sanabe wrote:dekritichar wrote:Sa_dy wrote:A ta bi to radio?![]()
da nabrajam?
Dodaj sanabe nisi sama ccc
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
sanabe wrote:dekritichar wrote:Sa_dy wrote:A ta bi to radio?![]()
da nabrajam?
ja znam gdje bi jeshin wrote:Ok, dragi forumasi, sta primjetite prvo na zeni.
U ovom slucaju moj problem je sto ne znam gdje bih prvo gledao
ne vuci me za jezik, precu granicusanabe wrote:dekritichar wrote:Sa_dy wrote:A ta bi to radio?![]()
da nabrajam?
nemoj ga bihuzurit...znas kako to zna biti zafrkanosanabe wrote:eno ga na drugoj temi, odo' ga ja zvatTirkiz wrote:izgleda sanbe morat ces sacekati dok svrski![]()
![]()
![]()
![]()
mogu prec na .... kad sa onom zavrsimsanabe wrote:kritichar wrote:
ne vuci me za jezik, precu granicu![]()
![]()
pa nisam ja sama, vidis da svi cekamo![]()
kak'u sad granicu ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u srce....isao bi na emocije...zene su inace jako emotivna bica....to im jako znaci kad muskarac pokaze svoje emocije to osvaja zenu....Sa_dy wrote:Gdje?Tirkiz wrote:ja znam gdje bi je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gadjao...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iskreno mene bas i privlace onako malo sa vecim srcemSa_dy wrote:Tirkiz wrote:u srce....isao bi na emocije...zene su inace jako emotivna bica....to im jako znaci kad muskarac pokaze svoje emocije to osvaja zenu....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ova dodushe ima veLko srce.
kazu ljudi bolje da ljulja nego da zhuljaTirkiz wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
ma ja mislim da vas obje imate jaku kiselinuSa_dy wrote:SeJDa i da hoce ne moRe, ima gliste.sanabe wrote:ne pada mi na pametkritichar wrote:vas dvije pod hitno da se malo popravitea ni Sejdi, vjerujem
![]()
![]()
Pa ti si sve sto jedan muskarac moze da pozelisanabe wrote: jarane, visoka sam 171, a nosim 42, pnnekad i 44, broj, sto ce rec da sam ja ko i ove sa slika, haman![]()
![]()
eto ti Sejde zive, nek potvrdi![]()
Predpostavljam s obzirom na ociSa_dy wrote:Samo ljepsa od oje sa sVike.![]()
![]()
nikad od men in i pozeljno zeMSko.
![]()
istvarno...sanabe wrote:Sejda je in, visoka i tanana
Eh kad smo kod tog kolko je ona visoka?sanabe wrote:Sejda je in, visoka i tanana
dječak sa šibicama wrote:Ja ne razumijem sta je toliko smijesno na ovim punackim zenama, da se pojedinci toliko klebere.
Lijepe djevojke/zene, sa nesto kila viska.
Neukusni komentari, posebno ako se zna da iza njih ne stoje Bred Pitovi i Andjeline Djoli.