Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma nista posebno, galami frajer...kaze da je poravnanje bilo u 75.oj minuti, da pellegrini idi, da se pozdravi sa Perezom, pa onda govori kako su dupli pas uradili..itd., uglavnom ovo je arapski komentator...uzivancija slusati i gledati utakmicu na jezziri, to je katarska televizija, najjaci su na svijetu,jaci od BBC-a!! imaju ljudi 9 sportskih kanala, sve zivo prenose!! uzivao sam gledajuci utakmice i slusajuci ove komentare,naravno kad razumijes
a usput, dajem prijedlog da Pjanica zovemo....BOSNINHO!!!
Distortion wrote:Momak je 90-to godiste, igra u prvoj postavi za Lyon, pred punim Bernabeom igrao onako smireno kao da ima stotine utakmica u nogama...jos postigne gol tako vazan...strasno!
Pamtit ce ga Madrid...
Jel' Ronaldo plakao?
A kod cire bio neka deseta opcija i u prijateljskim utakmicama dobijao 10-15min
Jest da me je dobro zeznuo na kladari, al halalim mu
Jos mu malkice rutine fali i onda imamo pravog superstara
Distortion wrote:Momak je 90-to godiste, igra u prvoj postavi za Lyon, pred punim Bernabeom igrao onako smireno kao da ima stotine utakmica u nogama...jos postigne gol tako vazan...strasno!
Pamtit ce ga Madrid...
Jel' Ronaldo plakao?
a vidjeli smo kako su se puno iskusnijim miiretovim kolegama odsijecale noge pred golom,ali mire nema straha,respekta ni prema kome
komeba wrote:Davno se vidjelo da ce biti veliki igrac...kad se sjetim dok je razvaljivao u Metz-u,bio im glavni igrac vec sa 17 godina,a pametnjakovici na forumu su tvrdili da ako uopste zasluzuje poziv,onda u u-21,ili cak u-17 reprezentaciju
To je cak svojevremeno govorio i selektor A reprezentacije Muzurovic,kada su ga novinari napali zasto ne zove Pjanica,ona je drsko odgovorio da ga trebaju zvati selektori u-17 i u-21.
A Pjanic je na putu da postane za par godina jedan od najboljih igraca na svijetu.Sada je sigurno medju najbolja 3 do 20 godina.
Ovo je tacno ...samo da potvrdima da je Komeba ovo davno pisao za Pjanića
Ali i ja sam tad podržavao njegova mišljenja u potpunosti ...moram i to reci
Last edited by LSD on 10/03/2010 23:29, edited 1 time in total.
ma nista posebno, galami frajer...kaze da je poravnanje bilo u 75.oj minuti, da pellegrini idi, da se pozdravi sa Perezom, pa onda govori kako su dupli pas uradili..itd., uglavnom ovo je arapski komentator...uzivancija slusati i gledati utakmicu na jezziri, to je katarska televizija, najjaci su na svijetu,jaci od BBC-a!! imaju ljudi 9 sportskih kanala, sve zivo prenose!! uzivao sam gledajuci utakmice i slusajuci ove komentare,naravno kad razumijes
a usput, dajem prijedlog da Pjanica zovemo....BOSNINHO!!!
Ma jok crni, mislio sam na onaj intervju sto je postavio Rauber never mind
komeba wrote:Davno se vidjelo da ce biti veliki igrac...kad se sjetim dok je razvaljivao u Metz-u,bio im glavni igrac vec sa 17 godina,a pametnjakovici na forumu su tvrdili da ako uopste zasluzuje poziv,onda u u-21,ili cak u-17 reprezentaciju
To je cak svojevremeno govorio i selektor A reprezentacije Muzurovic,kada su ga novinari napali zasto ne zove Pjanica,ona je drsko odgovorio da ga trebaju zvati selektori u-17 i u-21.
A Pjanic je na putu da postane za par godina jedan od najboljih igraca na svijetu.Sada je sigurno medju najbolja 3 do 20 godina.
Ovo je tacno ...samo da potvrdima da je Komeba ovo davno pisao za Pjanića
Ali i ja sam tad podržavao njegova mišljenja u potpunosti ...moram i to reci
Takodze komeba je bio jedan od onih rjetkih koji su odmah prepoznali njegov ogroman talenat i zeljeli da mu se da sto vise vremena u prvom timu ne treba ni zaboraviti ni rado_vidzenog.Komeba samo nastavi ono sto radis ne znam bas sta tacno ali nije ni bitno uz tebe smo.
Last edited by alijagoro on 10/03/2010 23:42, edited 1 time in total.
Dragi forumski drugovi...
Nadam se samo da cemo se ovako slicno radovati Seferovicu za koju godinu,njegovim igrama u klubu i bh reprezentaciji i da cemo se ovako zadirkivati "gdje su oni koji su govorili za Serovica..." A to ce svakako nebitno biti,najbitnije da Seferovic,Hajrovic i mnogi drugi bh talenti kojima se predvida velika karijera,zaigraju za BiH.
p.s. @zalizani,ganut sam
@LSD ...do sljedecih pobjeda ratni druze..
komeba wrote:Dragi forumski drugovi...
Nadam se samo da cemo se ovako slicno radovati Seferovicu za koju godinu,njegovim igrama u klubu i bh reprezentaciji i da cemo se ovako zadirkivati "gdje su oni koji su govorili za Serovica..." A to ce svakako nebitno biti,najbitnije da Seferovic,Hajrovic i mnogi drugi bh talenti kojima se predvida velika karijera,zaigraju za BiH.
p.s. @zalizani,ganut sam
@LSD ...do sljedecih pobjeda ratni druze..
samo da je još špirića premuntati da ih ne pegla za pasoše.
C.Ronaldo: 94 M€... Kaká: 86 M€... X.Alonso i Benzema: svaki po 35 M€... Vidjeti balavog Bošnju iz Kalesije kako ih izbacuje iz Lige prvaka: NEPROCJENJIVO!