Jbg, opet se Federer uspio rasplakati. Ovaj put nad tužnom sudbinom porodice Đokovićguoanbu wrote:prije će odlepršati sa terene,neće se imati kad rasplakatiArma-Sarma wrote:Samo će i Federer u drugom meču imati veliku pomoć vjetra.

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Jbg, opet se Federer uspio rasplakati. Ovaj put nad tužnom sudbinom porodice Đokovićguoanbu wrote:prije će odlepršati sa terene,neće se imati kad rasplakatiArma-Sarma wrote:Samo će i Federer u drugom meču imati veliku pomoć vjetra.

Nema. Drago mi je da je moj rad poznat...xDenisx wrote:A ti kao nisi? Ima li ijedna tema o Srbiji ili Srbima na tom (ili bilo kojem) podforumu na kojoj nisi ucestvovao?irvinx1 wrote:Jes da si i ti sa "politike"
Ma nema sanse, Roger je jednostavno bolje igrao i to je toŠef wrote:Za one koji su skloni teorijama zavjere priča da je William Hill objavio da je uplaćena rekordna suma ikada na nekog sportistu ili klub, a to je bilo juče na Đokovića. Da je Novak dobio Federera gubitak kladionica širom svijeta mjerio bi se milijardama funti.
Da li tu leži razlog jučerašnje skoro pa neprepoznatljive igre Đokovića? Da li je moguće da je Novak dobio ogromne pare da izgubi?
Ni ja se ne sjecam da je bolje servirao na sljaci, ali to jos nije onaj Roger iz najboljih dana...Lud i ponosan wrote:Steta, imao je Novak svoje sanse, nije iskoristio, te je Federer prosao dalje ZASLUZENO. Jedan od najvecih svih vremena je pokazao da nije za staro gvozdje, iako ja mislim da su ovo njegovi posljednji trzaji.
Mislim da u zivotu nije servirao ovako dobro i imao ovoliko veliki broj AS servisa, ali sta je tu je...
Eto, stizu i teorije zavEre...bilo je samo pitanje vremenaŠef wrote:Za one koji su skloni teorijama zavjere priča da je William Hill objavio da je uplaćena rekordna suma ikada na nekog sportistu ili klub, a to je bilo juče na Đokovića. Da je Novak dobio Federera gubitak kladionica širom svijeta mjerio bi se milijardama funti.
Da li tu leži razlog jučerašnje skoro pa neprepoznatljive igre Đokovića? Da li je moguće da je Novak dobio ogromne pare da izgubi?
Primjetili su ga oni koji su trebali da prinjete, neki Basnolozi i slicniradostan dan wrote: Lagiš malo, nisam te ZaMjetio na oDjelu - srpski, srbijanski.
Tesko te je zaobici kad si aktivan na svakoj jebenoj temiirvinx1 wrote:Nema. Drago mi je da je moj rad poznat...