red387 wrote:Neljubav_aha wrote:jel vam zvuci prepoznatiljivo
otvoren novi club u SA
- ljubav_aha
#651 Re: otvoren novi club u SA
- alibaba_i_30_godina
#652 Re: otvoren novi club u SA
Prva pjesma ista ona muzika od Mustafe Sandala & Gentleman - Isyankar, druga Kati Garbi il' Gabri - Esena Mono, trecu ne znam vjerovatno neki turbo folk hit od susjeda nam, cetvrta poznata muzika u pozadini, neka je strana al' ne mogu sad da se sjetim naziva, peta pjesma je vjerovatno neka od Seke Aleksic, muzika mi isto poznata negdje sam cuo al' ne znam ime pjesmeljubav_aha wrote:bugarski turbo folk
jel vam zvuci prepoznatiljivo
-
ibizza
#653 Re: otvoren novi club u SA
jaran veceras nije mogao uci jer nema 21 godinu,a do rodjendana mu ostalo 10 dana
al pretjeruju bas
- alibaba_i_30_godina
#654 Re: otvoren novi club u SA
Ako ces pravo, nek i nisu dali. Bez obzira sto ce mu za 10-ak dana rodjendan, nek ide na mjesta predvidjena za njegove godine.bermiin wrote:jaran veceras nije mogao uci jer nema 21 godinu,a do rodjendana mu ostalo 10 dana![]()
al pretjeruju bas
Ovo mi se svidja za godine, ne mora u svakom klubu biti i djece. Ja npr. imam mali problem jer izgledam dosta mladje nego sto zapravo imam godina.
- red387
#655 Re: otvoren novi club u SA
Ličnu u rukeNeyDan wrote:Ja npr. imam mali problem jer izgledam dosta mladje nego sto zapravo imam godina.![]()
![]()
- alibaba_i_30_godina
#656 Re: otvoren novi club u SA
Ma odavno sam ja punoljetan, cak i po americkom zakonu, al' djaba kad izgledam malo mladje.red387 wrote:Ličnu u rukeNeyDan wrote:Ja npr. imam mali problem jer izgledam dosta mladje nego sto zapravo imam godina.![]()
![]()
Ja npr. izgledam puno stariji
Sjećam se jednom bio na moru s rođakom, on godinu mlađi, a izgleda baš bebasto. I bio je on već par dana prije mene tu, kaže ne daju mu ni cigare da kupi u prodavnici. Ja uš'o, fino PAN, cigare, sve, niko me ništa nije ni pitao, a maloljetan i ja ko i on
A kad se obrijem da i ne pricam.
- ljubav_aha
#657 Re: otvoren novi club u SA
NeyDan wrote:Prva pjesma ista ona muzika od Mustafe Sandala & Gentleman - Isyankar, druga Kati Garbi il' Gabri - Esena Mono, trecu ne znam vjerovatno neki turbo folk hit od susjeda nam, cetvrta poznata muzika u pozadini, neka je strana al' ne mogu sad da se sjetim naziva, peta pjesma je vjerovatno neka od Seke Aleksic, muzika mi isto poznata negdje sam cuo al' ne znam ime pjesmeljubav_aha wrote:bugarski turbo folk
jel vam zvuci prepoznatiljivo
, sesta pjesma je Inna - Hot il' tako neka pjesma od Inne, sedmu ne znam
, osmu isto tako... jesam li ista pogodio?
oh,pa ti si eksperto
evo sad ukucah Inna,pa to je rumunija
o pa znaci ja sma postavila pravi balkanski mix , a nisam toga bila uopce svjesna
- alibaba_i_30_godina
#658 Re: otvoren novi club u SA
[quote="ljubav_aha"
o pa znaci ja sma postavila pravi balkanski mix , a nisam toga bila uopce svjesna
[/quote]
Za nekog ko ne slusa, vrlo dobro?!
Za nekog ko ne slusa, vrlo dobro?!
