plain vanilla wrote:Nisi mu trebao nuditi SI sistem, to ce on sredit dok trepne![]()
A meni ni ne rece jesam li pogodila, valjda jesam, s obzirom da mi ostade preskok![]()
Islam
Pećina u kojoj je Muhammed dobio prve riječi objave je?
a-Merva
b-Hira
c-Safa
plain vanilla wrote:Nisi mu trebao nuditi SI sistem, to ce on sredit dok trepne![]()
A meni ni ne rece jesam li pogodila, valjda jesam, s obzirom da mi ostade preskok![]()
Islam
AC_grom_DC wrote:
a-Merva
b-Hira
c-Safa
1 protiv 20 khm khm khm bez preskokaplain vanilla wrote:AC_grom_DC wrote:
a-Merva
b-Hira
c-Safa![]()
Bas valja propast, nikako da nadjes sta znamAC_grom_DC wrote:
1 protiv 20 khm khm khm bez preskoka
robijaši - ostrva
Nelson Mandela je u zatvoru proveo koliko godina?plain vanilla wrote: robijasi
Ako bude 23, ne volim te vise. A ako bude 18, do mene je, ali nije 18AC_grom_DC wrote:Nelson Mandela je u zatvoru proveo koliko godina?plain vanilla wrote: robijasi
a-27
b-18
c-23
ajde vanila dušo držim ti fige.....
jesil nekad gledao ovaj kviz na tv?kakavdanakneiskustvu wrote:AC_grom_DC wrote:kakavdanaskneiskustvu
trilogije - izreke
????
ja ću tebe i dalje voljeti. al što te više budem volio sve ću ti manje vjerovatiplain vanilla wrote:AC_grom_DC wrote:Nelson Mandela je u zatvoru proveo koliko godina?plain vanilla wrote: robijasi
a-27![]()
b-18
c-23
Ako bude 23, ne volim te vise.
ajmo EUAC_grom_DC wrote:vanila
EU - trilogije
pa sad....trenutno samo mogu da te podsjetim da ugasiš šporet kad kreneš vanplain vanilla wrote:
ajmo EU
predlozila bih ti kategoriju jucer-danas-sutra da ponekad ponudis, za nas senilne
I to je neka pomoc, mislim za sporet, ne bi vjerovao da se uvijek vratim da pogledamAC_grom_DC wrote:pa sad....trenutno samo mogu da te podsjetim da ugasiš šporet kad kreneš vanplain vanilla wrote:
ajmo EU
predlozila bih ti kategoriju jucer-danas-sutra da ponekad ponudis, za nas senilne![]()
Koji je grad sjedište Europskog parlamenta?
a-Zurich
b-Strasbourgh
c-Paris
I to je neka pomoc, mislim za sporet, ne bi vjerovao da se uvijek vratim da pogledamplain vanilla wrote:
Koji je grad sjedište Europskog parlamenta?
a-Zurich
b-Strasbourgh
c-Paris
ma znam. isti smo ja i ti samo što ja nemam plave oči. još mi samo reci i da ti je kosa crna. je li?AC_grom_DC wrote:
I to je neka pomoc, mislim za sporet, ne bi vjerovao da se uvijek vratim da pogledam
morala sam izaci nesto obavitiAC_grom_DC wrote:Jao zaboravio sam temeljno pravilo svog posla. NEMA ZBLIŽAVANJA SA MUŠTERIJAMA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aerodromi - poznata braća
1 na 1 , ajmo možeš ti to.....jesi li plavuša ili nisi
Igraš protiv jednog frajera koji svira kontrabas u noćnom klubuplain vanilla wrote:
poznata braca
na 100 nisuAC_grom_DC wrote:Igraš protiv jednog frajera koji svira kontrabas u noćnom klubuplain vanilla wrote:
poznata braca
.Samo ti i on.....
Braća Grimm, njemački pisci bajki , su se mogli vidjeti na apoenu njemačke marke u iznosu od:
a-100 DM
b-200 DM
c-1000 DM
ajde dušo , šuške su u pitanju ......
AC_grom_DC wrote:za vanilu uzročnici bolesti - instrumenti
za lejlu znamenitosti Mediterana - izreke
dobro si odigrala danas.....robijaše si znala....dosta teško pitanje.....pećinu objave nisi znala....mada pitanje nije teško, strasbourgh si znala....ne baš teško pitanje.....sve u svemu.....sad znaš šta ne znašplain vanilla wrote:
Braća Grimm, njemački pisci bajki , su se mogli vidjeti na apoenu njemačke marke u iznosu od:
a-100 DM
b-200 DM![]()
c-1000 DM
na 100 nisu
a 1000 ne znam ni je li postojala, ja ju ne vidjoh, pa cu reci b
znam ja sta ja ne znamAC_grom_DC wrote:dobro si odigrala danas.....robijaše si znala....dosta teško pitanje.....pećinu objave nisi znala....mada pitanje nije teško, strasbourgh si znala....ne baš teško pitanje.....sve u svemu.....sad znaš šta ne znašplain vanilla wrote:
a-100 DM
b-200 DM![]()
c-1000 DM
na 100 nisu
a 1000 ne znam ni je li postojala, ja ju ne vidjoh, pa cu reci b![]()
e evo da i lejla odigra svoje....a za tebe imam tema naravno...može sutra
lejlamo wrote: znamenitosti Mediterana -
AC_grom_DC wrote:lejlamo wrote: znamenitosti Mediterana -
U kojem mediteranskom gradu se nalaze "Morske orgulje" ?
a-u Puli
b-u Zadru
c-u Kotoru