Cedomire, vjerujem da ce se reprezentacija BiH do te godine bar nekoliko puta plasirati i biti jedna od vodecih u regionu ispred Vojvodine, Kosova, Sandzaka, Crne Gore....a mozda i Srbije.nenad69 wrote:pape se neće zadržati više od 4 utakmice i naslediće ga dajdža i bih će biti na 6 mestu u grupi i tako sve do 2076
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
HarnagaHarnaga
#651 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- ultima_palabra
#652 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mikogoago wrote:Nebih se slozio stobom.Ako je ko koga izlevatio to je Ciro izlevatio onu mafiju iz saveza.kad mu se ukazala sansa da digne lovu u Kini i kada je to bilo gotovo,napravio je citav cirkus u i oko repke.Jako je dobro znao da optuzujuci Misimovica ,ovaj nece preci preko toga(uz to ostali njegovi gafovi i prozivanja),kao sto niko normalan i ne bi presao.Onda je doveo ove iz saveza pred gotov cin da biraju i posto nije islo ovi su ga morali otpustiti i isplatiti mu sve,tako da nemaju ni za plata.jer da je kojim slucajem on potencirao i raskinuo ne bi dobio nista.Ovako znali su i ako ostane da se pola tima nece odazvati vise,a posteno i valjao im je i sacuvao im je stolice.tako da ni ciro nije naivan,a ni lud.On je jako dobro znao sta radi cjelo vrijeme.NJemu sretno bilo,a nadajmo se da ce Pape izdrzati i odraditi svoj posao kako treba i odvesti nas na EP.Omerovim_Koracima wrote:<Ciro je bio "namazan", pa ga naguzishe. Nikad se ne zna.
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#653 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mozes mu ti davati koliko hoces, ali Pape je barem po tom pitanju bio nedvosmislen-reprezentacija BIH mu je odskocna daska za dalju trenersku klupsku karijeru. On ako ista napravi na kraju ovog ciklusa, prigrabit ce prvi angazman koji mu se ponudi u ligama petice (najvjerovatnije francuska) i to bi bilo to.HarnagaHarnaga wrote:PS - Posto je Pape znatno mladji, njemu bi dao tri kvalifikaciona mandata i njegov uspjeh ocjenjivao bi prema tome da li smo se bar jednom plasirali na EP & SP.
- Edin H.
#654 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kopenhagen wrote:Čestitke papetu,mnogo bolji izbor od Barbareza.Iskusniji a i za ovoga ima vremena.U svakom slučaju će fudbalska legenda kakv je Pape biti bolje prihvaćen na teritoriju cijele BiH od Barbareza kojeg očito je podržavaju ekstremni dijelovi bošnjačke populacije i niko više.Pape je pravi izbor i sretno majstore![]()
Cuj ekstremni dijelovi bosnjacke populacije podrzavaju Sergeja
- A1fa
#655 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Plac i jauci su se mogli cuti u Bocinji nakon sto je objelodanjeno da Barba nece biti selektorEdin H. wrote:Kopenhagen wrote:Čestitke papetu,mnogo bolji izbor od Barbareza.Iskusniji a i za ovoga ima vremena.U svakom slučaju će fudbalska legenda kakv je Pape biti bolje prihvaćen na teritoriju cijele BiH od Barbareza kojeg očito je podržavaju ekstremni dijelovi bošnjačke populacije i niko više.Pape je pravi izbor i sretno majstore![]()
![]()
Cuj ekstremni dijelovi bosnjacke populacije podrzavaju Sergeja
- Edin H.
