PlayStation 3

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
House

#651 Re: PlayStation 3

Post by House »

arnes_king wrote:Napokon su krenule sve bolje od boljih vijesti u PS3 hacking sceni :D A evo dosad najbolja i to ne bih vjerovao da ce biti ista od ovoga da nisu postavili ljudi koji jesu :)

http://www.ps3hax.net/2012/06/official- ... jailbreak/

Dok oni probiju PS3 , eto PS4 :D
arnes_king

#652 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

Hahahhaha jasta evo pocelo je, danas su izbaceni eboot-i za Ninja Gaiden 3 i Fifa Street 2012 koji su se dosad mogli igrati samo na OFW ili pomocu TRUE BLUE

Jej :D
arnes_king

#653 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

Evo ninja gaiden 3 maloprije skinuo i sad probao ,sve super radi a 4 ofw igra :D

Et, mozemo online uskoro novi CFW i ne treba mi nista vise :D Iako online ne igram ni sada kad mogu xD
arnes_king

#654 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

Je li to niko ne igra nista online ? GTA IV mozda ili nest drugo :D Javite se i napisite sta igramo da nekad i ja uletim :D
naneljube

#655 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

Yamahalac wrote:Sta se ono ne smije sa shotgunom igrati kod vas?

Ja inace obozavam dao pa zato pitam :D
volim i ja al svi su OP, a puno prijatelja mi dolazi na server, pa jednostavno nije fer, jer na manjim mapama supresija je odvratna, pogotovu zato sto citav jedan team koristi shotgun-e, onda igra postane neigriva, zato smo i iznajmili server da se mozemo opustiti!!
arelinho

#656 Re: PlayStation 3

Post by arelinho »

eh imam pitanje
zelio bih uzeti sebi ps3 vidio sam u imtecu pise ps 3 320 gb + 2 igrice sta mislite jel cipovana igrica ??
ako nije cipovana koliko je para cipovanje i da vas pitam sa cipovanjem ps3 ja samo ubacim igricu onda u ps i spasim je na plejku i ta mi igrica ostaje uvijek ?? hvala unaprijed
arnes_king

#657 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

arelinho wrote:eh imam pitanje
zelio bih uzeti sebi ps3 vidio sam u imtecu pise ps 3 320 gb + 2 igrice sta mislite jel cipovana igrica ??
ako nije cipovana koliko je para cipovanje i da vas pitam sa cipovanjem ps3 ja samo ubacim igricu onda u ps i spasim je na plejku i ta mi igrica ostaje uvijek ?? hvala unaprijed
Te verzije od 320 GB ne moze nikako cipovati, gledaj nesto do 160 GB i napisi model number ovdje pa cu ti reci moze li se flashovati ili ne to je ono nazad sto ima na kraju CECH04 npr

Sto se tice flashovanja to mozes i sam uraditi ali ako neces da rizikujes da ga brickujes donesi meni pa cemo se dogovoriti, odmah ti imam i preko 55 igrica pa mozes izabrati sebi
naneljube

#658 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

ima li iko skyrim za zamjenu prodaju sta god dogovoricemo se !!
arnes_king

#659 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

Extra dobre vijesti za one koji imaju i dalje 3.55 CFW :D

http://www.ps3hax.net/2012/07/exclusive ... -required/
arnes_king

#660 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

fatality

#661 Re: PlayStation 3

Post by fatality »

Sta ovo konkretno znaci ? Jel oni sto su na 3.55 mogu igrat ove igre koje su za 3.60 ?

i ima li kakvih vijesti oko PES 2012, ako nema da nabacim novi ovaj FW, nema fajde od ovog izgleda :(

edit: ah da, i ova true blue djidja. Znaci ja bih morao uzet USB i CD mahsuz ? USB kosta oko 60€, a Disk nisam nasao,koliko on dodje ?
arnes_king

#662 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

fatality wrote:Sta ovo konkretno znaci ? Jel oni sto su na 3.55 mogu igrat ove igre koje su za 3.60 ?

