Premier liga BiH 2008/2009
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#651 Re: Premier liga BiH 2008/2009
sta ce sabani oni kojima je glavna parola
BOLJE I TRECI UZ ALLAHA NEGO PRVI UZ POMOC VLAHA
od Carsije do Ljeseva svi ko jedan!!!
-
Cafe Camargue
#652 Re: Premier liga BiH 2008/2009
svi ko jedan. a od lješeva ... vi i svi ostali... ko jedan. onaj s početka.since1921 wrote:sta ce sabani oni kojima je glavna parola
- M_e_m_o
#653 Re: Premier liga BiH 2008/2009
"JUG JE NAŠA SVETA STRANA PO ISLAMU ODABRANA!"since1921 wrote:sta ce sabani oni kojima je glavna parola
-
Dendrlix
#654 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Jel' mu ovo shuriken? Druga stvar s lijeva?
SVI VI STRUMFOVI, VI STE *ICKE NAJVECE
SHURIKENE BACATE, NE SMIJETE NA SAKE!
Oplakah!
-
Fordas
#655 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Sloboda i Slavija u finalu Kupa BiH!
Dakle, definitivno i cetvrta ekipa iz PL ide u Evropu a kako sad stvari stoje to je FK Sarajevo
Komsinice, kako vi?
Dakle, definitivno i cetvrta ekipa iz PL ide u Evropu a kako sad stvari stoje to je FK Sarajevo
Komsinice, kako vi?
-
paja_patak
#656 Re: Premier liga BiH 2008/2009
pa vi jedino mozete u evropu tako kad vam se poklope rezultati u kupu 
- M_e_m_o
#657 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Vi ne možete ni da vam se svi mogući rezultati poklope do kraja prvenstvapaja_patak wrote:pa vi jedino mozete u evropu tako kad vam se poklope rezultati u kupu
-
paja_patak
#658 Re: Premier liga BiH 2008/2009
u ovoj ligi uvezes 3 pobjede i odma se boris za titulu, sve je ovdje moguce...M_e_m_o wrote:Vi ne možete ni da vam se svi mogući rezultati poklope do kraja prvenstvapaja_patak wrote:pa vi jedino mozete u evropu tako kad vam se poklope rezultati u kupu
-
ibizza
#659 Re: Premier liga BiH 2008/2009
od subote se oni ukljucuju u borbu za opstanak...bruko grada Sarajeva 
-
LSD
#660 Re: Premier liga BiH 2008/2009
zvrkovi baš hoce u Evropu
...ljudi hoce po svaku cijenu da obore naš neslavni rekord pa to ti je...prošli put su bili vrlo blizu sa onom 6-com protiv Basela (još su ko najjaci poslije rata tad) ove godine ako izađu bice im 8 minimalno...cega se pametan stidi time se budala dici...umjesto da mole Boga da ne izađu i blamiraju svoju državu oni se još nadaju nekoj evropi

- Charuga
- Globalni moderator
#661 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Plavih_11 wrote:Zrinjski i Široki najbliži, ostali daleko od licence
- Situacija je jako loša. Klubovi ponovo ne posvećuju dovoljno pažnje licenciranju, iako su mnogo puta upozoravani da su za narednu sezonu uslovi još strožiji i da ih je znatno teže ispuniti. Ne znam ko će dobiti licencu, ali prema onome što do sada imamo i znamo, malo ko ispunjava uslove - kaže generalni sekretar NSBiH Munib Ušanović.
Nazivi klubova koji će dobiti licence bit će poznati do kraja mjeseca. Kako kažu iz NSBiH, najbliži su Zrinjski i Široki Brijeg, mada niti kod njih ne cvjetaju ruže. Ostali su prilično daleko, uključujući i one koji se (možda i uzaludno), bore za Evropu. Prema riječima Ušanovića, od klubova koji pretendiraju na nastup u eurokupovima, najteže je Slobodi.
- Ponovo pozivam klubove da se uozbilje i da ne dozvole kompromitiranje svih svojih napora u ovoj sezoni. Ovoga puta Savez ne smije popustiti nikome, jer nam je zaprijećeno sankcijama i izbacivanjem svih klubova i reprezentacije iz međunarodnih takmičenja - apelira Ušanović.
- Ne želimo da se ponovi ona sezona kada Željezničar i Sarajevo nisu dobili licence za Evropu. Neka i klubovi sa svoje strane iskažu želju za ličnu dobrobit. Neka dođu u NSBiH, pomoći ćemo im koliko možemo - kaže Ušanović.
Šta je licenciranje
Do sada su kriteriji za domaće takmičenje bili dosta blaži u odnosu na one koji se odnose za nastup u Evropi, ali od sljedeće sezone su identični, što naše klubove stavlja u još težu situaciju nego do sada.