#656 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A1fa wrote:Plac i jauci su se mogli cuti u Bocinji nakon sto je objelodanjeno da Barba nece biti selektorEdin H. wrote:Kopenhagen wrote:Čestitke papetu,mnogo bolji izbor od Barbareza.Iskusniji a i za ovoga ima vremena.U svakom slučaju će fudbalska legenda kakv je Pape biti bolje prihvaćen na teritoriju cijele BiH od Barbareza kojeg očito je podržavaju ekstremni dijelovi bošnjačke populacije i niko više.Pape je pravi izbor i sretno majstore![]()
![]()
Cuj ekstremni dijelovi bosnjacke populacije podrzavaju Sergeja![]()
![]()
- luckylaka
#657 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Opet se ponavlja stara prica od istih ljudi,,plasman u baraz nije nikakav uspjeh,,jel to treba nekom nacrtati pa da mu bude jasno.Cuj,baraz veliki uspjeh.Mozda onom ko prati fudbal od juce i jeste,meni licno ne znaci nista.Plasman na prvenstvo-ok ostalo je propast.P.S.,,Harnaga,,hvala na savjetu i nadam se da je ovo tvoj poslednji savjet
-
nikad_izvini
#658 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Slijedeći koraci Papeta. Francuska, utakmice Lyona i Monpeljea
Naredni mjesec Turska
Opet ponavljam, malo ozbiljnosti, ništa više. Realno imamo igrače da se možemo nadati nekom rezultatu. Dosta je više šupljaka kako smo ostvalili najveći uspjeh plasmanom u baraž, da nas UEFA i FIFA mrze i da se trebamo zadovoljavati sa mrvicama:skoljka: Dosta je bilo defetizma i šuplje priče. Samo hrabro 
-
HarnagaHarnaga
#659 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Boy, previse si emotivan...cuj propastluckylaka wrote:Opet se ponavlja stara prica od istih ljudi,,plasman u baraz nije nikakav uspjeh,,jel to treba nekom nacrtati pa da mu bude jasno.Cuj,baraz veliki uspjeh.Mozda onom ko prati fudbal od juce i jeste,meni licno ne znaci nista.Plasman na prvenstvo-ok ostalo je propast.P.S.,,Harnaga,,hvala na savjetu i nadam se da je ovo tvoj poslednji savjet
-
HarnagaHarnaga
#660 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Koliko vidim odnosno cujem on ce od ovoga angazmana sa nama imati samo stete. Kazu da placa sam sebi putovanja po Evropi, telofon...sto je malo vjerovatno da ce pokriti sa 5000 koliko mu je plata. Normalno je da nece moci tako dok je svijeta i vijeka...No otom potom, htio sam da kazem da mu ja ne bi stavljao omcu oko vrata u vidu plasmana na EP u sledecim kvalifikacijama.A1fa wrote:Mozes mu ti davati koliko hoces, ali Pape je barem po tom pitanju bio nedvosmislen-reprezentacija BIH mu je odskocna daska za dalju trenersku klupsku karijeru. On ako ista napravi na kraju ovog ciklusa, prigrabit ce prvi angazman koji mu se ponudi u ligama petice (najvjerovatnije francuska) i to bi bilo to.HarnagaHarnaga wrote:PS - Posto je Pape znatno mladji, njemu bi dao tri kvalifikaciona mandata i njegov uspjeh ocjenjivao bi prema tome da li smo se bar jednom plasirali na EP & SP.Vuk sit, ovce na broju.
- jeza u ledja
#661 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I meni je nelogicno. Ne vidim nista pozitivno u tome sto mu savez ne placa putovanja.HarnagaHarnaga wrote:Koliko vidim odnosno cujem on ce od ovoga angazmana sa nama imati samo stete. Kazu da placa sam sebi putovanja po Evropi, telofon...sto je malo vjerovatno da ce pokriti sa 5000 koliko mu je plata. Normalno je da nece moci tako dok je svijeta i vijeka...No otom potom, htio sam da kazem da mu ja ne bi stavljao omcu oko vrata u vidu plasmana na EP u sledecim kvalifikacijama.A1fa wrote:Mozes mu ti davati koliko hoces, ali Pape je barem po tom pitanju bio nedvosmislen-reprezentacija BIH mu je odskocna daska za dalju trenersku klupsku karijeru. On ako ista napravi na kraju ovog ciklusa, prigrabit ce prvi angazman koji mu se ponudi u ligama petice (najvjerovatnije francuska) i to bi bilo to.HarnagaHarnaga wrote:PS - Posto je Pape znatno mladji, njemu bi dao tri kvalifikaciona mandata i njegov uspjeh ocjenjivao bi prema tome da li smo se bar jednom plasirali na EP & SP.Vuk sit, ovce na broju.
