...bez riječi.... pred slikom najveće pobjede od 45-te:vee-jay wrote:Corto Maltese wrote:...da sam ostao bez riječi...da nam se i to dogodi, hvala na poklonu citavom forumu
![]()

...priceless!!!
...bez riječi.... pred slikom najveće pobjede od 45-te:vee-jay wrote:Corto Maltese wrote:...da sam ostao bez riječi...da nam se i to dogodi, hvala na poklonu citavom forumu
![]()

Zgodan pravo, a i ove kockice ge nekako otvraju, zar ne !!plain vanilla wrote:naocit je ovaj covic![]()
pa on mrk, lijepo mu stoji crvenoMrMaliJoe wrote:Zgodan pravo, a i ove kockice ge nekako otvraju, zar ne !!plain vanilla wrote:naocit je ovaj covic![]()
![]()
![]()
Vodi ga kući! Šta će nam taj lopov pored živih, zdravih i radzdraganih socijaldemokrata? Evo, pogledaj i sam:MrMaliJoe wrote:
Znam ja ko tebi nedostaje, ali može se i bez njega.

Ne, pobrkao si. Nisam ja onaj što se smješka pored njega. To je Zlatko.MrMaliJoe wrote:Dodo je socijaldemokrata koliko si i ti socijaldemokrata.

kolika je kvota?madner wrote:Bome, kladionica kaze da bi Covica mogla strefit herciga do Aprila
madner wrote:2.43, kaze ovu izdaju Dodiku nece oprostit. Ako ne bude morao. Ili ga ovaj fino zamoli
Na fotografiji je drug Zlatkovog druga. Priča se da SDP izlazi sa novom postizbornom parolom:MrMaliJoe wrote:
Izvini, buniš me. Koji si sad ti?
On je Dodin socijaldemokrata ali Bajicevac to ti je velikosrpski dimni socijaldemokrata olicen u frustracijama Bajiceve porazene NS stranke koja je trebala da otme glasove upravo stranci koju pokusava da omalovazi,........On i SDP su ti na dvije razlicite ideoloske strane,Moj Danise kome ti prepusti da vodi stranku u koju se infiltrirase cuvari i promotori dijela i lika Dabic Dodika.........MrMaliJoe wrote:Dodo je socijaldemokrata koliko si i ti socijaldemokrata.
Jel to sad treba i druga strana da posta slike, da navodi stratišta, i molim te samo jedno, nemoj da mi kažeš da svjet postoji od 1992. godine. Razmišljaj, nemoj biti zasljepljen, ličiš na Srbe iz devedesetih po tome.vee-jay wrote:to sto ti "ukljucujes" ne mora znaciti da je istina. moze biti da se nalazis u nekom snu ili u snu sna tvoga vozda Vasica pa da ne znas bolje. prosipaj propagandu malo na lijevo malo na desno, to ce nece uciniti sretnijim... u sustini ces ostati isti sicusni mizanfil...Mizanfil wrote: То о злоупотреби ће проћи с временом како друштво буде "одрастало" а што се тиче грађанске БиХ, е видиш, много је бошњачких странака које су за овај концепт, укључујем ту и СДП, а то су показале својим дјеловањем у Федерацији гдје су користили већину за свакојака прегласавања Хрвата! И сам то знаш.
i btw kad smo kod koristenja vecine, tu vam uisitnu niko nije ravan. bilo u ratu ili u miru
Ja i dalje ne znam o čemu vi govorite!? Na ovoj slici nema nikakvog Bajića. Samo dva druga- lažni Valteri i do njega drugi lažni Valter.Bosnolog wrote:On je Dodin socijaldemokrata ali Bajicevac to ti je velikosrpski dimni socijaldemokrata olicen u frustracijama Bajiceve porazene NS stranke koja je trebala da otme glasove upravo stranci koju pokusava da omalovazi,........On i SDP su ti na dvije razlicite ideoloske strane,Moj Danise kome ti prepusti da vodi stranku u koju se infiltrirase cuvari i promotori dijela i lika Dabic Dodika.........MrMaliJoe wrote:Dodo je socijaldemokrata koliko si i ti socijaldemokrata.

