BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
klixober
-
IlijaLadin
#652 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Evo Jahić i Muslimović igraju utakmicu 1na1.
Trenutno 1:0. Zlatan je postigao gol. I njega je u posljednje vrijeme krenulo.
Trenutno 1:0. Zlatan je postigao gol. I njega je u posljednje vrijeme krenulo.
-
callmethebreeeze
#653 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
medunjanin nije usao ni sekundu u igru?
- and
- and
#655 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
muslimović,paok-aek 1:0
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FEywyj8fNoQ [/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FEywyj8fNoQ [/youtube]
- Eweleen
- zecko_kupuz
#657 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Uh mašala, što nas je proprdilo zadnjih dana.
Očekujem poštenu golijadu protiv Šveda i Švaba.
Ah da, bilo bi nepošteno da se ne spomene i asistencija našeg dedice (Muratovića)
za osvajanje austrijskog kupa. 
Ah da, bilo bi nepošteno da se ne spomene i asistencija našeg dedice (Muratovića)
-
BaileyS
#658 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dobra. Gdje su ovo i kojom prigodomand wrote:
-
callmethebreeeze
#659 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
kako su ruzno obuceni, k'o da su fudbaleri.BaileyS wrote:Dobra. Gdje su ovo i kojom prigodomand wrote:
- and
#660 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
halid u splitu,prekjuče
- zenny
#661 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
a sto ga fino zlatan zavuce 
-
udrch
#662 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Golčina Zlatana brate..
A Medunjanin nije dobio ni sekunde u zadnjih 3,4 utakmice..e nek su ispali, da Bog da otišo iz onog usranog kluba..
A Medunjanin nije dobio ni sekunde u zadnjih 3,4 utakmice..e nek su ispali, da Bog da otišo iz onog usranog kluba..
- vicious
#663 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma Zlatan je igračina, i svaki put me je želudac bolio od muke što onaj kloc od Ibiševića počinje utakmice a Zlatan na klupi.
-
Richard Peti
-
klixober
#665 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja ne razumijem stvarno zasto Pape nastavlja Cirinu tradiciju ignorisanja Stilica.
Po cemu to Muratovic ima prednost? On veci dio sezone uopste nije standardan u svojoj ekipi.Opet,svaka cast Alispahicu...i ja bih ga zovnuo,ali opet mi nije jasno po cemu on ima prednost u odnosu na Stilica.Medunjanin zadnjih 10 utakmica ili nije igrao,ili nije nista pokazao i opet ima prednost u odnosu na Stilu.Ibricic je odigrao sjajnu sezonu,za njega se barem zna sto zasluzuje poziv.
A sto se Stilica tice,navescu samo slijedece : prosle sezone proglasen za najboljeg bh igraca do 21 godine,proglasen za najboljeg stranog igraca u poljskoj,osvojio poljski superkup,kup,igrao ligu UEFA i ove sezone osvojio titulu prvaka Poljske.Pa ako ga to ne preporucuje u reprezentaciju,ne znam sta je.
Vec pocinjem sumnjati u neku zavjeru....mozda ljudi u savezu koji su suflirali Ciri protiv Stilica to rade Papetu.Mozda se Stila zamjerio nekome u savezu..stvarno ne mogu sebi objasniti njegovo konstantno ignorisanje.
Po cemu to Muratovic ima prednost? On veci dio sezone uopste nije standardan u svojoj ekipi.Opet,svaka cast Alispahicu...i ja bih ga zovnuo,ali opet mi nije jasno po cemu on ima prednost u odnosu na Stilica.Medunjanin zadnjih 10 utakmica ili nije igrao,ili nije nista pokazao i opet ima prednost u odnosu na Stilu.Ibricic je odigrao sjajnu sezonu,za njega se barem zna sto zasluzuje poziv.
A sto se Stilica tice,navescu samo slijedece : prosle sezone proglasen za najboljeg bh igraca do 21 godine,proglasen za najboljeg stranog igraca u poljskoj,osvojio poljski superkup,kup,igrao ligu UEFA i ove sezone osvojio titulu prvaka Poljske.Pa ako ga to ne preporucuje u reprezentaciju,ne znam sta je.
