djevojka za zeniti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- krompir i riza
#651 Re: djevojka za zeniti?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=225
Moderaciji se izvinjavam na OT, ali ovako će više ljudi vidjeti- a svaki momenat je bitan!!
Moderaciji se izvinjavam na OT, ali ovako će više ljudi vidjeti- a svaki momenat je bitan!!
-
sandra01
#652 Re: djevojka za zeniti?
brad90 wrote:Djevojka koja svima daje je filantrop i to svakako nije losa osobina, ja bih recimo prije pred maticara odveo filantropa i borca za mir u ovom razrusenom svijetu, negoli neku sebicnu djevojku koja nikada nikome nije dala cvjetic
- jutarnja zvijezda
#653 Re: djevojka za zeniti?
cula sam od jednog pravo pametnog covjeka:nije bitno biti prvi,bitno je biti POSLJEDNJI!!!!!!!!!!!

-
PeppermintSA
#654 Re: djevojka za zeniti?
Not My Idea wrote:sad ces sokirat sire narodne mase.PeppermintSA wrote: Nevinu nikad ne bih ozenio!
salu na stranu, pretjerujes! zamisli, upoznas djevojku, shvatis da ti je ljubav zivota, zenio bi je bla bla ALI ona nevina...need I say more?
Seks je veoma bitna karika svake veze - jedna od najbitnijih! Ne bih mogao ozeniti djevojku bez da znam kako funkcionisemo u krevetu! Trebam tek nakon braka skontati: ''UPM, uopste ne funkcionisemo u krevetu, sad sam se zavalio''?
how yes no
prosto receno: ako ne funkcionise u krevetu, onda pisi kuci po odjelo
-
PeppermintSA
#655 Re: djevojka za zeniti?
ja tebe, buraz, nista nisam skontaozedan wrote:PeppermintSA wrote:iskreno mene ne interesuje koliko je moja neka XY djevojka imala partnera: Niti bih je ikad pitao za broj, niti bih ikad gurao nos gdje mi nije mjesto, u opstem smislu; nikad ne bih ''istrazivao'' i izigravao nekog privatnog detektiva...naprosto me ne interesuje.
Cak i da mi otvoreno kaze da je varala neke bivse momke, ne bih od toga pravio nesto: ako je imala tu potrebu da vara, znaci nije bila potpuno zadovoljna u toj nekoj vezi, sto zapravo, znaci da je taj neki imao falinku - Mene samo interesuje kakva je prema meni. Mjerilo je nas odnos, i jedino mi je taj isti odnos bitan pri odlucivanju o nekom daljem koraku(braku/vanbracnoj zajednici itd.). Nismo u 19. Vijeku![]()
Inace, ja volim iskusne cure! Ne treba mi curica koja nista u zivotu nije probala: Naci curu koja je prosla dosta toga - i dobrih veza, i losih veza, i avantura, i one night stands, i kikseva nakon kojih se kajala itd. Ona zna sta zeli, sta ne zeli, sta voli, sta ne voli i zapravo, jedino takva moze ''znati'' da je zadovoljna, odnosno, da je spremna na nesto ozbiljno - ne zato sto je to statusni simbol i sto se to od nje ocekuje, vec zato sto to zeli najiskrenije.
Nevinu nikad ne bih ozenio!
ima tu dosta cega sto bih se slozio s tobom osim toga da ti nebi smetalo to ako je vartala druge hm ja bih se zapitao koliko sam sam sposoban i kako ja tumacim prevare da li se prevare uvjek desavaju kad nesto fali ili je obrnuto veliki upitnik je to za tebe trebas da sazris za te stvari samo to sto volis iskusne ili dominantne je dokaz koliko si sam sposoban,osobe varaju kad se osjecaju previse sigurno u vezi ili kad sve ide kako pozele u zivotu i ako si iskompleksirane nizom vrjednosti partnera prijateljica itd, kao sto rece nismo u 19 tom stoljecu pa prema tome koristi to savremeno stoljece pa nauci nesto nadam se da repektujes razlicita razmisljanja i poglede na stvari i zivot i jos bih ti nesto rekao da nisi ni svjestan koliko malo vrjedis za jednu mocnu nemoralnu zenu visoko obrazovanu poslovno uspjesnu ja bih rekao da si ti onaj ne izivljeni ne iskusni klinac iz fine obitelji...
ja trazim iskusnu i dominantnu zato sto nemam komplekse nize vrijednosti, kao vecina ljudi kod nas. Sto bi se rekao, ne trazim drugi dio sebe, vec trazim neku koja me moze pratiti!
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#656 Re: djevojka za zeniti?
e nek' sam i ovo jednom pročitalaPeppermintSA wrote:ja trazim iskusnu i dominantnu zato sto nemam komplekse nize vrijednosti, kao vecina ljudi kod nas. Sto bi se rekao, ne trazim drugi dio sebe, vec trazim neku koja me moze pratiti!
već sam se zabrinula da na ovom forumu nema nijedno muško kojem treba partnerica, svi samo pričaju o nekim curicama koje će ih zadivljno gledati i veličati njihove sposobnosti...
-
BASS
#657 Re: djevojka za zeniti?
