Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
*mima*
#651 Re: Burekli ljubavni savjeti
Jooooj hvala ti doktore.......znala sam ja da ces mi pomoc. Kako da ti zahvalim?
- burek_in_space
#652 Re: Burekli ljubavni savjeti
Najveca zahvalnost meni je zadovoljan pacijent! 
-
*mima*
#653 Re: Burekli ljubavni savjeti
Dok si ti moj doktor.......ja sam uvijek zadovoljna...........smajlikojiprede
- Layne
#658 Re: Burekli ljubavni savjeti
Naučila si....jeeeeeeiiiii
- burek_in_space
#659 Re: Burekli ljubavni savjeti
Sh'a te briga,ne pitam ni ja tebe jesi li drm'o sinoc!Her Flick wrote:zasil ti njojcorape
- Layne
#661 Re: Burekli ljubavni savjeti
Doktore pomaži, zaruke raskinute

- burek_in_space
#662 Re: Burekli ljubavni savjeti
Chije bolan zaruke?!Layne wrote:Doktore pomaži, zaruke raskinute![]()
- potpuni stranac
#663 Re: Burekli ljubavni savjeti
Imam veliki problem, čak mi ni Dr Phil nije pomogao, ali u Bureka ne sumnjam, a uzgred budi receno jutros sam sirnicu doruckovao samo iz postovanja prema nesem forumasu, mislim da se nebi pogresno tumacilo
.
dakle vako, od kako sam cuo da su u Švedskoj nesretnim slucajem stradali pingvini i da jos uvijek stradavaju nikako ne mogu da pronadjem dusevni mir, sto se odrazava i na sexualni zivot. naime, kako bi se ja mogao sexati a u Švedskoj ginu pingvini, smatram da bi to bilo krajnje licemjerno od mene.
Pored toga, interesuje me koliko cesto se pingvini pare, te kako to cine (misli se na položaj), kako bi mogao eventualno izracunati koliko ce im trebati za oporavak populacije.
unaprijed zahvaljujem

ps. ako ni ovo ne pomogne ostaje mi samo vidovita Džemila i tajne bacanja graha jer kafu ne pijem.
dakle vako, od kako sam cuo da su u Švedskoj nesretnim slucajem stradali pingvini i da jos uvijek stradavaju nikako ne mogu da pronadjem dusevni mir, sto se odrazava i na sexualni zivot. naime, kako bi se ja mogao sexati a u Švedskoj ginu pingvini, smatram da bi to bilo krajnje licemjerno od mene.
unaprijed zahvaljujem
ps. ako ni ovo ne pomogne ostaje mi samo vidovita Džemila i tajne bacanja graha jer kafu ne pijem.
- potpuni stranac
#664 Re: Burekli ljubavni savjeti
zadovoljstvo je obostrano.besana wrote:Otkud ovaj
- Layne
#665 Re: Burekli ljubavni savjeti
Ama NJENE bolan...znašburek_in_space wrote:Chije bolan zaruke?!
- potpuni stranac
#667 Re: Burekli ljubavni savjeti
ma pusti ti nju, znam ja da joj je drago sto me vidi, samo je stid da prizna, zensko je to, .........valjda, .........trebalo bi da bude,.............. nadam se..........a možda....ko zna,...sve je moguće...............?mima wrote:besana wrote:Otkud ovaj
Iz Svecke.
-
hocunecu
#668 Re: Burekli ljubavni savjeti
stranče ovaj grad je mali za vas dvoje 
- burek_in_space
#669 Re: Burekli ljubavni savjeti
Ne rise?!Layne wrote:Ama NJENE bolan...znašburek_in_space wrote:Chije bolan zaruke?!
- potpuni stranac
#670 Re: Burekli ljubavni savjeti
e u tom slucaju sretno joj bilo, čak ću joj i kartu platiti, pa čak ima i gratis nekoga da povede.hocunecu wrote:stranče ovaj grad je mali za vas dvoje
- potpuni stranac
#671 Re: Burekli ljubavni savjeti
Bureče ja još čekam na help, a ti nista, jesil to vec postao korumpiran liječnik, psiholog, sexolog, obućar ili šta već.burek_in_space wrote:Ne rise?!Layne wrote:Ama NJENE bolan...znašburek_in_space wrote:Chije bolan zaruke?!
- burek_in_space
#672 Re: Burekli ljubavni savjeti
Jaro,nema ti pomoci.potpuni stranac wrote: Bureče ja još čekam na help, a ti nista, jesil to vec postao korumpiran liječnik, psiholog, sexolog, obućar ili šta već.
A korumpiranost mi je oduvijek bila glavna vrlina!
- potpuni stranac
#673 Re: Burekli ljubavni savjeti
ima ima, ti si taraba u usporedbi sa Dzemilom. razmisli da u asortiman tretmana uvrstiš i liječenje kašikama, skidanje sihra i sl., to je sada moderno, a i ova recesija, treba biti inovativan.burek_in_space wrote:Jaro,nema ti pomoci.potpuni stranac wrote: Bureče ja još čekam na help, a ti nista, jesil to vec postao korumpiran liječnik, psiholog, sexolog, obućar ili šta već.![]()
A korumpiranost mi je oduvijek bila glavna vrlina!
-
hocunecu
#674 Re: Burekli ljubavni savjeti
ti znaci kartu potezes,jel" ti to glavno oruzjepotpuni stranac wrote:e u tom slucaju sretno joj bilo, čak ću joj i kartu platiti, pa čak ima i gratis nekoga da povede.hocunecu wrote:stranče ovaj grad je mali za vas dvoje![]()
- burek_in_space
#675 Re: Burekli ljubavni savjeti
Recesija svuda,a meni pos'o cvjeta..pa ti vidi.potpuni stranac wrote:
ima ima, ti si taraba u usporedbi sa Dzemilom. razmisli da u asortiman tretmana uvrstiš i liječenje kašikama, skidanje sihra i sl., to je sada moderno, a i ova recesija, treba biti inovativan.