edit:
nista od halala opljuva nas
Moderator: anex
Nema halalasavsvoj wrote:Halalio Visnji i pogan jezik i sve i da sam na Nikolinom mjestu sve bi joj halalio![]()
![]()
edit:
nista od halala opljuva nas
sta nas je opljuvala nisam gledao?zlaataan wrote:Nema halalasavsvoj wrote:Halalio Visnji i pogan jezik i sve i da sam na Nikolinom mjestu sve bi joj halalio![]()
![]()
edit:
nista od halala opljuva nas![]()
Revenge of Forumashi
nineinchnails wrote:Njegos?
Ja stvarno ne razumijem "ko" moze da gotivi lika koji plese uz Seku Aleksic i "Aspirin" zna napamet i jos ima zgodnu koreografiju uz to? Horor papanluk.
dule pametan,namjerno davao pogresne odgovore,kako se ne bi zamjerio ostalima nakon presjecanja onog konopcabez_ideje wrote:Ovako......ranije su im postavljana ova ista pitanja (prije borbe),i Andrija je skupio odgovore,i onih koje ima najvise za svako pitanje su smatrani-tacnima,oni ne znaju rezultate i ponovo ih pitaju u onoj igri !
Meni je Dule skroz simpa i drago mi je da je pobjedio,kako on kaze sasvim slucajno........Jes mi sega bila ,u onaj centtar kad su otisli-pa gledaju u njih ko u marsovce![]()
![]()
![]()
znas ti sta je Mljet , pa to ti je egzotika , divljina , prasuma...treba tamo prezivit .... kakvi Filipini , PanamaKatarinaKosaca wrote:Snimali su i Hrvati svoj na otoku Mljetu, ali nisam pratila, ne znam kako je bilo. Oni nisu morali putovati dalje od Mljeta