Eurosong 2009

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
FaceOff

#651 Re: Eurosong 2009

Post by FaceOff »

Rambo-Amadeus wrote:Po mom misljenju Iceland jedina prijetnja BiH, a njihova pjevacica tu negdje sa azerbejdžankom, samo sa miljon put boljim glasom, pa mi je u overall-u na prvom mjestu! :D
Agree!!!
Rambo-Amadeus

#652 Re: Eurosong 2009

Post by Rambo-Amadeus »

FaceOff wrote:
Rambo-Amadeus wrote:Po mom misljenju Iceland jedina prijetnja BiH, a njihova pjevacica tu negdje sa azerbejdžankom, samo sa miljon put boljim glasom, pa mi je u overall-u na prvom mjestu! :D
Agree!!!
Htjedoh maloprije ogledati i poslusati Azerbejdžan na Youtube-u, ali sam se brzo opredijelio samo za opciju gledanja :D , fakat grozno pjevaju :roll:
adnan_hz

#653 Re: Eurosong 2009

Post by adnan_hz »

ma pobjedice norveska jbg.. zna se to unaprijed vec... nisu sve pjemse bile ni izabrane koje ce ucestovati na eurosongu on vec favorit bio.....

a evo izbio je i skandal ovaj mali norvezanin vidjen sa predsjednikom ruskog zirija...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#654 Re: Eurosong 2009

Post by ladyblue18 »

Pacificgirl wrote:
Primjetili su svi, na svim stranim forumima su to spominjali, pise da je bio "nervous", "extremely nervous", "please Davor, calm down!" i slicne stvari, tako da nije proslo neprimjeceno. A kladionice ponekad i jesu pokazatelj, to sam bas jucer citala, Dima je prosle godine visoko kotirao na kladionicama pa je i pobijedio...A Svedska se isto drzala tu negdje pa je lose prosla...Nikad se ne zna. Ja nakon sinoc nesto mislim da mali Norvezanin pobjeđuje 100 posto, kažu da je "samo potvrdio status apsolutnog favorita svojim perfektnim nastupom", i bas mi je krivo sto nisu tako i za nas mogli reci.. :sad: Ali ipak,u subotu :bih: :bih: :bih:
Eh onda se izvinjaJEm :mrgreen: Davore, jadna ti majka ne budel sutra perfektno :x :mrgreen: :bih:

Nego, kontam bil ostala kuci da gledam il da idem pred BBI...hmm :roll:
adnan_hz

#655 Re: Eurosong 2009

Post by adnan_hz »

ladyblue18 wrote:
Pacificgirl wrote:
Primjetili su svi, na svim stranim forumima su to spominjali, pise da je bio "nervous", "extremely nervous", "please Davor, calm down!" i slicne stvari, tako da nije proslo neprimjeceno. A kladionice ponekad i jesu pokazatelj, to sam bas jucer citala, Dima je prosle godine visoko kotirao na kladionicama pa je i pobijedio...A Svedska se isto drzala tu negdje pa je lose prosla...Nikad se ne zna. Ja nakon sinoc nesto mislim da mali Norvezanin pobjeđuje 100 posto, kažu da je "samo potvrdio status apsolutnog favorita svojim perfektnim nastupom", i bas mi je krivo sto nisu tako i za nas mogli reci.. :sad: Ali ipak,u subotu :bih: :bih: :bih:
Eh onda se izvinjaJEm :mrgreen: Davore, jadna ti majka ne budel sutra perfektno :x :mrgreen: :bih:

Nego, kontam bil ostala kuci da gledam il da idem pred BBI...hmm :roll:
ma umnjam da ce iko biti ispred bbi.. i ako bude to ce biti 50-ak ljudi...
Loulou

#656 Re: Eurosong 2009

Post by Loulou »

ladyblue18 wrote:Davore, jadna ti majka ne budel sutra perfektno :x :mrgreen: :bih:
:lol:
sheilak

#657 Re: Eurosong 2009

Post by sheilak »

Ok, ja licno nisam fan Eurosonga vec odavno .Mislim da je izbor postao parodija na samog sebe. :-D

Ali, Reginina pjesma je sasvim ok. To su mi rekli i ljudi iz Hrvatske, Srbije, Njemacke, Belgije, itd. Ovi potonji su me pitali sta znaci " Bistra voda " i o cemu je pjesma uopce i da bi bilo dobro da je na engleskom jeziku, sto govori da je pjesma barem interesantna, ako nista drugo.