Vec pocinjem sumnjati u neku zavjeru....mozda ljudi u savezu koji su suflirali Ciri protiv Stilica to rade Papetu.Mozda se Stila zamjerio nekome u savezu..stvarno ne mogu sebi objasniti njegovo konstantno ignorisanje.
-
klixober
#666 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
I jos da kazem da mi je Muratovic totalno pao u ocima.Umjesto da se povuce i omoguci mladim snagama da igraju za reprezentaciju,on se jos povlaci po reprezentaciji da mu guzica vidi svijeta.A nije samo Stilic u pitanju...tu su jos Bekric,pa Cocalic itd.
-
Richard Peti
- ultima_palabra
#668 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Vjerovatno treba promijeniti spol, pa da nekome dadne...komeba wrote:Ja ne razumijem stvarno zasto Pape nastavlja Cirinu tradiciju ignorisanja Stilica.![]()
Ali kao što je rahmetli predsjednik rekao: podobni, a ne sposobni...
Sve mi je draže što nit gledam nit pratim taj cirkus
- burek_in_space
#669 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pazi jednu stvar - mi jesmo cirkus po mnogim kriterijima, ali shta reci onda za putujuci cirkus Florentina Perez-a?!ultima_palabra wrote: Vjerovatno treba promijeniti spol, pa da nekome dadne...![]()
Ali kao što je rahmetli predsjednik rekao: podobni, a ne sposobni...![]()
- ultima_palabra
#670 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bureche, bureche...opet offtopichishburek_in_space wrote:Pazi jednu stvar - mi jesmo cirkus po mnogim kriterijima, ali shta reci onda za putujuci cirkus Florentina Perez-a?!ultima_palabra wrote: Vjerovatno treba promijeniti spol, pa da nekome dadne...![]()
Ali kao što je rahmetli predsjednik rekao: podobni, a ne sposobni...![]()
Anyway, Štila bi trebao putem Papca...
- zalizani
#671 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Izgubljeno je samo ono cega smo se sami odrekli. 
- Distortion
#672 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Stvarno je katstrofalan potez zvati Muratovica a ne zvati Stilica, debilno...
Susic mi vec polako poceo da ide na zivce. Vrijeme ce pokazati da li je pogrijesio ili ne. Jel' on 5 puta gledao Muratovica kako igra?
Susic mi vec polako poceo da ide na zivce. Vrijeme ce pokazati da li je pogrijesio ili ne. Jel' on 5 puta gledao Muratovica kako igra?
-
udrch
#673 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Muratović i Rahimić su jedina dvojica zadnjih veznih, a obadvojica su u godinama..
Ne kontam šta vama toliko nije jasno..
Naravno da je debilno ne pozvati Štilu, ali ne mogu nam samo napadači i ofanzivni vezni igrati..
Naravno da je debilno ne pozvati Štilu, ali ne mogu nam samo napadači i ofanzivni vezni igrati..
- Distortion
#674 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Razumijem ja da su oni dvojica defanzivnih veznih ali mislim da prirodna pozicija Muratovica nije ona koju igra u drzavnom timu. Čovjek se ne može pouzdati u Muratovica da ce dobro odraditi ulogu defanzivnog veznog jer nema tehniku niti kontroli lopte da bi kvalitetno odigrao tu poziciju a to se vidjelo protiv španaca. On dok primi loptu, do je iskontrolise....treba mu 5 sekundi...jednostavno nije igrac za te pozicije i ne treba bit pametan da dodjes do tog zakljucka. Da ne govorim o greskama na sredini terena, nepreciznim pasovima koji kostaju...
-
klixober
#675 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Muratovic i Stilic u svojim timovima igraju na istoj poziciji centralni/ofanzivni vezni.To sto je Ciro Muratovica stavljao na zadnjeg veznog je druga stvar.Ako je vec htio zadnjeg veznog,trebao je zovnuti Cocalica...a i Jahic moze igrati tu poziciju i to siguran sam,bolje od Muratovica.udrch wrote:Muratović i Rahimić su jedina dvojica zadnjih veznih, a obadvojica su u godinama..