Znači privatni medij može biti neprofesionalan?super_zena wrote:a, da malo poslusas sta Dodik govori?plain vanilla wrote:Nadam se da neko broji minute Dodiku, kao sto su brojali Lagumdziji![]()
A Senadu samo pertlice vire iz Dodine guze
ovo je privatni medij, a ne Javni servis, stoga minutama nema kraja...
Politicka pozadina TV1
-
klixober
#651 Re: Politicka pozadina TV1
-
super_zena
#652 Re: Politicka pozadina TV1
izvini, sta je ovdje neprofesionalno?!
sto nema bakircetovog jezika?
sto nema bakircetovog jezika?
-
klixober
#653 Re: Politicka pozadina TV1
Minutaža
Ili recimo što mu ljigavac ne postavi pitanje zašto negira genocid u Srebrenici i zločine na Markalama i Kapiji
Ili recimo što mu ljigavac ne postavi pitanje zašto negira genocid u Srebrenici i zločine na Markalama i Kapiji
-
super_zena
#654 Re: Politicka pozadina TV1
jesi li cuo mozda sta je tema razgovora? to o cemu ti sad baljezgas, pitao je u prethodim razgovorima.
sta je s minutazom?
sta je s minutazom?
-
klixober
#655 Re: Politicka pozadina TV1
Ne, ne, to nije bilo u prošlim razgovorima.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#656 Re: Politicka pozadina TV1
poslusala sam prvih pola satasuper_zena wrote:a, da malo poslusas sta Dodik govori?plain vanilla wrote:Nadam se da neko broji minute Dodiku, kao sto su brojali Lagumdziji![]()
ovo je privatni medij, a ne Javni servis, stoga minutama nema kraja...
i Lagumdzija je imao, a ima jos uvijek, priliku i poziv da gostuje u istoj minutazi. ali prpa guzici od pitanja...
Dodika za preCjednika
-
super_zena
#657 Re: Politicka pozadina TV1
da, da, jeste bilo! a to sto ti od svoje zelje da pljujes ne cujes i ne vidis, nije problem ostatka.komeba wrote:Ne, ne, to nije bilo u prošlim razgovorima.
@plain vanilla
u tome i jeste problem. pljujete, a da i ne vidite, niti cujete
-
klixober
#658 Re: Politicka pozadina TV1
Kad je bilo?super_zena wrote:da, da, jeste bilo! a to sto ti od svoje zelje da pljujes ne cujes i ne vidis, nije problem ostatka.komeba wrote:Ne, ne, to nije bilo u prošlim razgovorima.
- Mali_Vuk
#659 Re: Politicka pozadina TV1
Koji poltrončić
Mene je bilo sramota gledati ono Senadovo novinarsko i ljudsko srozavanje i uvlačenje u dupe čovjeku koji nonšalantno negira genocid nad njegovim narodom, da ništa drugo ne spominjem
Hoće li se barem malo postidjeti nakon što odgleda snimku svog "intervjua"?? Ono, barem malo crvenila na obrazima?
I da, Dodiku treba lova, i to pod hitno čini mi se

I da, Dodiku treba lova, i to pod hitno čini mi se
- plain vanilla
#660 Re: Politicka pozadina TV1
pola sata sam slusala, zar nije dosta?super_zena wrote:da, da, jeste bilo! a to sto ti od svoje zelje da pljujes ne cujes i ne vidis, nije problem ostatka.komeba wrote:Ne, ne, to nije bilo u prošlim razgovorima.
@plain vanilla
u tome i jeste problem. pljujete, a da i ne vidite, niti cujete
a evo cula sam i komentare gledatelja
Dodika za preCjednika
-
ibizza
#661 Re: Politicka pozadina TV1
Dodik je mangup za ove nase uslje...
- Mali_Vuk
#662 Re: Politicka pozadina TV1
A šta su to propustili da vide i čuju?? To kako bi sve bilo ok da nema prgavog i sujetnog Lagumdžije, i njegovih 300.000 birača?super_zena wrote: u tome i jeste problem. pljujete, a da i ne vidite, niti cujete
Ne daj Bože da živim u državi koja će biti prepuštena na milost i nemilost talovima između ljudi kao što su njih dvojica
- 1gorstak
#663 Re: Politicka pozadina TV1
Evo slusamo i gledamo na BN-u. Cim se promjeni odnos snaga na medjunarodnoj sceni, on ce krenuti u secesiju.super_zena wrote:a, da malo poslusas sta Dodik govori?plain vanilla wrote:Nadam se da neko broji minute Dodiku, kao sto su brojali Lagumdziji![]()
- Mali_Vuk
#664 Re: Politicka pozadina TV1
Ma to je zato što Merkelova i Muslimani slabije prate taj BN, pa se malo ljudstvo opustilo.1gorstak wrote:
Evo slusamo i gledamo na BN-u. Cim se promjeni odnos snaga na medjunarodnoj sceni, on ce krenuti u secesiju.
- plain vanilla
#665 Re: Politicka pozadina TV1
E ko ono rece da treba slusati Dodika, pa neka ga poslusa i na BN
da vidi tog domoljuba koji je do intervjua sa Senadom tu ljubav prema BiH tako skrivao, da ni sam nije znao da postoji
nazalost, cim su se kamere ugasile, Dodik se opet pretvorio u bundevu
Senade, naivcino..
da vidi tog domoljuba koji je do intervjua sa Senadom tu ljubav prema BiH tako skrivao, da ni sam nije znao da postoji
nazalost, cim su se kamere ugasile, Dodik se opet pretvorio u bundevu
Senade, naivcino..
