ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

Alhemicarkaa

#651 Re: ekupon.ba

Post by Alhemicarkaa »

Imala sam ja iskustva sa tom optikom, odnosno moj suprug - nisu skupi i vrlo su profesionalni. Ja sam sjela na suprugove cvike :oops: i skroz su se iskrivile - žičane i časkom dok on nije vidio otišla kod njih da ih molim ako imaju isti okvir samo premjeste stakla, uze čiko cvike i kaže dođite za 20 minuta, ja došla on napravio, ništa se nije primjetilo, besplatno. Cvike su bile kupljenje kod njih, ali je garancija davno istekla.
Uglavnom čula sam od raje da prodaju potpuno istu opremu (sočiva, okvire i sl) za duplo jeftinije pare od renomiranih imena tipa Baroš i Oculto.
ema_

#652 Re: ekupon.ba

Post by ema_ »

Alhemicarkaa wrote:Imala sam ja iskustva sa tom optikom, odnosno moj suprug - nisu skupi i vrlo su profesionalni. Ja sam sjela na suprugove cvike :oops: i skroz su se iskrivile - žičane i časkom dok on nije vidio otišla kod njih da ih molim ako imaju isti okvir samo premjeste stakla, uze čiko cvike i kaže dođite za 20 minuta, ja došla on napravio, ništa se nije primjetilo, besplatno. Cvike su bile kupljenje kod njih, ali je garancija davno istekla.
Uglavnom čula sam od raje da prodaju potpuno istu opremu (sočiva, okvire i sl) za duplo jeftinije pare od renomiranih imena tipa Baroš i Oculto.

Znaš li kako se kreću cijene sunčanih naočala kod njih?
Alhemicarkaa

#653 Re: ekupon.ba

Post by Alhemicarkaa »

Ne znam, nisam odavno išla, ali sam čula da su jeftiniji od ostalih, mislim da su oko 100-150, ali ovo mi je kroz maglu da je neko na poslu pričao.
clarion_

#654 Re: ekupon.ba

Post by clarion_ »

bio danas u optici salihbegovic, zapikao okvir za 200KM, i zakazao pregled!!! ovo je mozda i najbolja ponuda do sada za one koji trebaju dioptrijske naocale. preporucujem odlazak u robot hrasno jer ova u importaneu nema veliki izbor!!!
LaCici

#655 Re: ekupon.ba

Post by LaCici »

Kupila sam nedavno kod njih naocale i prezadovoljna sam uslugom i cijenom. Jeste da sam uzela skuplji okvir (310 KM) ali mi je cijena ok bila na kraju, i to na rate uzela. :D I muzu sam uzela Ray-Banke kostale su 315 KM. Uglavnom, zadovoljna sam. :thumbup:
LaCici

#656 Re: ekupon.ba

Post by LaCici »

lady____ wrote:ima li ko iskustva sa ovom optikom Salihbegovic?? neko mi je reko da ima jedna u gradu i da je toliko skupa da i sa popustom od 50% opet dodjes na isto al nije siguran jel to ta :-D
meni ce uskoro trebati usluge ove vrste pa ako valjaju da se obezbjedim..a vidim i da raja kupuje
Ima kod City puba odmah. Ma nije tacno, cijene su regularne.
stachu

#657 Re: ekupon.ba

Post by stachu »

Kome trebaju naocale, barem dioptrijske, ima moju toplu preporuku za Salihbegovica.... :thumbup:
razbijacica

#658 Re: ekupon.ba

Post by razbijacica »

lady____ wrote:ima li ko iskustva sa ovom optikom Salihbegovic?? neko mi je reko da ima jedna u gradu i da je toliko skupa da i sa popustom od 50% opet dodjes na isto al nije siguran jel to ta :-D
meni ce uskoro trebati usluge ove vrste pa ako valjaju da se obezbjedim..a vidim i da raja kupuje
Nosim dioptrijske vec 6-7 godina, izmjenjala okvira hejbet i SVAKE su bile kupljene kod njih. Cim sam ugledala ponudu kupila sam kupon.. taman vakat mjenjat... Cijene su totalno normalne, a osoblje izvanredno ljubazno... Za razliku od...

