Sto uspjedoh pofatati gledajuci reprize, vise slucajno nego namjerno...
favoriti: Mirza - vise zbog curica nego zbog kvaliteta... Gledao sam jadnu od prvi emisija... Moram priznati da je tada Mirza bio bar 20tak stepenica iznad svih drugih... Kako koja emisija, on je ostajao na toj stepenici, a drugi su se penjali
Jelena - Moj licni favorit... Pjevanje super, iskrenost,
Mali Adnan - Simpatican... Zbog godina, volio bih i da on pobjedi...
Keno - Drag mi je od obn-a i tog sou...Mada mislim da ide pametnom linijom... Vidi se da se spremio za kafane i kluba
Izudin - Jedan od onih koji su konstantno djelovali iz drugog plana... Miran, tih, neprimjetan...Zao mi je sto je on bas sad ispao...
Verena - Zna sta hoce... I to gura... Al eto, prece je oblacenje, nego pjevanje
Ana - Bira laganini pjesmice i nema falsova u njima... Malo me nerviraju njeni tikovi (svako ih ima, al mi njeni upadaju u oci)...Konstantno sklanjanje kose sa lijevog obraza (i kad je kosa zavezana) i oni pokreti prstiju kojima drzi mikorfon...kao da frulu svira
Aldina - Skolovan glas, ali fali nesto svemu tome...
Marko... Jednom gledah neku emisiju subotom sto se emituje... svaki snimak, haman pa silom privlaci djeovjke da plese s njima, nesto ih grli... to me nerviralo kod njega... nista posebno... ali za pohvalu sto Livno stoji iza njega
Cupo - insala, osoba koja ce mi pjevati na svadbi

.... Legenda... Ubio se za malo kulturnije kafane... Jedan od onih za koje bi se radovao ako bi pobjedili...
Emin - Drag mi jer lici na jednu meni dragu osobu... I ono sto vidim da ljude nervira njegova brada... Ja imam drugaciju prestavu o takvim ljudima... al 100 ljudi, 100 cudi...
Nihada - Krenem od sebe... Da se prijavim na bilo kakvo takmicenje... Bio bih tuzan kad bih ispao... I rekao bi "jeste, krivo mi je"... Mojne mi mahalske suplje "ispada Nihada" i ona govori "hvala Bogu, nek omladina ide dalje..:" valjda je i izjavila da bi nekog spasila... Sinoc suti... Hajde dobro, da si ti onda kad si ispala rekla "ja jest mi krivo" ili sta slicno, al onda jedna, sinoc druga prica... jos onaj izraz lica sinoc kad je voditelj pitao hocel neko nekoga spasiti, pa pita nju, a njen izraz lica i ono "NE"...
Jos nesto... OK, svaka cast Hayatu... Daje im prostor za reklamiranje, za publiciranje... Ali nisu oni stoka da se s njima tako ponasate... Sejla i Igore... Niste trebali mnogo puta da nastupate prema njima na onakav nacin... Stalno neka cinicna pitanja, skrivena pitanja, pa kad se da odgovor, ond aoni uljecu sa "mi smo vidjeli nesto drugo..."