Miralem Pjanić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
crni85

#651 Re: Miralem Pjanić

Post by crni85 »

BarbaDue wrote:Bravo Miralemeeeee :D :-D :bih: :bih: :D :-D :-D kralju :dance:

Image

P.S. Dajte nek nam neko prevede onaj intervju :D
ma nista posebno, galami frajer...kaze da je poravnanje bilo u 75.oj minuti, da pellegrini idi, da se pozdravi sa Perezom, pa onda govori kako su dupli pas uradili..itd., uglavnom ovo je arapski komentator...uzivancija slusati i gledati utakmicu na jezziri, to je katarska televizija, najjaci su na svijetu,jaci od BBC-a!! imaju ljudi 9 sportskih kanala, sve zivo prenose!! uzivao sam gledajuci utakmice i slusajuci ove komentare,naravno kad razumijes :-D
a usput, dajem prijedlog da Pjanica zovemo....BOSNINHO!!! :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#652 Re: Miralem Pjanić

Post by Admir_1984 »

Distortion wrote:Momak je 90-to godiste, igra u prvoj postavi za Lyon, pred punim Bernabeom igrao onako smireno kao da ima stotine utakmica u nogama...jos postigne gol tako vazan...strasno!

Pamtit ce ga Madrid...

Jel' Ronaldo plakao? :D
A kod cire bio neka deseta opcija i u prijateljskim utakmicama dobijao 10-15min :-) :-)

Jest da me je dobro zeznuo na kladari, al halalim mu :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Jos mu malkice rutine fali i onda imamo pravog superstara :thumbup:
and

#653 Re: Miralem Pjanić

Post by and »

Distortion wrote:Momak je 90-to godiste, igra u prvoj postavi za Lyon, pred punim Bernabeom igrao onako smireno kao da ima stotine utakmica u nogama...jos postigne gol tako vazan...strasno!

Pamtit ce ga Madrid...

Jel' Ronaldo plakao? :D
a vidjeli smo kako su se puno iskusnijim miiretovim kolegama odsijecale noge pred golom,ali mire nema straha,respekta ni prema kome :thumbup:
kamen spoticanja

#654 Re: Miralem Pjanić

Post by kamen spoticanja »

miralem pjaniiiiiiic...vrhunski...
e moj ciro moj...kad ga gledam nerijetko te se sjetim :x koja si ti levatina
therrarrius

#655 Re: Miralem Pjanić

Post by therrarrius »

Pjana :D :D maestro :dance: :dance: srce da ti zaigra, umalo sam suzu pustio majke mi :bih: :bih: :bih:
LSD

#656 Re: Miralem Pjanić

Post by LSD »

komeba wrote:Davno se vidjelo da ce biti veliki igrac...kad se sjetim dok je razvaljivao u Metz-u,bio im glavni igrac vec sa 17 godina,a pametnjakovici na forumu su tvrdili da ako uopste zasluzuje poziv,onda u u-21,ili cak u-17 reprezentaciju :-)
To je cak svojevremeno govorio i selektor A reprezentacije Muzurovic,kada su ga novinari napali zasto ne zove Pjanica,ona je drsko odgovorio da ga trebaju zvati selektori u-17 i u-21.

A Pjanic je na putu da postane za par godina jedan od najboljih igraca na svijetu.Sada je sigurno medju najbolja 3 do 20 godina.
Ovo je tacno :thumbup: ...samo da potvrdima da je Komeba ovo davno pisao za Pjanića :thumbup:
Ali i ja sam tad podržavao njegova mišljenja u potpunosti ...moram i to reci :mrgreen:
Last edited by LSD on 10/03/2010 23:29, edited 1 time in total.
BarbaDue

#657 Re: Miralem Pjanić

Post by BarbaDue »

crni85 wrote:
BarbaDue wrote:Bravo Miralemeeeee :D :-D :bih: :bih: :D :-D :-D kralju :dance:

Image

P.S. Dajte nek nam neko prevede onaj intervju :D
ma nista posebno, galami frajer...kaze da je poravnanje bilo u 75.oj minuti, da pellegrini idi, da se pozdravi sa Perezom, pa onda govori kako su dupli pas uradili..itd., uglavnom ovo je arapski komentator...uzivancija slusati i gledati utakmicu na jezziri, to je katarska televizija, najjaci su na svijetu,jaci od BBC-a!! imaju ljudi 9 sportskih kanala, sve zivo prenose!! uzivao sam gledajuci utakmice i slusajuci ove komentare,naravno kad razumijes :-D
a usput, dajem prijedlog da Pjanica zovemo....BOSNINHO!!! :D
Ma jok crni, mislio sam na onaj intervju sto je postavio Rauber :-D never mind :D

...bitno je da je Miralem Image :bih: ljudi vidim ga u Finalu
jeza u ledja

#658 Re: Miralem Pjanić

Post by jeza u ledja »

E fakat srce mi ko Trebevic. :)

Samo, Pjanic jos mora pure jesti, u njegovom slucaju u bukvalnom smislu. :-D
alijagoro

#659 Re: Miralem Pjanić

Post by alijagoro »

LSD wrote:
komeba wrote:Davno se vidjelo da ce biti veliki igrac...kad se sjetim dok je razvaljivao u Metz-u,bio im glavni igrac vec sa 17 godina,a pametnjakovici na forumu su tvrdili da ako uopste zasluzuje poziv,onda u u-21,ili cak u-17 reprezentaciju :-)
To je cak svojevremeno govorio i selektor A reprezentacije Muzurovic,kada su ga novinari napali zasto ne zove Pjanica,ona je drsko odgovorio da ga trebaju zvati selektori u-17 i u-21.