PICERIJA MONTANA - UZASSSS!!!!! imala sam dva kupona za njih i fuj!! Usla u piceriju, rekla da imam bon, objasnjeno mi da imam dvije male margarite i nesto sto zovu limunada. Stizu dvije pice koje kao da je dijete crtalo (naravno bez escajga), dobijemo dvije flasice sa necim unutra, ima ukus limunade i ne da nismo dobile case za to, cak im je i slamku bilo zao halaliti jer je kupon! I naravno, rekli su mi da je to samo "za ovdje, ne za ponijeti". Zali Boze dvije kutije za pice. Odlucim da odustanem od ekupona (a taman se bila nameracila) kad ono SALIHBEGOVIC te vadi karticu iz novcanika.....
lady____

#659 Re: ekupon.ba

Post by lady____ »

nazalost nisam uspjela kupit jer mi nisu bile pare legle na karticu.. :( inace na ovoj kartici sa kojom kupujem preko neta nikad nemam puno para..uplatim kad znam da cu nesto uzimat :)

a sto se tice pizze i ja sam uzela kupone i castila raju i svi smo bili zadovoljni..prvi put dobili tu Lemonu sto ti spominjes koja je meni inace extra, a drugi put Orandzinu! a sto se tice pizze, mi smo oba puta uzeli capricosu bez nadoplate..mislim da je tako i stajalo u ponudi - pizze do vrijednosti 5KM
escjag nisam ni ocekivala, jer inace na mjestima kao sto je ovo ne daju, a slamku sam trazila i uredno dobila..za te pare meni je stvarno super bilo..sta vise bolje vec na nekim drugim mjestima koja su u Sa popularna :D
jale

#660 Re: ekupon.ba

Post by jale »

Pizza nije bila loša, samo da bih nekako uspio da mi ih daju za ponijeti, morao sam se odreći sokova :)

Ali za 5 KM one dvije pizze su ekstra.
Seka001

#661 Re: ekupon.ba

Post by Seka001 »

Do sada najbolje sto je bilo je Food Office :mrgreen:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#662 Re: ekupon.ba

Post by Entropio »

Seka001 wrote:Do sada najbolje sto je bilo je Food Office :mrgreen:
Slazem see. Office Food. :)
rimac

#663 Re: ekupon.ba

Post by rimac »

Vapiano je bilo najbolji..... Da ponove uzeo bih puno više kupona nego prošli put (3).....
Ovaj termag im ne ide... Za ovu cijenu, ili recimo 100, mogli su ponuditi i noćenje s doručkom plus ovo što nude.... Inače, bio sam u tom hotelu - klasa je uređenje, hrana, usluga, bazen, sauna i sve ostalo... ali bez noćenja se ne isplati ova ponuda...
Last edited by rimac on 02/06/2011 15:30, edited 2 times in total.
karanana

#664 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

rimac wrote:Vapiano je bilo najbolji..... Da ponove uzeo bih puno više kupona nego prošli put (3).....
Ovaj termag im ne ide... U ovu cijenu, ili recimo 100, moglu su ponuditi i noćenje s doručkom plus ovo što nude....
ja, ovo bez nocenja nije privlacno.
burekodsira

#665 Re: ekupon.ba

Post by burekodsira »

istog sam misljenja. da je bilo nocenje ukljuceno bilo bi super, ovako mi nije privlacno
razbijacica

#666 Re: ekupon.ba

Post by razbijacica »

lady____ wrote:nazalost nisam uspjela kupit jer mi nisu bile pare legle na karticu.. :( inace na ovoj kartici sa kojom kupujem preko neta nikad nemam puno para..uplatim kad znam da cu nesto uzimat :)

a sto se tice pizze i ja sam uzela kupone i castila raju i svi smo bili zadovoljni..prvi put dobili tu Lemonu sto ti spominjes koja je meni inace extra, a drugi put Orandzinu! a sto se tice pizze, mi smo oba puta uzeli capricosu bez nadoplate..mislim da je tako i stajalo u ponudi - pizze do vrijednosti 5KM
escjag nisam ni ocekivala, jer inace na mjestima kao sto je ovo ne daju, a slamku sam trazila i uredno dobila..za te pare meni je stvarno super bilo..sta vise bolje vec na nekim drugim mjestima koja su u Sa popularna :D

E onda su mene nagu*** , doduse jesam dosla oko pola 10 - 10 navece, vecu su bili umorni pa sam im samo jos ja falila..
lady____

