Mirza Teletovic all about

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#651 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Tomahawk11 »

Grijesis. Nije se upropastio u tih 17 minuta. Cijela ekipa je bila uzas. Priliku je dobio kad su gubili....sramota me reci koliko. Po tom rezonu, mnogi bi iz ekipe bili na hladjenju.
Jokericious

#652 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Jokericious »

Tomahawk11 wrote:Grijesis. Nije se upropastio u tih 17 minuta. Cijela ekipa je bila uzas. Priliku je dobio kad su gubili....sramota me reci koliko. Po tom rezonu, mnogi bi iz ekipe bili na hladjenju.
A jel on bio na parketu onda kad je Minnesota stigla 20-tak razlike i dobila na kraju?
jasko_ba

#653 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

CollegeGunner wrote:
Tomahawk11 wrote:Grijesis. Nije se upropastio u tih 17 minuta. Cijela ekipa je bila uzas. Priliku je dobio kad su gubili....sramota me reci koliko. Po tom rezonu, mnogi bi iz ekipe bili na hladjenju.
A jel on bio na parketu onda kad je Minnesota stigla 20-tak razlike i dobila na kraju?
Jesi li gledao utakmicu mozda? Ja jesam, pa lopez i johnson su krivi za najmanje 10 poena u te 3 minute, plus sto su u napadu fulali sve zivo! Kad je izbacio teletovica nakon 5 minta igre, ne zna se ko je gori bio, kardasian, lopez ili williams?
al et, lijepo je pametovati protiv mirze :lol: :x
Tomahawk11
Globalni moderator

#654 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Tomahawk11 »

CollegeGunner wrote:
M. Teletovic 07:38 2-3 1-2 0-0 -12 0 0 0 0 0 1 0 0 0 5

Igrao jeste na toj utakmici, 5 poena i ukradena, nije ucestvovao u toj katastrofalnoj 4/4, osim zadnjih 40 sec, kad je sve bilo rijeseno (gubili 7 razlike).
Mustang1

#655 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Mustang1 »

Joj NBA 2k13 na PS3 ..Slucajno pogledam kad ima Mirza u rosteru .. Ubacim ga i na kraju ukupno odigrao 4 minute a zabio 15 poena :D Jos i komentatori govore "Teletovic" A i onaj u dvorani se dere kad trojku zabije :D :lol:
hrastov žižak

#656 Re: Mirza Teletovic all about

Post by hrastov žižak »

Odgledo sam opet to famozno drugo poluvrijeme protiv Minesote. Nije tačno da nije igrao u toj završnoj četvrtini gdje su istopili prednost. Tu je igrao 6 minuta, a na kraju treće minutu i pol. Istina je da nije toliko loše igrao odbranu 1 na 1, ali je imao nekoliko slabih preuzimanja i plus je sa Lopezom dopustio Minesoti pun kurac ofanzivnih skokova, dok sa Evansom također nije funkcionisao. U napadu su ga konstantno ignorisali na pozicijama gdje je najjači, to nije bilo do njega. Lopez je izgledao kao klaun u toj četvrtini. Dobro je Bubalo reko, iz plana A, gdje su trebali dovesti Hauarda, oni su upali u plan B, doveli Blača koji je bio puno bolji u predsezoni od Teletovića, te mu pokupio minute. Samo povreda nekog pod košem ga može vratiti na teren. Ili taj trejd koji smo svi spominjali, ali u ekipu koja ima manjka igrača na toj poziciji. Ovo nije klub za jednoj novajliju, jednostavno nije. Plus je dosadna ekipa koja nema nikakvu svijetlu budućnost.
jasko_ba

#657 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

Totalno nevazna ekipa. Potrefilo im se ovih par utakmica protiv superjakih timova orlanda, klivelnda, toronta. Nazalost, mirza se zadesi izmedju svega toga i sta sad da radi. Gledam sinoc njega i sengeliju ,ko popisani sjede iza ostalih :(
Tomahawk11
Globalni moderator

#658 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Tomahawk11 »

hrastov žižak wrote:Odgledo sam opet to famozno drugo poluvrijeme protiv Minesote. Nije tačno da nije igrao u toj završnoj četvrtini gdje su istopili prednost. Tu je igrao 6 minuta, a na kraju treće minutu i pol. Istina je da nije toliko loše igrao odbranu 1 na 1, ali je imao nekoliko slabih preuzimanja i plus je sa Lopezom dopustio Minesoti pun kurac ofanzivnih skokova, dok sa Evansom također nije funkcionisao. U napadu su ga konstantno ignorisali na pozicijama gdje je najjači, to nije bilo do njega. Lopez je izgledao kao klaun u toj četvrtini. Dobro je Bubalo reko, iz plana A, gdje su trebali dovesti Hauarda, oni su upali u plan B, doveli Blača koji je bio puno bolji u predsezoni od Teletovića, te mu pokupio minute. Samo povreda nekog pod košem ga može vratiti na teren. Ili taj trejd koji smo svi spominjali, ali u ekipu koja ima manjka igrača na toj poziciji. Ovo nije klub za jednoj novajliju, jednostavno nije. Plus je dosadna ekipa koja nema nikakvu svijetlu budućnost.
Jbg, onda lazu oni sa nba.com :D Prema njima, igrao je samo 40 sec u toj 4/4.
Sto se ostalog tice, pogodio si sustinu :thumbup:
just principe

