Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Maharadža

#651 Re: Gdje u Sa......

Post by Maharadža »

dottore wrote:
Maharadža wrote:Ima li se igdje lucky strike crveni kupit' sad, već 2 mjeseca nema na trafikama, kod švercera nema ni marlbora više valjda je u free shopu belaj neki, provalili ljudi. Častim pivom ko mi da ovu informaciju :)
nestalo je Lucky.a :mrgreen: malbora ima na trafikama... :thumbup:

jel se meni cini, il nema kikiriki putera nigdje u gradu :mrgreen:
ima u Mercatoru, 200g 9.50KM(preskupo :run: ), i nekakav futav od 2KM... u Konzumu, onom velikom na otoci nema nikako...
nisam rekao da nema marlbora na trafikama nego sam mislio da šverceri obično drže marlboro kao primarne cigare a nemaju ni toga više, razumijemo se?
ema_

#652 Re: Gdje u Sa......

Post by ema_ »

alica.k wrote:
dottore wrote:jel se meni cini, il nema kikiriki putera nigdje u gradu :mrgreen:
ima u Mercatoru, 200g 9.50KM(preskupo :run: ), i nekakav futav od 2KM... u Konzumu, onom velikom na otoci nema nikako...
mescini ima u bingu (zadnji put sam bila u onom u hadzicima)

Hoše komerc, dvije vrste, skroz kremast ili sa komadićima kikirikija :thumbup:
beliver

#653 Re: Gdje u Sa......

Post by beliver »

Mene isto interesuje ako neko slučajno zna, nije mi mrsko prohodati :-D ima li gdje uzeti Lucky Strike SILVER jer je njega nestalo. Onog RED je bilo, ne znam ima li sada, jednom sam uzeo kao da probam, odvratan mi je.

Lucky Strike Silver, nije mi ga ni Marlboro, a ni Aura mogao dostojno zamjeniti. :x :x
sarajevomd

#654 Re: Gdje u Sa......

Post by sarajevomd »

Gdje da sredim obrve (musko) :$, a da me ne gledaju cudno kada se pojavim :lol: :lol: Ili da to prepustim sestri !? :D :roll:
enx

#655 Re: Gdje u Sa......

Post by enx »

sarajevomd wrote:Gdje da sredim obrve (musko) :$, a da me ne gledaju cudno kada se pojavim :lol: :lol: Ili da to prepustim sestri !? :D :roll:
A zar ti to ne uradi frizer kad se šišaš?
sarajevomd

#656 Re: Gdje u Sa......

Post by sarajevomd »

Nikad :shock: Do sada sam ih sam odrzavao koliko toliko...
Maharadža

#657 Re: Gdje u Sa......

Post by Maharadža »

beliver wrote:Mene isto interesuje ako neko slučajno zna, nije mi mrsko prohodati :-D ima li gdje uzeti Lucky Strike SILVER jer je njega nestalo. Onog RED je bilo, ne znam ima li sada, jednom sam uzeo kao da probam, odvratan mi je.

Lucky Strike Silver, nije mi ga ni Marlboro, a ni Aura mogao dostojno zamjeniti. :x :x
Našao sam, našao sam i crveni, uzeo sve 4 kutije koje su bile, imaš sivog još 2 kutije ja mislim, a vjerovatno imaju još koju šteku jer to je ono baš u starim zalihama, na njima još uvijek 3.50 markica, Hotel Radon Plaza ili ti ga Avaz u Nedžarićima :)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#658 Re: Gdje u Sa......

Post by Truba »

trebam seme obične trave
najbliža poljoprivredna apoteka je?
wewa

#659 Re: Gdje u Sa......

Post by wewa »

Black swan wrote:trebam seme obične trave
tebi Agricom kod Slona :-D
swirl

#660 Re: Gdje u Sa......

Post by swirl »

Black swan wrote:trebam seme obične trave
Sto ne odes u Poljoopermu kod Katedrale?
Suzie Q

#661 Re: Gdje u Sa......

Post by Suzie Q »

vidjela sma i u Mercatoru sjeme trave, mislim da ima i u Robotu
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#662 Re: Gdje u Sa......

Post by Truba »

a jes dobro si sad se sjetih da ima u merkatoru
hvalaa
HaHaHa2

#663 Re: Gdje u Sa......

Post by HaHaHa2 »

Black swan wrote:a jes dobro si sad se sjetih da ima u merkatoru
hvalaa
gdje u novom sarajevu ima da se napravi boja za zidove (npr. Spektra ) i koja je okvirno cijena :D
wewa

#664 Re: Gdje u Sa......

Post by wewa »

HaHaHa2 wrote:
hvalaa
gdje u novom sarajevu ima da se napravi boja za zidove (npr. Spektra ) i koja je okvirno cijena :D
imas u sentadi duluxove boje, nisu jeftine ali su izvrsne.
HaHaHa2

#665 Re: Gdje u Sa......