Mada, ne mora on svake sedmice ici da gleda iste ljude. To jednom obidjes, popricas i zdra'o.
E sad, za nove regrute je vec druga prica.
- Bosanski_kralj
#662 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pozitvno je zato što kad bi čekao da mu Savez plati putovanje, nikad ne bi obišao ni jednog našeg igrača. Vjerovatno je Ćiro mislio da će mu Savez plaćati putovanja, pa je obećavao mnoge posjete našim igračima, a na kraju od toga ne bude ništa
- and
#663 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ne valja da savez plaća,ne valja kad on plaća,pa šta valja?
stvarno nama niko ne može udovoljiti,priča i pametovanja kao da je čovjek već 5 godina selektor,a ne da nema utakmice.
ovim potezom pokazuje da nije došao zbog para,da troši tuđe pare.možda se i ovi u savezu ugledaju,pa počnu sami sebi plaćati mobitel,odricati se dnevnica,volontirati.a-ha
pokazuje veliku zainteresovanost za svoj posao i da ima samo jedan cilj,kao i mi svi.plasman na euro.
za razliku od ovih u savezu novac mu je u drugom planu.
stvarno nama niko ne može udovoljiti,priča i pametovanja kao da je čovjek već 5 godina selektor,a ne da nema utakmice.
ovim potezom pokazuje da nije došao zbog para,da troši tuđe pare.možda se i ovi u savezu ugledaju,pa počnu sami sebi plaćati mobitel,odricati se dnevnica,volontirati.a-ha
pokazuje veliku zainteresovanost za svoj posao i da ima samo jedan cilj,kao i mi svi.plasman na euro.
za razliku od ovih u savezu novac mu je u drugom planu.
- cyprus
#664 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Meni svejedno hoće li on i o čijem računu putovat po Evropi...
- luckylaka
#665 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nisam,,Harnaga,,emotivan nego realan.Izgleda da moram ponoviti.Za one koji prate fudbal od juce baraz je veliki ,,uspjeh,, iako nema nikakvog znacenja,za nas istinske navijace BiH repke sve osim plasmana na prvenstvo je neuspjeh.Mozda je sad malo jasnije ili treba jos jednom,,Sa Papetom na Europsko,, je djelimican uspjeh,sta mislis sta je konacni cilj.
-
nenad69
#666 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pogrešio si temu,ali kad već provociraš,reci mi zašto je bih sport najgori na balkanu,u sfrj u fudbalu sarajevo bilo šampon,dobre ekipe velež,sloboda,željezničar,čelik,bosna i jedinstvo u košarci prvaci evrope,borac pobednik ihf u rukometu,slovenija,makedonija,crna gora nigde ih nije bilo u sportu u sfrj,a pogledaj koliko su oni sada ispred bih,prvo treba da se organizuje država da bi sport funkcionisao,kako neko koga prozivate da mu je narod genocidna da igra ili navija za bih ili se slave pobede turske nad hrvatskom,razmislite malo,pozivate se na jedinstvo i multietničnost,a stalno govorite da je neko genocidan,još jednom razmislite koliko srba i hrvata odvraćate od reprezentacije bihHarnagaHarnaga wrote:Cedomire, vjerujem da ce se reprezentacija BiH do te godine bar nekoliko puta plasirati i biti jedna od vodecih u regionu ispred Vojvodine, Kosova, Sandzaka, Crne Gore....a mozda i Srbije.nenad69 wrote:pape se neće zadržati više od 4 utakmice i naslediće ga dajdža i bih će biti na 6 mestu u grupi i tako sve do 2076
- A1fa
