Adriana Lima....neprevazidjena

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ne znam zasto,ali Lucy mi je haos....moj tip zene...."spodohvatna"....što bi rekli u mom selu....!!!hedonism wrote:Lucy Liu
walking sex
U Božijoj bašti svak nađe nešto i za svoj ćeif i ukus.madner wrote:Pa dobro, ne kazem da nema boljih. Ali nije nikako losha.
Opet omalozavanje, tsk tsk.drekalica28 wrote:U Božijoj bašti svak nađe nešto i za svoj ćeif i ukus.madner wrote:Pa dobro, ne kazem da nema boljih. Ali nije nikako losha.

Ne mogu to reći kad mi nije sexy.madner wrote:Opet omalozavanje, tsk tsk.drekalica28 wrote:U Božijoj bašti svak nađe nešto i za svoj ćeif i ukus.madner wrote:Pa dobro, ne kazem da nema boljih. Ali nije nikako losha.
Sta fali rec da je sexy

Apsolutno se slazem, i to ona neka bez stila i ukusa, bez ikakvog nivoa.drekalica28 wrote:[Ne mogu to reći kad mi nije sexy.![]()
Meni liči na fuficu...i to onu jeftinu sa klikerom i po u glavi.![]()
Ma daj molim te.....da su njen styling bar prilagodili prigodi i temi slikanja, nego ovako....citroen wrote:
Dobro joj cuci ova oklagijabas je sexy
![]()
drekalice,Kate je beton,meni licno najljepsa zena![]()
Kako nije bitno da li je lijepa i zgodnaburek_in_space wrote:Aman ljudi, je li vi znate na koga se fura Lana uopshte, i odakle je onaj koncept vremenske prognoze?!![]()
Cura je atraktivna i svojom pojavom plijeni pazhnju, ma shta ko o njoj mislio.
A sada da li je lijepa, zgodna, pametna, glupa - apsolutno nebitno za ovu temu na kojoj se iskljuchivo vodimo fizichkim izgledom.
madner wrote:Kako nije bitno da li je lijepa i zgodnaburek_in_space wrote:Aman ljudi, je li vi znate na koga se fura Lana uopshte, i odakle je onaj koncept vremenske prognoze?!![]()
Cura je atraktivna i svojom pojavom plijeni pazhnju, ma shta ko o njoj mislio.
A sada da li je lijepa, zgodna, pametna, glupa - apsolutno nebitno za ovu temu na kojoj se iskljuchivo vodimo fizichkim izgledom.
Evo ja sam ista ovakva.citroen wrote:Na sta li ove forumasice liche kad ovako pricaju![]()
![]()

Nema veze, bitan je stav.drekalica28 wrote:Evo ja sam ista ovakva.citroen wrote:Na sta li ove forumasice liche kad ovako pricaju![]()
![]()
![]()
![]()
*mima* wrote:haman svaka tema o lani....................svi je vole
ja ipak mislim da iz tebe izbija ljubomoradrekalica28 wrote:Evo ja sam ista ovakva.citroen wrote:Na sta li ove forumasice liche kad ovako pricaju![]()
![]()
![]()
Vidiš......ja sam strašno ljubomorna što nisam ko Lana, pa to obijest i zavist iz mene ovako naviru u ovakim komentarima kao maloprije.![]()
Ne može nikako drugačije biti, to je jedini logičan zaključak koji se može napraviti, jer kada jedna žena za drugu ženi kaže da ne valja....jbg, onda je to tako. Jednu se paćenice, a druge žrtve ljubomore.
Ne može biti da nemam ukusa, i da ne znam prepoznati nekoga ko se postavlja kako najveća fufica.
Ma ima to što ima.Gospoda Ministarka wrote: Nema veze, bitan je stav.![]()
![]()
![]()
![]()
Sala drekalice, a za Lanu usta i glava su joj ogromni.
i mi volimo tebekiki-miki wrote:Ja volim sebe![]()