Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Moderator: Benq
- Qler
#651 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ja sam kod njih uzeo, bar 10 telefona, sto sebi sto raji i familiji... svi prezadovoljni.
-
Giancarlo
#652 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ja sam eto uzeo u Imamexu nokiu n73 prije 5 i po godina
Tacan datum je 01.06.2006.
i realno nikada nije imao ni jedan jedini kvar za to vrijeme, evo i danas ga koristim, radi ko prvi dan osim sto je baterija oslabila koju nisam nikada mjenjao
Stavrno mi je vise dosadio taj mobitel, vrijeme mi je da ga mjenjam, a i funkcije su "zastarjele" blago receno. Medutim, pet i po godina je dug period, sta sam svasta procitao na ovoj temi, da se lahko zakljuciti da se Imamex ocito dosta "pokvario". Stvarno ne znam gdje bih kupio mobitel, eto ti iz Univerzalno pola-pola, dosta raje je zadovoljno, ima i naravno nezadovoljnih, ove sitne radnjice i standove to mi svakako napamet ne pada (mada su i ovi u 5 deka sto se kaze), ostane taj fontele, eto oni daju kao tu garanciju na godinu, moze se ja mislim i na 3 rate...imam havera koji je uzeo xperiu kod njih, pa su se javili neki problemi, ali su mu popravili, da bi brzo nakon toga dao taj mobitel i dolatu za xperiu neo (opet kod njih) i ima ga sda vec 2 mjeseca i fercera mu sve...Uglavnom, nemogu biti pametan, ispada bas kakve si nafake u datom momentu takav ces mobitel i dobiti
Ako ko ima nekih sto "sigurnijih" radnji ili sta vec, neka podijeli sa masom...
Ako ko ima nekih sto "sigurnijih" radnji ili sta vec, neka podijeli sa masom...
-
gradina
#653 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
uzmem super telefon sa 15 km ratom na 2 godine (prije 2 god uzeo samsung x830, otplatio ga, taman mi dosadi, sad uzeo motorolu zn5, ista rata). nije finansijsko opterecenje, nije ni skup (360km+pddv), nadji mi ga jeftinijeg. a imam 2 god garanciju.[/quote]
Pitanje za ovu garanciju: JESI LI IKAD IMAO PRILIKE DA TO I KORISTIŠ???? Prvo od šaltera gdje moraš prijaviti i obično mora biti neka našminkana, poluzgužvana, huzata u struku... (NIKAD U ŽIVOTU NISAM DOŠAO NA RED A DA NISU PRIČALI NA TELEFON, pa sam morao čekati po 10 minuta) ne daj Bože nikome takvog prijema, a onda kada telefon dođe u ruke ovlaštenog servisera?!?! E to je umjetnost..
2 godine garancije je OK ali ako je sve OK tj. da ne moraš koristiti garanciju. Odmah te optuže da je možda do tebe: voda, da nije ispao i te gluposti... E onda kada ga popravljaju, to su najteže greške koje su oni do sada vidjeli i slične gluposti... jednom odnio jednom privatniku da se ne zahebajem s njima, rizikujem i tip za 10 minuta zove:GOTOVO JE!!
BH TELECOM ide dalje i uzima dušu!
Pitanje za ovu garanciju: JESI LI IKAD IMAO PRILIKE DA TO I KORISTIŠ???? Prvo od šaltera gdje moraš prijaviti i obično mora biti neka našminkana, poluzgužvana, huzata u struku... (NIKAD U ŽIVOTU NISAM DOŠAO NA RED A DA NISU PRIČALI NA TELEFON, pa sam morao čekati po 10 minuta) ne daj Bože nikome takvog prijema, a onda kada telefon dođe u ruke ovlaštenog servisera?!?! E to je umjetnost..
2 godine garancije je OK ali ako je sve OK tj. da ne moraš koristiti garanciju. Odmah te optuže da je možda do tebe: voda, da nije ispao i te gluposti... E onda kada ga popravljaju, to su najteže greške koje su oni do sada vidjeli i slične gluposti... jednom odnio jednom privatniku da se ne zahebajem s njima, rizikujem i tip za 10 minuta zove:GOTOVO JE!!
