Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#651 Re: Hayat

Post by ladyblue18 »

Gledah i ja sinoc malo, gledala sam i prosli petak, i zaista ali zaista koliko mene ona Ana nervira, odavno nisam vidjela osobu koja je iritantnija.
Sva mi je nekakva plasticna, sa istim izrazom lica uvijek, haman pa ne dise, ko kakva barbikica isto.

Kenan posebna prica, svaki put pjeva drugi zanr. :-) A nema na kojem ga show-u nije bilo.

Marko :roll: :-)
Mirza :-) pobijedit ce samo zbog curica koje vriste svakog petka dole, inace jako dosadan.
Verena zna sta radi dakako. :D
Dunja meni i nije toliko losa koliko vidim da je ostali kude. :?

Uglavnom zao mi je sto je ispao onaj momak sinoc, mislim da je bilo bar 2,3 njih koji su to vise zasluzili, narocito kako procitah ovdje sad da je uvijek medju onima koji imaju najvise glasova.
Ali sve je to stela, i namjestaljka, iako znam da meni licno da sam ja on ne bi bilo svejedno.
Ali hayat je to. :-)
I zao mi je kako se izivljavaju na toj raji.
alibaba_i_30_godina

#652 Re: Hayat

Post by alibaba_i_30_godina »

Nisam opet sinoc gledao jer opet nisam bio kuci. Iz vasih postova sam procitao da je ispao Izudin, svejedno mi je i nije bio neki pjevac, samo neka je Verenica prosla. :mrgreen:

Verenaaaaaa do pobjedeeeee!!! :mrgreen: :mrgreen: :oops:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#653 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

NeyDan wrote:Nisam opet sinoc gledao jer opet nisam bio kuci. Iz vasih postova sam procitao da je ispao Izudin, svejedno mi je i nije bio neki pjevac, samo neka je Verenica prosla. :mrgreen:

:lol: :lol:
nije losa bila sinoc uopste

a odlicno je izgledala kao i uvijek
kurty

#654 Re: Hayat

Post by kurty »

Sto uspjedoh pofatati gledajuci reprize, vise slucajno nego namjerno...

favoriti: Mirza - vise zbog curica nego zbog kvaliteta... Gledao sam jadnu od prvi emisija... Moram priznati da je tada Mirza bio bar 20tak stepenica iznad svih drugih... Kako koja emisija, on je ostajao na toj stepenici, a drugi su se penjali
Jelena - Moj licni favorit... Pjevanje super, iskrenost,
Mali Adnan - Simpatican... Zbog godina, volio bih i da on pobjedi...
Keno - Drag mi je od obn-a i tog sou...Mada mislim da ide pametnom linijom... Vidi se da se spremio za kafane i kluba
Izudin - Jedan od onih koji su konstantno djelovali iz drugog plana... Miran, tih, neprimjetan...Zao mi je sto je on bas sad ispao...
Verena - Zna sta hoce... I to gura... Al eto, prece je oblacenje, nego pjevanje
Ana - Bira laganini pjesmice i nema falsova u njima... Malo me nerviraju njeni tikovi (svako ih ima, al mi njeni upadaju u oci)...Konstantno sklanjanje kose sa lijevog obraza (i kad je kosa zavezana) i oni pokreti prstiju kojima drzi mikorfon...kao da frulu svira
Aldina - Skolovan glas, ali fali nesto svemu tome...
Marko... Jednom gledah neku emisiju subotom sto se emituje... svaki snimak, haman pa silom privlaci djeovjke da plese s njima, nesto ih grli... to me nerviralo kod njega... nista posebno... ali za pohvalu sto Livno stoji iza njega
Cupo - insala, osoba koja ce mi pjevati na svadbi :D :lol: :lol: :lol: .... Legenda... Ubio se za malo kulturnije kafane... Jedan od onih za koje bi se radovao ako bi pobjedili...
Emin - Drag mi jer lici na jednu meni dragu osobu... I ono sto vidim da ljude nervira njegova brada... Ja imam drugaciju prestavu o takvim ljudima... al 100 ljudi, 100 cudi...
Nihada - Krenem od sebe... Da se prijavim na bilo kakvo takmicenje... Bio bih tuzan kad bih ispao... I rekao bi "jeste, krivo mi je"... Mojne mi mahalske suplje "ispada Nihada" i ona govori "hvala Bogu, nek omladina ide dalje..:" valjda je i izjavila da bi nekog spasila... Sinoc suti... Hajde dobro, da si ti onda kad si ispala rekla "ja jest mi krivo" ili sta slicno, al onda jedna, sinoc druga prica... jos onaj izraz lica sinoc kad je voditelj pitao hocel neko nekoga spasiti, pa pita nju, a njen izraz lica i ono "NE"...

