finale kupa:celik-zeljeznicar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
smoki_choko

#651 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

samo_ti wrote:
Distortion wrote:Dođeš u Travnik platiš 5 KM, dođeš na Tušanj stave te iza ograde, jedva vidiš teren 5 KM...da dalje ne nabrajam stadione. Dođeš u Zenicu na hram fudbala, atmosfera i sav ugođaj, važnost utakmice, uslovi itd i hoćeš da platiš 3 KM :roll:

Ako je neko očekivao da će platiti cijenu za sjever koju plaćaju Robijaši za jug, lud je :D
Ne kontaju oni da je nama ova cijena sa clanskim kartama , izaslo bi i nas cenera da nije toga , ha ja :D

ali sto jes`jest , jaki su medijski ...kako samo prave halabuku oko svega , uh uh ...

Stop Majorizaciji Manijaka ! 8-)
vidise da ste braca sa pitarima, a klali se do juce. :-)
ne smeta nama cijena, za osvojeni kup i 20 KM bi bilo malo :*
Distortion

#652 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Distortion »

E ti ga sad bas pretjera...
smoki_choko

#653 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

sta sam pretjerao, poceli uzimati nebulozne parole od komsinica.
motorola01

#654 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

Pa zar nije cvaja manijacima u Ze :D
smoki_choko

#655 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

....
motorola01

#656 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

smoki_choko wrote:....
A sta napisa,pa obrisa :D ..Dobro ste prosli,bar nije cvaja,a mogla je biti :D ...Oko za oko,zub za zub,pa tako i cener za cener..Mislili ste da ste pametni,ali eto omaklo vam se :lol: ..Platite ko ljudi cener da gledate klub za koji zivite...Zar je to problem???
smoki_choko

#657 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

motorola01 wrote:
smoki_choko wrote:....
A sta napisa,pa obrisa :D ..Dobro ste prosli,bar nije cvaja,a mogla je biti :D ...Oko za oko,zub za zub,pa tako i cener za cener..Mislili ste da ste pametni,ali eto omaklo vam se :lol: ..Platite ko ljudi cener da gledate klub za koji zivite...Zar je to problem???
ma nista, zajebo se sa svapskim. da je i zvaja ne bi bilo puno. za dugo cekani pehar kupa BiH ni 50 KM nije previse
Daado_Sa

#658 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Daado_Sa »

Ljubav prema Želji nema cijenu, zato se i kaže "Za Želju se ne navija, Željo se voli", mi smo na Kosevu placali i po 15 KM da bismo bodrili naseg Želju u derbijima, a ovi malo ne upućeniji, ni sami ne znaju zbog čega se je digla ovolika halabuka, jer je Željo sa Čelikom imao potpisan ugovor o reciprotitetu ulaza za navijače u prvenstvenim utakmicama, a sada što su iz Čelika svjesni da ne mogu osvojiti ovaj trofej pokusavaju da zarade koju marku vise podizanjem cijena. Opet vam kazem nije stvar u cijeni karte koja nije ni skupa, vec je stvar u krsenju prvalika N/FSBiH, u odnsu na cijene prema domacim i gostujucim navijacima.
Distortion

#659 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Distortion »

Pusti pravilnik, ko ga postuje? Mi platili na Grbavici 10 KM, vi cete ovdje 10 KM i to je to. Pa nije Šabić lud da stavi kartu kao na jugu, nebi dočeko početak utakmice na toj funkciji u klubu. Jednostavno su smiješne priče o pravilniku a vjerujem da bi mi platili istu cijenu karte da je vaš sjever redovno recimo 5 KM...
Mobile_Disco

#660 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Mobile_Disco »

Vidim osvojili ste vec kup, jeste odstampali i majice? :D
smoki_choko

#661 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

Mobile_Disco wrote:Vidim osvojili ste vec kup, jeste odstampali i majice? :D
nema potrebe, uzecemo one od prosle godine i dodati keca na kraju umjesto nule 8-)
Mobile_Disco

#662 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Mobile_Disco »

jufka developer wrote:bez obzira na cijenu karte, eto nas za 7 dana da pokorimo provinciju i zgazimo onaj mali provincijski klub... jedva cekam da cujem sta ce onaj pokusaj od trenera reci nakon tekme, ko im ovaj put ne da makEt
Joj kako volim ovakve postove, mogu zamisliti koliko balis kad ovo pises :D
Mobile_Disco

#663 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Mobile_Disco »

smoki_choko wrote:
nema potrebe, uzecemo one od prosle godine i dodati keca na kraju umjesto nule 8-)
Da vam ne bude ko prosle godine? :D
LSD

#664 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by LSD »

Šta ce reci popularni Ibrak (kojeg btw. Osim kvasi godinama koliko je ovaj proveo vremena trenirajuci klubove po PL).
Reci ce da se sve urotilo protiv njih, strašne zavjere im ne daju da dominiraju ligom narednih 10 godine i slicne seljacke price svojsvtene samo jazavcu iz Lukavca.
A to što mu ekipi mjeru uzimaju juniori davno otpisane Drine, to je manje bitna stvar.
smoki_choko

#665 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by smoki_choko »