-
pOZz
#662 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Boli, boli... rekoh ja.LSD wrote:zvrkovi baš hoce u Evropu![]()
...ljudi hoce po svaku cijenu da obore naš neslavni rekord pa to ti je...prošli put su bili vrlo blizu sa onom 6-com protiv Basela (još su ko najjaci poslije rata tad) ove godine ako izađu bice im 8 minimalno...cega se pametan stidi time se budala dici...umjesto da mole Boga da ne izađu i blamiraju svoju državu oni se još nadaju nekoj evropi
![]()
-
febo_acm
#663 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Biće nam onako kako mora biti, nema nam druge.... 
- Globus
#664 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Ev jedno pitanje samo mi nije jasno kako mogu manijaci pricati da ce pobijediti u Zenici u subotu :S stvarno mi to nije jasno kad je Zeljo pobijedio u gostima kad je Celik izgubio kuci... pa dajte ba ako ste navijaci tog kluba mozete barem bit realni jebote a realnost je da postoje timovi koji nemogu izgubit kuci i to je to kakva crna pobjeda u Zenici bod jedino ako u toku dana budu sve pobjede domacina
i moja nene vise zna kad bude na sportu rezultati nase lige kaze uvijek ovi prvi dadnu vise golova 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#665 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Ma dobri su oni jos uvijek
Pored nas i Slavije,ako i njih racunamo kao ekipu iz Sarajeva,sada kada udje u ligu i Olimpik,bit ce na solidnom 4 mjestu klubova grada Sarajeva
,i onda se i oni mogu hvaliti kako su cetvrti,istina,cetvrti u gradu ali ok ,to im je najbolji plasman u zadnjih 5-6 godina
90% smo izborili Evropu i ovu godinu,znaci kontinuitet igranja u Evropi se nastavlja.
Sada treba pokusati uganjati drugo mjesto jer nem bjeze samo 4 boda,jer drugi ide u drugo pretkolo

Pored nas i Slavije,ako i njih racunamo kao ekipu iz Sarajeva,sada kada udje u ligu i Olimpik,bit ce na solidnom 4 mjestu klubova grada Sarajeva
90% smo izborili Evropu i ovu godinu,znaci kontinuitet igranja u Evropi se nastavlja.
Sada treba pokusati uganjati drugo mjesto jer nem bjeze samo 4 boda,jer drugi ide u drugo pretkolo
-
Fordas
#666 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Dobro, treba nastaviti sa pobjedama kuci, jer je to garant a na strani treba jos......
.....
.....
....
....
klepit skretnicare i skrenut ih tamo gdje im je mjesto, odmah do Famosa
.....
.....
....
....
klepit skretnicare i skrenut ih tamo gdje im je mjesto, odmah do Famosa
- Charuga
- Globalni moderator
#667 Re: Premier liga BiH 2008/2009
To mogu pricati samo oni koji ne idu na utakmice Zelje tzv tranzistor (internet) navijaci ili oni koji i ako odu na utakmiceu ne gledaju je .. Treca solucija moze biti samo cista za.ebancija ...Globus wrote:Ev jedno pitanje samo mi nije jasno kako mogu manijaci pricati da ce pobijediti u Zenici u subotu :
-
LSD
#668 Re: Premier liga BiH 2008/2009
boli,boli...ali neka stvar...da ne kažem šta vecpOZz wrote:Boli, boli... rekoh ja.LSD wrote:zvrkovi baš hoce u Evropu![]()
![]()
kad vas ljudi puknu po guzovima (pod uslovom da se ikako plasirate u tu evropu na koju svaku noc onanišete)onda ce biti prica "što nam je ovo ikako trebalo da se furamo na evropu"...zato vam je moj savjet-u mišiju rupu se sakrijte pa izađite kad naucite igrati fudbal i kad skrpite kakvu takvu ekipicu koja se nece blamirati...ne brukajte nam državu vec ste je obrukali sa onom 6-ticom od Basela...ali hajd ti objasni prosjecnom pitaru,njemu je glavna preokupacija životna da prkosi željovcima...klasika.
- cikcanga
#669 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Sta za.ebancija?Plavih_11 wrote:To mogu pricati samo oni koji ne idu na utakmice Zelje tzv tranzistor (internet) navijaci ili oni koji i ako odu na utakmiceu ne gledaju je .. Treca solucija moze biti samo cista za.ebancija ...Globus wrote:Ev jedno pitanje samo mi nije jasno kako mogu manijaci pricati da ce pobijediti u Zenici u subotu :
Cimburijada ima da padne.Bez pogovora.Ova se utakmica mora pobijediti.Cast je u pitanju i sami opstanak Zelje.
U boj,u boj,za narod svoj.
(nisam ba ustasa)
-
pOZz
#670 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Rekoh ja... Isfrustriran si, ali šta ću ti jaLSD wrote:boli,boli...ali neka stvar...da ne kažem šta vec![]()
kad vas ljudi puknu po guzovima (pod uslovom da se ikako plasirate u tu evropu na koju svaku noc onanišete)onda ce biti prica "što nam je ovo ikako trebalo da se furamo na evropu"...zato vam je moj savjet-u mišiju rupu se sakrijte pa izađite kad naucite igrati fudbal i kad skrpite kakvu takvu ekipicu koja se nece blamirati...ne brukajte nam državu vec ste je obrukali sa onom 6-ticom od Basela...ali hajd ti objasni prosjecnom pitaru,njemu je glavna preokupacija životna da prkosi željovcima...klasika.
