i skromnakiki-miki wrote:Bome samo da znaš kako sam Lijepa,Dobra i Zgodna a i Slobodna i još Sretna
i visis na forumu umjesto da ganjas frajere po gradu....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
i skromnakiki-miki wrote:Bome samo da znaš kako sam Lijepa,Dobra i Zgodna a i Slobodna i još Sretna
Ako sam ja vas dobro razumio, prejudicirate da odredjeni lik laze o svom idilicnom bracnom zivotu? samo da bi se rugao luzerima koji vise na forumu i puni su frustracija, ha-ha?pustopoljina wrote:ma joj...zene...bas je to i lose...kad ostaris...i neko iskustvo se skupi...
pa namirises suplju...
i samo mozes reci
"o, kako ti lepo lazes"
![]()
To je pogled u buducnost, prati malo radnjuAttitude wrote:kako se ovdje doslo do postavljanja kostura![]()
![]()
i'm 30 flirty and thriving damnit
Ako on lijepo laže...džaba je tebi što ti to znaš kad ti ipak godi...jesam li u pravu ?pustopoljina wrote:ma joj...zene...bas je to i lose...kad ostaris...i neko iskustvo se skupi...
pa namirises suplju...
i samo mozes reci
"o, kako ti lepo lazes"
![]()
ikzekli.dječak sa šibicama wrote:Ako sam ja vas dobro razumio, prejudicirate da odredjeni lik laze o svom idilicnom bracnom zivotu? samo da bi se rugao luzerima koji vise na forumu i puni su frustracija, ha-ha?pustopoljina wrote:ma joj...zene...bas je to i lose...kad ostaris...i neko iskustvo se skupi...
pa namirises suplju...
i samo mozes reci
"o, kako ti lepo lazes"
![]()
Ne zovi vraga, to se zove "stanje ocaja"kiki-miki wrote:Šta bi bilo...ono kao u 30-toj i svako ti se sviđa? Da li bi to bilo normalnije?
Eleonora wrote:
A da te predstave kao kostura sa punim usnama ?Attitude wrote:ne volim da me se predstavlja kosturom
kratko i jasno![]()
Uživi se u igrokaz i šutiAttitude wrote:kako se ovdje doslo do postavljanja kostura![]()
![]()
Nemoj da ti sad kazem : zena kuci, a mene ljubis po forumu, i jos pametujes.sarajlija_ba wrote:Eleonora wrote:
Krenulo me...šta ćuEleonora wrote:Nemoj da ti sad kazem : zena kuci, a mene ljubis po forumu, i jos pametujes.sarajlija_ba wrote:Eleonora wrote:![]()
Šta im fali...osim kose ?kiki-miki wrote:Je li svi muški preko 30-te izgledaju ovako![]()
http://www.infobar.ba/photo/thumbnails.php?album=1996
Ti se sviju nagledala...kiki-miki wrote:![]()
![]()
![]()
Smijem li reći...dobar je i dječak![]()
Ma suti bolan...sarajlija_ba wrote:
Krenulo me...šta ću![]()
A tebi k'o mrsko š'o te cmačem pred svima
Dvojica su hot, ostali su bald, osim toga jedan od ove dvojice nema 30, onaj u bijeloj majici i potkosulji ispod.kiki-miki wrote:Je li svi muški preko 30-te izgledaju ovako![]()
http://www.infobar.ba/photo/thumbnails.php?album=1996
kiki-miki wrote:![]()
![]()
![]()
Smijem li reći...dobar je i dječak![]()
Vala.....kiki-miki wrote:Ih....Vjerujte mi na riječ
ok, i sta onda ja treba da uradim sa tom napokon otkrivenom istinom o tebi, Ginger boy?Ridjobrki wrote:A gdje se dade kategorija ''sretno slobodan/na''?
@pupa hava: i k tomu još i ženoljub!