#667 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nenade, mi smo generacija koju vec odavno zaboli ona stvar zasto neko iz BIH ne navija za ovu drzavu! Razlozi su nam svima poznati, vi necete dobiti svoj dio ratnog plijena, a mi nikada necemo dozivjeti da bilo koja BIH reprezentacija igra u Banjoj Luci. Ne potezi ovdje bezveze politicke teme, ovdje navijaci BIH raspravljaju o svom selektoru i nista visenenad69 wrote:pogrešio si temu,ali kad već provociraš,reci mi zašto je bih sport najgori na balkanu,u sfrj u fudbalu sarajevo bilo šampon,dobre ekipe velež,sloboda,željezničar,čelik,bosna i jedinstvo u košarci prvaci evrope,borac pobednik ihf u rukometu,slovenija,makedonija,crna gora nigde ih nije bilo u sportu u sfrj,a pogledaj koliko su oni sada ispred bih,prvo treba da se organizuje država da bi sport funkcionisao,kako neko koga prozivate da mu je narod genocidna da igra ili navija za bih ili se slave pobede turske nad hrvatskom,razmislite malo,pozivate se na jedinstvo i multietničnost,a stalno govorite da je neko genocidan,još jednom razmislite koliko srba i hrvata odvraćate od reprezentacije bihHarnagaHarnaga wrote:Cedomire, vjerujem da ce se reprezentacija BiH do te godine bar nekoliko puta plasirati i biti jedna od vodecih u regionu ispred Vojvodine, Kosova, Sandzaka, Crne Gore....a mozda i Srbije.nenad69 wrote:pape se neće zadržati više od 4 utakmice i naslediće ga dajdža i bih će biti na 6 mestu u grupi i tako sve do 2076
- 11sumirp
#668 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape citas ti ovo ? 
-
nenad69
#669 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ja bih voleo da gledam bih u banja luci,možda sam i veći navijač bih od tebe,meni je žao što se priča o politici,ali sve dok ti moj narod nazivaš genocidnim ovoj državi nema napretka ni boljitka,rs u bih,bih u rs,to je realnost .
- erni3
#670 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
11sumirp wrote:Pape citas ti ovo ?
Ne citam... Ne volim bas cuti kritike na svoj racun, a pohvala se bojim (da me ne "osokole" previse)
- kmirsad
#671 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Još davno , mnogo prije ovog rata čuo sam anegdotu,
ne znam je li istinita... volio bih da jeste... ili je samo urbana legenda...
Sarajevo, Ponočka, masa mladih sarajlija i sarajki svih nacionalonosti okupila se pred katedralom... valjda to bude dobra zabava, pa se svi skupe...izađe ispred katedrale svečenik... da održi govor... jasno mu je da su tu mladi svih vjera i nacionalnosti... zadovoljan... obrača se svima... uzvikom: Djeco draga ! Bog je jedan !...
A raja uzvrača skandiranjem.. SA FET, SU ŠIĆ , SA FET, SU ŠIĆ ,SA FET, SU ŠIĆ ,SA FET, SU ŠIĆ
Mislim da bi nam zaista dobro došlo, ponovo, malo tog skandiranja...
Evo, ja počeo...SA FET, SU ŠIĆ ,SA FET SU ŠIĆ ,SA FET SU ŠIĆ ...
Sarajevo, Ponočka, masa mladih sarajlija i sarajki svih nacionalonosti okupila se pred katedralom... valjda to bude dobra zabava, pa se svi skupe...izađe ispred katedrale svečenik... da održi govor... jasno mu je da su tu mladi svih vjera i nacionalnosti... zadovoljan... obrača se svima... uzvikom: Djeco draga ! Bog je jedan !...
A raja uzvrača skandiranjem.. SA FET, SU ŠIĆ , SA FET, SU ŠIĆ ,SA FET, SU ŠIĆ ,SA FET, SU ŠIĆ
Evo, ja počeo...SA FET, SU ŠIĆ ,SA FET SU ŠIĆ ,SA FET SU ŠIĆ ...
- 11sumirp
#672 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Drug ba,haj o Papetu malo,...mislim ako moze,...nenad69 wrote:ja bih voleo da gledam bih u banja luci,možda sam i veći navijač bih od tebe,meni je žao što se priča o politici,ali sve dok ti moj narod nazivaš genocidnim ovoj državi nema napretka ni boljitka,rs u bih,bih u rs,to je realnost .
