Vedad Ibisevic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
udrch

#651 Re: Vedad Ibisevic

Post by udrch »

libertyBiH wrote:Ovo je za nepovjerovat mada sam u dubini duse sretan ipak je ovo uspjeh za njega i nije se degradirao................neznam gdje je onaj kloc Silajdzic jeli jos tamo???? :roll:
Nije Silajžić, nego Bičakčić..
Ti se baš provaljuješ..otišo čovjek u drugu ligu..
udrch

#652 Re: Vedad Ibisevic

Post by udrch »

A sad hajmo Vedo u nove pobjede..
ultima_palabra

#653 Re: Vedad Ibisevic

Post by ultima_palabra »

udrch wrote:
libertyBiH wrote:Ovo je za nepovjerovat mada sam u dubini duse sretan ipak je ovo uspjeh za njega i nije se degradirao................neznam gdje je onaj kloc Silajdzic jeli jos tamo???? :roll:
Nije Silajžić, nego Bičakčić..
Ti se baš provaljuješ..otišo čovjek u drugu ligu..
Koji stručnjak, ne mogu da vjerujem :D
luckylaka

#654 Re: Vedad Ibisevic

Post by luckylaka »

:lol: :lol: :lol: :lol: Majko moja dobar je nas fudbal ma mi bi trebali biti svjetski prvaci svake godine sa ovakvim znalcima al svejedno Silajdzic,Bicakcic,Tihic :-)
libertyBiH

#655 Re: Vedad Ibisevic

Post by libertyBiH »

Znam da je prezime nekog lopova, nije ni bitno, znaci antitalenat cim je zavrsio u drugoj ligi........mislim za Veda je ovo dream potez, tolike pare derat sa njegovim golgeterskim sposobnostima mozes jedino kod tolerantnih svaba....vidjecete da ce grijat klupu.....
Baudelaire

#656 Re: Vedad Ibisevic

Post by Baudelaire »

Imal ko da bi se žrtvovao? Znate već na šta mislim. Ili da apsolutno svi opalimo ignore?
alica.k

#657 Re: Vedad Ibisevic

Post by alica.k »

Baudelaire wrote:Imal ko da bi se žrtvovao? Znate već na šta mislim. Ili da apsolutno svi opalimo ignore?
ignore ko kuca
Baudelaire

#658 Re: Vedad Ibisevic

Post by Baudelaire »

Važi.
just principe

#659 Re: Vedad Ibisevic

Post by just principe »

koji lik :lol: prvo je rek0nece on nigdje :lol: zatim desava se ko biva i corava koka zrno sto je presao :lol: zatim grijat ce klupu :lol:
A da je pratio znao bi zbog cega je doveden Vedad, da prati znao bi da taj isti Vedad, da nije imao onu kobnu povredu danas bi igrao u Engleskoj ( Tottenhemu ), znamo da su nudili 20mil, ali zbog povrede nista nazalost,..
ali djaba, nekome je lakse letva u ono nego cenat u vijuge..ali ipak vise vjerujem da on nas zajebava i provocira..

Covjece bolje ti je sutiti nego se brukati, a mrznju ostavi za sebe nemoj je siriti
SaPnA

#660 Re: Vedad Ibisevic

Post by SaPnA »

Ja bi se ubio, ili ko onaj sa man.city teme pucao u koljeno
BHF_Manijak

#661 Re: Vedad Ibisevic

Post by BHF_Manijak »

just principe wrote:koji lik :lol: prvo je rek0nece on nigdje :lol: zatim desava se ko biva i corava koka zrno sto je presao :lol: zatim grijat ce klupu :lol:
A da je pratio znao bi zbog cega je doveden Vedad, da prati znao bi da taj isti Vedad, da nije imao onu kobnu povredu danas bi igrao u Engleskoj ( Tottenhemu ), znamo da su nudili 20mil, ali zbog povrede nista nazalost,..
ali djaba, nekome je lakse letva u ono nego cenat u vijuge..ali ipak vise vjerujem da on nas zajebava i provocira..

Covjece bolje ti je sutiti nego se brukati, a mrznju ostavi za sebe nemoj je siriti
Ma Kasparaov nane mi, pazi sta ti kazem!!! :mrgreen: :mrgreen:
Manic Psycho

#662 Re: Vedad Ibisevic

Post by Manic Psycho »

Baudelaire wrote:Imal ko da bi se žrtvovao? Znate već na šta mislim. Ili da apsolutno svi opalimo ignore?
kad sam ja njega opalio na ignore. jos od tekme reprezentacije sa portugalom. lijepi ignore. svaka mu dala ko ga uvede :thumbup:
Baudelaire

#663 Re: Vedad Ibisevic

Post by Baudelaire »

A upravu si, mirniji puno kako sam pojedince stavio na ignore :D Samo ne čitam postove i ne nerviram se :D
libertyBiH