Jos nesto... OK, svaka cast Hayatu... Daje im prostor za reklamiranje, za publiciranje... Ali nisu oni stoka da se s njima tako ponasate... Sejla i Igore... Niste trebali mnogo puta da nastupate prema njima na onakav nacin... Stalno neka cinicna pitanja, skrivena pitanja, pa kad se da odgovor, ond aoni uljecu sa "mi smo vidjeli nesto drugo..."
Ductus Holedocus

#655 Re: Hayat

Post by Ductus Holedocus »

kurty wrote:Sto uspjedoh pofatati gledajuci reprize, vise slucajno nego namjerno...

favoriti: Mirza - vise zbog curica nego zbog kvaliteta... Gledao sam jadnu od prvi emisija... Moram priznati da je tada Mirza bio bar 20tak stepenica iznad svih drugih... Kako koja emisija, on je ostajao na toj stepenici, a drugi su se penjali
Jelena - Moj licni favorit... Pjevanje super, iskrenost,
Mali Adnan - Simpatican... Zbog godina, volio bih i da on pobjedi...
Keno - Drag mi je od obn-a i tog sou...Mada mislim da ide pametnom linijom... Vidi se da se spremio za kafane i kluba
Izudin - Jedan od onih koji su konstantno djelovali iz drugog plana... Miran, tih, neprimjetan...Zao mi je sto je on bas sad ispao...
Verena - Zna sta hoce... I to gura... Al eto, prece je oblacenje, nego pjevanje
Ana - Bira laganini pjesmice i nema falsova u njima... Malo me nerviraju njeni tikovi (svako ih ima, al mi njeni upadaju u oci)...Konstantno sklanjanje kose sa lijevog obraza (i kad je kosa zavezana) i oni pokreti prstiju kojima drzi mikorfon...kao da frulu svira :lol: :lol: :lol: :D
Aldina - Skolovan glas, ali fali nesto svemu tome...
Marko... Jednom gledah neku emisiju subotom sto se emituje... svaki snimak, haman pa silom privlaci djeovjke da plese s njima, nesto ih grli... to me nerviralo kod njega... nista posebno... ali za pohvalu sto Livno stoji iza njega
Cupo - insala, osoba koja ce mi pjevati na svadbi :D :lol: :lol: :lol: .... Legenda... Ubio se za malo kulturnije kafane... Jedan od onih za koje bi se radovao ako bi pobjedili...
Emin - Drag mi jer lici na jednu meni dragu osobu... I ono sto vidim da ljude nervira njegova brada... Ja imam drugaciju prestavu o takvim ljudima... al 100 ljudi, 100 cudi...
Nihada - Krenem od sebe... Da se prijavim na bilo kakvo takmicenje... Bio bih tuzan kad bih ispao... I rekao bi "jeste, krivo mi je"... Mojne mi mahalske suplje "ispada Nihada" i ona govori "hvala Bogu, nek omladina ide dalje..:" valjda je i izjavila da bi nekog spasila... Sinoc suti... Hajde dobro, da si ti onda kad si ispala rekla "ja jest mi krivo" ili sta slicno, al onda jedna, sinoc druga prica... jos onaj izraz lica sinoc kad je voditelj pitao hocel neko nekoga spasiti, pa pita nju, a njen izraz lica i ono "NE"...