Kad malo bolje razmisliš,traženje dominante ili neiskusne je tu negdje
Sex dobiva svoj smisao tek kad se riješi ega - tj.i podčinjenosti i dominiranja,uporedbe, razmišljanja o "efikasnosti",ili barem kada se sa tim pojmovima "igra" samo radi doživljaja,kakav god da je doživljaj "potreban",uz punu svijesnost situacije...
Ali sada već ulazim u zen
*pun intended*
Sex dobiva svoj smisao tek kad se riješi ega - tj.i podčinjenosti i dominiranja,uporedbe, razmišljanja o "efikasnosti",ili barem kada se sa tim pojmovima "igra" samo radi doživljaja,kakav god da je doživljaj "potreban",uz punu svijesnost situacije...
Ali sada već ulazim u zen
*pun intended*
- madner
#658 Re: djevojka za zeniti?
Ako trazis iskusnu i dominantnu imas komplekse nize vrijednosti i treba ti neko kome nece smetati taj manjak odlucnosti i samopouzdanja. Sto bi se reklo, za muskarca je to poprilicna devitacija u seksualnosti.
- anoush
#659 Re: djevojka za zeniti?
da li bi mi pojasnio uvećanu riječ?madner wrote:Ako trazis iskusnu i dominantnu imas komplekse nize vrijednosti i treba ti neko kome nece smetati taj manjak odlucnosti i samopouzdanja. Sto bi se reklo, za muskarca je to poprilicna devitacija u seksualnosti.
- madner
#660 Re: djevojka za zeniti?
Odklon od norme
devijacija je pravilno
devijacija je pravilno
- anoush
#661 Re: djevojka za zeniti?
a ne ide ti ni ovo d u t baš najbolje...madner wrote:Odklon od norme
devijacija je pravilno
oTklon je pravilno
- male_okice
#662 Re: djevojka za zeniti?
mozda je mislio devijacija?anoush wrote:da li bi mi pojasnio uvećanu riječ?madner wrote:Ako trazis iskusnu i dominantnu imas komplekse nize vrijednosti i treba ti neko kome nece smetati taj manjak odlucnosti i samopouzdanja. Sto bi se reklo, za muskarca je to poprilicna devitacija u seksualnosti.
- anoush
#663 Re: djevojka za zeniti?
možda i jeste, ali je bolje ne pretpostavljati šta je madner mislio...male_okice wrote:mozda je mislio devijacija?anoush wrote:da li bi mi pojasnio uvećanu riječ?madner wrote:Ako trazis iskusnu i dominantnu imas komplekse nize vrijednosti i treba ti neko kome nece smetati taj manjak odlucnosti i samopouzdanja. Sto bi se reklo, za muskarca je to poprilicna devitacija u seksualnosti.
- madner
#664 Re: djevojka za zeniti?
U Srbiji mozda
Kakve veze ima tvoja aplikacija za moju sekretaricu veze sa temom?
- Ghost_Rider_XXX
#665 Re: djevojka za zeniti?
Freude da si nisi malo zahebo u analazi tih deviTacija?madner wrote:Ako trazis iskusnu i dominantnu imas komplekse nize vrijednosti i treba ti neko kome nece smetati taj manjak odlucnosti i samopouzdanja. Sto bi se reklo, za muskarca je to poprilicna devitacija u seksualnosti.
- Not My Idea
#666 Re: djevojka za zeniti?
stvarno @madner
to sto covjek trazi dominantnu zenu znaci da ima komplekse nize vrijednosti?
to sto covjek trazi dominantnu zenu znaci da ima komplekse nize vrijednosti?
- madner
#667 Re: djevojka za zeniti?
Ako Sigmund laze, lazem i ja.
- anoush
#668 Re: djevojka za zeniti?
ma ti si genijalan...madner wrote:U Srbiji mozda![]()
- madner
#669 Re: djevojka za zeniti?
Jesam, ali to nije tema. Imas li nesto reci sto nije pokusaj skretanja sa diskusije?
- MaNeTo
#670 Re: djevojka za zeniti?
madneru blago tvojoj buducoj bivsoj 
- jedna tamo
#672 Re: djevojka za zeniti?
MaNeTo wrote:madneru blago tvojoj buducoj bivsoj
-
dječak sa šibicama
#674 Re: djevojka za zeniti?
...anoush wrote:e nek' sam i ovo jednom pročitalaPeppermintSA wrote:ja trazim iskusnu i dominantnu zato sto nemam komplekse nize vrijednosti, kao vecina ljudi kod nas. Sto bi se rekao, ne trazim drugi dio sebe, vec trazim neku koja me moze pratiti!
već sam se zabrinula da na ovom forumu nema nijedno muško kojem treba partnerica, svi samo pričaju o nekim curicama koje će ih zadivljno gledati i veličati njihove sposobnosti...
-
dječak sa šibicama
#675 Re: djevojka za zeniti?
Ja u tim slucajevima obicno pogledam na tastaturu, medjutim t nije ni blizu j, dakle nije tipfeler... madneru, izjasni se!anoush wrote:da li bi mi pojasnio uvećanu riječ?madner wrote:Ako trazis iskusnu i dominantnu imas komplekse nize vrijednosti i treba ti neko kome nece smetati taj manjak odlucnosti i samopouzdanja. Sto bi se reklo, za muskarca je to poprilicna devitacija u seksualnosti.