nisam rekao da nema marlbora na trafikama nego sam mislio da šverceri obično drže marlboro kao primarne cigare a nemaju ni toga više, razumijemo se?dottore wrote:nestalo je Lucky.aMaharadža wrote:Ima li se igdje lucky strike crveni kupit' sad, već 2 mjeseca nema na trafikama, kod švercera nema ni marlbora više valjda je u free shopu belaj neki, provalili ljudi. Častim pivom ko mi da ovu informacijumalbora ima na trafikama...
jel se meni cini, il nema kikiriki putera nigdje u gradu![]()
ima u Mercatoru, 200g 9.50KM(preskupo), i nekakav futav od 2KM... u Konzumu, onom velikom na otoci nema nikako...
Gdje u Sa......
- Maharadža
#651 Re: Gdje u Sa......
- ema_
#652 Re: Gdje u Sa......
alica.k wrote:mescini ima u bingu (zadnji put sam bila u onom u hadzicima)dottore wrote:jel se meni cini, il nema kikiriki putera nigdje u gradu![]()
ima u Mercatoru, 200g 9.50KM(preskupo), i nekakav futav od 2KM... u Konzumu, onom velikom na otoci nema nikako...
Hoše komerc, dvije vrste, skroz kremast ili sa komadićima kikirikija
-
beliver
#653 Re: Gdje u Sa......
Mene isto interesuje ako neko slučajno zna, nije mi mrsko prohodati
ima li gdje uzeti Lucky Strike SILVER jer je njega nestalo. Onog RED je bilo, ne znam ima li sada, jednom sam uzeo kao da probam, odvratan mi je.
Lucky Strike Silver, nije mi ga ni Marlboro, a ni Aura mogao dostojno zamjeniti.

Lucky Strike Silver, nije mi ga ni Marlboro, a ni Aura mogao dostojno zamjeniti.
-
sarajevomd
#654 Re: Gdje u Sa......
Gdje da sredim obrve (musko) :$, a da me ne gledaju cudno kada se pojavim
Ili da to prepustim sestri !?

-
enx
#655 Re: Gdje u Sa......
A zar ti to ne uradi frizer kad se šišaš?sarajevomd wrote:Gdje da sredim obrve (musko) :$, a da me ne gledaju cudno kada se pojavim![]()
Ili da to prepustim sestri !?
![]()
-
sarajevomd
#656 Re: Gdje u Sa......
Nikad
Do sada sam ih sam odrzavao koliko toliko...
- Maharadža
#657 Re: Gdje u Sa......
Našao sam, našao sam i crveni, uzeo sve 4 kutije koje su bile, imaš sivog još 2 kutije ja mislim, a vjerovatno imaju još koju šteku jer to je ono baš u starim zalihama, na njima još uvijek 3.50 markica, Hotel Radon Plaza ili ti ga Avaz u Nedžarićimabeliver wrote:Mene isto interesuje ako neko slučajno zna, nije mi mrsko prohodatiima li gdje uzeti Lucky Strike SILVER jer je njega nestalo. Onog RED je bilo, ne znam ima li sada, jednom sam uzeo kao da probam, odvratan mi je.
Lucky Strike Silver, nije mi ga ni Marlboro, a ni Aura mogao dostojno zamjeniti.![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#658 Re: Gdje u Sa......
trebam seme obične trave
najbliža poljoprivredna apoteka je?
- wewa
#659 Re: Gdje u Sa......
tebi Agricom kod SlonaBlack swan wrote:trebam seme obične trave
- swirl
#660 Re: Gdje u Sa......
Sto ne odes u Poljoopermu kod Katedrale?Black swan wrote:trebam seme obične trave
-
Suzie Q
#661 Re: Gdje u Sa......
vidjela sma i u Mercatoru sjeme trave, mislim da ima i u Robotu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#662 Re: Gdje u Sa......
a jes dobro si sad se sjetih da ima u merkatoru
hvalaa
hvalaa
- HaHaHa2
#663 Re: Gdje u Sa......
gdje u novom sarajevu ima da se napravi boja za zidove (npr. Spektra ) i koja je okvirno cijenaBlack swan wrote:a jes dobro si sad se sjetih da ima u merkatoru
hvalaa
- wewa
#664 Re: Gdje u Sa......
imas u sentadi duluxove boje, nisu jeftine ali su izvrsne.HaHaHa2 wrote:gdje u novom sarajevu ima da se napravi boja za zidove (npr. Spektra ) i koja je okvirno cijenaBlack swan wrote:a jes dobro si sad se sjetih da ima u merkatoru
hvalaa
- HaHaHa2
#665 Re: Gdje u Sa......
hvalawewa wrote:imas u sentadi duluxove boje, nisu jeftine ali su izvrsne.HaHaHa2 wrote:gdje u novom sarajevu ima da se napravi boja za zidove (npr. Spektra ) i koja je okvirno cijenaBlack swan wrote:a jes dobro si sad se sjetih da ima u merkatoru
hvalaa
-
Suzie Q
#666 Re: Gdje u Sa......
nije baš u Sarajevu ali ima na Ilidži pored pijace uz glavnu cestu neka takva radnja u kojoj sam miksaš boje, nisam bila ali sam vidjela veliku reklamu.
