gimnazijalka321 wrote:Pozdrav svima. Prvo da pitam jeste li vi na predaji papira dobili neku potvrdu/papir da ste ih predali? Jeste li dobili bilo šta kada ste predavali papire? Kada se vrši upis? I ako nismo primljeni na prvi smjer nego na alternativni, možemo li se u toku studija prebaciti na smjer koji smo željeli? I da li možemo prije upisa podići papire na revers, jer ih ja nisam kopirala, a trebaju mi kopije svjedočanstava? Znam da je mnogo pitanja, ali nisam u Sarajevu, a informacije su mi potrebne što prije. Hvala vam.
Pošalji mail na ovu adresu i pitaj to što te zanima.
[email protected]
Trebalo bi da ga redovno provjerovaju.

Mislim da negdje na stranici fakulteta imaš i broj telefona studentske službe, ali nisam sigurna.
Imaj na umu i to da ti oni rade do petka i nakon toga idu na godišnji. Sa radom ponovo počinju tek u septembru.
Prve dvije godine svi imamo iste predmete, tek na trećoj godini slušaš predmte određenog smjera. I to biranje smjera na početku studija je bila samo formalnost. Pošto relativno mali procenat studenata stigne do treće, na svakom od smjerova bude slobodnih mjesta, tako da pri upisu treće godine, ponovo se opredjeljuješ za smjer.
To je važilo do prosle godine, kad nije bilo samofinansirajućih studenata. Da li su uvođenjem samofinansirajućih, uveli i nova pravila, ne znam.
PS. Ovo je mail šefa Studentske službe pa ako ti na taj mail ne budu odgovarali, pošalji im na ovu adresu.
[email protected]
Pozdrav.