#667 Re: ekupon.ba

Post by lady____ »

meni je osto jos jedan kupon za pizzu, ali moram se uganjat s nekim da ide sa mnom :)

sto se tice ove nove ponude i ja sam istog misljenja..bolje bi bilo da su malo i skuplje dali, ali da su ponudili i nocenje..ovako je bas bezze
Crvena.Papricica

#668 Re: ekupon.ba

Post by Crvena.Papricica »

Jedno glupo pitanje... kupila sam ekupon preko mamine kartice, jer nemam svoju karticu za online plaćanje, ali nisam naznačila svoje ime za osobu kojoj je poklonjen kupon prilikom kupovine, a i nisam skontala na vrijeme da se to mora i ponuda je završila. Pošto mi je pravo krivo što sam tako smotana :lol: i neću da mi to propadne postoji li ikakva šansa da s njenom ličnom i kuponom ipak ja uspijem iskoristiti kupon? Obradujte me molim vas. :D
jaca-maca

#669 Re: ekupon.ba

Post by jaca-maca »

Crvena.Papricica wrote:Jedno glupo pitanje... kupila sam ekupon preko mamine kartice, jer nemam svoju karticu za online plaćanje, ali nisam naznačila svoje ime za osobu kojoj je poklonjen kupon prilikom kupovine, a i nisam skontala na vrijeme da se to mora i ponuda je završila. Pošto mi je pravo krivo što sam tako smotana :lol: i neću da mi to propadne postoji li ikakva šansa da s njenom ličnom i kuponom ipak ja uspijem iskoristiti kupon? Obradujte me molim vas. :D
Kad sam ja otisla da iskoristim e-kupon, osoba me je pitala da li je kupon na ime te i te, ja sam rekla jeste, znaci nije trazila nikakvu potvrdu da li sam to ja. Mozda neko i trazi potvrdu :-)
Alhemicarkaa

#670 Re: ekupon.ba

Post by Alhemicarkaa »

ni meni nikad nisu tražili nikakav identifikacioni dokument, jesu mi tražili broj telefona u pasta zen :-)
Crvena.Papricica

#671 Re: ekupon.ba

Post by Crvena.Papricica »

Znači samo kupon u džep i to je to. Oke. Hvala vam na odgovoru. :)
nera18

#672 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

Crvena.Papricica wrote:Jedno glupo pitanje... kupila sam ekupon preko mamine kartice, jer nemam svoju karticu za online plaćanje, ali nisam naznačila svoje ime za osobu kojoj je poklonjen kupon prilikom kupovine, a i nisam skontala na vrijeme da se to mora i ponuda je završila. Pošto mi je pravo krivo što sam tako smotana :lol: i neću da mi to propadne postoji li ikakva šansa da s njenom ličnom i kuponom ipak ja uspijem iskoristiti kupon? Obradujte me molim vas. :D
zavisno od kupona do kupona
za sta si kupila?
razbijacica

#673 Re: ekupon.ba

Post by razbijacica »

lady____ wrote:meni je osto jos jedan kupon za pizzu, ali moram se uganjat s nekim da ide sa mnom :)

sto se tice ove nove ponude i ja sam istog misljenja..bolje bi bilo da su malo i skuplje dali, ali da su ponudili i nocenje..ovako je bas bezze

Ja znam da ja necu... :lol: :lol: :lol: :lol:
karanana

#674 Re: ekupon.ba

Post by karanana »

lady____ wrote:meni je osto jos jedan kupon za pizzu, ali moram se uganjat s nekim da ide sa mnom :)

haj kad si navalila, oticu ja s tobom na tu pizzu.
a sto se tice nocenja, ja imam kupon za vlasic. ti castic picom a ja vlasicem i to je to.
nera18

#675 Re: ekupon.ba

Post by nera18 »

e da, bila sam u meksickom
ok usluga, hrana... za mene onako osrednja, probala sam i bolju ove vrste.
prosjek predjela 8KM, glavnog jela 18 KM, pice...veliko toceno 5KM :D
et :lol:
i da, nemaju ni spisak, ni imena, ni brojeve
izdiktitala sam im "broj kupona", momak ga upisao na racun, nisma ni potpisala... to je to :lol:
Post Reply