U svakom slucaju drzim Regini fige i nadam se da ce Davor naci samopozdanje. Glas ima fantastican, nema se cega bojati. :)
tamara*

#658 Re: Eurosong 2009

Post by tamara* »

Jedino Davoru onaj friz :cry:
enchy

#659 Re: Eurosong 2009

Post by enchy »

tamara* wrote:Jedino Davoru onaj friz :cry:
uze mi slova iz tastature :D bas mu je friz :cry: :-? :-)
ali nema veze pobjedujemo :bih: :bih: :bih: :thumbup:
tamara*

#660 Re: Eurosong 2009

Post by tamara* »

.
Ajatolah_

#661 Re: Eurosong 2009

Post by Ajatolah_ »

Ima li ko da planira biti ispred BBI, tamo će biti i Laka kad se bude javljao, bila bi bruka da bude Laka i 20-tak ljudi iza njega :lol:
Loulou

#662 Re: Eurosong 2009

Post by Loulou »

EdoI wrote:Ima li ko da planira biti ispred BBI, tamo će biti i Laka kad se bude javljao, bila bi bruka da bude Laka i 20-tak ljudi iza njega :lol:
A šta ako bude kiša (koju, kako sam čula, najavljuju)? :? :-?
Ajatolah_

#663 Re: Eurosong 2009

Post by Ajatolah_ »

Onda će se vjerovatno i Laka javljati sa zatvorenog.
konrad

#664 Re: Eurosong 2009

Post by konrad »

rodiboga wrote:
konrad wrote:Ko da mora da se odrzi u Sarajevu :oops:
jok eto u visokom medju piramidama
Ne, ozbiljno, moze se desiti da pobijedi Regina, tu nema ko nije pobjedjivo svakako :D
Prvo, posto su momci vecinski Srbi, red bi bio da se onda priredba odrzi u RS :D
Znaci prva bi bila Banjaluka u igri, mada zbog neravnomjernog razvoja i ulaganja para, ne treba biti ni Sarajevo, ni Banjaluka,
ja predlazem Trebinje, koje svakako ima turisticki potencijal i da se napravi i aerodrom, dobro malo serem :D mogu koristiti Dubrovacki ili Tivat.
Posto je tamo toplo, ne mora se praviti nikakva dvorana, moze na otvorenom. Npr stadion Leotara da se malo adaptira.
Ne moze sve u Sarajevo ljudi, morate voliti cijelu BiH :D
Loulou

#665 Re: Eurosong 2009

Post by Loulou »

konrad wrote:Ne moze sve u Sarajevo ljudi, morate voliti cijelu BiH :D
:lol: :lol:
:thumbup:
sheilak

#666 Re: Eurosong 2009

Post by sheilak »

EdoI wrote:Ima li ko da planira biti ispred BBI, tamo će biti i Laka kad se bude javljao, bila bi bruka da bude Laka i 20-tak ljudi iza njega :lol:
Ma , moze se to srediti! Sjetimo se samo komp. animacija u bitkama u filmu " Gospodar prstenova " i sl. :-D
bijelo_dugme

#667 Re: Eurosong 2009

Post by bijelo_dugme »

Ko neka moderna verzije Hitlera :-)
bijelo_dugme

#668 Re: Eurosong 2009

Post by bijelo_dugme »

konrad wrote:
rodiboga wrote:
konrad wrote:Ko da mora da se odrzi u Sarajevu :oops:
jok eto u visokom medju piramidama
Ne, ozbiljno, moze se desiti da pobijedi Regina, tu nema ko nije pobjedjivo svakako :D
Prvo, posto su momci vecinski Srbi, red bi bio da se onda priredba odrzi u RS :D
Znaci prva bi bila Banjaluka u igri, mada zbog neravnomjernog razvoja i ulaganja para, ne treba biti ni Sarajevo, ni Banjaluka,
ja predlazem Trebinje, koje svakako ima turisticki potencijal i da se napravi i aerodrom, dobro malo serem :D mogu koristiti Dubrovacki ili Tivat.
Posto je tamo toplo, ne mora se praviti nikakva dvorana, moze na otvorenom. Npr stadion Leotara da se malo adaptira.
Ne moze sve u Sarajevo ljudi, morate voliti cijelu BiH :D
Ma daj ba ljudi, posto ima dva polufinala i jedno finale ko da je napravljeno za nas. Jedno polufinale u BL, drugo u Mostaru i finale u Sarajevu. :-)
tamara*

