Uglavnom čula sam od raje da prodaju potpuno istu opremu (sočiva, okvire i sl) za duplo jeftinije pare od renomiranih imena tipa Baroš i Oculto.
ekupon.ba
- Alhemicarkaa
#651 Re: ekupon.ba
Imala sam ja iskustva sa tom optikom, odnosno moj suprug - nisu skupi i vrlo su profesionalni. Ja sam sjela na suprugove cvike
i skroz su se iskrivile - žičane i časkom dok on nije vidio otišla kod njih da ih molim ako imaju isti okvir samo premjeste stakla, uze čiko cvike i kaže dođite za 20 minuta, ja došla on napravio, ništa se nije primjetilo, besplatno. Cvike su bile kupljenje kod njih, ali je garancija davno istekla.
Uglavnom čula sam od raje da prodaju potpuno istu opremu (sočiva, okvire i sl) za duplo jeftinije pare od renomiranih imena tipa Baroš i Oculto.
- ema_
#652 Re: ekupon.ba
Alhemicarkaa wrote:Imala sam ja iskustva sa tom optikom, odnosno moj suprug - nisu skupi i vrlo su profesionalni. Ja sam sjela na suprugove cvikei skroz su se iskrivile - žičane i časkom dok on nije vidio otišla kod njih da ih molim ako imaju isti okvir samo premjeste stakla, uze čiko cvike i kaže dođite za 20 minuta, ja došla on napravio, ništa se nije primjetilo, besplatno. Cvike su bile kupljenje kod njih, ali je garancija davno istekla.
Znaš li kako se kreću cijene sunčanih naočala kod njih?
- Alhemicarkaa
#653 Re: ekupon.ba
Ne znam, nisam odavno išla, ali sam čula da su jeftiniji od ostalih, mislim da su oko 100-150, ali ovo mi je kroz maglu da je neko na poslu pričao.
-
clarion_
#654 Re: ekupon.ba
bio danas u optici salihbegovic, zapikao okvir za 200KM, i zakazao pregled!!! ovo je mozda i najbolja ponuda do sada za one koji trebaju dioptrijske naocale. preporucujem odlazak u robot hrasno jer ova u importaneu nema veliki izbor!!!
-
LaCici
#655 Re: ekupon.ba
Kupila sam nedavno kod njih naocale i prezadovoljna sam uslugom i cijenom. Jeste da sam uzela skuplji okvir (310 KM) ali mi je cijena ok bila na kraju, i to na rate uzela.
I muzu sam uzela Ray-Banke kostale su 315 KM. Uglavnom, zadovoljna sam. 
-
LaCici
#656 Re: ekupon.ba
Ima kod City puba odmah. Ma nije tacno, cijene su regularne.lady____ wrote:ima li ko iskustva sa ovom optikom Salihbegovic?? neko mi je reko da ima jedna u gradu i da je toliko skupa da i sa popustom od 50% opet dodjes na isto al nije siguran jel to ta![]()
meni ce uskoro trebati usluge ove vrste pa ako valjaju da se obezbjedim..a vidim i da raja kupuje
- stachu
#657 Re: ekupon.ba
Kome trebaju naocale, barem dioptrijske, ima moju toplu preporuku za Salihbegovica.... 
- razbijacica
#658 Re: ekupon.ba
Nosim dioptrijske vec 6-7 godina, izmjenjala okvira hejbet i SVAKE su bile kupljene kod njih. Cim sam ugledala ponudu kupila sam kupon.. taman vakat mjenjat... Cijene su totalno normalne, a osoblje izvanredno ljubazno... Za razliku od...lady____ wrote:ima li ko iskustva sa ovom optikom Salihbegovic?? neko mi je reko da ima jedna u gradu i da je toliko skupa da i sa popustom od 50% opet dodjes na isto al nije siguran jel to ta![]()
meni ce uskoro trebati usluge ove vrste pa ako valjaju da se obezbjedim..a vidim i da raja kupuje
PICERIJA MONTANA - UZASSSS!!!!! imala sam dva kupona za njih i fuj!! Usla u piceriju, rekla da imam bon, objasnjeno mi da imam dvije male margarite i nesto sto zovu limunada. Stizu dvije pice koje kao da je dijete crtalo (naravno bez escajga), dobijemo dvije flasice sa necim unutra, ima ukus limunade i ne da nismo dobile case za to, cak im je i slamku bilo zao halaliti jer je kupon! I naravno, rekli su mi da je to samo "za ovdje, ne za ponijeti". Zali Boze dvije kutije za pice. Odlucim da odustanem od ekupona (a taman se bila nameracila) kad ono SALIHBEGOVIC te vadi karticu iz novcanika.....