- ljubav_aha
#659 Re: otvoren novi club u SA
Za nekog ko ne slusa, vrlo dobro?!NeyDan wrote:[quote="ljubav_aha"
vrlo rijetko,ali sam video nasla slucajno,tako cesto puta nadjem nove stvari
24/7 trance
- black
#660 Re: otvoren novi club u SA
U Sarajevu svečano otvoren Crystal caffe
Svečanim otvorenjem Crystal caffea u Radićevoj na broju osam Sarajevo je dobilo još jedan ekskluzivni kafić. Riječ je o jedinstvenom konceptu gdje u intimnoj atmosferi možete popiti kafu, ali i dobiti informacije o najnovijoj kolekciji Swarovski nakita. Također, riječ je prvom mjestu u regionu gdje se može naručiti i originalna voda BlingH2O, koja dolazi iz SAD-a.
http://www.sarajevo-x.com/biznis/news/clanak/100403047
jest eto bolja je od nasih izvorskih voda, haman pa dize iz mrtvih
e j... te
Svečanim otvorenjem Crystal caffea u Radićevoj na broju osam Sarajevo je dobilo još jedan ekskluzivni kafić. Riječ je o jedinstvenom konceptu gdje u intimnoj atmosferi možete popiti kafu, ali i dobiti informacije o najnovijoj kolekciji Swarovski nakita. Također, riječ je prvom mjestu u regionu gdje se može naručiti i originalna voda BlingH2O, koja dolazi iz SAD-a.
jest eto bolja je od nasih izvorskih voda, haman pa dize iz mrtvih
- Cholina_Lokica
#661 Re: otvoren novi club u SA
nama ce amerikanac prodavat vodu u flasama sa swarovskim kristalima

- JThomas
#662 Re: otvoren novi club u SA
pročitah.
vala ko je budala, nek' kupuje

vala ko je budala, nek' kupuje
- ProbuseniDolar
#663 Re: otvoren novi club u SA
Pa koliko kosta flasa tog eliksira? Mada mene vise interesuje koliko ce kostati kafa? Predvidjanja od 3-5 KM 
- Van Halen
#664 Re: otvoren novi club u SA
Šta je ono sve bijelo, bez belo odelo ne ulazit tamo nikako. Ono je sve samo ne intimna atmosfera.black wrote:U Sarajevu svečano otvoren Crystal caffe
jest eto bolja je od nasih izvorskih voda, haman pa dize iz mrtvihe j... te
- jedna tamo
#665 Re: otvoren novi club u SA
Dile wrote:nama ce amerikanac prodavat vodu u flasama sa swarovskim kristalima![]()
![]()
![]()
neznam jesam već napisala...otišle jaranica i ja nedavno...obezbjeđenje kao da dolazi neznam ko....a drugo nisam se nešto extra sredila, s obzirom na druge ljude koji su dolazili...i kad mi reče 10 KM ulaz, samo se okrenula i otišla...
nije da nemam već NEDAM
- JThomas
#666 Re: otvoren novi club u SA
ja i haver smo se jednom zajebavali, hajmo otvoriti kafić gdje bi kafa bila 8 km
bez zajebancije, sto posto sam siguran da bi bilo likova koji bi dolazili ne usprkos tome, nego upravo zato što je kafa 8 km
bez zajebancije, sto posto sam siguran da bi bilo likova koji bi dolazili ne usprkos tome, nego upravo zato što je kafa 8 km
-
akcija007
#667 Re: otvoren novi club u SA
MI sinoc dosli oko 22:20h red ispred nas nekih 10-tak ljudi ,kaze obezbjedjenje jos 3 minute besplatan ulaz pa se naplacuje i nisu nas pustali dok se ona cura sto naplacuje nije pozicionirala u te tri minute i onda su poceli pustati i naplacivati ulaz. Nas bilo 8-ero bilo taman stigli na red kaze 80 KM , mi hvala nalijevo krug i u grad otisli .