-
Alfa_Ze
#666 Re: Politicka pozadina TV1
kakav je skor glasanja gledalaca na referendumsko pitanja CD-a ??
- plain vanilla
#667 Re: Politicka pozadina TV1
skor nevidjoh, ali oni sto su zvali i ostavili komentar.. da se uplasis ili ljudske gluposti ili ove televizijeAlfa_Ze wrote:kakav je skor glasanja gledalaca na referendumsko pitanja CD-a ??
- Mali_Vuk
#668 Re: Politicka pozadina TV1
I šta kažu? Nisam to gledao.plain vanilla wrote:skor nevidjoh, ali oni sto su zvali i ostavili komentar.. da se uplasis ili ljudske gluposti ili ove televizijeAlfa_Ze wrote:kakav je skor glasanja gledalaca na referendumsko pitanja CD-a ??
- plain vanilla
#669 Re: Politicka pozadina TV1
Kao i neki forumasi ovdjeMali_Vuk wrote:I šta kažu? Nisam to gledao.plain vanilla wrote:skor nevidjoh, ali oni sto su zvali i ostavili komentar.. da se uplasis ili ljudske gluposti ili ove televizijeAlfa_Ze wrote:kakav je skor glasanja gledalaca na referendumsko pitanja CD-a ??
bilo bi dobro da neko postavi na YT
- slobodni armirach
#670 Re: Politicka pozadina TV1
nisam ovo gledo sa Miletom kod Senada
Hadziface, ko mu jos vjeruje,.....sjecam se kako je iskasapio Tihica pred stranacke izbore SDA, kad su bili pozvani Terzic Bakir i Tihic. Siljo nije namjerno doso, onda su Terzic i Senad razkasapili Sulejmana, radi pruda izaje ovoga onoga,surovana s Dodikom,...
rekli bi Senad neki patriota,..no medjutim nije mrsko Senadu otici na noge njemu 'mrskog' Mileta na kafu i rakiju.
e onda ne znas sta bi reko za Senada, malo sam patriota, malo nisam, danas sam protiv ovoga, sutra nisam.
Ko bi mu stao u kraj, no mora i on od necega da zivi, ko da i on ne bi volio da se prikaci na budzetsku sisu, da se ne pati u izgradnji svoje vizije za telad
Hadziface, ko mu jos vjeruje,.....sjecam se kako je iskasapio Tihica pred stranacke izbore SDA, kad su bili pozvani Terzic Bakir i Tihic. Siljo nije namjerno doso, onda su Terzic i Senad razkasapili Sulejmana, radi pruda izaje ovoga onoga,surovana s Dodikom,...
rekli bi Senad neki patriota,..no medjutim nije mrsko Senadu otici na noge njemu 'mrskog' Mileta na kafu i rakiju.
e onda ne znas sta bi reko za Senada, malo sam patriota, malo nisam, danas sam protiv ovoga, sutra nisam.
Ko bi mu stao u kraj, no mora i on od necega da zivi, ko da i on ne bi volio da se prikaci na budzetsku sisu, da se ne pati u izgradnji svoje vizije za telad
- plain vanilla
#671 Re: Politicka pozadina TV1
Bravo TV1, i Senade naravno
ono sto smo govorili danima, samo ste potvrdili
valjda ce mu Dodik vratiti pertlice
ono sto smo govorili danima, samo ste potvrdili
- nikad_vise
#672 Re: Politicka pozadina TV1
pa lopi..plain vanilla wrote:Bravo TV1, i Senade naravno
ono sto smo govorili danima, samo ste potvrdili![]()
- plain vanilla
#673 Re: Politicka pozadina TV1
Ja zapela za Dodika? nenikad_vise wrote:pa lopi..plain vanilla wrote:Bravo TV1, i Senade naravno
valjda ce mu Dodik vratiti pertlice,zasto si toliko zapela za milojka.dosao malo prosipao suplju kod senada i to je to..imao je par pametnih(a red bi i bilo pored tolikih savjetnika) i nista narocito..sve u svemu njegove price su svi siti i jasno je svima ko je Milojko..
samo cestitam Senadu na profesionalno obavljenom poslu
i Bakir bi se postidio
- nikad_vise
#674 Re: Politicka pozadina TV1
sto bakirplain vanilla wrote:Ja zapela za Dodika? nenikad_vise wrote:pa lopi..plain vanilla wrote:Bravo TV1, i Senade naravno
valjda ce mu Dodik vratiti pertlice,zasto si toliko zapela za milojka.dosao malo prosipao suplju kod senada i to je to..imao je par pametnih(a red bi i bilo pored tolikih savjetnika) i nista narocito..sve u svemu njegove price su svi siti i jasno je svima ko je Milojko..
samo cestitam Senadu na profesionalno obavljenom poslu
i Bakir bi se postidio
a boze moj,senad radi svoj posao i to je to.I nasi politicari su gostovali u njihovim emisijama pa nije niko pricao o patriotizmu njihovih novinara.
- NightSkyWalker
#675 Re: Politicka pozadina TV1
Senad samo radi ono sto novinar treba da radi -intervjuise sve zaracene strane.
Drugi novinari intervjuisu samo odabrane.
Drugi novinari intervjuisu samo odabrane.