Malogradjanin wrote:
Molim te da ne dajes pogresne informacije ljudima. Ja sam licno isao u Eronet centar u Sarajevo te su mi rekli da bez obzira na to da li je neko uzeo ili nije uzeo mobitel, ako ima potrosnju na kartici ne moze da raskine ugovor dok ne prodje taj period na koliko je potpisan ugovor. A vjerujem da si i ti jedan od onih koji hvata ljude po ulici da potpisuju ugovore, i pogresno im govoris. Zato raja forumasi, nemojte da slusate ovog gospodina "saradnika".
da da i prijatelj mi je ovo rekao, samo sto je on koristio ovu karticu 2 mj. i zvao ih na telefon i rekao da predkida ugovor, ali nejse i dalje mu je stizala preplata od 17 KM

a prvobitno je bila kada je potpisao ugovor 15KM. znaci prvo sto su ga prevarili jeste kada je potpisivao taj ugovor, drugo sto sada preplata nije 15KM kako je bilo na pocetku vec 17 KM. ja sam u predlagao da ih stavi na ignore listu, da bezveze ne placa ko levat za nesto sto ne koristi, a ugovor je potpisao na 2 godine

a rekli su mu da ugovor ne moze prekinuti, iako nije uzeo ni telefon niti ista.
mislim na koji ga nacin mogu primorati da plati za neku uslugu koju ne koristi ? sl. put kad mi pridje neki sa onih standova za prevaru ima da ga napenalim, vise necu isaretiti telefonima da nisam zainteresovan, ovo sto oni rade jeste cista prevara, mogu misliti koliko je ljudi ovako zaplatilo, naivnih...