A Pjanic je na putu da postane za par godina jedan od najboljih igraca na svijetu.Sada je sigurno medju najbolja 3 do 20 godina.
Ovo je tacno :thumbup: ...samo da potvrdima da je Komeba ovo davno pisao za Pjanića :thumbup:
Ali i ja sam tad podržavao njegova mišljenja u potpunosti ...moram i to reci :mrgreen:
Takodze :) komeba je bio jedan od onih rjetkih koji su odmah prepoznali njegov ogroman talenat i zeljeli da mu se da sto vise vremena u prvom timu :thumbup: ne treba ni zaboraviti ni rado_vidzenog.Komeba samo nastavi ono sto radis ne znam bas sta tacno :D ali nije ni bitno uz tebe smo.
Last edited by alijagoro on 10/03/2010 23:42, edited 1 time in total.
klixober

#660 Re: Miralem Pjanić

Post by klixober »

Dragi forumski drugovi... :D
Nadam se samo da cemo se ovako slicno radovati Seferovicu za koju godinu,njegovim igrama u klubu i bh reprezentaciji i da cemo se ovako zadirkivati "gdje su oni koji su govorili za Serovica..." :D A to ce svakako nebitno biti,najbitnije da Seferovic,Hajrovic i mnogi drugi bh talenti kojima se predvida velika karijera,zaigraju za BiH.

p.s. @zalizani,ganut sam :D
@LSD ...do sljedecih pobjeda ratni druze.. :mrgreen:
convict

#661 Re: Miralem Pjanić

Post by convict »

Miraleme, majstore, kamo sreće da ti je onaj metuzalem dao bar poluvrijeme u Portugalu.
Rauber

#662 Re: Miralem Pjanić

Post by Rauber »

Koji kralj, odmah ga nahvatase sad ispred stadiona valjda, prilazi mu novinar i ljubi ga :D :bih:

Image

Image

Image

Jes mi drago majke mi, ko da sam ga ja zabio.
Edin H.

#663 Re: Miralem Pjanić

Post by Edin H. »

convict wrote:Miraleme, majstore, kamo sreće da ti je onaj metuzalem dao bar poluvrijeme u Portugalu.
I vala stvorismo nevidjenu sansu za pogodak kada je usao.

Ali nije samo tamo, nego je momak sam nakon utakmice u Estoniji presao ogradu i radovao se sa nasim navijacima :thumbup:
and

#664 Re: Miralem Pjanić

Post by and »

komeba wrote:Dragi forumski drugovi... :D
Nadam se samo da cemo se ovako slicno radovati Seferovicu za koju godinu,njegovim igrama u klubu i bh reprezentaciji i da cemo se ovako zadirkivati "gdje su oni koji su govorili za Serovica..." :D A to ce svakako nebitno biti,najbitnije da Seferovic,Hajrovic i mnogi drugi bh talenti kojima se predvida velika karijera,zaigraju za BiH.

p.s. @zalizani,ganut sam :D
@LSD ...do sljedecih pobjeda ratni druze.. :mrgreen:
samo da je još špirića premuntati da ih ne pegla za pasoše.
Sizzla

#665 Re: Miralem Pjanić

Post by Sizzla »

joj stete sto nije FTV prenosio samo zbog komentatora
stochar

#666 Re: Miralem Pjanić

Post by stochar »

MIRALEM DŽ.Š.!!!
Lex77

#667 Re: Miralem Pjanić

Post by Lex77 »

Naslov na 24 sata:

BOLAN KRAJ: TAKO TI JE MOJ RONALDO KAD IGRA BOSANAC!
Edin H.

#668 Re: Miralem Pjanić

Post by Edin H. »

Lex77 wrote:Naslov na 24 sata:

BOLAN KRAJ: TAKO TI JE MOJ RONALDO KAD IGRA BOSANAC!

Jeste, ali steta sto Ronaldo nije zaplakao nakon utakmica sa Portugalom :roll:
Ridjobrki

#669 Re: Miralem Pjanić

Post by Ridjobrki »

C.Ronaldo: 94 M€... Kaká: 86 M€... X.Alonso i Benzema: svaki po 35 M€... Vidjeti balavog Bošnju iz Kalesije kako ih izbacuje iz Lige prvaka: NEPROCJENJIVO! :bih:
Bosanski_kralj

#670 Re: Miralem Pjanić

Post by Bosanski_kralj »

Al onog HTV komentatora :-) , mislim da mu je srce puklo od tuge što ga Pjanić zabi.

:bih: :bih:
stochar

#671 Re: Miralem Pjanić

Post by stochar »

Image
Edin H.

#672 Re: Miralem Pjanić

Post by Edin H. »

Bosanski_kralj wrote:Al onog HTV komentatora :-) , mislim da mu je srce puklo od tuge što ga Pjanić zabi.

:bih: :bih:

:lol: :lol: :lol:
callmethebreeeze

#673 Re: Miralem Pjanić

Post by callmethebreeeze »

imal' tog klipa igdje?
:-)
Rauber

#674 Re: Miralem Pjanić

Post by Rauber »

Maxboy wrote:Svaka cast Pjanicu, steta sto nisam gledao tekmu, mogu zamisliti facu Ronaldu :D :bih:
ne trebas zamisljati :D

Image
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#675 Re: Miralem Pjanić

Post by Admir_1984 »

Post Reply