po kojem cinu decertificirani? inspektori ne vjerujem da su.adnansax wrote:Decertificirani policajci..1979 i nemora bitiHemera wrote:lik na spisku 1962 godište? 1979?
izvinjavam se za ovo 1979,to je 34 godine,granica 35.
Moderator: anex
po kojem cinu decertificirani? inspektori ne vjerujem da su.adnansax wrote:Decertificirani policajci..1979 i nemora bitiHemera wrote:lik na spisku 1962 godište? 1979?
jel imas bodovne liste od prije slucajno? za test opsteg znanja? bila bih vrlo zahvalnaChischo wrote:Nisam nesto puno, ali izlazim dugo na ove konkurse, od 2008. godine, pa se pokupi malo iskustva...JaneDoeSa wrote:Koliko si se spremao, ako se moze znati?Chischo wrote:Ja sam proso i babin sam sin, ali nije nista babo intevenis'o...
cccc pa prelistaj na stranici MUP-a način odabira i malo temu...elda wrote:A odkud sad to da ce biti intervju!!!
Hvaladien wrote:Djevojke ili zene rade zenske sklekove ( na koljenima )
Sto se tice testa, u istom nista nije bilo iz "opceg znanja", ni sada ni prosli put, niti jednom, niti ce biti dok je na snazi pravilnik po kome se vrsi testiranje...zoro3 wrote:Re: MUP KS - Konkurs za zaposljavanje
PostPostao/la zoro3 dana 14/12/2012 11:51
Test nije samo opće znanje, već i poznavanje propisa iz oblasti unutrašnjih poslova(pogledati navedenu literaturu).
Nova taktika, nakon nekoliko neuspješnih konkursa, kada štele nisu mogle da prođu, jer nisu uradile pismeni test i raznih drugih nezakonitosti,a među kandidatima je bilo pametnjakovića koji su osvojili max. broj bodova(nepoželjni) konkursi su obarani,tj. poništeni.Pismeni test će biti veoma težak,kvaka je u tome da će se omogućiti uvid lično u svoj pismeni test(na kojem ovaj put bez štele teško da će neko osvojiti max. bodova) , dok se u testove ostalih kandidata neće moći ostvariti uvid.Tako da će većina sumnjati u svoje znanje, a neće biti ni svjesna da su prevareni i i izigrani....
Prijaviti se i spremiti, ništa drugo.....a informacije podjeliti na ovom forumu, jer već se priča da su za članove porodica pojedinih policijskih dužnosnika i političara rezervisana mjesta....
zoro3
Očekivano,davno ispričana priča...................
dien wrote:Ja se spemala 2 mjeseca. Prosla sam al za dalje nisam sigurna.Nemam stelu, al' na ove i slicne konkurse izlazim vec 3 godine pa se stekne iskustvo, a i odredjena doza znanja. Malo je radnih mjesta (20). Valja uhljebiti ove babine sinove kojima NIKO nije pomogao.Bas ni ih je zao