i ima li kakvih vijesti oko PES 2012, ako nema da nabacim novi ovaj FW, nema fajde od ovog izgleda :(

edit: ah da, i ova true blue djidja. Znaci ja bih morao uzet USB i CD mahsuz ? USB kosta oko 60€, a Disk nisam nasao,koliko on dodje ?
To znaci da trenutno ima veliki broj novijih 3.56+ igrica koje do sada nisi mogao igrati a sada mozes, evo ti detaljan spisak

http://pastie.org/4369367

Plus ima onih od prije 5-10 sto su izbacili fixove a prije u postu sam objavio i link na kojem mozete procitati da je team E3 najavio da ce besplatno izbaciti fixove za sve dosadasnje igre, sto znaci sve novo da ces uskoro moci igrati na 3.55 CFW a plus ce izbaciti i nacine kako su uspjeli napraviti te fixove :)

P.S. Za mjesec dana ces igrati PES13 na 3.55 CFW ;)
fatality

#663 Re: PlayStation 3

Post by fatality »

haj i to je nest, bar za nadat se :)
Nego vidjeh da su izbacili Batman-a novog, a brat navalio da igra. Elem gdje bih ja mogao skinut kompletnu igru ? Ove stranice sto sam prije skidao (a nisam nista skinuo ima sigurno 8-9 mjeseci) su sve down.
arnes_king

#664 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

fatality wrote:haj i to je nest, bar za nadat se :)
Nego vidjeh da su izbacili Batman-a novog, a brat navalio da igra. Elem gdje bih ja mogao skinut kompletnu igru ? Ove stranice sto sam prije skidao (a nisam nista skinuo ima sigurno 8-9 mjeseci) su sve down.
Na prvo pogledam na torrentima al vecinom tamo il nema il je mal broj seedera ali opet skidam preko njih, jedino bas ako ih je premalo da bi mi bas predugo skidalo odem na ps3iso forum nadjem igru koja mi treba i skidaj u dijelovima ....

A ovo nije vise za nadat, do sada smo se nadali ali kada ovi iz E3 su to obecali to ce tako biti :)
arnes_king

#665 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

fatality wrote:haj i to je nest, bar za nadat se :)
Za PES 12 vec imas fix dole u komentarima : ps3hax.net/2012/08/they-keys-appeared-3-60-ones-more-organized-info-about-this/
fatality

#666 Re: PlayStation 3

Post by fatality »

ako se ovo ispostavi tacnim, imas mustuluk od mene

pod uslovom da si iz sarajeva :D
arnes_king

#667 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

fatality wrote:ako se ovo ispostavi tacnim, imas mustuluk od mene

Evo ti koju ces verziju "nabaviti"

http://paste2.org/p/2090520

A fix tamo potrazi u koemntarima samo ctrl + f u ukucas pes imaju tri razlicita linka ako ne mozes naci javi mi, nisam jos probao taj fix al upravo "nabavljam :D " igru pa trebalo bi biti do veceras gotovo da ti javim

P.S. Pes 12 je s...e i nula prema fifa 12 nisam fanboy ne igram niti jedno ni drugo ali imam internet klub pa pratim i odigram jednom u par sedmica sto jest jest fifa je daleko pobjegla a i na PC-u sam probao demo Pes13 i ne lici mi ni nasta jos gori :S

A fifa 12 se vec odavno moze na 3.55 CFW igrati
fatality

#668 Re: PlayStation 3

Post by fatality »

arnes_king wrote:
fatality wrote:ako se ovo ispostavi tacnim, imas mustuluk od mene

Evo ti koju ces verziju "nabaviti"

http://paste2.org/p/2090520

A fix tamo potrazi u koemntarima samo ctrl + f u ukucas pes imaju tri razlicita linka ako ne mozes naci javi mi, nisam jos probao taj fix al upravo "nabavljam :D " igru pa trebalo bi biti do veceras gotovo da ti javim

P.S. Pes 12 je s...e i nula prema fifa 12 nisam fanboy ne igram niti jedno ni drugo ali imam internet klub pa pratim i odigram jednom u par sedmica sto jest jest fifa je daleko pobjegla a i na PC-u sam probao demo Pes13 i ne lici mi ni nasta jos gori :S

A fifa 12 se vec odavno moze na 3.55 CFW igrati
Evo i ja trazim gdje da skinem ovu americku verziju, super sad cu probat ovo tvoje, hvala.

a znam moj ti, jasno je meni da je fifa bolja. Koliko puta se igrajuci iznerviram, ali dzaba, navikao sam sve ove godine i kad jaranu kazem hajmo probat fife, pogledamo se i ono kao " ma bjaaazi". Nikako da ucinimo taj korak :)

Bas sam i mislio da je skinem i probam, tj. da se lagano prebacujem, to cu vjerovatno i uraditi (svo vrijeme do sada sam igrao pes na xbox360 tako da nije bilo potrebe :) )