- amrica
#667 Re: Gdje u Sa......
lilla wrote:Uzmeš onu malu flašicu zelene boje koja služi baš za to, oko 2 KM (ne znam tačno kako se zove) pa u tu kantu bijele naspeš onoliko koliko ti treba za željenu nijansuHaHaHa2 wrote:
hvalane sumljam da su izvrsne al' ne bi nesto puno ulagao.Znaci obicna kanta 25l bijele i da je nijansira u zeljenu boju (ako je ko radio sl neka napise cijenu
) koliko bi skuplje bilo.
ima i u Uniprometu mucklica za boje, sigurno je jeftinije nego po malim radnjama.
nego, zeljena, zelena, željena boja
- HaHaHa2
#668 Re: Gdje u Sa......
hvala, hvalaamrica wrote:lilla wrote:Uzmeš onu malu flašicu zelene boje koja služi baš za to, oko 2 KM (ne znam tačno kako se zove) pa u tu kantu bijele naspeš onoliko koliko ti treba za željenu nijansuHaHaHa2 wrote:
hvalane sumljam da su izvrsne al' ne bi nesto puno ulagao.Znaci obicna kanta 25l bijele i da je nijansira u zeljenu boju (ako je ko radio sl neka napise cijenu
) koliko bi skuplje bilo.
ima i u Uniprometu mucklica za boje, sigurno je jeftinije nego po malim radnjama.
nego, zeljena, zelena, željena boja
- wewa
#669 Re: Gdje u Sa......
u tom i jest fora - ne mozes tamne nijanse praviti s podlogom bijele boje. ne pitaj kako sam to naucila
treba neutralna podloga (JUB-ova recimo) a nju nemas u svim prodavnicama boja i lakova - ima jedna na aneksu, ima jedna u kovacicima, a imas i ove skuplje varijante.
treba neutralna podloga (JUB-ova recimo) a nju nemas u svim prodavnicama boja i lakova - ima jedna na aneksu, ima jedna u kovacicima, a imas i ove skuplje varijante.
-
tkoraza
#670 Re: Gdje u Sa......
da li se moze u onom heccu u jatovom(vakufskom) soliteru piti kafa ili je to restoran???
- Ma.Le.Na
#671 Re: Gdje u Sa......
moze se piti kafatkoraza wrote:da li se moze u onom heccu u jatovom(vakufskom) soliteru piti kafa ili je to restoran???
-
tkoraza
#672 Re: Gdje u Sa......
na terasi??? i gdje je ulaz? posto nisam iz sa a planiram da dodjem, pa mi se cini da je tu jako lijepa terasa za popit kafuMa.Le.Na wrote:moze se piti kafatkoraza wrote:da li se moze u onom heccu u jatovom(vakufskom) soliteru piti kafa ili je to restoran???
ps. nemoram nista narucivati da jedem???
- HaHaHa2
#673 Re: Gdje u Sa......
nisam gledao u Caparol-u a znam gdje je ta radnja na Anexu a ti pitaj babu koliko je love bilo da mu napravelilla wrote:o mati draga, gdje ja pročitah zelena![]()
i ja sam radila bordo-boju za sobu prije 2-3 god. negdje na Aneksu (tačnije babo je to uradio pa ne znam gdje je tačno)
i odlična je
jesi gledao u Caparol-u?
- Ma.Le.Na
#674 Re: Gdje u Sa......
udjes u zgradu ...na glavni ulaz iz ferhadije..tkoraza wrote:na terasi??? i gdje je ulaz? posto nisam iz sa a planiram da dodjem, pa mi se cini da je tu jako lijepa terasa za popit kafuMa.Le.Na wrote:moze se piti kafatkoraza wrote:da li se moze u onom heccu u jatovom(vakufskom) soliteru piti kafa ili je to restoran???
ps. nemoram nista narucivati da jedem???
imas lift
na zadnjem spratu je kafic i restoran i hotel..
izadjes iz lifta i lijevo uz stepenice..
gore imas prostor unutra i ima i vani terasa ...za sjest i popit kafu
-
tkoraza