SDP nema svoj SDP u grenocidnom ausvicu vec dodikofasiosidni Srpsko Nacionalisticko Satanisticku(klero) Demonsku stranku,Vidim da svrsavas u svojim frustracijama nakon poraza Bajiceve stranke ciji si bio ljubljenik,samo da nam jos objasnis koja je pointa tvog likovanja osim sto je primitivni kabadahija sto je samo jos jednom demonstrirao svoj vec mnogo puta videni primitivni krkanluk koji ce se njemu i njegovim zombijia obiti o glavu,....Corto Maltese wrote:Ja i dalje ne znam o čemu vi govorite!? Na ovoj slici nema nikakvog Bajića. Samo dva druga- lažni Valteri i do njega drugi lažni Valter.Bosnolog wrote:On je Dodin socijaldemokrata ali Bajicevac to ti je velikosrpski dimni socijaldemokrata olicen u frustracijama Bajiceve porazene NS stranke koja je trebala da otme glasove upravo stranci koju pokusava da omalovazi,........On i SDP su ti na dvije razlicite ideoloske strane,Moj Danise kome ti prepusti da vodi stranku u koju se infiltrirase cuvari i promotori dijela i lika Dabic Dodika.........MrMaliJoe wrote:Dodo je socijaldemokrata koliko si i ti socijaldemokrata.
Da sam došla s TV1 to bi bilo demokratski. Mišljenje je mišljenje. Bilo ono s TV1 ili TV2 ili TV3. TV1 je politički instrumentalizovana u korist S/BiH. Zato je subjektivna. No oni imaju pravo, jer su PRIVATNA televizija, recimo postaviti sliku H.Silajdžića 24h na dan ako misle da će im to donijeti gledanost. FTV je instrumentalizovana u korist SDP-a i nema pravo sistemski forsirati SDP kroz Dnevnik i 60 minuta jer pretplatu ne plaćaju isključivo socijaldemokrate.plain vanilla wrote:valjda nije s tv1 dosla ovdje po friske news
ja bas ne kontam sta znaci "je vec godina izdao" ako to znaci da godinama izdaje, sto onda glasase opet za sdptvsabina wrote:SDP je već godina izdao principe svih ljudi u Bosni i Hercegovini koji su otvoreni,liberalni i proevropski orijentisani.
ili mozda ovi proeuropski sad glasali za fahru?a kako to rade ti timovi? pokucaju pa upitaju-mozemo li?Nemaju transparetnost-čim se pojavi priča o njihovim aferama zaćute kao ribe ili napadaju kao ajkule bez prava replike.
Nemaju liberalnosti-tipična autokratska stranka lijeve ideologije.
Nemaju proevropsku orijentisanost-imaju okvirno kao i svaka druga stranka u BiH. Njihova težnja ka Evropi nestaje na savskoj obali ili obroncima dinare čim ne dozvoljavaju antikorupcione istrage u vlastitim redovima,
tuziteljstvo istrazuje aferu reket, pa vidjet cemo sta ce bitiiskljucivo bosnjaci? pa gdje su oni proeuropski, oni nisu glasali za komsica?čim postavljaju Hrvata kao kandidata za člana predsjedništva a znaju da će za njega glasati isključivo Bošnjaci. Ove dvije veoma krupne stvari su totalni antipodi evropskim vrijednostima.svaka stranka zeli vlast, a i odlazak u opoziciju bi na neki nacin znacio izdaju biraca. a to sto su gotovo sve ostale stranke izrazito nacionalne, nije do sdp-aSDP isključivo želi VLAST. Zato ne treba čuditi njihovo koketiranje i pregovaranje sa mnogima. Nije to ništa neobično. SDP+SNSD+HDZ (uz SDA koja bi sa crnim đavolom koalirala samo da ne smjenjuje vlastite odlično ugojene direktore) je prirodna stvar. Njih naravno dijeli ideologija ali ih itekako zbližava vlast,novac i blokiranje istraga.a ovo je za pdf viceviSDP je najveće razočarenje u istoriji demokratije u BiH[/b]. Kao G17 u Srbiji ili HSLS u Hrvatskoj.
Neka nam je sretno svima s njima (i ovim ostalima.)
onda je vrhunac demokratije bila koalicija sds-hdz-sda
sanela, pozdravi harija, reci nek presvuce dres, predje u drugu stranku i kandiduje se opet za 4 godine
on je to vec uvjezbao
Ha, jel' mora biti na vlasti?Jel' mora ući u šemu s lopovima? Ne mora i ne treba.plain vanilla wrote:s kim bi ti da sdp ide u koaliciju?