Post by HaHaHa2 »

wewa wrote:
HaHaHa2 wrote:
hvalaa
imas u sentadi duluxove boje, nisu jeftine ali su izvrsne.
hvala :D ne sumljam da su izvrsne al' ne bi nesto puno ulagao.Znaci obicna kanta 25l bijele i da je nijansira u zeljenu boju (ako je ko radio sl neka napise cijenu :D ) koliko bi skuplje bilo. :D
Suzie Q

#666 Re: Gdje u Sa......

Post by Suzie Q »

nije baš u Sarajevu ali ima na Ilidži pored pijace uz glavnu cestu neka takva radnja u kojoj sam miksaš boje, nisam bila ali sam vidjela veliku reklamu.
amrica

#667 Re: Gdje u Sa......

Post by amrica »

lilla wrote:
HaHaHa2 wrote:
hvala :D ne sumljam da su izvrsne al' ne bi nesto puno ulagao.Znaci obicna kanta 25l bijele i da je nijansira u zeljenu boju (ako je ko radio sl neka napise cijenu :D ) koliko bi skuplje bilo. :D
Uzmeš onu malu flašicu zelene boje koja služi baš za to, oko 2 KM (ne znam tačno kako se zove) pa u tu kantu bijele naspeš onoliko koliko ti treba za željenu nijansu :D

ima i u Uniprometu mucklica za boje, sigurno je jeftinije nego po malim radnjama.

nego, zeljena, zelena, željena boja :D
HaHaHa2

#668 Re: Gdje u Sa......

Post by HaHaHa2 »

amrica wrote:
lilla wrote:
HaHaHa2 wrote:
Uzmeš onu malu flašicu zelene boje koja služi baš za to, oko 2 KM (ne znam tačno kako se zove) pa u tu kantu bijele naspeš onoliko koliko ti treba za željenu nijansu :D

ima i u Uniprometu mucklica za boje, sigurno je jeftinije nego po malim radnjama.

nego, zeljena, zelena, željena boja :D
hvala, hvala :D ja mu dam dukat :D ko sa DIPI pigmentom napravi bordo boju :D prosli put osjedio praveci je :D pa sad rekoh ako je kanta 30tak km bijele, onda da mi napravi je nekih 10tak km vise pa sam zato pitao da se ne zezam bar sa tim :D
wewa

#669 Re: Gdje u Sa......

Post by wewa »

u tom i jest fora - ne mozes tamne nijanse praviti s podlogom bijele boje. ne pitaj kako sam to naucila :oops: :roll: :lol:

treba neutralna podloga (JUB-ova recimo) a nju nemas u svim prodavnicama boja i lakova - ima jedna na aneksu, ima jedna u kovacicima, a imas i ove skuplje varijante.
tkoraza

#670 Re: Gdje u Sa......

Post by tkoraza »

da li se moze u onom heccu u jatovom(vakufskom) soliteru piti kafa ili je to restoran???
Ma.Le.Na

#671 Re: Gdje u Sa......

Post by Ma.Le.Na »

tkoraza wrote:da li se moze u onom heccu u jatovom(vakufskom) soliteru piti kafa ili je to restoran???
moze se piti kafa :)
tkoraza

#672 Re: Gdje u Sa......

Post by tkoraza »

Ma.Le.Na wrote:
tkoraza wrote:da li se moze u onom heccu u jatovom(vakufskom) soliteru piti kafa ili je to restoran???
na terasi??? i gdje je ulaz? posto nisam iz sa a planiram da dodjem, pa mi se cini da je tu jako lijepa terasa za popit kafu :-D
ps. nemoram nista narucivati da jedem??? :D
HaHaHa2

#673 Re: Gdje u Sa......

Post by HaHaHa2 »

lilla wrote:o mati draga, gdje ja pročitah zelena :-) :lol: i ja sam radila bordo-boju za sobu prije 2-3 god. negdje na Aneksu (tačnije babo je to uradio pa ne znam gdje je tačno) :) i odlična je :thumbup:

jesi gledao u Caparol-u?
nisam gledao u Caparol-u a znam gdje je ta radnja na Anexu a ti pitaj babu koliko je love bilo da mu naprave :D
Ma.Le.Na

#674 Re: Gdje u Sa......

Post by Ma.Le.Na »

tkoraza wrote:
Ma.Le.Na wrote:
na terasi??? i gdje je ulaz? posto nisam iz sa a planiram da dodjem, pa mi se cini da je tu jako lijepa terasa za popit kafu :-D
ps. nemoram nista narucivati da jedem??? :D
udjes u zgradu ...na glavni ulaz iz ferhadije..
imas lift
na zadnjem spratu je kafic i restoran i hotel..
izadjes iz lifta i lijevo uz stepenice..
gore imas prostor unutra i ima i vani terasa ...za sjest i popit kafu :)
tkoraza

#675 Re: Gdje u Sa......

Post by tkoraza »

:thumbup: hvala puno!!!
Post Reply