#659 Re: Mirza Teletovic all about

Post by just principe »

ponovo ista stvar...inactive :zzzz:
Mustang1

#660 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Mustang1 »

Joj da ih hoce Knicksi razvaliti u pm .. Da im pokazu ko je gazda u gradu :D Ali bas da ih razvale jedno 20-30 razlike .. Mislim da ce i oni ako budu imali priliku htjeti da ih sto vise nabiju :D
hrastov žižak

#661 Re: Mirza Teletovic all about

Post by hrastov žižak »

Bubalo1 wrote:Joj da ih hoce Knicksi razvaliti u pm .. Da im pokazu ko je gazda u gradu :D Ali bas da ih razvale jedno 20-30 razlike .. Mislim da ce i oni ako budu imali priliku htjeti da ih sto vise nabiju :D
navijajmo zajedno :lol: imaš li i ti dvicu?
Mustang1

#662 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Mustang1 »

I to kakvu ! :D
hrastov žižak

#663 Re: Mirza Teletovic all about

Post by hrastov žižak »

Bubalo1 wrote:I to kakvu ! :D
biće gusto, i zaboravio sam da se džerald vratio. al dobija nju jork na kraju. nek ti je sa srećom, ti ipak imaš neku veliku dvicu :D
Mustang1

#664 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Mustang1 »

Samo Nek Chandler zatvori Lopeza i nek skacu on i Rasid i ostalo ce biti dobro :D
Rob_Atl

#665 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Rob_Atl »

Ne znam zasto ga ne prebace u d-league , nek se kali tamo ... To je isto pod krovom NBA samo ovi igraci koji nemaju mjesta u prvom timu tamo se kale pa ako budu dobri , pozovu ih nazad... Mislim da bi mu dobro doslo, jer svaki tim iz d-league je jaci od bilo kojeg evropskog svakako. Nek zareda 10-tak utakmica dobrih odma ce ga pozvati nazad. Bolje i tu nego da sjedi samo na klupi, nek igra
jasko_ba

#666 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

njujork znao ove sezone po 6-7 trojki u jednoj cetvrtini dati, sada cijelu utakmicu jedva 6 ubacise :x
Tomahawk11
Globalni moderator

#667 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Tomahawk11 »

Taj je komentar vise za Netsa ili NBA, nego Mirzine teme :roll:
jasko_ba

#668 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

nek se prebaci, ne primijetih stvarno :sad:
Mr.Fundamental

#669 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Mr.Fundamental »

hrastov žižak wrote:
Bubalo1 wrote:Joj da ih hoce Knicksi razvaliti u pm .. Da im pokazu ko je gazda u gradu :D Ali bas da ih razvale jedno 20-30 razlike .. Mislim da ce i oni ako budu imali priliku htjeti da ih sto vise nabiju :D
navijajmo zajedno :lol: imaš li i ti dvicu?
I tako su "City" molitve krenule :D
just principe

#670 Re: Mirza Teletovic all about

Post by just principe »

i protiv Bostona ista stvar :zzzz: Da ih Celticsi hoce nabiti 30 razlike p ima materina dosadna
just principe

#671 Re: Mirza Teletovic all about

Post by just principe »

Rob_Atl wrote:Ne znam zasto ga ne prebace u d-league , nek se kali tamo ... To je isto pod krovom NBA samo ovi igraci koji nemaju mjesta u prvom timu tamo se kale pa ako budu dobri , pozovu ih nazad... Mislim da bi mu dobro doslo, jer svaki tim iz d-league je jaci od bilo kojeg evropskog svakako. Nek zareda 10-tak utakmica dobrih odma ce ga pozvati nazad. Bolje i tu nego da sjedi samo na klupi, nek igra

klocina trener je poslao Shengelia i Taylor u d ligu.. A Mirza ne zeli ide u razvojnu ligu vec da se bori za mjesto u timu..
Kako je krenulo za mjesto na klupi
boki666

#672 Re: Mirza Teletovic all about

Post by boki666 »

BrooklynNets profile

BrooklynNets Mirza & Toko (sprained left thumb) will be inactive tonight for the Nets vs. @Celtics.
Pustinjski_Vjetar

#673 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Pustinjski_Vjetar »

ma sta ga briga dobio je 4-5 miliona za 3 sezone - nek si kupi 100 lopti u masinu da mu donosi i nek puca i vjezba skoksuteve trojke, suteve iz kornera, bacanja i to je to....

sto se mene tice ostacu i dalje ponosan pripadnik hadaljskog bosanskog naroda koji ima 2 miliona stanovnika koji je dao solidan broj svjetskih sportista... (koji bi vjerovatno dao jos vise da nije bilo retardanata na brdima koji su 3-4 generacije djece maltretirali granatama i snajperima) a mirzi nek je sa srecom... ko da je moj... samo da se ne povrijedi....
Tomahawk11
Globalni moderator

#674 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Tomahawk11 »

Dobio je 15 miliona za 3 sezone ;-)
zecov

#675 Re: Mirza Teletovic all about

Post by zecov »

dobice priliku ali ne odma.
tako je to u nba ligi
pa drazen petrović nije igro nikako prve tri sezone.
Post Reply