FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BEHAba

#651 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BEHAba »

Koševo samo Plavo :D

Image

Image

Image

Image
Muhamed Đakmić

#652 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Jebi ti to, ne izgleda ovaj stadion tako loše kao na prvu :D
Kemal Malovčić

#653 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

e trava mise svidža 8-)
Obuca9

#654 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Obuca9 »

Sarajevo1946 wrote:Jebi ti to, ne izgleda ovaj stadion tako loše kao na prvu :D
Baš na prvu izgleda, ne loše, nego užasno. Pa vidi mu boje, jadan ne bio...

Gora nego tašna kod žene od @leškarenje.
Muhamed Đakmić

#655 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Ma pogrešno se izrazih, mislio sam na travnjak, ne na stadion. Ostatak infrastrukture gluho bilo :D

Ali ima jedan drugi stadion koji ima ne istu, ali sličnu boju stolica i koji mi uvijek nabaci osmijeh na lice :D

Image
Kemal Malovčić

#656 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

joi sunetam imene ufatio naki optimisam hočemol izdurat bračo od vovog optimisma sve mise čini da ćemo jal iskihat jal šjutra pobijedit!111
johnny_blazze

#657 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by johnny_blazze »

tamo 2-2 na kosevu 1-1 :D
Sa_u_srcu

#658 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Sa_u_srcu »

.
Last edited by Sa_u_srcu on 18/07/2012 15:43, edited 1 time in total.
Sa_u_srcu

#659 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Sa_u_srcu »

Sa_u_srcu wrote:MI krecemo za 4 sata...... :shock: nas oko 15.... 8-) decki vidimo se u povratku i samo da dam jednu informaciju, nasi su stigli. sve ok, cugaju i setkaju se po Sofiji..... :lol:
Pitarrr82

#660 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

Sa_u_srcu wrote:MI krecemo za 4 sata...... :shock: nas oko 15.... 8-) decki vidimo se u povratku i samo da dam jednu informaciju, nasi cugaju i setkaju..... :lol:

Nas 5 s autom za nesto malo vise... :dance: Vala otegao se ovaj radni dan kao nikad :mrgreen:
alchak.ba

#661 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by alchak.ba »

johnny_blazze wrote:tamo 2-2 na kosevu 1-1 :D
amin
roboth

#662 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by roboth »

johnny_blazze wrote:tamo 2-2 na kosevu 1-1 :D
amin ja rabbi
Obuca9

#663 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Obuca9 »

Sarajevo1946 wrote:Ja sanjao 1-2 sinoć. Valjda neću pehirati. Doduše, san je nerealan prilično, komentariše Baho i kaže da je Jović spremio veliko iznenađenje sa Čomorom u napadu, jarani i ja se zgrozili, Čomor dao i namjestio gol. Svašta i ja sanjam, čuj Xomor dominira :-)
Izgleda da nisu ni svjestan kako su bio blizu istine.

Pa eno u današnjem avazu izvještaj iz Pazove, u kojem piše da Jovic sprema par iznenađenja, te da uigrava Comora, pazi saf, NA KRILU !!! Kakav kralj, svega mi...
lerdi

#664 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by lerdi »

A kao Avaz je sad relevantan? Dajte malo smirite sa tim anti-Jović stavom. Vrijeme će reći svoje ;)
amoninan

#665 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

Ha ja, samo se vi zajebajite s Xomorom. Sutra kad zabije pobjednički nakon slaloma s krila :lol:
amoninan

#666 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

Sa pressa Levskog,

pošto je bugarski>engleski>bosanski nije baš nešto, ali eto.

Iliev je na današnjoj press konferenciji pred susret s Sarajevom pozvao navijače da dođu u što većem broju naglasivši kako je njihova podrška ključ uspjeha u sutrašnjem meču.

"Ne smijemo igrati na rezultat - zacrtati određen broj golova koji bi nam trebao obeztbjediti prolazak. Ako tako postavimo stvari, svakom minutom bez postignutog gola pritisak će postajati jači. Ofanzivni dio ekipe našeg pritvniak je jako kreativan, odbrana je slabiji dio ekipe. Važno je da im nedopsutimo da razviju svoju igru, i pokušamo iskoristiti njihove probleme u odbrani.

Imaju par opasnih igrača u napadu i ne mislim da će se isključivo braniti u sutrašnjoj utakmici. Navijači mnogo očekuju od nas, što je normalno, s obzirom da je klub ostao bez trofeja u 3 posljedne godine. Sastavili smo ekipu od mlađih talentovanih igrača i onih iskusnijih. Nismo imali mnogo vremena da se uigramo i to nam pretsatvlja problem. Međutim uvjeren sam da će atmosfera koju če napraviti naši navijači nadomjestiti taj nedostatak.