- Ljuska_u_BaklaFi
#654 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Hvala ti, nisam ni ja cula nista lose ali svega par ljudi sam pitala.Qler wrote:Ja sam kod njih uzeo, bar 10 telefona, sto sebi sto raji i familiji... svi prezadovoljni.
- skafiskafsnjak
#655 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
nije valjda da si nosio u Bhtelecom telefon zbog garancije ?gradina wrote: Pitanje za ovu garanciju: JESI LI IKAD IMAO PRILIKE DA TO I KORISTIŠ???? Prvo od šaltera gdje moraš prijaviti i obično mora biti neka našminkana, poluzgužvana, huzata u struku... (NIKAD U ŽIVOTU NISAM DOŠAO NA RED A DA NISU PRIČALI NA TELEFON, pa sam morao čekati po 10 minuta) ne daj Bože nikome takvog prijema, a onda kada telefon dođe u ruke ovlaštenog servisera?!?! E to je umjetnost..
- Dupli_skalp
#656 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
fontele je dosta skuplji od ostalih, a kako su "ozbiljna" firma pokazuje i to da nemaj niti sajta. barem ne da radi.
drugo, izbor mobitela im je katastrofa. nikad nemaju više od 30tak u ponudi.
a kam connecting izbjegavajte u širokom luku. sve je to šanerska banda.
drugo, izbor mobitela im je katastrofa. nikad nemaju više od 30tak u ponudi.
a kam connecting izbjegavajte u širokom luku. sve je to šanerska banda.
-
shin
#657 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Sve sto ima telefone koji su skidani sa mreza je sanerska banda. Nema sanse legalno da ga nabavi, sverc.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#658 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Baš sam danas vidio taj Kam Connecting u Mercatoru na Socijalnom. Imaju "štand" iza bankomata, kod one optičke radnje.AmoK wrote:Kam Connecting cak nema ni radnju koliko sam upucen.Giancarlo wrote:Ima li iko kakvih iskustava sa kam-connecting.com ? JA iskreno nisam ni znao za njih, kakve su im garancije, jesu li i oni radnja ala "univerzalno", "imamex", "fontele" itd ili neka od "povjerenja" (ako je to uopce moguce naci u SA izuzev sva 3 operatera ?
- alibaba_i_30_godina
#659 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Da i ovdje priupitam vezano za samsung galaxy 2, jel' se isti moze kupiti u BH Telecomu na rate posto maloprije sam gledao po stranici i nisam ga vidio uvrstenog u ponudu? Naravno interesuje me i cijena.
Ako neko zna gdje se jos moze kupiti ovaj telefon na rate, slobodno neka utipka na tastaturicu ... univerzalno moze samo odmah, nema rata.
Ako neko zna gdje se jos moze kupiti ovaj telefon na rate, slobodno neka utipka na tastaturicu ... univerzalno moze samo odmah, nema rata.
-
neki
- alibaba_i_30_godina
#661 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Nema ono sto ja trazim ... a i sumnjivo mi ovo, kao one pacomobile i slicne divlje 'prodavnice' po piku.neki wrote:http://www.svenakredit.ba
-
Mariella
#662 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Zasto je mobitel koji je inace 500KM, ovdje 1000 KMneki wrote:http://www.svenakredit.ba
-
neki
#663 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Kod ovog sam kupovao druge stvari nisam mobitele, ali znam da daje garanciju najmanje godinu dana na mobitele kod ovlastenih servisa tako da nije 'divlji'.NeyDan wrote:Nema ono sto ja trazim ... a i sumnjivo mi ovo, kao one pacomobile i slicne divlje 'prodavnice' po piku.neki wrote:http://www.svenakredit.ba
Cijene se vjerovatno rijetko apdejtuju pa su vise nego bi trebale biti, nazoves pa vidis
- Jeff Bingham
#664 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Nije, registrovana je firma, ja sam kupio prije nekoliko mjeseci.NeyDan wrote:Nema ono sto ja trazim ... a i sumnjivo mi ovo, kao one pacomobile i slicne divlje 'prodavnice' po piku.neki wrote:http://www.svenakredit.ba
- alibaba_i_30_godina
#665 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Jel' imaju vise mobitela u ponudi ili samo ono sto je na stranici? Vidjet cu da ih nazovem sutra ako budem imao vremena.