#669 Re: Eurosong 2009

Post by tamara* »

bijelo_dugme wrote:
Ko neka moderna verzije Hitlera :-)
Ma isto. Kontala sam i ja da napišem...Lijep dečko a napravili ga ko idiota.
adnan_hz

#670 Re: Eurosong 2009

Post by adnan_hz »

vise mi naginje na nekog rusa... kao da je staljinov sin...
Ridjobrki

#671 Re: Eurosong 2009

Post by Ridjobrki »

Eurosong 2010. će se održati u Krajini, općina Velika Kladuša je ponudila da izgradi ogromnu dvoranu u Podzvizdu. Zvaće se UnderStarArenA, biće malo veća od zagrebačke i biće višenamjenska: za organizaciju nastupa košarkaške i rukometne reprezentacije, velikih koncerta, za praviti centralne predizborne skupove, za hatme davati i svašta još nešta... Plus reaktiviraće se aerodrom u Ćoralićima bez da se opet zarati.

Program vode Eso Budimlić i Ela Cerić, to je gotova stvar.
konrad

#672 Re: Eurosong 2009

Post by konrad »

Ridjobrki wrote:Eurosong 2010. će se održati u Krajini, općina Velika Kladuša je ponudila da izgradi ogromnu dvoranu u Podzvizdu. Zvaće se UnderStarArenA, biće malo veća od zagrebačke i biće višenamjenska: za organizaciju nastupa košarkaške i rukometne reprezentacije, velikih koncerta, za praviti centralne predizborne skupove, za hatme davati i svašta još nešta... Plus reaktiviraće se aerodrom u Ćoralićima bez da se opet zarati.

Nemojte se zayebavat. Ja mislim ozbiljno. Samo sto se ne sjetih da imaju i dva polufinala :cry:
Onda cemo ovako, jedno polufinale eto nek ide u Veliku Kladusu, kad si toliko navalio i nek vode Eso i Ela :D
Drugo polufinale u Mostar da vode Baka Sliskovic (on dobro govori engleski) i nek nadju neku krsnu Ercegovku.
A finale Trebinje, yebga, ne moze Sarajevo, previse se do sada nakralo. Poslije Evrosonga samo bi se hapsilo.
Necemo unitarnu drzavu, jel tako :oops:
sheilak

#673 Re: Eurosong 2009

Post by sheilak »

Ma, neeeee. Svi ti prijedlozi mogu biti nacionalno obojeni. Ja sam za Brcko i za Eurosong na splavu na Savi :-D
Ridjobrki

#674 Re: Eurosong 2009

Post by Ridjobrki »

konrad wrote:
Ridjobrki wrote:Eurosong 2010. će se održati u Krajini, općina Velika Kladuša je ponudila da izgradi ogromnu dvoranu u Podzvizdu. Zvaće se UnderStarArenA, biće malo veća od zagrebačke i biće višenamjenska: za organizaciju nastupa košarkaške i rukometne reprezentacije, velikih koncerta, za praviti centralne predizborne skupove, za hatme davati i svašta još nešta... Plus reaktiviraće se aerodrom u Ćoralićima bez da se opet zarati.

Nemojte se zayebavat. Ja mislim ozbiljno. Samo sto se ne sjetih da imaju i dva polufinala :cry:
Onda cemo ovako, jedno polufinale eto nek ide u Veliku Kladusu, kad si toliko navalio i nek vode Eso i Ela :D
Drugo polufinale u Mostar da vode Baka Sliskovic (on dobro govori engleski) i nek nadju neku krsnu Ercegovku.
A finale Trebinje, yebga, ne moze Sarajevo, previse se do sada nakralo. Poslije Evrosonga samo bi se hapsilo.
Necemo unitarnu drzavu, jel tako :oops:
OK onda polufinala u VK i MO (sa Bakom nek vodi polufinale Erna Džeba, taman nek ona kao Romkinja predstavlja ostale)
a finale u Trebinju nek u duhu tolerancije vode vladika Grigorije i Blažo Stevović. :lol: :lol: :lol:
konrad

#675 Re: Eurosong 2009

Post by konrad »

Mislim da je zdogovoreno. Vladika je bas rokerska faca, igra fudbal i tako to.
I sam sam Sarajlija, ali ovo je nekako najpravednije :thumbup:

Ste se tice Brckog, i tu se vec guraju ogromne pare, tako da ne moze.
Post Reply