da objasne ljekovitost srebreničkih izvora.Mr.Penguin wrote:Vidio sam ovo neki dan, uzas, ovo treba vracati sve sa granice kada dodju iz ove agencije.