Najbolja pizza u SA?
- Kona__
#651 Re: Najbolja pizza u SA?
montana, barhana i tratoria kod trece gimnazija
- le piaf
#652 Re: Najbolja pizza u SA?
[quote="tututuuuu"]Ma nema u Sarajevu dobre pizzerie. Sve je to lose do u najboljem slucaju prolazno. Samo sto neki rade lose ali ih jos i skupo naplacuju.
Ovdje spominjani Ago je uzas, to je jedina pizza koju ne mogu jesti da mi je neko daje dzabe.
U2 je ipak bolji. U2 Kulovica je meni sasvim dobar. 3 KM mala fungi (a nije tako ni mala), i oni sosovi meni bude super za pojesti usput, bolje nego sendvic. Ne moze covjek traziti vise za 3 KM, a bolja zna biti i od skupljih pizzerija. Ovisi isto tako kako je koji pizza majstor na poslu.
Dunde ima O.K. pizze. Imaju i happy hour radnim danima od 18 - 20 (vikendom negdje oko 12h) pa su im sve velike pizze 5, a narucis dvije velike dobijes i 1.25l Cole gratis. Imaju i suho meso s kajmakom (ala Mahir) samo izadje jeftinije kad je happy hour.
Sve u svemu tanko je Sarajevo tu. Prvo i osnovno za pizzu je da ide puno sira, a ovdje svi kronicno skartare s njim i sve pizze su na isti fazon i sta god da oni napisu tamo vrste sira dobijes uvijek isto.[/quote
Tratoria Uno, kod bristola ima najbolju pizzu.
Barhana imala ranije sad nije na tom nivou barem meni ali i dalje je dobra,
Ovdje spominjani Ago je uzas, to je jedina pizza koju ne mogu jesti da mi je neko daje dzabe.
U2 je ipak bolji. U2 Kulovica je meni sasvim dobar. 3 KM mala fungi (a nije tako ni mala), i oni sosovi meni bude super za pojesti usput, bolje nego sendvic. Ne moze covjek traziti vise za 3 KM, a bolja zna biti i od skupljih pizzerija. Ovisi isto tako kako je koji pizza majstor na poslu.
Dunde ima O.K. pizze. Imaju i happy hour radnim danima od 18 - 20 (vikendom negdje oko 12h) pa su im sve velike pizze 5, a narucis dvije velike dobijes i 1.25l Cole gratis. Imaju i suho meso s kajmakom (ala Mahir) samo izadje jeftinije kad je happy hour.
Sve u svemu tanko je Sarajevo tu. Prvo i osnovno za pizzu je da ide puno sira, a ovdje svi kronicno skartare s njim i sve pizze su na isti fazon i sta god da oni napisu tamo vrste sira dobijes uvijek isto.[/quote
Tratoria Uno, kod bristola ima najbolju pizzu.
Barhana imala ranije sad nije na tom nivou barem meni ali i dalje je dobra,
- radiša
#653 Re: Najbolja pizza u SA?
tratoria puna stranaca i poznatih licnosti.
- karanana
#654 Re: Najbolja pizza u SA?
koliko kostaju pizze u tratoriji uno?
-
bumerangss
#655 Re: Najbolja pizza u SA?
A gdje vam je ta tratoria?radiša wrote:tratoria puna stranaca i poznatih licnosti.
- otherside
#656 Re: Najbolja pizza u SA?
montana pizza katastrofa.
neki dan narucili jumbo, pola bacili.
gumasta, nikakva.
neki dan narucili jumbo, pola bacili.
gumasta, nikakva.
- P308
#657 Re: Najbolja pizza u SA?
Ovdje:bumerangss wrote:A gdje vam je ta tratoria?radiša wrote:tratoria puna stranaca i poznatih licnosti.

- Tony Soprano
#658 Re: Najbolja pizza u SA?
Najjaca pica je bila u VFu, dok je radila picerija u onom velikom restoranu. Ime je bilo Napoli, koliko se sjecam, imala je neke ribe mocne po sebi. Vrh vrhova, voda mi ide na usta kad se sjetim. 
- drag_gost
#659 Re: Najbolja pizza u SA?
I kakva je? Ja danas bio u Vapianu vec treci da zaredom na pizzi. Odlicnu hranu pripremaju.DaffyDuck wrote:Odoh vala danas da probam, pa makar snijeg zapadaodrag_gost wrote:E da, cesto svratim u napoli. Odlicna pizza, a i mozes da izaberes da na svakoj krisci bude dio neke druge pizze ili sta ti zelis.DaffyDuck wrote:AGO,Kako rece neko iznad, kad si gladan nisi svoj![]()
Studentska, za svaki dan rucat za 3 marke![]()
Jel iko probao pizzu u onom ba.napoli na carisiji? Mene nikako da put nanese, a cini mi se da bi moglo biti dobro![]()
Meni bude super pizza u Sarajci u BBI![]()
I odlicna je pizza sa lososom u Metropolisu (SCC), i ogromna, za podijelit s nekim
-
apexovac
#660 Re: Najbolja pizza u SA?