Nemamo ozlijeđenih igrača. Također nemam velikih dilema oko sastava, ali prerano je da otkrivam početni sastav. Imamo dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu odgovoriti svakoj situaciji. Važno je da uđemo u utakmici u pozitivnom raspoloženju i pobjedimo.Radili smo dosta u prošlom mjesecu na otklanjanju ranijih problema u odrani. Imamo dobre igrače na raspolaganju i naša sutrašnja utakmica će to pokazati.

Sarajevo je primilo 6, ali dalo je 9 golova u dvomeču prije. Naši igrači su svjesni da nas potcjenjivanje protivnika može skupo koštati".
hary

#667 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by hary »

S naseg pressa:

U 18:30 zakazana je bila press-konferencija uoči utakmice drugog pretkola Evropa lige, u kojoj se sastaju Levski iz Sofije i FK Sarajevo. Ispred ekipe sa Koševa, pojavili su se trener Dragan Jović, kapiten Sedin Torlak, i PR bordo tima, Tarik Trbić.

''Dobro smo upoznati sa ekipom Levskog, u posljednjih 10 godina odigrali su 70 evropskih utakmica. Znamo da su u ovom prelazom roku promijenili trenera i doveli nekoliko igrača. Gaje pas igru, napdaju sa osam igrača i brane se sa 10 igrača. Ako želimo ostvariti svoje ciljeve, sutra nas očekuje vrlo zahtjevan zadatak.

Prisutni novinari su pitali Jovića o promjenama u Sarajevu, na šta je trener našeg tima odgovorio: ''I mi smo dosta igrača promijenili, ali vidjeli smo i dobre i loše strane. dvije utakmice sa hiberniansom će nam poslužiti kao primjer kako igrati sa Levskim''.

Jedno pitanje se odnosilo i na utakmice sa Hiberniansom, gdje je Sarajevo primilo nedopustiv broj golova u dva meča.

''Defanzivi aspekt je onaj na kojem smo najviše radili. Postigli smo devet golova, ali smo primili šest. Pozitivno je da smo treća ekipa po efikasnosti u kvalifikacijama. Odbrana će pretrpjeti neke promjene, i razmišljamo o tome da uvedemo libera.

Sedin Torlak, kapiten tima sa Koševa, istakao je da svaki rezultat koji nije poraz - je dobar za ekipu Sarajeva uoči uzvrata na Koševu.

Dobro je da smo odigrali dvije utakmice sa hiberniansom. Bolje smo se upoznali, ali sigurno je da su nas te dvije utakmice iscprile, zbog puta na Maltu. Ipak se nadamo da ćemo doći do cilja'', riječi su štopera Sarajeva.

(SC)
Obuca9

#668 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Obuca9 »

Gdje nam je moKe, dokle je odbrojavanje?
roboth

#669 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by roboth »

Još 20 sati i 52 minute
Pomozi nam Bože sutra, pomozi molim te,molim te
Last edited by roboth on 18/07/2012 22:12, edited 1 time in total.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#670 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo gandalf »

Obuca9 wrote:Gdje nam je moKe, dokle je odbrojavanje?
moKe se izgleda negdje zacugao :D rano je poceo
Muhamed Đakmić

#671 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Niko sekunde ne broji :x
Obuca9

#672 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Obuca9 »

Sarajevo1946 wrote:Niko sekunde ne broji :x
Ma broji moke, garant, ali neće da napiše :)
Pitari-CHWIILA

#673 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitari-CHWIILA »

Evo vidite kako su kone prosle a imale su aktivan rezultat. Maribor im zabi 4 gola onako od sege-sale a sigurno je da je taj isti Maribor za klasu SLABIJI od Levskog.
Znaci ..pamet u glavu, loptu sto duze drzati u nasem posjedu i bez ikakvih egzibicija a pogotovo pogresnih dodavanja na nasoj polovini. Vidis , pritisnuli zadnju nasu liniju...nabij je u sto pm..bolje i to nego da ti se setaju po avliji.
I jos nesto..veceras je onaj svabo konama podjelio bruku kartona a od toga dva zbog prigovora. I to puno govori..zacepi labrnju jer neces nista postici , njegova je zadnja,,,!!
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#674 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by F&N »

Kad smo uzeli Genk mozemo i ove. Realno tesko ce biti. Mislim da ako ikako mognemo morat cemo se truditi da lopta bude sto vise u nashem posjedu. Ako budemo prepustali sredinu, duge lopte, povuci se... nishta od toga nema. Ne treba ni srljati u napad ali ni povlaciti se.
casper_

#675 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by casper_ »

Image
Post Reply