- Jeff Bingham
#666 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
ja letak dobio, i nije bilo na njemu ono sto sam trazio, ali nazvao ipak, kad kaze momak da ima.
koliko vidim na stranici nesto malo artikala, vjerovatno ne rade update redovno.
koliko vidim na stranici nesto malo artikala, vjerovatno ne rade update redovno.
- alibaba_i_30_godina
#667 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Vjerovatno je do toga, sada sam provjerio gdje se nalaze, negdje su kod Obi-a i Orbica na Ilidzi ... bilo bi bolje da su blize gradu.
- Jeff Bingham
#668 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
ja ih nisam ni trazio
kuci mi donijeli i dokumentaciju, a kad je banka odobrila kredit i dostavili robu
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#669 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
U Otesu su...NeyDan wrote:Vjerovatno je do toga, sada sam provjerio gdje se nalaze, negdje su kod Obi-a i Orbica na Ilidzi ... bilo bi bolje da su blize gradu.
-
Giancarlo
#670 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Cak pise i da daju 10% popusta na gotovinsko placanje, nazvat cu ih i ja sutra da upitam sta imaju...rashtiman wrote:U Otesu su...NeyDan wrote:Vjerovatno je do toga, sada sam provjerio gdje se nalaze, negdje su kod Obi-a i Orbica na Ilidzi ... bilo bi bolje da su blize gradu.
- holowey
#671 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
dobiju samo par komada po poslovnici pa to brzo ode... ja sam zamolio tetu sa saltera ma malti da mi rezervise jedan kada dodju i da mi javi i teta je to ispostovala, nazvala me kada su dosli i na salteru me je cekao s2 sa mojim imenom... mislio sam da me za*ebava i da me nece nazvati ili da je skrivena kamera u pitanju, ali eto, i njima se desi da budu merhametliNeyDan wrote:Da i ovdje priupitam vezano za samsung galaxy 2, jel' se isti moze kupiti u BH Telecomu na rate posto maloprije sam gledao po stranici i nisam ga vidio uvrstenog u ponudu? Naravno interesuje me i cijena.![]()
-
Mariella
#672 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Evo da se pohvalim, kupila sam konacno
Na kraju je ispao HTC Desire, polovan, nasla na pik-u. Sva oprema je dosla uz njega + memorijska 8GB. Mobitel izgleda kao nov, nista mu ne fali, sve radi savrseno. Fakat se nov ne isplati ni kupovat 
Uglavnom, zasad sam prezadovoljna
Uglavnom, zasad sam prezadovoljna
- alibaba_i_30_godina
#673 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Dobro ljudi, drago mi je zbog vas, al' mene sad interesuju cijene!!!
Dakle holoway koliko si platio u posti taj galaxy 2, jel' izadje negdje oko 900 KM?
I HTC Desire je dobar mobitel, mada sam se ja nesto nafurao na samsung, valjda jer je bolji od iPhone-a.
Dakle holoway koliko si platio u posti taj galaxy 2, jel' izadje negdje oko 900 KM?
I HTC Desire je dobar mobitel, mada sam se ja nesto nafurao na samsung, valjda jer je bolji od iPhone-a.
-
Mariella
#674 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ti ko da je ova tema samo za tebe napravljena
I ja sam prvo htjela neki samsung, al sam poslije skontala da je HTC 10x bolji i od samsunga i od iPhone-a
I ja sam prvo htjela neki samsung, al sam poslije skontala da je HTC 10x bolji i od samsunga i od iPhone-a
- alibaba_i_30_godina
#675 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ja dos'o, vidio i prisvojio temu.
Ne bih da komentarisem tvoju drugu recenicu, da ne bude problema, sretno sa tim 10x boljim telefonom.
btw. odlucio sam da cu tel kupiti ili u posti ili u univerzalno!
Ne bih da komentarisem tvoju drugu recenicu, da ne bude problema, sretno sa tim 10x boljim telefonom.
btw. odlucio sam da cu tel kupiti ili u posti ili u univerzalno!