Najbolja pizza je bila u vizi kod stupa, na drugom spratu
. Odes, obidjes sve sto ti treba, sjedes, najedes se kao budala i kuci
- Bullet Tooth Tony
#661 Re: Najbolja pizza u SA?
Meni je dobra pizza u slatko i slano ( moje misljenje ) 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#662 Re: Najbolja pizza u SA?
MAXIR BOG PICE
-
bull21
#663 Re: Najbolja pizza u SA?
a2 na grbavici... užas,
-
bumerangss
#664 Re: Najbolja pizza u SA?
Gdje je to?Velkoski wrote:MAXIR BOG PICE
-
bumerangss
#665 Re: Najbolja pizza u SA?
Gdje je to? Sta ja mogu kad ne znam iako sam rodjeni sarajlija i u njemu 30 godina ali dok sam bio na maminoj kasiki nisam imao potrebu jesti vani a sad kad zivim sam, sad moram makar jednom dnevno jesti vani pa se moram raspitati gdje je staBullet Tooth Tony wrote:Meni je dobra pizza u slatko i slano ( moje misljenje )
I sve druge kad pisu da je pizza dobra u xxxx pizzeriji, molim da napisu i lokaciju iste!
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#666 Re: Najbolja pizza u SA?
u sibici je slatko i slano ja mislim
- Hemera
#667 Re: Najbolja pizza u SA?
Ugursuze jedan bolje ti je da se naucis kuhati nego davati pare po fast food shitovima i na tome ziviti.bumerangss wrote:Gdje je to? Sta ja mogu kad ne znam iako sam rodjeni sarajlija i u njemu 30 godina ali dok sam bio na maminoj kasiki nisam imao potrebu jesti vani a sad kad zivim sam, sad moram makar jednom dnevno jesti vani pa se moram raspitati gdje je staBullet Tooth Tony wrote:Meni je dobra pizza u slatko i slano ( moje misljenje )![]()
I sve druge kad pisu da je pizza dobra u xxxx pizzeriji, molim da napisu i lokaciju iste!
- Bullet Tooth Tony
#668 Re: Najbolja pizza u SA?
Google - Slatko i slano ... Adresa, broj telefona cak i mapa gdje se nalazibumerangss wrote:Gdje je to? Sta ja mogu kad ne znam iako sam rodjeni sarajlija i u njemu 30 godina ali dok sam bio na maminoj kasiki nisam imao potrebu jesti vani a sad kad zivim sam, sad moram makar jednom dnevno jesti vani pa se moram raspitati gdje je staBullet Tooth Tony wrote:Meni je dobra pizza u slatko i slano ( moje misljenje )![]()
- SAID5
#669 Re: Najbolja pizza u SA?
Ova la perla sto je nahvaliste-srednja zalost
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#670 Re: Najbolja pizza u SA?
Mahir, vjerovatnobumerangss wrote:Gdje je to?Velkoski wrote:MAXIR BOG PICE
Meni je montana OK
-
bumerangss
#671 Re: Najbolja pizza u SA?
Ja mislio neki Maksir, vjerovatno povratnik sin nekog dijasporcamk ultra wrote:Mahir, vjerovatnobumerangss wrote:Gdje je to?Velkoski wrote:MAXIR BOG PICE![]()
Meni je montana OK
Molim sve koji zele da im ja procitam post da ne pisu na cerilici! Hvala na razumjevanju
-
bumerangss
#672 Re: Najbolja pizza u SA?
Po vasoj preporuci bio sam u La Perla na kvadrantu i jedva sam nasao. Steta pa je zavuceno
Ambijent je odlican, pizza vrlodobra, cijena i osoblje dobro... jedino ne izdaju racun
Ambijent je odlican, pizza vrlodobra, cijena i osoblje dobro... jedino ne izdaju racun
- DaffyDuck
#673 Re: Najbolja pizza u SA?
Jos ne odoh... U Vapianu meni nekad bude odlicna, nekaddrag_gost wrote: I kakva je? Ja danas bio u Vapianu vec treci da zaredom na pizzi. Odlicnu hranu pripremaju.
Mahir je za nas iz mahale van konkurencije
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#674 Re: Najbolja pizza u SA?
Velkoski wrote:MAXIR BOG PICE

- JThomas
#675 Re: Najbolja pizza u SA?
bog te ne maz'o