Jos nesto... OK, svaka cast Hayatu... Daje im prostor za reklamiranje, za publiciranje... Ali nisu oni stoka da se s njima tako ponasate... Sejla i Igore... Niste trebali mnogo puta da nastupate prema njima na onakav nacin... Stalno neka cinicna pitanja, skrivena pitanja, pa kad se da odgovor, ond aoni uljecu sa "mi smo vidjeli nesto drugo..."
alibaba_i_30_godina

#656 Re: Hayat

plain vanilla wrote:
NeyDan wrote:Nisam opet sinoc gledao jer opet nisam bio kuci. Iz vasih postova sam procitao da je ispao Izudin, svejedno mi je i nije bio neki pjevac, samo neka je Verenica prosla. :mrgreen:

Sad mi krivo sto nisam gledao .... kad je repriza, il' mozda vec ima na youtube?! :mrgreen:

Djelimicno se slazem sa kurtijem. :D
plain vanilla

#657 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

NeyDan wrote:
plain vanilla wrote:

Sad mi krivo sto nisam gledao .... kad je repriza, il' mozda vec ima na youtube?! :mrgreen:

Djelimicno se slazem sa kurtijem. :D
uzivaj :D

ultima_palabra

#658 Re: Hayat

Post by ultima_palabra »

Kako li je @karanana ovo preživio :D
Na nekog me podsjeća sa ovom malo kraćom jedinicom (zub), al ne mogu se sjetiti nikako...
alibaba_i_30_godina

#659 Re: Hayat

plain vanilla wrote: uzivaj :D

uuuh! Ako ova djevojka ne pobijedi ima da bojkotujem Hayat. :mrgreen:

Pazi ti tog andjelcica u crvenom .... :mrgreen: :mrgreen:

Nego sad ozbiljno, dobro joj idu ove Selmine pjesme, nekako njih najbolje otpjeva ... valjda po kuci samo to i pjeva :mrgreen:
iPod

#660 Re: Hayat

Post by iPod »

Pitam se kako bih ja prosao na Zvijezda mozes biti ti u Banja luci sa zastavom Turske...

Znaci, nema potrebe sada da se optuzujemo na nacionalnoj osnovi, meni ne smeta, ali mislim dovoljno govori o tome, da je Sarajevo, grad optimizma, otvorenosti i pomirenja. Ako je ljudima iz RS-a ekvivalent zastava Republike Srbije, onda je sasvim prirodno da meni bude zastava Turske po tom principu, ali meni nije, meni je moja zastava BiH jedna jedina.

Sto se tice pjevanja i kandidata, ne znam, Ana i Aldina pjevaju odlicno, takodjer i Nihada.

Image
smoki_choko

#661 Re: Hayat

Post by smoki_choko »

nek si postavio ovu sliku, nek se vidi kolika je ra***u doticna :bih:
Last edited by smoki_choko on 05/02/2011 20:54, edited 1 time in total.
plain vanilla

#662 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

:-) :-) :-)
pa stvarno su vam komentari :roll:
Ductus Holedocus

#663 Re: Hayat

iPod wrote:Pitam se kako bih ja prosao na Zvijezda mozes biti ti u Banja luci sa zastavom Turske...

Znaci, nema potrebe sada da se optuzujemo na nacionalnoj osnovi, meni ne smeta, ali mislim dovoljno govori o tome, da je Sarajevo, grad optimizma, otvorenosti i pomirenja. Ako je ljudima iz RS-a ekvivalent zastava Republike Srbije, onda je sasvim prirodno da meni bude zastava Turske po tom principu, ali meni nije, meni je moja zastava BiH jedna jedina.

Sto se tice pjevanja i kandidata, ne znam, Ana i Aldina pjevaju odlicno, takodjer i Nihada.

Image
Slazem se..Ne daj boze da je neko od "nasih" podigao muslimanku zastavu ili ...
Ja nisam nacionalno opterecena NIMALO,ali mi smeta ovaj "ortodoksluk" u bilo cemu..
Smeta mi i kad nasi okace muslimansku zastavu kad se zene :D
iPod

#664 Re: Hayat

Post by iPod »

Ma naravno, ja nisam stvarno niti protiv koga, svako ima svoj izbor u zivotu i neka zivi kako misli da treba, ali nekako sam ogorcen na sve ovo, do kada cemo biti taoci, evo da je Verena ispala, po meni pjeva prosjecno, jako slabo je to sve, bilo bi ispala je jer je iz RS-a, sto nije tacno, isto tako nervira me to, sto je docekana kao kraljica u Domu Mladih, ali hajde valjda ce spoznati da mi iz Sarajeva i FBIH nismo tako losi, s obzirom da dosta raje glasa za nju. Smeta mi jos sto pjeva pjesmu Selme Bajrami na Ekavici, pa ni Marinko Rokvic ne pjeva niti jednu sevdalinku na ekavici.... a recimo po tome bi imao puno pravo, covjek je Srbijanac.
Ductus Holedocus