Kao sto rekoh, ako bude radilo, imas mustuluk :)
Saka

#669 Re: PlayStation 3

Post by Saka »

Arnese daj preporuči šta vrijedno skidanja i igranja (možda od ovih novih) i daj link na PM. Kako sam prekucao Uncharted 3 nisam plejku upalio... :)
arnes_king

#670 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

Saka wrote:Arnese daj preporuči šta vrijedno skidanja i igranja (možda od ovih novih) i daj link na PM. Kako sam prekucao Uncharted 3 nisam plejku upalio... :)
Hmmm ne znam Bgmi sta da ti preporucim i ja slabo u zadnje vrijeme igram ali meni dodje period tako pa onda opet krenem ko lud :D

A provjerit cu sta ja sve imam pa cu ti odmah reci koja ti sigurno vrijedi skidanja :thumbup:

EDIT : Ja sam nedavno poslije nego sto sam prekucao Uncharted 3 (a nisam igrao kec i dvicu) skinuo sebi dvicu i poceo igrati i prekucao, mogu ti reci da koliko god si se zabavio sa tricom da ces i sa dvicom bar toliko ako ne i vise :D Grafika skoro pa ista, trica je malo detaljnija ali i dvica je ljepota za oci :D
fatality

#671 Re: PlayStation 3

Post by fatality »

:lol: :lol: tako blizu a tako daleko, na onom pes-u fali part 26 :(
arnes_king

#672 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

fatality wrote::lol: :lol: tako blizu a tako daleko, na onom pes-u fali part 26 :(
hmm nisam ni primjetio, ma nema to veze lahko je naci taj jedan dio kada ovo skinem a pri kraju sam, ima ps3 iso samo nadjes da je potpuno ista verzija a tamo je lahko naci ;)
Saka

#673 Re: PlayStation 3

Post by Saka »

arnes_king wrote:A provjerit cu sta ja sve imam pa cu ti odmah reci koja ti sigurno vrijedi skidanja :thumbup:
Važi.
arnes_king wrote:EDIT : Ja sam nedavno poslije nego sto sam prekucao Uncharted 3 (a nisam igrao kec i dvicu) skinuo sebi dvicu i poceo igrati i prekucao, mogu ti reci da koliko god si se zabavio sa tricom da ces i sa dvicom bar toliko ako ne i vise :D Grafika skoro pa ista, trica je malo detaljnija ali i dvica je ljepota za oci :D
Kontao sam i ja dvicu probati, to ću i uraditi. Šibni mi link za torrent ako imaš, ono bez 3D videa ako je bilo toga tad uopšte.
fatality

#674 Re: AW: PlayStation 3

Post by fatality »

jesi ga ti od tamo skinuo ?

edit : anese zivota ti gdje si nasao ono ? mislim da sam precackao citav internet a nigdje da nadjem ovaj dio (part 26) sto mi nedostaje. Koliko sam bio po ovim ilegalnim stranicama, ocekujem svake sekunde da mi FBI uleti u stan :(
del_boj

#675 Re: PlayStation 3

Post by del_boj »

arnes_king wrote:
Saka wrote:Arnese daj preporuči šta vrijedno skidanja i igranja (možda od ovih novih) i daj link na PM. Kako sam prekucao Uncharted 3 nisam plejku upalio... :)
Hmmm ne znam Bgmi sta da ti preporucim i ja slabo u zadnje vrijeme igram ali meni dodje period tako pa onda opet krenem ko lud :D

A provjerit cu sta ja sve imam pa cu ti odmah reci koja ti sigurno vrijedi skidanja :thumbup:

EDIT : Ja sam nedavno poslije nego sto sam prekucao Uncharted 3 (a nisam igrao kec i dvicu) skinuo sebi dvicu i poceo igrati i prekucao, mogu ti reci da koliko god si se zabavio sa tricom da ces i sa dvicom bar toliko ako ne i vise :D Grafika skoro pa ista, trica je malo detaljnija ali i dvica je ljepota za oci :D

Mislim da je dvica daleko bolja od trice, duža je i ima puno bolji gameplay, a o boss fightu da ne pričam. Po mom mišljenju je bolja i jedinica od trice, iako je grafika slabija i kontrole mi se čine malo lošije nego kod dvice i trice (pošto sam igrao dvicu prije jedinice). :-D
Post Reply