-
lady____
#659 Re: ekupon.ba
nazalost nisam uspjela kupit jer mi nisu bile pare legle na karticu..
inace na ovoj kartici sa kojom kupujem preko neta nikad nemam puno para..uplatim kad znam da cu nesto uzimat 
a sto se tice pizze i ja sam uzela kupone i castila raju i svi smo bili zadovoljni..prvi put dobili tu Lemonu sto ti spominjes koja je meni inace extra, a drugi put Orandzinu! a sto se tice pizze, mi smo oba puta uzeli capricosu bez nadoplate..mislim da je tako i stajalo u ponudi - pizze do vrijednosti 5KM
escjag nisam ni ocekivala, jer inace na mjestima kao sto je ovo ne daju, a slamku sam trazila i uredno dobila..za te pare meni je stvarno super bilo..sta vise bolje vec na nekim drugim mjestima koja su u Sa popularna
a sto se tice pizze i ja sam uzela kupone i castila raju i svi smo bili zadovoljni..prvi put dobili tu Lemonu sto ti spominjes koja je meni inace extra, a drugi put Orandzinu! a sto se tice pizze, mi smo oba puta uzeli capricosu bez nadoplate..mislim da je tako i stajalo u ponudi - pizze do vrijednosti 5KM
escjag nisam ni ocekivala, jer inace na mjestima kao sto je ovo ne daju, a slamku sam trazila i uredno dobila..za te pare meni je stvarno super bilo..sta vise bolje vec na nekim drugim mjestima koja su u Sa popularna
-
jale
#660 Re: ekupon.ba
Pizza nije bila loša, samo da bih nekako uspio da mi ih daju za ponijeti, morao sam se odreći sokova 
Ali za 5 KM one dvije pizze su ekstra.
Ali za 5 KM one dvije pizze su ekstra.
-
Seka001
#661 Re: ekupon.ba
Do sada najbolje sto je bilo je Food Office 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#662 Re: ekupon.ba
Slazem see. Office Food.Seka001 wrote:Do sada najbolje sto je bilo je Food Office
- rimac
#663 Re: ekupon.ba
Vapiano je bilo najbolji..... Da ponove uzeo bih puno više kupona nego prošli put (3).....
Ovaj termag im ne ide... Za ovu cijenu, ili recimo 100, mogli su ponuditi i noćenje s doručkom plus ovo što nude.... Inače, bio sam u tom hotelu - klasa je uređenje, hrana, usluga, bazen, sauna i sve ostalo... ali bez noćenja se ne isplati ova ponuda...
Ovaj termag im ne ide... Za ovu cijenu, ili recimo 100, mogli su ponuditi i noćenje s doručkom plus ovo što nude.... Inače, bio sam u tom hotelu - klasa je uređenje, hrana, usluga, bazen, sauna i sve ostalo... ali bez noćenja se ne isplati ova ponuda...
Last edited by rimac on 02/06/2011 15:30, edited 2 times in total.
- karanana
#664 Re: ekupon.ba
ja, ovo bez nocenja nije privlacno.rimac wrote:Vapiano je bilo najbolji..... Da ponove uzeo bih puno više kupona nego prošli put (3).....
Ovaj termag im ne ide... U ovu cijenu, ili recimo 100, moglu su ponuditi i noćenje s doručkom plus ovo što nude....
- burekodsira
#665 Re: ekupon.ba
istog sam misljenja. da je bilo nocenje ukljuceno bilo bi super, ovako mi nije privlacno
- razbijacica
#666 Re: ekupon.ba
lady____ wrote:nazalost nisam uspjela kupit jer mi nisu bile pare legle na karticu..inace na ovoj kartici sa kojom kupujem preko neta nikad nemam puno para..uplatim kad znam da cu nesto uzimat
E onda su mene nagu*** , doduse jesam dosla oko pola 10 - 10 navece, vecu su bili umorni pa sam im samo jos ja falila..