#665 Re: Hayat

iPod wrote:Ma naravno, ja nisam stvarno niti protiv koga, svako ima svoj izbor u zivotu i neka zivi kako misli da treba, ali nekako sam ogorcen na sve ovo, do kada cemo biti taoci, evo da je Verena ispala, po meni pjeva prosjecno, jako slabo je to sve, bilo bi ispala je jer je iz RS-a, sto nije tacno, isto tako nervira me to, sto je docekana kao kraljica u Domu Mladih, ali hajde valjda ce spoznati da mi iz Sarajeva i FBIH nismo tako losi, s obzirom da dosta raje glasa za nju. Smeta mi jos sto pjeva pjesmu Selme Bajrami na Ekavici, pa ni Marinko Rokvic ne pjeva niti jednu sevdalinku na ekavici.... a recimo po tome bi imao puno pravo, covjek je Srbijanac.

Tacno!!!
amortizer

#666 Re: Hayat

Post by amortizer »

iPod wrote:Pitam se kako bih ja prosao na Zvijezda mozes biti ti u Banja luci sa zastavom Turske...

Image
:x
Neka kur.ava popije dr Dabicev preparat.
Zar u "ugovoru" nema stavke o raspirivanju nacionalne mrznje.
Kobila iskompleksirana.
Ductus Holedocus

#667 Re: Hayat

hahha:)
I meni treba carobni Dabicev napitak :D
odosmo mi daleko
iPod

#668 Re: Hayat

Post by iPod »

Evo Verena je veceras i pokazala svoje pravo lice, osvetnice.... Geni su cudo.....
plain vanilla

#669 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

verene i dunje :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
because_of_you

#670 Re: Hayat

Post by because_of_you »

plain vanilla wrote:verene i dunje :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Nikad bolje nominacije u svim sezonama :lol: :lol: :thumbup:
iPod

#671 Re: Hayat

Post by iPod »

Ja mislim da je Verena pokusala da se obracuna, i ako je i sve ovo tacno, nije bilo ni vrijeme ni mjesto da na ovaj nacin pokuša da "ušićari" glas ili dva, i da glumi zrtveno jagnje...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#672 Re: Hayat

Post by pici »

ja jes se zakuHalo......samo je falio ring s blatom i da se poČupaju Verena i Dunja :dance: :thumbup: ......najjjjbolji ŠHou unaske do sada :mrgreen: .....a za Hove mazlove šHo prigovaraju Vereni šHo nosi srBsku zastavu i ko vele kako bi meni bilo u banjaluki......pa u tome je i razlika sarajeva i dotiČnijeH gradova šHumske......VEEEEREEENAAA AAAJJLOVJJUUUU!!!!!!! :thumbup:
plain vanilla

#673 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

iPod wrote:Ja mislim da je Verena pokusala da se obracuna, i ako je i sve ovo tacno, nije bilo ni vrijeme ni mjesto da na ovaj nacin pokuša da "ušićari" glas ili dva, i da glumi zrtveno jagnje...
ma jeste zvala dunjina tetka

dunja je divna, lijepo vaspitana, obrazovana, bla bla
ja je ne znam, ali sve znam
ma hajde
nek' joj je rekla

da je pametnija ljepse bi ovo upakovala, ali mlada je verena, naucit ce
samo_ovaj_put

#674 Re: Hayat

Post by samo_ovaj_put »

hoce li nam neko napisati kakva se to svadjica desila :D
because_of_you

#675 Re: Hayat

Post by because_of_you »

samo_ovaj_put wrote:hoce li nam neko napisati kakva se to svadjica desila :D

Potukle se Verena i Dunja (doduše verbalno) zato što je sva Dunjina familija zvala Verenu i prijetili joj da ima 24 sata da napusti show, a inače ženski dio Dunjine familije je mnogo napakostio Vereni :D :lol: :lol:
Post Reply