Jel dobar,najbolji,nako,mozda,nista ne valja selektor?I zasto?
- A1fa
#673 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Stani ba pasa malo, ko tvoj narod naziva genocidnim i kakve to veze ima sa reprezentacijom BIH??nenad69 wrote:ja bih voleo da gledam bih u banja luci,možda sam i veći navijač bih od tebe,meni je žao što se priča o politici,ali sve dok ti moj narod nazivaš genocidnim ovoj državi nema napretka ni boljitka,rs u bih,bih u rs,to je realnost .
-
nenad69
#674 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
dodik je priča za sebe,tadić mu je poručio gde mu je mesto,dosta ljudi iz rs navija za bih,ali dosta se dvoumi kad iz fedracije čuju da je rs genocidna tvorevina,ljudi iz srbije sa simaptijama gledaju fudbalsku repku i svi su navijali za bih protiv portugala,treba učiniti neki korak i pokazati navijačima iz rs da je bih i njihova repka,bila je idealna prilika da se srbin postavi za selektora,ali opet je proradio lokal patriotizam,nisu srbi krivi za sveA1fa wrote:Stani ba pasa malo, ko tvoj narod naziva genocidnim i kakve to veze ima sa reprezentacijom BIH??nenad69 wrote:ja bih voleo da gledam bih u banja luci,možda sam i veći navijač bih od tebe,meni je žao što se priča o politici,ali sve dok ti moj narod nazivaš genocidnim ovoj državi nema napretka ni boljitka,rs u bih,bih u rs,to je realnost .I ja bih volio da reprezentacija odigra barem jedan revijalni mec bilo gdje u rs-u, ali i ti i ja znamo da to nece biti moguce u skorije vrijeme, ne dok se izdajnicima svog naroda smatraju svi oni koji navijaju za BIH a nisu Bosnjaci. Ja nisam ni od jednog funkcionera, ni od jedne javne licnosti iz RS-a cuo da je neko kritikovao ili ogradio se od one Dodikove izjave koja je usla u anale i koja mi je fakat simpaticna jer je toliko djetinjasto naivna
,,za BIH navijam mozda jedino protiv Turske''
- Adriatic
#675 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nisu ali jesu za većinu stvari. Problem je što ste opsjednuti da pocijepate ovu zemlju i svoj ratni plijen odnesete zna se gdje.nenad69 wrote:dodik je priča za sebe,tadić mu je poručio gde mu je mesto,dosta ljudi iz rs navija za bih,ali dosta se dvoumi kad iz fedracije čuju da je rs genocidna tvorevina,ljudi iz srbije sa simaptijama gledaju fudbalsku repku i svi su navijali za bih protiv portugala,treba učiniti neki korak i pokazati navijačima iz rs da je bih i njihova repka,bila je idealna prilika da se srbin postavi za selektora,ali opet je proradio lokal patriotizam,nisu srbi krivi za sveA1fa wrote:Stani ba pasa malo, ko tvoj narod naziva genocidnim i kakve to veze ima sa reprezentacijom BIH??nenad69 wrote:ja bih voleo da gledam bih u banja luci,možda sam i veći navijač bih od tebe,meni je žao što se priča o politici,ali sve dok ti moj narod nazivaš genocidnim ovoj državi nema napretka ni boljitka,rs u bih,bih u rs,to je realnost .I ja bih volio da reprezentacija odigra barem jedan revijalni mec bilo gdje u rs-u, ali i ti i ja znamo da to nece biti moguce u skorije vrijeme, ne dok se izdajnicima svog naroda smatraju svi oni koji navijaju za BIH a nisu Bosnjaci. Ja nisam ni od jednog funkcionera, ni od jedne javne licnosti iz RS-a cuo da je neko kritikovao ili ogradio se od one Dodikove izjave koja je usla u anale i koja mi je fakat simpaticna jer je toliko djetinjasto naivna
,,za BIH navijam mozda jedino protiv Turske''
Uzgred: kako nastade ta "vaša" RS?