-
lady____
#667 Re: ekupon.ba
meni je osto jos jedan kupon za pizzu, ali moram se uganjat s nekim da ide sa mnom 
sto se tice ove nove ponude i ja sam istog misljenja..bolje bi bilo da su malo i skuplje dali, ali da su ponudili i nocenje..ovako je bas bezze
sto se tice ove nove ponude i ja sam istog misljenja..bolje bi bilo da su malo i skuplje dali, ali da su ponudili i nocenje..ovako je bas bezze
-
Crvena.Papricica
#668 Re: ekupon.ba
Jedno glupo pitanje... kupila sam ekupon preko mamine kartice, jer nemam svoju karticu za online plaćanje, ali nisam naznačila svoje ime za osobu kojoj je poklonjen kupon prilikom kupovine, a i nisam skontala na vrijeme da se to mora i ponuda je završila. Pošto mi je pravo krivo što sam tako smotana
i neću da mi to propadne postoji li ikakva šansa da s njenom ličnom i kuponom ipak ja uspijem iskoristiti kupon? Obradujte me molim vas. 
- jaca-maca
#669 Re: ekupon.ba
Kad sam ja otisla da iskoristim e-kupon, osoba me je pitala da li je kupon na ime te i te, ja sam rekla jeste, znaci nije trazila nikakvu potvrdu da li sam to ja. Mozda neko i trazi potvrduCrvena.Papricica wrote:Jedno glupo pitanje... kupila sam ekupon preko mamine kartice, jer nemam svoju karticu za online plaćanje, ali nisam naznačila svoje ime za osobu kojoj je poklonjen kupon prilikom kupovine, a i nisam skontala na vrijeme da se to mora i ponuda je završila. Pošto mi je pravo krivo što sam tako smotanai neću da mi to propadne postoji li ikakva šansa da s njenom ličnom i kuponom ipak ja uspijem iskoristiti kupon? Obradujte me molim vas.
- Alhemicarkaa
#670 Re: ekupon.ba
ni meni nikad nisu tražili nikakav identifikacioni dokument, jesu mi tražili broj telefona u pasta zen 
-
Crvena.Papricica
#671 Re: ekupon.ba
Znači samo kupon u džep i to je to. Oke. Hvala vam na odgovoru. 
-
nera18
#672 Re: ekupon.ba
zavisno od kupona do kuponaCrvena.Papricica wrote:Jedno glupo pitanje... kupila sam ekupon preko mamine kartice, jer nemam svoju karticu za online plaćanje, ali nisam naznačila svoje ime za osobu kojoj je poklonjen kupon prilikom kupovine, a i nisam skontala na vrijeme da se to mora i ponuda je završila. Pošto mi je pravo krivo što sam tako smotanai neću da mi to propadne postoji li ikakva šansa da s njenom ličnom i kuponom ipak ja uspijem iskoristiti kupon? Obradujte me molim vas.
za sta si kupila?
- razbijacica
#673 Re: ekupon.ba
lady____ wrote:meni je osto jos jedan kupon za pizzu, ali moram se uganjat s nekim da ide sa mnom
Ja znam da ja necu...
- karanana
#674 Re: ekupon.ba
haj kad si navalila, oticu ja s tobom na tu pizzu.lady____ wrote:meni je osto jos jedan kupon za pizzu, ali moram se uganjat s nekim da ide sa mnom
a sto se tice nocenja, ja imam kupon za vlasic. ti castic picom a ja vlasicem i to je to.
-
nera18
#675 Re: ekupon.ba
e da, bila sam u meksickom
ok usluga, hrana... za mene onako osrednja, probala sam i bolju ove vrste.
prosjek predjela 8KM, glavnog jela 18 KM, pice...veliko toceno 5KM
et
i da, nemaju ni spisak, ni imena, ni brojeve
izdiktitala sam im "broj kupona", momak ga upisao na racun, nisma ni potpisala... to je to
ok usluga, hrana... za mene onako osrednja, probala sam i bolju ove vrste.
prosjek predjela 8KM, glavnog jela 18 KM, pice...veliko toceno 5KM
et
i da, nemaju ni spisak, ni imena, ni brojeve
izdiktitala sam im "broj kupona", momak ga upisao na racun, nisma ni potpisala... to je to