Cuo sam da su sada i garderobu poceli naplacivati 1KM .
Cuo sam da su sada i garderobu poceli naplacivati 1KM .
- Lady Saray
#668 Re: otvoren novi club u SA
akcija007 wrote: Cuo sam da su sada i garderobu poceli naplacivati 1KM .
garderobu su vazda naplacivali iza 11
-
akcija007
#669 Re: otvoren novi club u SA
Sinoc sam htio da udjem u 01:45h u Basement, klub radi do 03:00 vec u pola 3 se pocne razilaziti i u 01:45h mi je trazila da platim ulaz 10KM. I samo se okrenuo
-
Bodkin
#670 Re: otvoren novi club u SA
jebo naplatu al kad vidim kakve likove i koliko njih pusaju mimo reda,hvala lijepo i dovidjenja
- Skyfox
#671 Re: otvoren novi club u SA
ja sinoc prvi x dosao, iza 22h normalno usli bez naplate... Usher nas odveo do sanka. Puno mladih u patikama i starohana koji veceraju, dvije case vine 27KM. U 23h DJ pocinje mixat, svi djuskaju u mjestu... Elem fino ali nista extra!
- scorpion7
#672 Re: otvoren novi club u SA
Da nije mozda to neko "romane konti" vino pa kostaju dvije case 27KM.Skyfox wrote:ja sinoc prvi x dosao, iza 22h normalno usli bez naplate... Usher nas odveo do sanka. Puno mladih u patikama i starohana koji veceraju, dvije case vine 27KM. U 23h DJ pocinje mixat, svi djuskaju u mjestu... Elem fino ali nista extra!
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#673 Re: otvoren novi club u SA
ja zatucanijeg naroda od nas nisam nigdje vidio..Pa vidi se da nigdje nisi bio i nista vidio cim to kazes jer da jesi ne bi ovo pisao .Svugdje u svijetu se ceka u redu u dobar klub i svugdje se ulazi preko reda i to ulaze svakakve face preko reda..Ako nisi na listi za ulazak ili nemas vezu na vratima cekaj i gledaj kako drugi ulazi a ti cekaj,tako ti je haveru..Bodkin wrote:jebo naplatu al kad vidim kakve likove i koliko njih pusaju mimo reda,hvala lijepo i dovidjenja
- scorpion7
#674 Re: otvoren novi club u SA
Sto su te kenguri izdresirali da cekasMELBOURNE_SARAJEVO wrote:ja zatucanijeg naroda od nas nisam nigdje vidio..Pa vidi se da nigdje nisi bio i nista vidio cim to kazes jer da jesi ne bi ovo pisao .Svugdje u svijetu se ceka u redu u dobar klub i svugdje se ulazi preko reda i to ulaze svakakve face preko reda..Ako nisi na listi za ulazak ili nemas vezu na vratima cekaj i gledaj kako drugi ulazi a ti cekaj,tako ti je haveru..Bodkin wrote:jebo naplatu al kad vidim kakve likove i koliko njih pusaju mimo reda,hvala lijepo i dovidjenja
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#675 Re: otvoren novi club u SA
A sto je najgore nisam cekao jer sam gore kao i ovde bio neko i nesto pa ne cekam ali je fakat tako bilo gdje...scorpion7 wrote:Sto su te kenguri izdresirali da cekasMELBOURNE_SARAJEVO wrote:ja zatucanijeg naroda od nas nisam nigdje vidio..Pa vidi se da nigdje nisi bio i nista vidio cim to kazes jer da jesi ne bi ovo pisao .Svugdje u svijetu se ceka u redu u dobar klub i svugdje se ulazi preko reda i to ulaze svakakve face preko reda..Ako nisi na listi za ulazak ili nemas vezu na vratima cekaj i gledaj kako drugi ulazi a ti cekaj,tako ti je haveru..Bodkin wrote:jebo naplatu al kad vidim kakve likove i koliko njih pusaju mimo reda,hvala lijepo i dovidjenja