#664 Re: Vedad Ibisevic

Post by libertyBiH »

BHF_Manijak wrote:
just principe wrote:koji lik :lol: prvo je rek0nece on nigdje :lol: zatim desava se ko biva i corava koka zrno sto je presao :lol: zatim grijat ce klupu :lol:

Ma Kasparaov nane mi, pazi sta ti kazem!!! :mrgreen: :mrgreen:
O kakvoj ti mrznji pricas ja uopste ne mrzim covjeka nego ga kritikujem kao fudbalera koji je precijenjen...........to za Tottenhem je novinarska patka.....nevjerujem to......Neznam kako nemate respecta za drugacije misljenje koje nije poput vecine vasih .....Vedo je osrednja klasa napadaca kome je vrh karijere da grije klupu Svaba i mislim da treba da bude zadovoljan transferom..... :sax:
just principe

#665 Re: Vedad Ibisevic

Post by just principe »

nadam se kad te damantuje da ces se ovdje ispricati svima nama i poklopiti usima vise za Vedu
BHF_Manijak

#666 Re: Vedad Ibisevic

Post by BHF_Manijak »

Hoce ko i za Pavlyuchenka! :lol: :mrgreen: Ma lozionica Just, samo gori ja hajvan sto se primam, ali sta cu kad je fakat iritantno citati svakim danom ovakve gluposti! No nadam se da ce mi vremnom postai simpaticno, ko sto mi je i Lucas Leiva to posto, ali dobro kod covjeka se zna da je zajebancija i da je cinik rodjeni! :mrgreen:
libertyBiH

#667 Re: Vedad Ibisevic

Post by libertyBiH »

:dance: :mrgreen:
libertyBiH

#668 Re: Vedad Ibisevic

Post by libertyBiH »

Nema otkad se ozenio nemoze meda..... :dance: :D
just principe

#669 Re: Vedad Ibisevic

Post by just principe »

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević dobiće priliku od prve minute u dresu svog novog kluba Stuttgarta u susretu protiv Borussije iz Moenchengladbacha.
Ovo je najavio trener Stuttgarta Bruno Labbadia, koji je istakao kako nema nikakvog razloga da drži Ibiševića na klupi, s obzirom da je redovno igrao za Hoffenheim, s kojim je prošao i kompletne pripreme.

"Ibišević je tačno onaj profil igrača kakvog smo željeli i kakvog smo trebali. On je stalna prijetnja protivničkim odbranama i uvijek može rasteretiti svoje saigrače u napadu", rekao je Labbadia.

Labbadia će, prema pisanju njemačkih medija, nastaviti igrati sa dva napadača, s tim da bi se Cacau sada mogao uz Ibiševića izvlačiti na bočne pozicije, razvlačivši tako protivničke odbrane.

Ibišević će svoju priliku dobiti na možda jednom od najtežih ispita ove sezone, jer u goste Stuttgartu stiže sjajna Borussija iz Moenchengladbaca.
ganjeta

#670 Re: Vedad Ibisevic

Post by ganjeta »

Ma klupa mu ne gine, Pavličenko će mu uzeti mjesto, samo šteta što Tihić ode na posudbu :lol: .
libertyBiH

#671 Re: Vedad Ibisevic

Post by libertyBiH »

Dragi Vedade Ibiševiću: prekosutra ocijeni Borusiju. Daj im jedan. Glavom. I iskupi se bar malo za ono u Zenici sto si naciji nanio koje ti ja jos nisam halalio,sjecas se?............ :D .
udrch

#672 Re: Vedad Ibisevic

Post by udrch »

ganjeta wrote:Ma klupa mu ne gine, Pavličenko će mu uzeti mjesto, samo šteta što Tihić ode na posudbu :lol: .
Ja sam čuo da ga je trener Helmut Khol odlučio staviti u prvu ekipu, rame uz rame sa Fidelom Kastrom :D ..
luckylaka

#673 Re: Vedad Ibisevic

Post by luckylaka »

udrch wrote:
ganjeta wrote:Ma klupa mu ne gine, Pavličenko će mu uzeti mjesto, samo šteta što Tihić ode na posudbu :lol: .
Ja sam čuo da ga je trener Helmut Khol odlučio staviti u prvu ekipu, rame uz rame sa Fidelom Kastrom :D ..
De momci malo ozbiljnosti ipak je ovo tema o Vedadu Ibricicu :D
campa_xxx

#674 Re: Vedad Ibisevic

Post by campa_xxx »

Predpostavljam ovako sutra...

Image
Baudelaire

#675 Re: Vedad Ibisevic

Post by Baudelaire »

Vedi bi idealno bilo u 4-3-3 igrati, tako je igrao u Hoffenheimu i leglo bi mu pravo. Sad, djeluje mi malo preofanzivno ova postava koju si ti stavio, Hajnal i Kuzmanović su prilično ofanzivni igrači.
Post Reply