850 kmHardCore wrote:Koja cijena
Kupovina laptopa
Moderator: Benq
-
Muuky
#651 Re: Kupovina laptopa
- skafiskafsnjak
#652 Re: Kupovina laptopa
Ako ima garanciju, isplati se 
-
Kataklinger
-
Muuky
#654 Re: Kupovina laptopa
Ima drug kutija sve ,novoo svi cd-ovi njegovi,knjigice..skafiskafsnjak wrote:Ako ima garanciju, isplati se
NOVOO U KUTIJI
- skafiskafsnjak
#655 Re: Kupovina laptopa
Ne treba meni ... nego kazem da se isplati ako neko trazi .
Dell je Mercedes-...da se tako izrazim ... ja budala kupio Hp ...Renaulta hahaha
Dell je Mercedes-...da se tako izrazim ... ja budala kupio Hp ...Renaulta hahaha
-
Muuky
#656 Re: Kupovina laptopa
Pa et ak imad koga reci mu xDskafiskafsnjak wrote:Ne treba meni ... nego kazem da se isplati ako neko trazi .
Hahahahha greskaa greska
-
feferon
#657 Re: Kupovina laptopa
pozdrav ljudi, sestra mi traži laptop za faks
kaže da od programa koristi word, powerpoint, photoshop (malo manje zahtjevne operacije) i Optitex
ne razumijem se u Optitex, ali kako gledam system requirements na netu radi se o malo zahtjevnijem programu
koji biste laptop u tom slučaju preporučili? na šta da obratim pažnju?
najvjerojatnije da ću kupovati negdje vani pa ako možete konkretno neki model preporučiti da mogu baš taj tražim?
ako neko ima vremena može i preporuka iz naših trgovina (eKupi, tehnomarket, comtradeshop i sl.) ako ima dobrih, mislim mogu i ovdje kupiti, ali kontam da je vani jeftinije?
što se tiče cijene, molim što jeftiniju opciju
hvala
kaže da od programa koristi word, powerpoint, photoshop (malo manje zahtjevne operacije) i Optitex
ne razumijem se u Optitex, ali kako gledam system requirements na netu radi se o malo zahtjevnijem programu
koji biste laptop u tom slučaju preporučili? na šta da obratim pažnju?
najvjerojatnije da ću kupovati negdje vani pa ako možete konkretno neki model preporučiti da mogu baš taj tražim?
ako neko ima vremena može i preporuka iz naših trgovina (eKupi, tehnomarket, comtradeshop i sl.) ako ima dobrih, mislim mogu i ovdje kupiti, ali kontam da je vani jeftinije?
što se tiče cijene, molim što jeftiniju opciju
hvala
-
dragan.s
#658 Re: Kupovina laptopa
Kad neko kaže garancija, misli se na garanciju u BiH. Kutije, knjige i ostalo nemaju neku upotrebnu vrijednost. To što je nešto novo ne znači da ima garanciju u BiH. Garancija u SAD (ili negdje drugo svejedno) ne vrijedi ovdje.Muuky wrote:Ima drug kutija sve ,novoo svi cd-ovi njegovi,knjigice..skafiskafsnjak wrote:Ako ima garanciju, isplati se
NOVOO U KUTIJI
-
celeron
#659 Re: Kupovina laptopa
Pomazite....treba mi laptop do 850km NOV isključivo radi garancije. Moze i polovan, ali bez ikakvih tragova koristenja. Ako imate neke preporuke postavite linkove. HITNO JE!
Rad iskljucivo u Adobe Illustratoru, povremeno Photoshop.
-
Muuky
#660 Re: Kupovina laptopa
Imam ja drug laptop u kutiji,Nov nekoristenceleron wrote:Pomazite....treba mi laptop do 850km NOV isključivo radi garancije. Moze i polovan, ali bez ikakvih tragova koristenja. Ako imate neke preporuke postavite linkove. HITNO JE!