Da ne brukamo državu? Pa haj da mi kaže neko čija ekipa to nije uradila, al' kad mi kažu ovi sa sedmog sprata...
I moje mišljenje je da ova ekipa nema šta tražiti u Evropi. Al' pitanje je hoće li igrati ovi manekeni.
-
LSD
#671 Re: Premier liga BiH 2008/2009
ma ja dovest ce te Fabregasa,Etto'a i Ferdinanda da vas malo pojacaju...cuj pitanje je hoce li igrati ovi manekenipOZz wrote:Rekoh ja... Isfrustriran si, ali šta ću ti jaLSD wrote:boli,boli...ali neka stvar...da ne kažem šta vec![]()
kad vas ljudi puknu po guzovima (pod uslovom da se ikako plasirate u tu evropu na koju svaku noc onanišete)onda ce biti prica "što nam je ovo ikako trebalo da se furamo na evropu"...zato vam je moj savjet-u mišiju rupu se sakrijte pa izađite kad naucite igrati fudbal i kad skrpite kakvu takvu ekipicu koja se nece blamirati...ne brukajte nam državu vec ste je obrukali sa onom 6-ticom od Basela...ali hajd ti objasni prosjecnom pitaru,njemu je glavna preokupacija životna da prkosi željovcima...klasika.Tvoj problem. Zašto si isfrustriran? Pa zbog toga jer je Željezničaru najveći uspjeh u drugoj polovini ovog desetljeća igranje na turnirima. Eh, sad gledati Evropu kod komšije u dvorištu, a igrati sa niželigašima...Jebeno je, zar ne?
![]()
Da ne brukamo državu? Pa haj da mi kaže neko čija ekipa to nije uradila, al' kad mi kažu ovi sa sedmog sprata...![]()
I moje mišljenje je da ova ekipa nema šta tražiti u Evropi. Al' pitanje je hoće li igrati ovi manekeni.
Pravo pitanje je hoce li vas konacno deložirati i to trajno sa gradskog stadiona na kojem parazitirate vec decenijama....i gdje ce te onda igrati te "evropske" utakmice o kojima sanjate (vjerovatno su varijante Hrasnica,Ilijaš ili Vogošća)...to su prava pitanja.
E ako ti je ovo isfrustriranost onda nemamo šta više pricati.
-
pOZz
#672 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Ja vjerujem da hoće.LSD wrote:Pravo pitanje je hoce li vas konacno deložirati i to trajno sa gradskog stadiona na kojem parazitirate vec decenijama....i gdje ce te onda igrati te "evropske" utakmice o kojima sanjate (vjerovatno su varijante Hrasnica,Ilijaš ili Vogošća)...to su prava pitanja.
Al' dobro... Sanjajte, imate pravo na to.
-
The 51st State
#673 Re: Premier liga BiH 2008/2009
pOZz wrote:Ja vjerujem da hoće.LSD wrote:Pravo pitanje je hoce li vas konacno deložirati i to trajno sa gradskog stadiona na kojem parazitirate vec decenijama....i gdje ce te onda igrati te "evropske" utakmice o kojima sanjate (vjerovatno su varijante Hrasnica,Ilijaš ili Vogošća)...to su prava pitanja.![]()
![]()
ja jebote poklonio im behmen nelegalno stadiona , ako se onaj rasomon od tribina sa zelenom plohom tako moze nazvati, i oni sad mudo neko, a budale ne znaju da je kosevo i ovako i onako od sarajeva
- veljaca
#674 Re: Premier liga BiH 2008/2009
To ti stvarno ????? Ako si mislio na GRAD Sarajevo - onda u redu. Ako si mislio na FK Sarajevo - onda si samo time rekao sve o sebi i koliko ce te ubuduce iko shvatati zaozbiljnoThe 51st State wrote:pOZz wrote:Ja vjerujem da hoće.LSD wrote:Pravo pitanje je hoce li vas konacno deložirati i to trajno sa gradskog stadiona na kojem parazitirate vec decenijama....i gdje ce te onda igrati te "evropske" utakmice o kojima sanjate (vjerovatno su varijante Hrasnica,Ilijaš ili Vogošća)...to su prava pitanja.![]()
![]()
ja jebote poklonio im behmen nelegalno stadiona , ako se onaj rasomon od tribina sa zelenom plohom tako moze nazvati, i oni sad mudo neko, a budale ne znaju da je kosevo i ovako i onako od sarajeva
- Charuga
- Globalni moderator
#675 Re: Premier liga BiH 2008/2009
@veljaca
Nemoj tako o njemu .. Covjek sve zna i svi su mu postovi odmjereni i realni ... Sram te bilo sto ga napadas ...
Nemoj tako o njemu .. Covjek sve zna i svi su mu postovi odmjereni i realni ... Sram te bilo sto ga napadas ...