Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BarbaDue wrote:Ljudi mi sve kukamo nervoza, trema ovo ono....a jeste li pomislili kako je nasim zmajevima u svlacionici
sigurno im nije lako
A jeste li pomislili kako je Turcima? 70 miliona Turaka ih sad prati, da im 'ebu mamu ako izgube od jedne male Bosne i ne plasiraju se na SP, nakon polufinala EPa. U Turskoj nakon svake bitnije utakmice bude samoubistava, pretucenih zena, cak i djecice koja nastradaju... I sad treba u takvoj atmosferi da igraju protiv nalozene Bosne u grotlu Zenice. Nije im lako bogami. hehehe
BarbaDue wrote:Ljudi mi sve kukamo nervoza, trema ovo ono....a jeste li pomislili kako je nasim zmajevima u svlacionici
sigurno im nije lako
A jeste li pomislili kako je Turcima? 70 miliona Turaka ih sad prati, da im 'ebu mamu ako izgube od jedne male Bosne i ne plasiraju se na SP, nakon polufinala EPa. U Turskoj nakon svake bitnije utakmice bude samoubistava, pretucenih zena, cak i djecice koja nastradaju... I sad treba u takvoj atmosferi da igraju protiv nalozene Bosne u grotlu Zenice. Nije im lako bogami. hehehe
hebiga sad svi stream prenosi poceli da zapinju maksimalno. ...pa ne moze biti da se toliko ljudi kaci na bas te stranice, nema bosanaca 50 miliona (doduse sad sam skontao da i turska dijaspora gleda tako da )....
opet ja ...znam da vas vecinu ovo uopste ne zanima ...ali eto ....tek da se spomene....Svedjani jos ne mogu dati gol Malti .....????jel ovo pred nama jedna septembarska noc puna iznenadjenja?