Mobile_Disco wrote:
smoki_choko wrote:
Da vam ne bude ko prosle godine? :D
nece, ne znam na osnovu cega vi zasnivate svoj optimizam pred utakmicu sa nama. na osnovu rezultata sa drinom i leotarom. to sto ste odigrali 0-0 sa sirokim ili 1-1 sa nama. ili na osnovu vase krkanske igre u zenici. nema cetvrto
Last edited by smoki_choko on 18/05/2011 20:50, edited 1 time in total.
Mobile_Disco

#666 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Mobile_Disco »

Jest sve je tako kako si rekao :D Ja se nadam, eh sad osvojimo meni extra super, ne osvojimo jbga, bice bolje neki drugi put, al sta cemo sa vama? Vi ste vec osvojili ovaj kup, a ako bi se kojim slucajem desilo da kup ostane u Zenici, zao mi vas da se razocarate, mi smo navikli na razocarenja, a Boga mi i vi :D
jufka developer

#667 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by jufka developer »

Mobile_Disco wrote:Jest sve je tako kako si rekao :D Ja se nadam, eh sad osvojimo meni extra super, ne osvojimo jbga, bice bolje neki drugi put, al sta cemo sa vama? Vi ste vec osvojili ovaj kup, a ako bi se kojim slucajem desilo da kup ostane u Zenici, zao mi vas da se razocarate, mi smo navikli na razocarenja, a Boga mi i vi :D

bilo bi mi zao da ne uzmemo kup pored takve bijedne ekipe.... ali isto tako znam da se to nece desiti i da ce te ostati u cekanju trofeja jos desetak godina, niko vas nece moci maket iz sredine tabele
motorola01

#668 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

jufka developer wrote:
Mobile_Disco wrote:Jest sve je tako kako si rekao :D Ja se nadam, eh sad osvojimo meni extra super, ne osvojimo jbga, bice bolje neki drugi put, al sta cemo sa vama? Vi ste vec osvojili ovaj kup, a ako bi se kojim slucajem desilo da kup ostane u Zenici, zao mi vas da se razocarate, mi smo navikli na razocarenja, a Boga mi i vi :D

bilo bi mi zao da ne uzmemo kup pored takve bijedne ekipe.... ali isto tako znam da se to nece desiti i da ce te ostati u cekanju trofeja jos desetak godina, niko vas nece moci maket iz sredine tabele
Nemoj bolan dva puta reci ;-) ...Isto da imate prednost od 3:0,a ne bijednih 1:0...U prvenstvu prije par kola je bilo 1:1,a znas da je moglo biti gore po vas.Bilo je nesto malo ljudi na stadionu.Ali u kupu pred punim stadionom ima da vas raznesu :dance:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#669 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Velkoski »

Daado_Sa wrote: mi smo na Kosevu placali i po 15 KM da bismo bodrili naseg Želju u derbijima
jasta ste :lol:
jufka developer

#670 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

motorola01 wrote:
jufka developer wrote:

Nemoj bolan dva puta reci ;-) ...Isto da imate prednost od 3:0,a ne bijednih 1:0...U prvenstvu prije par kola je bilo 1:1,a znas da je moglo biti gore po vas.Bilo je nesto malo ljudi na stadionu.Ali u kupu pred punim stadionom ima da vas raznesu :dance:
tisina, zvacemo Drinu
mrtva kokoš

#671 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by mrtva kokoš »

jufka developer wrote:
tisina, zvacemo Drinu
:lol: :lol: :lol: :lol:
Charuga
Globalni moderator

#672 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Charuga »

splend wrote:a ovo administracija tolerise :-)
Ne tolerise ali zar mislis da provodimo 24 sata na forumu?
motorola01

#673 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by motorola01 »

jufka developer wrote:
motorola01 wrote:
jufka developer wrote:

tisina, zvacemo Drinu
Nije ti slucajno palo na pamet da se igralo za kladionicu???Celiku nista ne treba odavno.Obezbijedili opstanak i po starom receptu igraju kako im odgovara(citaj:da malo podebljaju novcanik)...Samo vi mislite o Drini ;-)
Arma-Sarma

#674 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

Post by Arma-Sarma »

motorola01 wrote:
jufka developer wrote:

Zaboravljaš da je sa Grbavice bio tv prijenos i da Čelik nije nikako oštećen, a da je u prvenstvu u Zenici Čelik izjednačio iz dvostrukog ofsajda i da je trebao osttati sa 10 igrača na početku utakmice.
jufka developer

#675 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar

motorola01 wrote:
jufka developer wrote: tisina, zvacemo Drinu
Nije ti slucajno palo na pamet da se igralo za kladionicu???Celiku nista ne treba odavno.Obezbijedili opstanak i po starom receptu igraju kako im odgovara(citaj:da malo podebljaju novcanik)...Samo vi mislite o Drini ;-)
mene bi bilo sramota i pomisliti a kamoli reci da mi je klub igrao za kladionicu... to i moze samo kod vas lokalnih kokosara koji sa balkona gledate svoj klub dok na tv-u gledate novaka djokovica (prepoznace se veliki navijac)
Locked